link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Despre farmece de dragoste şi altele...
de dizmoci la: 18/08/2015 14:09:00
Atunci când femeile sunt hotărâte să cucerească un bărbat sunt în stare de orice chiar şi de farmece de dragoste; unele ajung să apeleze chiar la resursele magiei negre pentru a face farmece. Astfel de femei sunt gata să folosească reţete cu ingrediente greu de imaginat cum ar fi sângele menstrual sau pielea de broască.

Magia neagră a fost utilizată timp de secole pentru a face să cadă o persoană în mrejele iubirii. În urmă cu 300 de ani, soţia ţarului Petru I, Evdokia, încerca să o îndeparteze de soţul ei pe Anna Mons, o amantă germană extrem de pasională. În disperare de cauză, Evdokia s-a hotărât să apeleze la o vrăjitoare, care a procedat la înfingerea de ace în ochi şi la stropirea cu ceară a portretului Annei. În cele din urma ţarina a fost trimisă într-o mănăstire iar vrăjitoarea a împărtăşit soarta altor colege de breaslă: arderea pe rug.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Despre farmece de dragoste şi altele..."

Despre farmece de dragoste şi altele...
Atunci când femeile sunt hotărâte să cucerească un bărbat sunt în stare de orice chiar şi de farmece de dragoste; unele ajung să apeleze chiar la resursele magiei negre pentru a face
Sfântul Andrei – noaptea strigoilor, farmecelor de dragoste şi de aflare a rodniciei ogorului
Noaptea care precedă ziua Sfântului Andrei – unul dintre apostolii lui Iisus, creştinătorul neamului românesc – este asociată în tradiţia populară cu apariţia strigoilor, cu farmecele de dragoste şi ghicirea ursitului, fiind potrivită şi pentru a afla dacă anul care vine va fi roditor.
Farmece de dragoste si Feng Shui
Farmece de dragoste, vraji, ritualuri, sunt acele obiceiuri considerate de oamenii ca aveau ca rol sa isi atraga sufletul pereche sau sa isi intoarca o iubire pierduta.
In prezent exista multe ritualuri si farmece de dragoste ce pornesc din cea mai profunda si cea mai intima dorinta a fiintei umane, sunt poate cele mai puternice ritualuri magice. De aceea, cei mai multi practicanti ai magiei sunt de parere ca vrajile de dragoste trebuie facute doar pentru a te incarca cu energie pozitiva si pentru a inlesni calea sufletului tau pereche, nicidecum pentru a incerca sa cuceresti inima unei anumite persoane.

Farmece de dragoste cu influente Feng Shui
Iti doresti sa apara in viata ta un partener asa cum ai visat din totdeauna, insa se pare ca intarzie destul de mult? Te-ai certat cu persoana iubita si nu reusiti sa va impacati? Magia lunii va poate aduce din nou impreuna.Adu energie pozitiva in viata ta cu aceste farmece de dragoste!
Ai nevoie de: o cutie din argint, un simbol al dragostei (doua inimioare), un nod mistic Feng Shui. Cutia din argint atrage norocul de partea ta, iar nodul mistic sau nodul nesfarsit reprezinta o viata lunga si implinita. Acest simbol este intalnit des in talismanele chinezesti si are proprietatea de a binedispune si de a asigura o relatie fericita. Asadar, alege unul de culoare rosie, ca sa fie in ton cu descantecul de iubire. Dupa ce ai facut rost de toate obiectele, ia o foaie si scrie ce calitati ti-ai dori sa aiba viitorul tau partener si cum ai vrea sa decurga o posibila relatie intre voi. Pune scrisoarea in cutie, alaturi de celelalte obiecte, dupa ce ai citit-o cu voce tare de trei ori. Aseaza cutia in coltul din sud-vestul dormitorului, de preferat sub pat sau intr-un dulap, pentru a aduce armonie in viata ta si a intalni partenerul pe care ti-l doresti.
Nodurile si culorile au o semnificatie aparte atat in descantece, cat si in Feng Shui, de aceea trebuie sa fii atenta la aceste aspecte.
Ai nevoie de: 3 dantele (una rosie, una verde si alta roz). Atat roz, cat si rosu simbolizeaza dragoste, pasiune si romantism, in timp ce verde este culoarea prosperitatii. Fa o funda in jurul celor trei bucati de panglica si aseaz-o la fereastra, in lumina lunii.
Indiferent ca vrei sa cuceresti inima unui baiat, sa intalnesti sufletul pereche sau sa-ti imbunatatesti relatia actuala, atrage energiile pozitive de partea ta realizand farmece de dragoste! Prin urmare, un strop de magie e binevenit oricand..
Despre farmece de dragoste şi altele...
Atunci când femeile sunt hotărâte să cucerească un bărbat sunt în stare de orice chiar şi de farmece de dragoste; unele ajung să apeleze chiar la resursele magiei negre pentru a face farmece. Astfel de femei sunt gata să folosească reţete cu ingrediente greu de imaginat cum ar fi sângele menstrual s
Sanzienele in farmece de dragoste, vraji si superstitii
Batrana vrajitoare se pierde tiptil prin noapte , in straiele-i smolite.Doar sclipirea fierbinte a ochilor ei o poate da de gol , dar si aceasta da sa se amestece printre acele de jar ale stelelor si puzderia de licurici iviti intaia oara in anul asta. Suratele ei , purtate de aripi de lilieci sau maturi zburatoare , o asteapta deja in tainuita poiana.Numai in noaptea asta si-n cea a Sfantului Andrei se desfereca portile nevazute ale lumii de apoi .
Sanzienele in farmece de dragoste, vraji si superstitii
Sanzienele binecuvanteaza oamenii prin felurite vraji .Ele aduc boabe in spicele de grau , parfum si dar de vindecare plantelor si florilor , lecuiesc bolile (in special pe cele ale copiilor) , alina suferintele , protejeaza ogoarele fata de vijelii , furtuni si grindina , daruiesc rod in pantece femeilor , aduc ursita fetelor de maritat , inmultesc pasarile cerului si blagoslovesc cu pui animalele. Molimele sunt alungate de la copii prin stropirea cu apa , iar oamenilor reumatici li se recomanda sa sa se duca cu noaptea in cap la un rau si sa se cufunde in el pana la vremea rasaritului , avand invoirea de a privi soarele numai in reflectarea lui din apa , si nu pe bolta cereasca . Odata cu sarbatoarea Dragaicelor se respecta si traditia Moşilor de Sânziene, ocazie de aducere aminte a mortilor si pomenire a lor , mai ales cu daruri de fructe si legume.
Farmec de dragoste
Sâmbătă seara, la apusul soarelui, iei apă din fântână într-o oală de lut nouă pe care o pui sub icoană. Duminică dimineaţa, iei un fir de busuioc sfinţit, legi de el un ban de argint
Sânzienele în farmece de dragoste, vrăji şi superstiţii I.
Bătrâna vrăjitoare se pierde tiptil prin noapte, în straiele-i smolite. Doar sclipirea fierbinte a ochilor ei o poate da de gol, dar şi aceasta dă să se amestece printre acele de jar ale stelelor şi puzderia de licurici iviţi întâia oară în anul ăsta. Suratele ei, purtate de aripi de lilieci sau mături zburătoare, o aşteaptă deja în tăinuita poiană....
Sânzienele în farmece de dragoste, vrăji şi superstiţii II.
Jocul sau Mireasa de Drăgaică În dimineaţa zilei de 24 iunie, se practica jocul Drăgaicei la care participau câteva fete îmbrăcate în haine bărbăteşti, numite Drăgaici, Drăghicuţe sau Drăgane. Ele străbăteau uliţele, dansând şi fluturându-şi năframele, purtând uneori un steag sau o prajina de care se atârnau batice multicolore, spice de grâu, usturoi, sau mărgele şi haine ale unor copii ce aveau astfel parte de noroc....
Descântec de dragoste IV.
Des întâlnite mai ales în rândul tradiţiilor premaritale sunt şi descântecele de dragoste - mai mult în forma încântecelor, a «vrăjilor» sau a «farmecelor de dragoste» şi
Ritualuri în dragoste: Vrei să te împaci cu iubitul sau să cunoşti o nouă dragoste? Te învăţăm ritualuri magice străvechi, care promit să aibă efect şi în vremuri moderne!
Vrăji s-au făcut mereu şi pretutindeni în lume. Magia este o artă care foloseşte forţa minţii şi resursele naturii pentru a înfluenţa evenimentele în vederea obţinerii efectului dorit. De-a lungul vremurilor, în anumite zone geografice şi în anumite cercuri sociale, interesul pentru practicile vrăjitoreşti tradiţionale a fost perpetuat continuu în forma lui autentică. Este vorba despre vestitul hoodoo (sau voodoo) de inspiraţie africană, ritualurile oculte din grimoarele medievale vest-europene sau farmecele spaţiului est-european, care-şi trag esenţa din şamanism şi miturile orfice.

În ultima jumătate de secol, preocuparea pentru magie a renăscut în forţă, o dată cu apariţia curentului wicca, o formă modernizată, romantizată şi bine intenţionată a vechilor ceremoniale magice păgâne. Consemnările istorice mai scot la iveală un detaliu – cele mai multe referinţe la magie vorbesc despre farmecele de dragoste. În articolul de faţă sunt prezentate câteva, culese din lumea largă şi din epoci diferite. Nu crezi în vrăji? Alege-ţi una şi urmează atent instrucţiunile, s-ar putea să ai surprize...
Buna Cristina! Pa Cristina!
Tu cum te-ai indragostit?

Scurt-metrajul Iuliei Rugina ne prezinta o poveste simpla, dar plina de farmec despre dragostea unei pustoaice de doar 13 ani pentru un tanar simpatic de 25. La fel cum e si in realitate, unde varsta nu conteaza, sentimentele Cristinei pentru Tudor devin tot mai puternice de la o zi la alta.
Descântece cu „buruiana dragostei” în tradiţia românească
Pentru români busuiocul este buruiana dragostei. Ea atrage deopotrivă dragostea bărbaţilor sau a femeilor către cei ce o folosesc. Când mergeau duminică sau de sărbători la biserică, la petreceri şi la joc, fetele românce îşi puneau buchetele de busuioc în păr, la salbe şi în sân, iar feciorii îl puneau în pălării şi în căciuli. Conform mitologiei româneşti, busuiocul a crescut dintr-o iubire neîmplinită. Astfel, odată, o copilă tânara şi frumoasă a murit lăsând în urmă un iubit disperat. În acel timp era foarte mare seceta, şi arşiţa soarelui vestejise florile.

Iubitul fetei mergea în fiecare zi la mormântul ei şi vărsa şiroaie de lacrimi. La capul copilei a început să se ivească o floare, care, fiind mereu udată de lacrimile iubitului ei, crescu şi dobândi un frumos miros. Floarea s-a numit după numele acelui tânăr îndrăgostit, Busuioc. El, busuiocul, este indispensabil în leacurile şi în farmecele de dragoste. De asemenea, este indispensabil, conform tuturor descântătoarelor, în descântecele de beşica rea şi în cele de beşică neagră.
Blesteme care au schimbat istoria
Cand auzi cuvantul blesteme, fie te ia cu fiori pe sira spinarii, fie razi. Istoria este plina de exemplele unor blesteme, acestea fiind conturate indeosebi dupa ce un ghinion s-a prelungit o perioada lunga asupra mai multor oameni. Iata cateva exemple de blesteme care, cu siguranta, au schimbat istoria anumitor tari.

Ceausescu – blesteme stravechi
Acum 176 de ani, Safta Brancoveanu, o urmasa de-a lui Constantin Brancoveanu, a comandat o inscriptie in marmura pentru biserica din curtea Spitalului Brancovenesc. Conform inscriptiei, cel care va incerca sa darame lacasul de cult si spitalul va fi omorat in zi de sarbatoare, chiar de propriul neam: "Se face acest spital pentru saraci si de moarte napraznica in zi de Craciun sa moara cel care se va atinge de acest spital".
Dupa aproape un secol si jumatate, in anul 1984, Nicolae Ceausescu le-a distrus pe ambele, iar peste numai 5 ani a fost executat prin impuscare, alaturi de sotie.
Se spune ca aceste blesteme au putere inimaginabila atunci cand cel care le rosteste chiar crede in ele. Evident, este pacat sa blestemi, Biserica nefiind de acord cu asa ceva, dar sa nu uitam de Manastirea Frasinei, unde femeile sunt blestemate daca intra in lacasul de cult.

Blestemele lui Superman
Acest blestem se refera la nenorocirile ce s-au intamplat multor persoane care au fost implicate in realizarea unor filme despre Superman. Cele mai cunoscute dintre acestea sunt probabil George Reeves, care a jucat rolul lui Superman in serialul de televiziune, si Christopher Reeve, care a interpretat acelasi rol in primele filme artistice despre Superman.
George Reeves s-a sinucis, iar Christopher Reeve a ramas paralizat dupa ce a cazut de pe un cal in timpul unor filmari (a murit dupa noua ani de lupta cu paralizia, in 2004).
Din cauza acestui presupus blestem, multi actori au refuzat sa joace rolul lui Superman in cel mai recent film.

Blestemul familia Kennedy
Este vorba de o serie de evenimente nefericite care au avut loc in familia Kennedy. Fratii John F. Kennedy si Robert F. Kennedy au murit de tineri, ambii fiind asasinati. In plus, John F. Kennedy Jr. a murit in 1999 intr-un accident de avion.
Alti membri ai familiei care au fost urmariti de blesteme sunt Joseph Kennedy - ucis in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, Edward Kennedy Jr., care a suportat o amputare a unui picior la doar 12 ani, Michael Kennedy, care a murit intr-un accident de schi si sora lui John F. Kennedy, Rosemarie, care a suferit o lobotomie ce nu era necesara (operatie ce consta in taierea unor fibre nervoase din creier).
Farmece cu miere pentru fericirea în dragoste
Pentru a fi fericit alături de persoana pe care o iubeşti şi pentru a o face să stea lângă tine toată viaţa, scrie-i numele de trei ori pe o hârtie albă, cu un creion negru nou-nouţ.
Noaptea vrăjilor de dragoste
„Şi descântece, şi farmece... toate numai pentru dragoste / Dar mai răi în vrajă care-or fi, diavolii sau oamenii?” (Vraja, Viorica şi Ioniţa din Clejani) Câteva versuri dintr-un cântec şi o întrebare la care nu putem răspunde foarte uşor. Cât de multe fete mai cred în farmece, şi cât de multe dintre aceste vrăji pot fi aplicate?
PEARL HARBOR – RAZBOI SI DRAGOSTE
De curand, am vizionat filmul “Pearl harbor” (un film din anul 2001), ce a infatisat drama unui razboi unde vietile si iubirile unei generatii au fost zdruncinate de – Cel de-al doilea Razboi Mondial. Filmul prezinta si povestea de dragoste coplesitoare dintre doi piloti si o asistenta medicala ( cei doi prieteni buni, dar un accident in timpul razboiului va face ca primul din ei plecat in antrenament, sa fie grav ranit si de aici cursul povestii sa fie altul). Nu va spun mai multe, pentru ca si-ar pierde farmecul inainte sa vizionati, dar va recomand acest film, cu secvecte infatisand intamplari reale ale perioadei razboiului (avioane, bombe, dezastre, oameni raniti/ morti, panica, teroare). Filmul il puteti cumpara de aici (emag – promotii) :
Luna noua in superstitii, farmece si vraji
In aproape toate traditiile si culturile lumii, luna noua a inspirat superstii legate de noi inceputuri, schimbari ale vremii si destinului oamenilor, precum si farmece ori vraji destinate a intoarce norocul, a avea parte de dragoste, bani sau sanatate.
Lumanarile in superstitii, farmece si vise
Credintele, superstitiile, farmecele, vrajile si visele asociate cu lumanarile au dainuit vreme de veacuri. Unele dintre acestea au ramas consemnate numai in carti, altele, precum suflatul in lumanarile de pe un tort aniversar, continua sa ne insoteasca, uneori fara a ne da seama. Lumanarile si felul lor de a arde sunt inca folosite pentru prezicerea viitorului, indiferent daca este vorba despre noroc, dragoste, casatorie, sau moarte.
Superstiții despre scrisorile de dragoste
În epoca internetului scrisorile de dragoste se transmit în special online, însă vechiul procedeu de a le scrie cu mânuța ta continuă să aibă un farmec aparte, un plus de autenticitate, să le infuzeze o sporită notă de sinceritate și adevăr! Există superstiții, semne bune și rele, și în această privință. Iată câteva din cele mai semnificative...
Vraja de dragoste
Reţete magice de odinioară şi de astăzi. Nu există îndragostit care să nu-şi fi dorit măcar o dată în viaţă să cunoască vreun farmec, vreo plantă sau vreun descântec anume, care să-l unească pentru eternitate cu cel iubit. Întrebarea dacă un asemenea lucru este moral, dacă dragostea poate fi o prindere cu arcanul, nu contează atunci când inima e gata să ne iasă din piept.
Vrajă de dragoste, pentru a fi dorit de cineva
Aceasta este o simplă şi uşoară vrajă de dragoste că nu ia în timp. Nu ai nevoie de o mulţime de ingrediente şi nu va fi greu pentru a o realiza. Această vrajă te va face mult mai de dorit pentru sexul opus şi este bună pentru creşterea încrederii în sine.
Busuiocul in legende, superstitii si farmece
O planta inzestrata cu calitati magice inca din cele mai vechi timpuri, busuiocul a izvodit numeroase superstitii, legende, si credinte ale lumii, fiind folosit adeseori in ritualuri, farmece, vraji si descantece asociate mai ales cu dragostea.
Declaratie de dragoste
Pe YouTube , oamenii mai nou isi fac video declaratii de dragoste.
Dragostea doare in adevaratul sens al cuvantului!
Dragostea doare in adevaratul sens al cuvantului iar cupidon se pare ca se distreaza ca na, este un bebe tampit.
Citate de dragoste
Colectie citate de dragoste, citate despre iubire
Sms-uri de Dragoste
O lista dragutza de messaje sms de dragoste !!!
Citate de dragoste II
Colectie Citate de dragoste II
Vrei o dovadă de dragoste adevărată?
Iata o dovada de dragoste originala! Atat de originala incat iti taie rasuflare. Totodata ar putea fi o fereastra inspre viitorul calculatoarelor.