link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Siteul serviciului Photosynth de la Microsoft a cedat în faţa numărului excesiv de mare de accesări
de inconstantin la: 23/08/2008 14:26:27
taguri: Internet 

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Siteul serviciului Photosynth de la Microsoft a cedat în faţa numărului excesiv de mare de accesări"

Servicii de căutare inversă a numărului de telefon
Dvs. nu veți fi foarte fericiți când utilizați serviciile de căutare inversă a numărului de telefon.
Crearea unui site profesional iti asigura un succes uimitor
In ultimii 10 ani, mediul online a castigat foarte mult teren, fiind un mediu propice de dezvoltare atat pentru afaceri, cat si pentru oamenii care cauta informatii, servicii si produse.
Studiile recente au demonstrat ca, zilnic, peste 4 milioane de useri unici acceseaza internetul din varii motive. Daca detii o afacere de orice fel, afla ca mediul online este solutia perfecta, care iti asigura o deschidere uimitoare si un awareness de senzatie. Lansarea in mediul online a afacerii tale o poti face prin intermediul serviciilor de creare site. Prin serviciile de creare site iti asiguri un loc pe cea mai mare si vizitata piata din lume- internetul. Serviciile de creare site iti prezinta afacerea in fata celor peste 4 milioane de useri zilnici. Imagineaza-ti numai ce beneficii enorme iti pot asigura serviciile de creare site.
Serviciile de creare site sunt oferite de firme profesionale de web design, care au o experienta si know-how-ul suficient pentru a-ti asigura o pagina web ca la carte!

De ce sa alegem serviciile de creare site profesionale?
Este adevarat ca, zilnic, suntem expusi reclamelor care ne promit servicii de creare site gratuite si, mai mult, chiar eficiente! Acestea sunt artificii de marketing! Serviciile de creare site gratuite nu pot promite nimic! De ce? Pentru ca sunt servicii de creare site standardizate, care se ofera pe banda rulanta. Astfel, apeland la astfel de servicii, pagina ta web nu va iesi cu nimic in evidenta fata de alte sute de astfel de pagini. Automat, fiind o pagina web lipsita de personalitate si elemente de senzatie, vei pierde din atentia potentialilor tai clienti.
De aceea, intotdeauna recomandam serviciile de creare site profesionale! Firmele profesionale, care ofera servicii de creare site, sunt firme cu experienta, specializate in domeniu. Serviciile de creare site de tip profesional presupun o analiza ampla si in profunzime a firmei tale, a targetului si competitiei. Prin creare unui site de tip profesional ai garantia unei expuneri eficiente, care iti va aduce succes.
Teamweb este una dintre cele mai bune firme de creare site, cu o experienta si un portofoliu vaste in domeniu. Echipa Teamweb este formata din specialisti, care nu te vor dezamagii!
Intra pe www.teamweb.ro pentru a te convinge de profesionalismul firmei de creare site!
Top 6 motive pentru care să foloseşti servicii AdWords profesioniste
1. Publicul ţintă necorespunzător produsului

Cea mai mare parte dintre utilizatorii AdWords distribuie bugetul pentru reclame destinate site-urilor care nu coincid cu publicul ţintă corespunzător produsului sau serviciului pe care aceştia îl oferă (de exemplu, o mare parte dintre reclame ajung să fie difuzate pe aplicaţii pentru copii).

Experţii AdWords livrează​ reclamele la publicul ţintă potrivit tipului de afacere, folosind opţiuni ascunse primei vederi, care nu sunt accesibile utilizatorilor nefamiliarizaţi cu conceptele acestui serviciu publicitar. Totodată, aceştia targetează locaţiile potrivite pentru reclamele tale. Direcţionarea după o anumită ţară, nu înseamnă că anunţurile vor apărea doar în acea locaţie, este eligibil să apară peste tot în lume, deoarece AdWords utilizează mai mult decât simple setări, acesta ţinând cont de IP, adresă, locaţie.

O mare parte dintre utilizatori consideră că au ales în mod eficient publicul ţintă şi aspectele legate de acesta (precum locaţie, vârstă), însă rezultatele întârzie să apară deoarece AdWords are diferiţi algoritmi care pot produce rezultate nedorite, neînţelgându-i în mod corespunzător.

2. Folosirea cuvintelor cheie nepotrivite

Mulţi utilizatori folosesc în mod greşit cuvintele​ cheie. Există trei categorii de cuvinte cheie pe care fiecare agent de publicitate Google AdWords trebuie să le cunoască:

cele cu potrivire amplă,
expresiile,
cele cu potrivire perfectă.

În cazul cuvintelor cheie cu potrivire amplă, anunțurile vor fi afișate indiferent de ordinea cuvintelor din șirul de căutare. Urmând reguli foarte stricte de potrivire a cuvintelor cheie, sunt evitate de majoritatea utilizatorilor.

Când alegi să utilizezi cuvintele cheie de tip expresie sau frază, anunțurile tale vor apărea doar atunci când utilizatorii caută acele cuvinte cheie în ordinea introdusă de tine.

3. Reclame scrise în mod necorespunzător şi lipsa extensiilor

Scrierea unei reclame convingătoare este foarte asemănătoare cu scrierea unui titlu de blog. Dacă doreşti să scriii titluri puternice, trebuie să testezi şi să observi ce funcționează. Majoritatea utilizatorilor nu au experienţa necesară de scriere, astfel reclamele ajung să fie prost concepute sau ineficiente.

Ai ales cuvintele cheie potrivite, însă rezultatele întârzie să apară? Unul dintre motive? Nu ai instalat sau nu ai optimizat extensiile pentru anunțuri.

O echipă profesionistă de​ marketing, cu experienţă tehnică şi creativă, deţine capacitatea de sinteză care îţi va transforma reclamele în cel mai eficient mod cu putinţă. Aceştia folosesc diferite extensii (de anunțuri, de tip link, de apel și de locație) care pot fi eficiente în creşterea numărului de click-uri. Ei le utilizează pe cele potrivite pentru afacerea ta, deoarece extensiile greșite ale anunțurilor nu vor atrage utilizatorii doriţi și ar putea chiar să îi sperie.

4. Distribuţia greşită a bugetului şi a conversiilor

Când conduci o afacere - chiar și în lumea offline - trebuie să efectuezi urmărirea conversiilor și a marjelor de profit. Faci asta deoarece doreşti să îţi îmbunătăţeşti veniturile, nu doar profitul pe termen scurt. Acelaşi principiu se​ aplică şi la reclamele AdWords, însă mulţi utilizatori ajung să obţină profit de scurtă durată.

Serviciile de marketing sunt concepute în aşa fel încât bugetul trebuie să fie consecvent în timp şi să reprezinte în mod clar o parte clar determinată a bugetului firmei (ca de exemplu bugetul pentru serviciul de contabilitate, bugetul pentru salarii, pentru taxe şi impozite, etc).

Deoarece experţii Google AdWords sunt familiarizaţi cu astfel de concepte, obiectivul acestora este de a obţine o creştere constantă a vizibilităţii site-ului, pe termen lung. Ei cunosc şi testează ce tip de conversie funcţionează în fiecare industrie (domeniu) pentru a le aplica pe cele corecte asupra afacerii tale. Aplicând campanii de display eficiente şi ieftine, costul plătit de tine pe cuvânt poate ajunge de până la 10 ori mai mic decât într-o campanie generică. Optimizarea anunţurilor, a paginii de destinaţie şi a cuvintelor cheie oferă posibilitatea de a aduce o economie de până la 90% per click.

Alte motive pentru care costul poate să fie atât de mic sunt cunoştinţele lor bogate în SEO, care este intrinsec legat de AdWords. Fără cunoştinţe bune de SEO, Adwords-ul poate deveni uşor o gaura neagra a bugetului firmei.

Pe de altă parte, experţii în domeniu ştiu să utilizeze setările (altele faţă de cele default) de la Google încât să fie cât mai profitabil pentru client, la un buget accesibil.

5. Neutilizarea cuvintelor cheie negative

Neutilizarea cuvintelor cheie negative este una dintre cele mai mari greşeli pe care utilizatorii de AdWords o fac. Prin utilizarea corectă a​​ unui​ cuvânt cheie negativ, poţi exclude cuvintele cheie care nu sunt potrivite pentru produsul sau serviciul tău. Acest lucru îţi poate reduce costurile și totodată creşte veniturile.

Cu toate acestea, fără sfatul şi experienţa unui expert, utilizatorul poate alege să excludă cuvinte cheie care sunt relevante pentru afacerea sa.

6. Lipsa unei strategii şi a testării

Dacă obiectivul tău este de a îmbunătăți vizibilitatea brand-ului, atunci este o idee bună să te aflii într-una din primele două poziții ale anunțurilor, dar dacă obiectivul este de a obține cele mai bune rezultate, uneori​ este mai bine să fii în poziția 3-5.

Fără testare, nu există nicio modalitate de a ști care poziție a anunțului este cea mai bună pentru afacerea ta. Uneori, poziţionarea pe unul din primele două locuri funcționează foarte bine, dar alteori, pozițiile trei sau patru oferă o eficienţă mai bună.

De altfel, fără o strategie bine definită, reclamele create de către utilizator, pot avea un rezultat negativ asupra bugetului lor. Profesioniştii de AdWords studiază piaţa în mod constant şi vă pot oferi rezultate calitative gestionând bugetul în cel mai eficient mod cu putinţă.

Ca în oricare altă strategie de marketing, nu toate aceste tactici vor funcționa pentru toată lumea. În cele din urmă, cei mai mulți experţi AdWords deţin multe cunoştinte în acest domeniu de care afacerea ta va avea nevoie, pentru o ​creştere naturală şi sănătoasă financiar, pe termen lung.

Nu ezita să apelezi la serviciile unui profesionist! Vei câştiga timp, bani şi​ vei avea mereu alaturi un aliat si un consilier care​ îţi va fi aproape la fiecare pas. Decizi să rişti, având o posibilitate incertă de reuşită sau să câştigi încet şi sigur, lăsând promovarea în mâinile unui specialist, este doar alegerea ta!
Distribuie
Tweet
Servicii conexe:

Servicii AdWords
Preturi realizare si administrare campanii AdWords
Management campanii PPC

Articole conexe:

De ce este important sa apelam la serviciile unui expert AdWords?
Google AdWords Romania

Pentru mai multe informatii apelati la un expert in Google AdWords:

0738 336 116
hello@optimpro.ro
Cu sau fără www – Cum redirectăm întregul site?
Orice site din internet se poate deschide tastând într-un browser numele său în forma simplă, de exemplu domeniu.ro, sau tastând numele său sub forma ...
Ponturi pentru web-designeri
Tocmai ai văzut pe un site un font care ţi-a plăcut şi pe care vrei să îl foloseşti şi tu pe viitor sau acum, în cuprinsul site-ului tău. Având în vedere că nu şti numele fontului ai putea să îl cauţi ore întregi pe internet sau ai putea să îl descoperi în câteva secunde cu ajutorul serviciului What the font. Acest serviciu îţi permite să încarci un logo sau o imagine cu un anumit font, şi îţi va spune ce font este.
Cele mai tari trucuri - click
Servicii de optimizare SEO contribuie la succesul proiectelor tale online. Optati pentru o optimizare SEO optima pentru a permite clientilor potentiali sa va gaseasca. Noi oferim optimizare site, servicii complete si o solutie personalizata pentru pagina dumneavoastra.
¿Ce este SEO si cum se Promoveaza un Website pe Internet?
Noţiunea de SEO a apărut prima data prin anii 90, fiind o abreviere de la Search Engine Optimization, adică: optimizarea pentru motoarele de căutare. În acelaşi timp, aceeaşi abreviere se referă şi la persoanele care practică această „meserie”, precum SEOEXPERT, SEOPROFESIONAL, etc..

Ce este Search Engine Optimization si la ce ajuta?

Pe vremea când existau doar „câteva” site-uri în total (de fapt câteva milioane, faţă de cele peste 1000 de miliarde, estimate în prezent) – au apărut şi motoarele de căutare, care, deşi deloc sofisticate – indexau destul de bine conţinutul de pe web şi constituiau un punct de pornire al navigării, prin aceasta reprezentând o sursă importantă de trafic pentru site-urile web.

Tot atunci specialiştii şi-au dat seama de necesitatea unui control conştient în procesul de creştere a vizibilităţii în motoarele de căutare, şi acest fapt a dat naştere unei noi ştiinţe: SEO – optimizarea pentru motoarele de căutare, care are ca scop mărirea traficului calitativ al unui site.

Această „industrie” relativ nouă implică un set de operaţii efectuate de echipa de promovare în sensul creşterii poziţiilor unui site in rezultate căutărilor pe google sau a altor motoare de cautare, pentru anumite cuvinte sau expresii cheie, interesante şi relevante din punct de vedere al afacerii respective.

Aceasta are loc prin controlul şi ameliorarea „criteriilor de rank-are”, adică a factorilor care, luaţi la un loc şi analizaţi de algoritmul de căutare – duc la poziţionarea mai bună în paginile cu rezultate.
Importanta cuvintelor cheie (keywors) in implementarea SEO
Keyword-urile sunt privite drept caramizi ale limbajului de cautare, intreagul sistem de afisare al rezultatelor fiind bazat pe keywords. Motoarele de cautare au milioane de baze de date mici, fiecare axandu-se pe un anumit cuvant cheie sau expresie. Astfel, evidenta paginilor web se realizeaza in functie indexarea cuvintelor cheie, lucru care imbunatateste sistemul de afisare al informatiilor relevante pentru cautarile utilizatorilor.
In momentul executarii unei cautari, Google, sau alt motor de cautare, realizeaza anumite comparatii si cauta potrivirile dintre paginile ce vor fi afisate si cuvintele introduse in casuta de cautare. In functie de ordinea cuvintelor, punctuatie, ortografie, folosirea majusculelor etc., Google gaseste paginile potrivite si le clasifica in functie de relevanta unui anumit document fata de interogare. Optimizarea unui site, vizeaza aparitia cuvintelor cheie in titlu, meta data si text. Este de dorit ca respectivele cuvinte sa fie cat mai diferite, pentru competitie redusa si implicit o clasare mai buna.
Desi cuvintele cheie sunt de o importanta vitala pentru notorietatea unui site, a abuza de acestea si a le implanta peste tot in mod excesiv poate dauna destul de mult unui site.
Google nu intelege cuvintele cheie cum o poate face o persoana, dar aplicarea unor algoritmi de invatare l-a adus tot mai aproape de acest nivel.
Continutul postat de tine trebuie sa fie relevant si sa apara in locuri relevante (nu poti posta informatii despre Dracula pe un site de pisici), altfel vei munci mult si ineficient, avand ca rezultat un ranking nesatisfacator.
Optimizarea on-page este unul din elementele de baza si este primul lucru care trebuie facut atunci cand doriti sa incepeti o campanie de promovare SEO. Este important ca titlul si URL-ul sa contina minimum un cuvant cheie. Specialistii in SEO recomanda utilizarea cuvintelor cheie de cel putin doua ori (fiecare keyword, inclusiv variatiuni ale sale) in corpul textului. De asemenea, cuvintele cheie trebuie sa apara in atributul ALT al unei imagini (lucru care ajuta in cautarea de imagini, ceea ce creste traficul unui site, prin urmare investitia in promovare site nu a fost inutila) si in eticheta meta descriere (lucru care ajuta la atragerea click-urilor).
Orice companie ar trebui sa inteleaga importanta optimizarii pentru motoarele de cautare, daca vrea ca vanzarile sa creasca si nu invers. Faptul ca pot fi extrem de multe companii care folosesc aceleasi cuvinte cheie si care vizeaza acelasi public, face ca un site sa obtina destul de greu pozitionarea vizata in afisarile motoarelor de cautare. Printr-o analiza ampla a concurentei, poti observa plusurile si minusurile celorlalte companii de profil de pe piata, dar si pe ale tale.
Exista numeroase metode de a verifica ce cuvinte cheie dau rezultate si care au cele mai multe cautari. Acest lucru este important inca din momentul in care ne hotaram sa cumparam domeniul pentru site si ne alegem numele acestuia. Un nume care sa reprezinte un cuvant cheie potrivit este de asemenea un instrument SEO important. Firma SEO te ajuta sa implementezi strategiile potrivite pentru a fi primul pe piata si in motoarele de cautare. De aceea este foarte important sa folosim corect toate tehnicile si strategiile, sau sa angajam specialisti.
Ce update să instalezi pentru activarea lui Windows 7
În continuarea articolelor în care este detaliată procedura de activare a lui Windows 7 (articole pe care le poţi citi aici şi aici), revin cu următoarele precizări: 1. în cazul în care te roade întrebarea dacă versiunea ta de Windows 7 este piratată sau nu, nu trebuie să faci altceva decât să fi de acord cu instalarea updateului Microsoft pentru Windows Tehcnologies Activation cu numărul KB971033;
1 an de uCoz.ro!
Pe 14 Iulie 2012, chiar de ziua Franței, a avut loc o altă sărbătoare în cadrul marii familii uCoz și anume 1 anișor de la lansarea www.ucoz.ro. Astfel, pe 14 iulie 2011, uCoz Media a decis să pună la dispoziția numărului crescător de utilizatori români, o versiune completă a cunoscutului constructor de site-uri gratuite, în română.
Moda ultimilor 80 de ani
Chiar dacă oamenii erau epuizaţi de Primul Război Mondial şi au fost nevoiţi să renunţe pentru o perioadă la designul personalizat din cauza inconvenienţelor economice, ei niciodată nu au abandonat moda. Hainele mult mai confortabile au luat locul fustelor anilor 1900 cu talia înaltă şi lungă până la glezne precum şi a celor în culori milităreşti. Părul buclat şi foarte rigid a cedat în faţa coafurilor lejere , drepte, cunoscute şi sub denumirea „bob”.
Preţ manoperă parchet laminat
Preţ manoperă parchet laminat

28
APR
Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin unul din numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail:

-Telefon cosmote: 0764.833.879

-Telefon vodafone: 0734.633.357

- E-mail : bucurestirenovari@yahoo.com

Disponibil într-o varietate de culori şi modele, parchetul este o opţiune durabilă şi relativ ieftină, care oferă eleganţă şi stil fiecărei camere.
Echipa noastră este pregătită să vină în ajutorul dumneavoastră cu diverse servicii în domeniul construcţiilor.
Pe parcursul celor 15 ani de lucru, ne-am specializat în amenajări şi am devenit un partener de nădejde pentru clienţii noştri.

Preţuri:
- demontat parchet – 3 lei/mp;
- parchet laminat şi plintă – 10 lei/mp;
- parchet stratificat – 18 lei/mp.
Preţ manoperă placare cu polistiren
Preţ manoperă placare cu polistiren.

Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin unul din numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail:

-Telefon cosmote: 0764.833.879

-Telefon vodafone: 0734.633.357

- E-mail : bucurestirenovari@yahoo.com

Echipa noastră este pregătită să vină în ajutorul dumneavoastră cu diverse servicii în domeniul construcţiilor.
Pe parcursul celor 15 ani de lucru, ne-am specializat în amenajări şi am devenit un partener de nădejde pentru clienţii noştri.

Preţuri:
-polistiren, dibluri, plasă armare – 30 – 35 lei/mp
Amenajări Interioare Birouri ,Apartamente, Renovări
http://www.designtotal.ro/amenajari-interioare-birouri-apartamente-renovari-magazine-spatii-comerciale-design/

Design Total
Web: www.designtotal.ro
-Telekom: 0760.091.880
-Vodafone: 0724.743.935
-E-mail: contact@designtotal.ro


Prin gama de servicii puse la dispoziţia clienţilor şi partenerilor noştri, cuprinzând toată seria de lucrări de amenajări de spaţii industriale, construcţii civile, lucrări de instalaţii, mentenanţă şi servicii de consultanţă şi management de proiect.
AMENAJĂRI SPAŢII COMERCIALE
Amenajări magazine
Amenajari restaurante
Amenajari baruri si cafenele
CONSTRUCŢII CIVILE
Locuinţe unifamiliale şi multi-familiale
Sedii firmă
Termoizolaţii şi hidroizolaţii
LUCRĂRI DE INSTALAŢII
Instalaţii electrice;
Instalaţii curenţi slabi şi CCTV;
Instalaţii sanitare;
Instalaţii termice şi HVAC
MENTENANŢĂ ŞI ÎNTREŢINERE
Spaţii comerciale
Sedii de firmă
Locuinţe particulare
Magazin Televizoare Online
PLATFORMA Magazin Televizoare Online va pune la dispozitie o serie de SITE-URI care vand cele mai noi si performante televizoare la preturi avantajoase.Nu trebuie decat sa accesati linkurile magazinelor si veti fi directionati exact in magazinul dorit.In aceste magazine online veti putea obtine televizoarele dorite la preturi accesibile in functie de promotiile afisate pe aceste site-uri.
Firmă Amenajări Interioare Bucureșți
Urmează să intri în procesul de amenajare pentru apartamentul tău? Știm că ai accesat ne numărate pagini ale firmelor de amenajări interioare din Bucureșți pentru a găși o firma serioasă cu un portofoliu bogat cu care vei începe etapă de renovare.

Vream să–ți aducem la cunoștință că firma noastră Total Design din Bucureșți oferă servicii complete de amenajări interioare pentru apartamentele cu 2,3, sau 4 camere dar totodată dacă vei accesa pagină noastră „PORTOFOLIU” vei găși o parte din proiectele noastre atât pentru renovarea apartamentelor dar și pentru amenajarea magazinelor/spații comerciale.
Service iPhone Bucuresti - reparatii rapide si sigure pentru orice iPhone
Service iPhone Bucuresti - reparatii rapide si sigure pentru orice iPhone
Servicii web design in Constanta
Web Design Constanta ofera servicii complete de design pagini web, dezvoltare de proiecte online, SEO si marketing online, logo design(design sigla) si design grafica pentru print, firmelor, organizatiilor si persoanelor fizice din Constanta.
Online gasesti aparat de aer conditionat Yamato la un pret accesibil
Online gasesti aparat de aer conditionat Yamato la un pret accesibil
Aplicatia mobila Microsoft Photosynth
Microsoft a lansat oficial aplicatia mobila Photosynth cu ajutorul careia se pot crea panorame extraordinare.
Teamweb- servicii profesionale de creare site
Teamweb- servicii profesionale de creare site
Servicii specializate de creare site profesional
Servicii specializate de creare site profesional
Serviciile profesionale de creare site web promit succesul dorit
Pentru ca traim intr-o era a internetului, iar asta nu mai este o noutate pentru nimeni, crearea unui site web a devenit un lucru obligatoriu si necesar pentru orice afacere.
Studiile arata ca, zilnic, milioane de useri unici acceseaza internetul in cautarea informatiilor, serviciilor si produselor necesare. Daca detii o afacere de orice tip, cu siguranta te-ar interesa ca acesti peste 4 milioane de useri unici sa fie potentiali clienti de-ai tai. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, tot ce trebuie sa faci este sa alegi serviciile profesionale de creare site web.

De ce sa alegem serviciile profesionale?

O intrebare destul de frecventa din partea celor care se intereseaza de creare unui site web. Este adevarat, exista si servicii gratuite de creare site web. Insa, ca orice lucru oferit gratuit si in cazul serviciilor de creare site web gratuitatea vine la pachet cu multe lipsuri.
Sustinem alegerea serviciilor profesionale de creare site web, pentru ca suntem convinsi ca va doriti rezultate eficiente, care sa aduca profit. Ei bine, un rezultat eficient nu vi-l va oferi in niciun caz un serviciu de creare site web standardizat.
Firmele profesionale de creare site web construiesc pagini web personalizate, care reusesc sa transmita clientilor vibe-ul deja caracteristic afacerii tale. Astfel, servciiile de creare site web de tip profesional iti promit o platforma online care sa reflecte intocmai personalitatea brandului tau, afisand astfel o imagine transparenta, care atrage.
De asemenea, atunci cand creezi un site web este foarte important sa acorzi atentie detaliilor tehnice. O firma profesionala de creare site web cunoaste toate micile secrete, oferind la cheie platforme user-friendly, care tine clientii intotdeauna aproape.

La ce firma apelam?
Teamweb este una dintre cele mai bune si mai accesibile firme de creare site web din Bucuresti. Avand alaturi o echipa formata din profesionisti, Teamweb garanteaza servicii eficiente, care garanteaza succes.
Intra pe www.teamweb.ro pentru mai multe informatii privind intreaga gama de servicii a fir
Optimizare site web | Firma SEO | Servicii SEO
Optimizare site web - fima servicii seo ce ofera consultanta seo, audit seo, optimizare site web si promovare site online.
Servicii profesionale de realizare site
Servicii profesionale de realizare site
Seradria.com, cunoaste totul despre serviciile oferite pe site-ul companiei
Seradria.com, cunoaste totul despre serviciile oferite pe site-ul companiei
Cum si cui ofera Seradria.com serviciile de pe site?
Cum si cui ofera Seradria.com serviciile de pe site?
Firma de contabilitate din Bucuresti pentru sectorul 4 ofera servicii de top pe site-ul Contabilicesc.ro
Firma de contabilitate din Bucuresti pentru sectorul 4 ofera servicii de top pe site-ul Contabilicesc.ro
Servicii Promovare Online - Promovarea si Optimizarea site-urilor web
Oferte de promovare site - Putem colabora la urmatoarele:
Audit si SEO

Identificam eventuale probleme care ar putea sa existe pe site-ul/magazinul afacerii tale si oferim solutii concrete.
Audit si optimizare UX

Cautam si rezolvam problemele de usabilitate pe care site-ul tau ar putea sa le intampine.
Cresterea vanzarilor eCommerce

Sporim vanzarile magazinului tau online prin campanii targetate.
Promovare afacere

Expunem serviciile sau produsele tale in mod strategic, publicului tinta ales, pentru a creste vanzarile sau expunerea brandul-ui tau.
Landing Pages si A/B Testing

Construim pagini dedicate de produse sau servicii. Masuram si optimizam constant pentru a creste rata de conversie.
Consultanta

Oferim sfaturi si sugestii clientilor nostrii sau celor interesati de o colaborare. Contactati-ne cu incredere. Nu muscam.