link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
TouchNews.ro - Trăiește experiența digitală!
de TouchNews.ro la: 27/10/2015 13:06:45
TouchNews.ro este un site de știri despre tehnologie și gadget-uri. Înființat în Ianuarie 2015, site-ul promite cele mai bune și mai fresh știri locale și internaționale despre tot ce se întâmplă în lumea gadget-urilor, având în spate o echipă de autori tânără și dinamică.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"TouchNews.ro - Trăiește experiența digitală!"

Trăiește clipa-poezie
Iubesc cu adevărat,s-au mă atașez
Devin dependent,s-au indiferent
Vreau să visez,să trăiesc,să iubesc
Să mă simt eliberat
Din cochilia de melc
A acestei lumi mediocre...
Lansare www.magielle.ro - Cea mai rafinată experienţă de shopping online
Lansare www.magielle.ro - Cea mai rafinată experienţă de shopping online
Trăieşte Magia Crăciunului la TVR 1
Trăieşte Magia Crăciunului la TVR 1
La şase ani, „Filmul pe care îl trăieşti!” vine cu premii la Pro Cinema
La şase ani, „Filmul pe care îl trăieşti!” vine cu premii la Pro Cinema
Jim Carrey trăieşte „în direct” fără să ştie, în „Truman Show”, la Pro Cinema
Jim Carrey trăieşte „în direct” fără să ştie, în „Truman Show”, la Pro Cinema
Trăiește-ți viața!
Cea mai mare parte a succesului la femei nu are nici o treabă cu ceea ce faci sau simţi în legătură cu ele, dar are legătură cu ceea ce faci şi simţi în privinţa ta. De fapt, aici vorbim de respectul de sine.
Game of Thrones Sezonul 6 | Jon Snow trăieşte!
Mărturisesc să sunt o impătimită a serialului TV Game of Thrones, şi aştept cu nerăbdare cel de-al şaselea sezon! Asemeni multor pasionaţi de Game of Thrones, am fost pusă la pământ de moartea lui Jon Snow din sezonul anterior!
Ploieşti: Valentina Codreanca trăieşte în lumea misterelor şi paranormalului
Vrea să vindece criza economică din minţile acelor oameni care cred că li s-au făcut farmece de nu se mai descurcă cu banii. Este absolventă a Facultăţii de Studii Astrologice şi îşi
Horoscop Leu 2018
Uranus nu conteneşte să-ţi deschidă noi perspective despe lume şi personalitatea ta până pe 16 mai şi după 6 noiembrie 2018, sub impactul vizitei sale în Berbec. Ţi se sugerează sau chiar eşti forţat să ieşi din zona de confort, dintr-o relativă inerţie, şi să faci lucruri insolite, având potenţialul de a-ţi sprijini dezvoltarea, evoluţia. Ai ocazia să trăieşti experienţe de viaţă trepidante, să te aştepţi la tot ce este mai neaşteptat, în sens pozitiv ori negativ, în funcţie de cum te adaptezi unor noi faţete ale traiului şi ai putinţa să le exploatezi. Ai posibilitatea să călătoreşti spre noi tărâmuri, atât din lumea exterioară, cât şi din cea interioară!
Evoluţie şi diferenţe
te mai ia la “chişto” . Ai o familie super reuşită şi crezi că asta e tot ce contează . Îţi cumperi ţoale de la Mall şi mici de la Kaufland . Deturnezi băşini peste natura asurzită de motoarele şmecheraşilor . Consumi sute de kilograme de parfum şi alte minunăţii , că doar eşti femeie . Ţi-ai lipit pe perete cu roşu scopul vieţii tale : “FERICIREA” . Chiar nu-ţi pasă . Trăieşti o viaţă mecanică . îţi lingi în popou soţia şi îţi înjuri duşmanii . Ai învăţat că e interesant să fi arogant . Joci teatru în fiecare zi pe stradă când treci pe lângă sexul opus . Fie că-i faci priviri dulci , fie că eşti combinat deja , fie că-l sau c-o îngori simpatic . Cu ochii cât mai sus şi încercând să nu îţi mişti buzele . Penibili . Ai învăţat că nu e bine să citeşti . Ce atâtat cultură generală ? E mult mai uşor de condus o generaţie de sclavi decât una de genii .. Îţi joci rolul cu talent şi te îmbraci în roz ( aici probabil am exagerat ) . Râzi fără să-ţi pui creieraşul la contribuţie de chestii neinteresante . Te iei de fizicul unui om , de vocea lui , de modul în care are aranjate sprâncenele . Te scuzi cu lacrimi în ochi ( da de unde ) că ai generalizat şi ai desconsiderat . Te doar la bască de ce zic ceilalţi şi pui muzica să cânte .

.. trăieşti o viaţă fără sens , pe o planetă fără sens . Într-o grădină zoologică cu mall-uri , cinematografe , parcuri şi iubire la maxim . Fiţe şi boschetari de carton , bani şi melodii cu Ombladon . Utopia-i exagerată , non-sensul e pasteurizat , viaţa-i frumoasă .
VIDEO!!! Vadu Rosca: Cu ochii pe Siret si cu barcile pregatite
Satul Vadu Roşca, acoperit de ape la inundaţiile devastatoare din 13-15 iulie 2005, trăieşte acum cu teama că istoria revărsării apelor s-ar putea repeta. In fiecare zi sătenii verifică nivelul apei şi anunţă în sat pană unde a înaintat
Snow White and the Huntsman
Povestea pleacă, cuminte, de la aceeași legendă a reginei care-și dorește un copil cu părul negru ca abanosul, pielea albă ca zăpada, și buzele roșii ca sângele. Se naște Kristen Stu… asta… o fetiță exact cum și-a dorit maică-sa, care, săraca, nu apucă să o vadă crescând, căci moare sub ochii îndurerați ai soțului ei, regele, și ai fetiței care încă nu știe pe ce lume trăiește (nu că odată devenită adultă, ar ști…). Locul reginei este luat pe tron de Ravenna, jucată magistral de CharlizeTheron, care își face intrarea în filmcu o grație terifiantă, îl killărește pe rege și ajunge monarh unic pe tronul ținutului al cărui nume îmi scapă
Rosturile
Îți porţi rosturile ca un bătrân doar că ţie îţi lipseşte experienţa şi femeia şi fără de astea două pot spune că trăieşti degeaba. Mai ai timp totuşi şi eşti bun la recuperări, de orice natură.
Impreuna si separat
E mai simplu să nu simţi nimic despre nimeni… totul împărţit în experienţe care nu te smulg, nu te aruncă, nu te distrug dar nici nu te înălţa… totuşi, cât să mai refuzi să trăieşti aşa cum ai vrut dintotdeauna, iubind, urând, agăţându-te de speranţă, uitând, iertând, muşcând unul din altul?
Dintr-un secol în altul. Ritual
În duminica asta ninsă am refăcut mai vechiul ritual al răsfoirii prafului din bibliotecă. Mi se întîmplă asta la fiecare început de an cînd găsesc potrivită oblojirea rănilor cărţilor bătrîne şi amestecarea cu cele noi născute în anul abia trecut. Niciodată nu am destul timp pentru acest ritual. Sunt prea multe de răsfoit, de aranjat şi mă aleg mai mereu doar cu cîteva capitole de ici, cîteva de colo… E ca o joacă şi ţin minte că la fel ca în orice joc timpul e mereu prea scurt chiar dacă e vorba de ore bune… De altfel mă uit la Ina: niciodată nu are destul timp ca să-şi termine un joc sau mai multe începute între timp…
De data asta m-am oprit cu drag şi cuvenita nostalgie la cîteva dintre numerele “revistei” “Secolul XX”. Minunăţie! Am regăsit numărul 1 din ianuarie 1962, cel în care citeam – mulţi ani mai tîrziu după apariţia sa – pentru prima oară fragmente din jurnalul lui Cesare Pavese, cum am redescoperit şi numărul 300, din decembrie 1985, dedicat aniversării revistei şi lui Samuel Beckett.
Fiecare astfel de Secol poartă sublinierile vremurilor, ale mele sau ale altora, fiindcă pe multe dintre ele le-am cumpărat din anticariate. Mi-am pierdut între timp îndeletnicirea asta a sublinerii unor pasaje din cărţi, cred din prea multă grabă însă acum văd cît de preţios este acest obicei. Amestecarea acestor linii tremurate sub fraze ar putea face obiectul unui mic studiu. Le-am recunoscut, cum spuneam, pe ale mele îngrămădite sau departe de ale altora. În creion sau cu pastă de pix albastră, neagră sau roşie. Ici şi colo însemnări pe margine, inconfundabile, cu cerneală de stilou… (O, da, unde mi-or fi stilourile?! Stilourile alea vechi, chinezeşti “cu peniţă de aur”, “scumpe”, de 100 de lei bucata sau cele mai noi, “imediat de după Revoluţie”, cu patroane? Cum o mai fi să scrii cu un stilou?…).

În primul Secol XX, la Pavese subliniam: “Singura bucurie în viaţă este aceea de a începe. Este frumos să trăieşti pentru că a trăi înseamnă a începe mereu, în fiecare clipă. Cînd acest sens lipseşte – închisoare, boală, obişnuinţă, prostie – atunci ai vrea să mori”… Teribil!
În numărul 300 am subliniat ce scria atunci Mircea Cărtărescu despre această revistă: “Cînd eşti cu adevărat la pămînt, cînd te simţi neînsemnat, cînd te retragi în vizuina ta cu soţie, pick-up şi bibliotecă, pe cînd la ferestre apele cresc precum în Buzzati şi Daneliuc, e atît de bine să deschizi această revistă şi să reîncepi cu timiditate să crezi că de fapt există soluţii la acest uriaş koan al (nomen odiosum) Vieţii. Că podul nu este o iluzie, că se poate urca pe spinarea curcubeului.” Ce coincidenţă!

P.S. – Nu vreau o concluzie despre insula asta, revista-cartea “Secolul XX”, mirabilă pe vremurile acelea, mirabilă azi. Se înţelege dorul meu de ea. Din Hoinar pe Web aflu că ea s-a transformat în “Secolul XXI” şi că ar arăta la fel cum o ştiam eu şi acum (mai mult virtual, cred!). Sper să fie aşa, sper să o găsesc la un chioşc…

http://flaviusobeada.wordpress.com/
Hai-Hui prin Lisabona
Într-o dimineață de pe la sfârșitul lui noiembrie, mă pregăteam pentru o călătorie total inedită pentru mine. În mod neașteptat m-am trezit cu o delegație la Lisabona. Deși nu sunt adeptul călătoriilor în străinătate (mai sunt încă multe de descoperit la noi în țară întâi) am acceptat-o datorită timpului liber pe care îl aveam la dispoziție. Curiozitatea de a vedea "pe viu" cum se trăiește într-o țară europeană neatinsă de comunism a fost destul de mare pentru a mă urni din loc.
Nu emigra în Canada !
Poate că cineva care trăiește de ani buni în Canada va replica; - Ăsta nu știe ce vorbește ! Trăiesc aici bine-mersi, am un job sigur, și nu duc grija zilei de mâine !
Psihoza SPAM-ului – Ep.1 | IT4Fans – te ajută să te miști în IT!
E al naibii de stresant să trăiești în societatea asta de consum contemporană. Toți sar pe tine să-ți vândă de toate și, zău dacă nu, parcă devin tot mai greu de suportat.
Generațiile vechi și virtualul | IT4Fans – te ajută să te miști în IT!
Un film recent ale cărui personaje sunt Mia și Florin Popescu, doi soți în jur de 50 ani care încearca să comunice prin internet cu fiul lor Alex care trăiește în SUA. Cei doi încearcă să intre în contact cu fiul lor prin Yahoo Messenger în baza instrucțiunilor trimise de acesta printr-o scrisoare. Filmul a fost prezentat la Locarno International Film Festival 2008, Warsaw International Film Festival 2008, Transilvania International Film Festival 2008; a câștigat secțiunea de scurt metraje de la Belgrade Film Festival 2009, premiul 2 la Trieste Film Festival 2009, secțiune de cel mai bun scenariu la HBO TIFF script contest 2007.
Power to the… engineers!
Discursurile care susţin întemeierea unui guvern tehnocrat se reduc şi alimentează următoarea imagine:
Tehnocraţii sunt un grup de semi-zei care, imediat după preluarea portofoliilor, vor intra în birourile ministeriale şi vor începe să lucreze. Uzând de hiperinteligenţa de care dispun, vor lucra neîncetat şi vor oferi soluţii minune la mai toate problemele. Iar într-o zi vor ieşi la rampă şi ne vor spune: “Pacientul trăieşte!”.
Alchimia dorintei
Uneori poreclit Chinchpokli – aluzie la cartierul viciilor din Bombay – naratorul este un scriitor care, de cincisprezece ani, trăieşte o poveste pasională cu Fizz, pe care o cunoscut-o la Chardigarh, un oraş universitar din nordul Indiei.
Bloguri de specialitate sau personale | Mircea Iurcu
Probabil nu sunt primul și nici ultimul care încerc să fac o analiză despre caracterul conținutului blogului. Care ar fi diferența dintre aceste două tipuri de blog?

Blogurile personale sunt acelea care în cele mai dese cazuri se aseamănă unui jurnal. Articolele sunt despre ce trăiește autorul/autoarea, despre gânduri, idei, întâmplări din viața...
CALIGULA. TIRANUL ROMEI
Gaius Iulius Caesar Augustus Germanicus, cel de-al treilea împărat roman, este mai bine cunoscut sub un alt nume: Caligula – un nume sinonim cu decadenţa, cruzimea şi nebunia.

Sclavul Rufus trăieşte departe de corupţia curţii imperiale. Stăpânul lui este îmblânzitor de animale, pe care le pregăteşte pentru arena gladiatorilor, iar Rufus descoperă că are un talent înnăscut de dresor. În arenă, Rufus face cunoştinţă cu Cupido, unul dintre cei mai mari gladiatori ai Romei, care îi va deveni cel mai bun prieten.
Îndrăgostiţii se întâlnesc la Galeria Dalles
Din 9 februarie te invităm la Galeria Dalles, să trăieşti din plin atmosfera romantică a Târgulului de Valentine’s Day.

Timp de şase zile, Galeria Dalles va fi locul unde îşi dau întâlnire cei care aşteaptă cu nerăbdare să-şi exprime cele mai frumoase gânduri şi emoţii faţă de acea persoană specială din viaţa lor, prin cadouri dintre care mai romantice, inedite sau nonconformiste.
Adolescent din Mărăşeşti, violat şi prădat de adidaşi în buricul Focşaniului
Un tanăr de 16 ani din oraşul Mărăşeşti a trăit o experienţă dramatică în noaptea de luni spre marţi, după ce a fost talhărit şi violat în mijlocul străzii, la Focsani.
Tinker Bell: Secret of the Wings / Tinker Bell: Clopoţica şi secretul aripilor
Neastâmpărata Tinker Bell tânjeşte să afle mai multe despre lumea în care trăieşte. Dincolo de Pixie Hollow, ţinutul unde trăiesc zânele, se întinde pădurea, iarna, în care este interzis să intri.
Galerie foto!! Povestea ursului „Cinci picioare”
Un pui de urs mutilat de tren a fost salvat de medicii de la Centrul zonal pentru îngrijirea animalelor sălbatice de la Petreşti, unde funcţionează singurul spital zoologic de regiune. Puiul de urs trăieşte acum cu doar trei picioare, însă a fost botezat „Cinci picioare” de salvatorii săi tocmai pentru dorinţa sa extraordinară de a trăi.
Decide
Decide, cum trăieşti, pe cine vrei să iubeşti, unde mergi şi ce faci. Dar mai ales gândeşte-te că nimeni nu o să fie acolo să-ţi spună că nu poţi face.
About Time filme online
După ce împlineşte 21 de ani, Tim Lake află de la tată său un incredibil secret de familie: toţi bărbaţii din familia lui au capacitatea de a călători în timp. Va putea să retrăiască orice moment din viaţa lui şi va putea încerca să facă lucrurile altfel până ce va nimeri varianta perfectă. Tim nu poate să schimbe cursul istoriei, dar poate schimba ce se întâmplă sau s-a întâmplat în viaţa lui. Pentru a-şi face propria lume mai bună, decide să facă rost de o iubită, însă nu e deloc aşa simplu cum crede el. Când se mută în alt oraş pentru a învăţa să fie avocat, Tim o cunoaşte pe Mary, o tânără frumoasă, dar foarte nesigură pe ea. El se va folosi în repetate rânduri de călătoria în timp pentru a-şi face viaţa perfectă. Se va întoarce să încerce de mai multe ori să o cucerească pe Mary, apoi va călători în timp pentru a-i reuşi cererea în căsătorie perfectă, pentru a evita discursul penibil de la nuntă al cavalerului de onoare sau pentru a apuca să o ducă pe soţia lui însărcinată la spital la timp. De-a lungul tuturor acestor obositoare retrăiri ale momentelor din viaţă, cu scopul de a le îmbunătăţi, Tim îşi dă seama că nu poate scăpa de suferinţă şi că, până la urmă, pentru a-ţi trăi viaţa din plin tot ce trebuie să faci e să trăieşti prezentul


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"centurion"
"achizitii publice"
"resetare cod siguranta nokia 6303c"
"alina chivulescu xxx"
"black mountain side"
"economie"
"Oul de cuc (2010)"
"rezolvari economie"
"prevestiri 7 lebede"
"noni"
"Problema se poate rezolva in felul urmator: La setarile de mail scriem mobile rcs-rds ro si functioneaza garantat!! In rest lasam setarile by default si porturile 110 25"
"Boala sexuala triper pi ce se trasmite"
"as vrea sa fiu intelectual la tara"
"istorie"
"rezultate informatica bac 2009"
"albirea parului"
"o lume fara reguli"
"dietadeslabit com"
"scoala invatatura"
"bahar viata furata ep 26"
"andreea mantea goala in playboy - din nou!"
"15 minute"
"becuri led"
"togs ro"
"anunturi gratuite"
"farmec pentru legarea de barbat"
"tratament pentru spondeloza cervicala"
"povestea ghiocelului"
"www bijuteriateilor ro"
"http: www articolulmeu net 37342016 puterea-fantastica-gentilor-din-piele-de-indeparta-banalul-din-orice-outfit-feminin"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.