link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Numărul de utilizatori ai Facebook Messenger a ajuns la 800 de milioane - www.livepress.ro
de asuits la: 08/01/2016 10:36:04
Numărul de utilizatori ai Facebook Messenger a ajuns la 800 de milioane - www.livepress.ro

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Numărul de utilizatori ai Facebook Messenger a ajuns la 800 de milioane - www.livepress.ro"

Download Facebook Messenger
Download Facebook Messenger, noul messenger lansat de Facebook ...
Facebook Messenger adaugă răspunsurile citate
Astăzi, Facebook Messenger a adăugat o caracteristică lipsită de sentimente – răspunsurile citate. Acest lucru vă permite să răspundeți la un anumit mesaj dintr-o conversație și este incredibil de util atunci când sunteți angajat în chaturi care au o gamă largă de subiecte.
Cifre despre utilizatorii de Facebook din Romania
Astazi va voi prezenta cateva statistici privitoare la numarul total de utilizatori de Facebook din Romania, precum si repartitia acestora pe sexe, medii de varsta si stare civila.
România, locul doi în UE după numărul de morți din accidente rutiere - detalii pe comunicatultau.ro
România, locul doi în UE după numărul de morți din accidente rutiere - detalii pe comunicatultau.ro
Ce persoane cu numele Gabriela Schmutzer sunt pe Facebook?
Ce persoane cu numele Gabriela Schmutzer sunt pe Facebook?
Google a anuntat planul de a "ucide" SMS-ul si Facebook Messenger
Google a anuntat planul de a "ucide" SMS-ul si Facebook Messenger Google obliga operatorii de telefonie mobila sa inlocuiasca clasicul SMS cu o noua tehnologie, numita Chat. Orange, Vodafone si Telekom au acceptat deja oferta Google.
Viata fara Facebook ;) www.ecurssurionline.ro
Viata fara Facebook ;) http://www.ecursurionline.ro/curs-internet-marketing/retele-sociale/viata-fara-facebook
Dark Mode vine oficial la Facebook Messenger
Modul întunecat al Messenger a fost pus la dispoziția utilizatorilor selectați în anumite țări la sfârșitul anului trecut, ca parte a fazei de testare timpurie a caracteristicii. Acum, este disponibil pentru toți cei care au instalat pe dispozitivele lor cea mai recentă versiune a aplicației.
WhatsApp nu va mai împărtăși datele utilizatorului cu Facebook
Compania WhatsApp are o lună la dispoziție pentru a se conforma ordinului de a nu mai împărtăși datele utilizatorului cu Facebook.
Cum de a găsi un proprietar Numărul de telefon mobil
Cum de a găsi un proprietar Numărul de telefon mobil
Cum poţi afla numărul de telefon al cuiva ce te sună cu numărul ascuns
Despre o metodă de a afla numărul celui care te sună cu număr ascuns (privat).
Facebook Messenger pentru Windows 7 / 8
Facebook Messenger pentru Windows 7 / 8
Box Office > Skyfall rămâne numărul 1
Box Office > Skyfall rămâne numărul 1
Happy Tour: Numărul românilor care merg la tratamente şi operaţii în Turcia va creşte cu 40%
Numărul românilor care vor apela la clinici din Turcia pentru diferite tratamente şi intervenţii chirugicale va creşte în acest an cu 40%, peste 2000 de pacienţi optând anual pentru această variantă, se arată într-un comunicat al agenţiei de turism Happy Tour.
Numărul de oxidare, Oxidare şi reducere
Numărul de oxidare Numărul de oxidare, notat prescurtat NO, se exprimă printr-un număr întreg, pozitiv sau negativ şi zero. Numărul indică numărul de ...
Numărul de oxidare, Oxidare şi reducere
Numărul de oxidare Numărul de oxidare, notat prescurtat NO, se exprimă printr-un număr întreg, pozitiv sau negativ şi zero. Numărul indică numărul de ...
Numărul 5: Simbol și semnificație
Numărul 5 reprezintă perfecțiunea umană, întrucât un om cu brațele și picioarele întinse oblic, înspre exterior, formează, împreună cu capul său un pentagon, capul dominand cele patru membre așa cum spiritul guvernează cuaternarul elementelor existenței.
Numere raţionale (Numărul raţional a/b, Numere raţionale egale, Mulţimea numerelor raţionale, Compararea numerelor raţionale)
Numărul raţional a/b Mulţimea fracţiilor echivalente cu fracţia a/b reprezintă numărul raţional a/b. Numere raţionale egale Numerele raţionale a/b ...
Numărul de telefon din vise | Semnificația și interpretarea viselor
În primul rând, numărul de telefon visat este asociat cu comunicarea, viabilă sau defectuoasă, cu cineva din preajma ta! Dacă reușeșți, cât de cât, să-l identifici, ți se poate sugera că este nevoie să reiei contactul cu o anumită persoană ori într-o problemă care se acutizează.
ASF susține că numărul polițelor RCA a crescut ușor în primul trimestru!
În primele trei luni din 2019, piața asigurărilor din România a înregistrat o creștere cu 5% a numărului politelor RCA, de la 5.5 la 5.78 de milioane.

Conform datelor preliminare pe piaţă, valoarea primelor brute subscrise a urcat în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut cu aproximativ 7%, la 2,72 miliarde lei, a declarat, marţi, vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) Cristian Roşu, la Forumul Internaţional Asigurări – Reasigurări (FIAR).
Facebook lansează Facebook Messenger
Facebook lansează Facebook Messenger
Facebook Messenger permite efectuarea de apeluri video gratuite in 18 tari
Facebook Messenger permite efectuarea de apeluri video gratuite in 18 tari
Fabrica de Staruri: 1. Nicu Alifantis şi Andrei Gheorghe în juriu. 2. Fabrica de staruri pe www.fabricadestaruri.ro, Facebook şi YouTube
Fabrica de Staruri: 1. Nicu Alifantis şi Andrei Gheorghe în juriu. 2. Fabrica de staruri pe www.fabricadestaruri.ro, Facebook şi YouTube
Doar 4 procente din numărul total al internauţilor ruşi folosesc Facebook
Doar 4 procente din numărul total al internauţilor ruşi folosesc Facebook
Numărul utilizatorilor americani de Twitter a crescut cu 131% în martie 2009
Numărul utilizatorilor americani de Twitter a crescut cu 131% în martie 2009
Numărul de insolvenţe vs economia ţării
Când privim asupra unui proces economic complex, rolul insolvenței se întinde dincolo de banala stingere de creanțe şi se referă la măsurile necesare pentru ca veriga defectă dintr-un lanț să fie refacută sau înlocuită rapid. Admninistratorul/lichidatorul judiciar are misiunea de a asigura continuitatea în funcționarea şi utilizarea activelor debitorului, indiferent cine este proprietarul lor.
Dacă plecăm de la ideea (probată, de altfel) că diferența dintre profit şi pierdere este dată de abilitatea echipei de management, observăm că procedura insolvenței este de fapt un cadru reglementat care trebuie să permită răgazul necesar refacerii încrederii partenerilor de afaceri (în condițiile aprobate de ei), or să asigure mutarea, cu celeritate, a activelor în mâna altor proprietari, contra banilor pentru plata creanțelor. Din punctul de vedere al întreprinderii.
Altfel spus, pentru ca pădurea să fie verde şi sănătoasă, fiecare copac bolnav trebuie identificat, diagnosticat, iar apoi tratat sau tăiat!
Numărul de înmatriculări a explodat în anul 2017. Cine are de căștigat?
Statisticile și-au spus cuvântul în ceea ce privește piața auto și în special piața auto de SH în anul 2017. Eliminarea taxei de mediu a dus la efecte absolut fulminante pe această piață. În doar primele 3 luni, după eliminarea taxei de timbru, în România s-au înmatriculat peste 190.000 de mașini. Conform studiilor, România este pe locul 2 în Europa la înmatriculări, în primul trimestru al anului 2017.
Acest lucru s-a întâmplat datorită eliminării timbrului de mediu. Cele mai multe mașini au fost mai vechi de 10 ani, însă s-au înregistrat și mașini noi înmatriculate în această perioadă a anului.
Cine a avut cel mai mult de câștigat din acest lucru?
Este incredibil faptul că toți românii s-au gândit că șoferii sunt cei ce au de câștigat de pe urma acestei legi. Iată însă care este adevăratul răspuns!
Nu numai șoferii au avut de câștigat în acest boom al înmatriculărilor. Și samsarii de mașini au fost extrem de fericiți, însă cel mai mult de câștigat au avut probabil firmele a căror activitate se bazează pe flote auto complete.
Astfel, spre exemplu, firmele de rent a car Suceava au avut, pe lângă sutele de modele existente și așa în bazarul uriaș, un nou număr de vehicule extrem de ieftine aduse din străinătate, numai bune pentru a fi achiziționate și înmatriculate.
Spre exemplu, doar în Județul Suceava, în primele 3 luni ale anului au fost înregistrate spre înmatriculare peste 5000 de automobile. Acesta este un număr de două ori mai mare decât cel de anul trecut.

Efectele creșterii pieței de SH contra pieței de mașini noi au fost devastatoare
Așadar, firmele de rent a car, firmele de taxi, curierat și chiar și dealerii auto au fost în culmea fericirii de la începutul anului, deoarece statisticile arată că peste 160.000 de mașini SH au fost tranzacționate din străinătate în România, în doar primele 3 luni ale anului.
Cele mai vândute mașini ale momentului au fost Volkswagen (peste 40.000 de unități în trei luni), Dacia și Opel.
Piața auto este încontinuare într-un total boom și este prevăzut faptul că de-a lungul anului cifra se va dubla sau poate chiar se va tripla în ceea ce privește rata de înmatriculări.
Iată așadar o ocazie minunată pentru șoferi de a se bucura de mașini și o ocazie și mai minunată pentru antreprenorii din zona auto să-și dezvolte afacerile.
Numărul 6: Simbol și semnificație
Pitagoreenii recunoșteau 6 drept primul număr perfect. În matematică, un număr este perfect când suma tuturor divizorilor săi (exclusiv acel număr) reprezintă însăși acel număr: 1+2+3=6. Vechii greci atestau alte 3 numere perfecte: 28, 496 și 8.128.
Numărul 2: Simbol și semnificație
Hugh de Saint Victor (al Sfântului Victor), teolog și mistic saxon din secolul al XII-lea, arăta că, întrucât doi este primul număr deviat din unu, din unitate, este un simbol al păcatului. Este, de asemeni, primul număr care admite divizarea și, de aceea, simbolizează lucrurile corupte, stricate, îndepărtate de Dumnezeu.