link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Implant dentar
de dchromania la: 28/08/2015 15:26:21
Acoperim toata gama de specialitati stomatologice. Oferim tratamente fara durere, medici bine pregatiti profesional, ambianta placuta, stomatologie copii si adulti, standarde europene pentru, dezinfectie si sterilizare, tratamente stomatologice cu plata in rate.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Implant dentar"

Implant dentar profesional la clinica stomatologica ArtImplant
Implant dentar profesional la clinica stomatologica ArtImplant
Implant dentar in clinica stomatologica ArtImplant
Implant dentar in clinica stomatologica ArtImplant
Implantul dentar o inovatie accesibila
Implantul dentar o inovatie accesibila
Implant Dentar
Implant Dentar
Totul despre implantul dentar
Totul despre implantul dentar
Totul despre implantul dentar
Totul despre implantul dentar
Totul despre implantul dentar
Totul despre implantul dentar
Implant dentar fara durere in clinica ArtImplant
Implant dentar fara durere in clinica ArtImplant
Implant dentar la Art Implant la preturi excelente
Implant dentar la Art Implant la preturi excelente
Implant dentar bucuresti
Implantul dentar reprezinta cea mai buna optiune pentru inlocuirea unui dinte lipsa, prin inlocuirea coroanei dentare cat si a radacinii. Implantul se comporta ca o radacina dentara naturala, facand transferul de forte si pastrand astfel osul integru.
Informatii utile despre implantul dentar
Daca medicul pe care il alegeti pentru interventie este unul foarte bun, aceasta nu va fi nici dureroasa si deloc periculoasa. Implantul dentar Brasov este cel mai bun tratament pentru restaurarea dintilor pierduti in urma unor accidente, a unor afectiuni sau chiar a varstei.
Oricine poate opta pentru un implant dentar?
Atat timp cat tesutul osos este suficient, tesuturile parodontale nu sunt afectate, iar pacientul nu sufera de boli acute si cronice, oricine poate beneficia de un implant dentar. Inainte de plasarea unui implant dentar Brasov, pentru ca medicii sa aiba certitudinea ca pacientul este un candidat ideal se vor face un set de radiografii speciale si analize de sange.
Implantul dentar si afectiunile grave
Implantul dentar se practica in conditii de siguranta, iar cei ce l-au pus in practica il pot recomanda mai departe atat in scop estetic cat si de tratament. Implantul dentar Brasov, ca orice interventie nu poate fi aplicat oricarui pacient, fiind contraindicat celor ce sufera de boli grave.
Care sunt avantajele unui implant dentar?
Care sunt avantajele unui implant dentar?
Art Implant – solutia unui implant dentar de calitate
Art Implant – solutia unui implant dentar de calitate
Cum se pune un implant dentar?
Implantele dentare arata, se comporta si le simtim la fel ca dintii naturali

Implantul dentar reprezinta cea mai buna optiune pentru inlocuirea unui dinte lipsa, prin inlocuirea coroanei dentare cat si a radacinii. Implantul se comporta ca o radacina dentara naturala, facand transferul de forte si pastrand astfel osul integru.
Implant dentar reusit!
In spatele unui implant dentar reusit sta un medic pregatit, multe cursuri de specializare, de aceea este foarte important cand va alegeti medicul implantolog. Implantul dentar Brasov este de cea mai buna calitate si poate fi cea mai buna metoda chiar si in situatii mai grave.
Cauti cel mai ieftin implant dentar?
Cauti cel mai ieftin implant dentar? Pana in urma cu cativa ani, solutia de inlocuire a unuia sau mai multor dinti era puntea dentara, pentru care era necesar sa fie sacrificati cel putin doi dinti sanatosi, pentru realizarea unei astfel de lucrari clasice. Astazi medicina dentara a evoluat la un alt nivel, medicii stomatologi putand sa inlocuiasca dintii pierduti fara a afecta dintii vecini. Ultima inovatie din domeniu si cel mai des folosita este implantul dentar, de aceea, iti recomandam cel mai ieftin implant dentar!
Ce este implantul dentar?
Implantul dentar reprezinta un surub cu dimensiuni similare cu dintii naturali, fiind realizat fie din titan (cele mai multe dintre implanturi) – care este un metal 100% biocompatibil cu tesuturile umane, sau mai nou din zirconiu, fiind si acesta biocompatibil cu tesuturile umane. Implantul dentar va inlocui astfel o radacina (sau mai multe) care a fost pierduta in urma unei extractii sau a altor complicatii stomatologice, sau o radacina care nu mai poate fi salvata si trebuie sa fie inlocuita cu un implant dentar.
Pentru inlocuirea unui dinte insa, nu este suficient doar implantul dentar, care practic este doar surubul introdus in os pentru a inlocui radacina dintelui. Pe acest surub implantat, se va infileta ulterior, un element denumit bont protetic – element care completeaza implantul dentar si este situat pe partea exterioara a gingiei, acolo unde lipseste coroana dentara. Peste bontul protetic, se va atasa coroana finala care poate fi realizata din diverse materiale, cum ar fi: metalo-ceramice, zirconiu-ceramica, integral din zirconiu sau ceramica presata.
Ce prespune un implant dentar?
Desi pare foarte traumatizant, in realitate procedura de inserare a implantului dentar nu este deloc complicata. Operatia de inserare a implantului se realizeaza sub anestezie locala, nefiind nevoie de anestezie generala sau inhalosedare (exceptie facand cazurile mai complicate sau la pacientii cu grad de anxietate crescut), aceasta anestezie fiind suficienta pentru ca pacientul sa nu simta absolut nicio durere.Apoi, medicul implantolog realizeaza o mica incizie in gingie, pentru a expune zona unde se va introduce implantul. Cu ajutorul unei freze speciale, se foreaza in os si se obtine un tunel de aceeasi forma si dimensiune cu a implantului ce se doreste a se insera in locul radacinii dintelui lipsa. La finalul interventiei se inchide gingia si se sutureaza, implantul fiind acoperit de gingie. Aceasta operatie de insertie a unui implant dentar, dureaza intre 15 si 30 de minute, in functie de pozitia implantului si complexitatea situatiei.
Dupa inserarea implantui dentar se astepta o perioada de 3-6 luni, denumita si perioada de osteointegrare. In aceasta interval, corpul pacientului va crea tesut osos nou, care se va depune in jurul filetelor implantului, astfel incat implantul se va stabiliza foarte bine in interiorul osului in care a fost inserat. Dupa osteointegrare, pacientul se va prezenta din nou la medicul de specialitate pentru a incepe procedurile de realizare a coroanei dentare finale.
Intra pe http://preturiimplanturi.ro si vezi cat costa cel mai ieftin implant dentar!
Implantul dentar o necesitate?
Fie ca ati suferit un accident si ati pierdut unul, doi sau mai multi dinti, fie din cauza ca nu ati tratat la timp cariile dintii nu au mai putut fi salvati, cert este ca pentru toate probleme exista o solutie si anume implantul dentar Brasov, deoarece inlocuieste perfect dinti naturali atat din punct de vedere estetic cat si fnctional.
Cu sau fara implant dentar?
Sunt utile sau nu implanturile dentare? Aflati aici!
Implant dentar Colentina
Clinica Stomatologca ElvetoDent ofera servicii medicale de: endodontie, chirurgie, implantologie, estetica dentara, protetica, ortodontie . Folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde.
Implant dentar Bucuresti
Implant dentar Bucuresti
implant dentar
implant dentar
Toate informaţiile despre implantul dentar
Implanturile dentare au menirea de a îmbunătăţi radical întreaga calitate a vieţii pacientului deoarece ele nu doar că refac funcţiile danturii, ci ...
Pretul unui implant dentar si ce este acesta
Pretul unui implant dentar si ce este acesta
Implant dentar Bucuresti
Acoperim toata gama de specialitati stomatologice. Oferim tratamente fara durere, medici bine pregatiti profesional, ambianta placuta, stomatologie copii si adulti, standarde europene pentru, dezinfectie si sterilizare, tratamente stomatologice cu plata in rate. Mai multe detalii pe pagina: dentalcrownhealth.ro
Servicii stomatologice - implant dentar
Implanturile dentare pe care vi le oferim noi sunt de calitate superioara, aduse direct din Statele Unite ale Americii si folosite de unele dintre cele mai prestigioase clinice stomatologice din lume. Click pe titlu pentru mai multe informatii despre preturi implanturi si servicii.
Va este jena sa zambiti?
Chiar daca dintii dumneavoastra ar trebui sa dureze o viata, lucrul acesta nu se intampla din cauza unor factori nocivi sau chiar a nerespectarii igienei orale, iar inlocuirea dintilor lipsa de cele mai multe ori este necesara si foarte importanta pentru sanatatea dumneavoastra. Implantul dentar este cunoscut ca fiind cea mai buna metoda de tratament atat din punct de vedere al durabilitatii cat si al aspectului.
Din nou acelasi zambet frumos!
Pentru ca tehnologia a avansat foarte mult, implantul dentar Brasov este sansa dumnevoastra sa zambiti din nou.