link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Aspecte astrologice în horoscopul mai 2016
de godessdiana88 la: 03/04/2016 10:53:20
După patru luni de piedici şi dezechilibre, Jupiter renunţă la mişcarea sa retrogradă, facilitând regăsirea detaliilor semnificative, importante din ţelurile noastre şi adoptarea unei atitudini mai disciplinate, mai organizate în urmărirea lor.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Aspecte astrologice în horoscopul mai 2016"

Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2016
Aspectele astrologice principale din horoscopul lunii iunie 2016 sunt tranzitul lui Mercur în Gemeni şi apoi în Rac, mişcarea retrogradă asumată de Neptun în Peşti, amplasarea atât a lui Venus cât şi a Soarelui în Rac, precum reluarea parcursului direct al lui Marte în Scorpion.
Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2016
Reperele astrologice majore din horoscopul septembrie 2016 sunt pătrunderea lui Jupiter şi a Soarelui în Balanţă, revenirea lui Mercur şi a lui Pluton în tranzit direct în Fecioară, respectiv în Capricorn, vizita lui Venus în Scorpion şi cea a lui Marte în Capricorn.
Aspecte astrologice în horoscopul februarie 2016
Horoscopul lunii februarie 2016 ne insuflă imboldul de a ne deschide spre lume, a ne călca în picioare obiceiurile şi conformismele, şi a ne împrospăta vieţile.
Aspecte astrologice în horoscopul decembrie 2016
Orientările majore din horoscopul decembrie 2016, ce se reflectă, desigur, şi asupra sărbătorilor de iarnă, Crăciunului şi Revelionului, cuprind tranzitul lui Venus în Vărsător, cel al lui Marte în Peşti, al Soarelui în Capricorn, mişcarea retrogradă a lui Mercur în Săgetător, revenirea lui Uranus în parcurs direct în Berbec, Luna plină din Gemeni şi Luna nouă amplasată în Capricorn.
Aspecte astrologice în horoscopul aprilie 2016
Caracterizat de trei tranzituri retrograde, horoscopul aprilie 2016 ne indruma sa aflam un echilibru intre prudenta si indrazneala, intre calcule si spontaneitate, sa ne pastram firea atunci cand suntem provocati, sa nu ne agatam de obisnuinte si sa fim deschisi spre o metamorfoza profunda.
Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2016
Energeticul Marte amplasat în Vărsător ne conferă o perspectivă obiectivă şi lucidă, raţională asupra lumii, care ne permite să aflăm căi noi, neobişnuite, dar eficiente în urmărirea ţelurilor noastre. Mai puţin orgolioşi, ne încadrăm din ce în ce mai bine în activităţile de echipă.
Aspecte astrologice în horoscopul martie 2016
Horoscopul lunii martie 2016 vesteşte oportunitatea de a ne dedica, sprijiniţi de intuiţie, unor ţeluri ambiţioase, temerare, ieşite din comun, dar şi înclinaţia de a ne lăsa purtaţi de iluzii, idealism si grabă.
Aspecte astrologice în horoscopul ianuarie 2016
Horoscopul ianuarie 2016 vesteşte impulsul de a ne perfecţiona, a ne dezvolta şi a ne motiva să ne urmăm idealurile, dar ne pune pune la încercare realismul şi obiectivitatea în astfel de demersuri.
Aspecte astrologice în horoscopul iulie 2016
Prezenţa lui Venus, a lui Mercur şi a Soarelui în regatul Leului ne insuflă un plus de încredere în noi înşine, ne îndrumă spre proiecte şi acţiuni măreţe, ambiţioase, şi ne determină să fim cu orice preţ în centrul atenţiei, să căutăm aprecierea, dragostea sau chiar adoraţia oamenilor din preajma noastră. Este vremea să ne scoatem la iveală tot ce este mai valoros şi mai autentic în noi, însă trebuie să ne ferim să cădem în capcana vanităţii şi egocentrismului.
Aspecte astrologice în horoscopul august 2016
Marte în Săgetător ne răpeşte interesul faţă de treburile cotidiene, ne inspiră să ne avântăm spre idealuri înalte şi către aventuri cât mai incitante. Uneori, obiectivele prea ambiţioase pe care ni le fixăm ne pot determina să ne abandonăm proiecte şi demersuri majore.
Aspecte astrologice în horoscopul decembrie 2017
Principalele evenimente, aspecte astrologice din horoscopul decembrie 2017 sunt tranzitul lui Venus în Săgetător, aspectul retrograd al lui Mercur în în aceeași zonă astrală și parcursul lui Marte în Scorpion. Luna plină este găzduită de Gemeni, iar Luna nouă poposește în Săgetător.
Aspecte astrologice în horoscopul octombrie 2017
Principalele aspecte astrologice din horoscopul septembrie 2017 constau din tranzitul lui Jupiter în Scorpion, cel al lui Venus în Balanță, al lui Mercur și al Soarelui în Scorpion. Luna plină este amplasată în această lună în Berbec, iar Luna nouă se poziționează în Balanță.
Aspecte astrologice in horoscopul februarie 2015
In horoscopul februarie 2015, linistea, pasivitatea si atitudinea meditativa conferite de prezenta Soarelui in Pesti sunt contracarate de tranzitul lui Marte si cel al lui Venus in Berbec, ce pun accentul pe spontaneitate, incredere in sine, spirit competitiv si indrazneala atat in dragoste, cat si in celalalte importante planuri ale existentei. Cum se reflecta aceste aspecte astrologice in viata noastra urmeaza sa aflati curand, in horoscopul februarie 2015 dedicat fiecarei zodii in parte.
Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017
Aspectele astrologice majore din horoscopul septembrie 2017 cuprind debutul tranzitului lui Marte în Fecioară, reluarea parcursului direct al lui Mercur în Leu şi apoi intrarea acestei planete în Fecioară, vizita lui Venus în Fecioară, cea a Soarelui în Balanţă, întoarcerea lui Pluton în aspect direct în Capricorn, şi demararea tranzitului lui Mercur în Fecioară. Luna plină se poziţionează în Peşti, iar Luna nouă îşi face sălaş în Fecioară.
Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2017
Aspectele astrologice marcante în horoscopul noiembrie 2017 sunt tranzitul lui Mercur şi al Soarelui în Săgetător, cel al lui Venus în Scorpion şi ieşirea lui Neptun din mişcarea retrogradă în Peşti. Luna plină este amplasată în Taur, iar Luna nouă se poziţionează în Scorpion.
Aspecte astrologice în horoscopul februarie 2018
Principalele evenimente astrologice din horoscopul februarie 2018 sunt intrarea lui Venus în Pești, tranziturile lui Mercur și Soarelui în Pești, și apariția Lunii noi în Vărsător. Acest context astral imprimă câteva influențe generale fiecărei zodii în parte...
Aspecte astrologice în horoscopul iulie 2017
Horoscopul iulie 2017 stă sub semnul unor evenimente/aspecte astrologice notabile: Venus tranzitează sectorul Gemenilor şi după aceea zona astrală a Racului, Mercur pe cel al Leului şi, spre finalul lunii, pe cel al Fecioarei, Marte şi Soarele se amplasează în Leu. Luna plină se aşează în Capricorn, iar Luna nouă poposeşte în Leu.
Aspecte astrologice în horoscopul octombrie 2015
Horoscopul octombrie 2015 anunţă o perioadă cumva mai liniştită decât cele cu care ne-au obişnuit în ultima vreme astrele. Desigur, aceasta pare să fie liniştea dinaintea unei furtuni! Oricum, Fecioara, Balanţa, Capricornul, Săgetătorul şi Peştii au parte de ceva mai multă acţiune, Berbecul şi Scorpionul au de a face cu numai câteva zgâlţâituri...
Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2015
Potrivit horoscopului noiembrie 2015, prima jumătate a lunii este marcată de o aparentă pasivitate, rezervată aprofundării lumii şi a rolului pe care îl avem în ea, unei abordări prudente a existenţei ce ne permite să descoperim în ce ape se scaldă cei din jurul nostru. Aceste influenţe, deteminate de tranzitul lui Mercur în Scorpion şi cel al lui Venus în Balanţă, lasă apoi locul unui fierbinte neastâmpăr de a ne înţelege şi apropia partenerii din plan personal, social şi profesional (Marte în Balanţă), de a ne extinde sfera de influenţă, cunoaşterea şi a ne înarma cu un sporit optimism (Mercur şi Soarele în Săgetător). Pentru a vedea cum se reflectă aceste tendinţe pentru în viaţa ta, urmăreşte horoscopul lunii noiembrie 2015 pentru toate zodiile de pe diane.ro.
Aspecte astrologice în horoscopul decembrie 2015
Horoscopul decembrie 2015 stă, desigur, sub semnul sărbătorilor de iarnă, dar şi al bilanţurilor din anul ce este pe cale să treacă, precum şi al speranţelor legate de noul an. Planeta Venus, prezentă în Scorpion de la începutul lunii decembrie ne călăuzeşte spre relaţiile noastre umane cele mai adânci, dar şi a temerilor că am putea fi înşelaţi în aşteptările noastre de cei pe care îi iubim.
Aspecte astrologice in horoscopul iulie 2014
Horoscopul iulie 2014 se remarca prin numeroase si majore evenimente astrologice avand potentialul de a marca pregnant noi incercari si drumuri de rascruce in destinul nativilor din toate zodiile. Intre acestea nu au cum a nu fi mentionate tranzitul lui Jupiter in Leu, revenirea lui Saturn in tranzit direct in Scorpion, trecerea lui Uranus in aspect retrograd in Berbec si intrarea lui Marte in Scorpion.
Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2015
Asupra horoscopului septembrie 2015 îşi pun mai cu seamă amprenta revenirea lui Venus în tranzit direct în Leu, aspectul retrograd căpătat de Mercur în Gemeni, intrarea lui Saturn în zona astrologică a Săgetătorului, iniţierea tranzitului Soarelui în Balanţă, regăsirea lui Pluton în aspect direct în Capricorn şi pătrunderea lui Marte în Fecioară.
Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2017
Horoscopul iunie 2017 este marcat de următoarele aspecte/evenimente astrologice: tranzitul lui Marte în Rac, cel al lui Venus în Taur, al lui Mercur în Gemeni şi apoi în Rac, întoarcerea lui Jupiter în aspect direct în Balanţă şi asumarea de către Neptun a unei mişcări retrograde în Peşti, intrarea Soarelui în Rac, Luna plină din Săgetător şi Luna nouă din Rac.
Aspecte astrologice in horoscopul august 2014
In horoscopul august 2014, numai cateva obiecte astrale pasesc peste granita unui nou semn zodiacal (Venus, Mercur si Soarele) dar, in schimb , avem parte de o sumedenie de aspecte astrale (trigonuri, conjunctii, opozitii si sextile) ce confera varietate si chiar dramatism mai ales in zodiile Leului, Scorpionului si Berbecului.
Aspecte astrologice in horoscopul septembrie 2014
In horoscopul septembrie 2014, principalul eveniment astrologic este intoarcerea lui Pluton in tranzit direct in Capricorn, ce ne indruma catre schimbari inspirate, mai putin fortate de imprejurari in vietile noastre. Intrarea lui Marte in Sagetator ne face viata mult mai tumultoasa si mai intensa decat de obicei, iar dublele tranzituri ale lui Mercur si Venus ne invata intr-o sporita masura despre oportunitatile interactiunii sociale si dragostei in viata noastra de toate zilele.
Aspecte astrologice in horoscopul decembrie 2014
In horoscopul decembrie 2014, intoarcerea lui Uranus in aspect direct in Berbec ne indreapta atentia intr-o sporita masura spre lumea exterioara, imboldindu-ne sa iesim din tipare ori din inertie, si sa ne luptam pentru idealurile noastre, in vreme ce tranzitul initiat de Saturn in Sagetator ne pune in vedere ca trebuie sa ne asumam sarcinile si responsabilitatile tinand de educatie sau impuse de credintele noastre personale ori religioase, sa ne revedem promisiunile si sperantele asociate cu relatiile noastre umane cele mai importante. Marte in Varsator ne poate determina sa ne lasam putin deoparte orgoliile, sa conlucram mai mult cu cei din jurul nostru, si sa privim lumea dintr-o perspectiva mai rece sau mai rationala. Tranzitul retrograd al lui Jupiter ne ofera oportunitati legate mai ales de teluri interioare, de perfectionarea sinelui nostru, decat de implinirea prin altii. Venus, Mercur si Soarele in Capricorn ne indruma sa fim cat mai seriosi in tot ceea ce ne propunem sa facem, indiferent daca este vorba despre aspiratii personale, sociale, amoroase ori de afaceri.
Aspecte astrologice in horoscopul iunie 2015
Horoscopul iunie 2015 este dominat de sosirea lui Venus, a Soarelui si a lui Marte in Rac, si de debutul tranziturilor retrograde ale lui Neptun si Saturn. Daca cele dintai aspecte astrale indica o sporita nevoie de siguranta emotionala, un mai mare atasament afectiv (uneori chiar dependenta) fata de oamenii indragiti, o crescanda sensibilitate si receptivitate, si tendinta de a ne lasa in voia capriciilor si impresiilor de moment, parcursul retrograd al lui Neptun in Pesti ne ascute si mai mult emotivitatea, ne indeamna sa ne ascultam vocea interioara si ne face mai capabili sa deslusim iluziile din jurul nostru
Aspecte astrologice in horoscopul iulie 2015
Horoscopul iulie 2015 se anunta a fi complex avand in vedere ca in aceasta luna apar in cer doua Luni pline, Mercur si Venus tranziteaza doua sectoare astrologice, si atat planeta dragostei, cat si Uranus se inscriu intr-o miscare retrograda. Aceste fenomene astrale, impreuna cu celelalte, precizate mai jos, conduc catre o particularizare adanca a traseului existential al fiecarei zodii, asa cum veti putea constata peste putin timp in horoscopul iulie 2015 al fiecarui semn zodiacal.
Aspecte astrologice în horoscopul august 2015
Horoscopul august 2015 este marcat mai cu seamă de întoarcerea lui Saturn în aspect direct în Scorpion şi de debutul tranzitului lui Jupiter în Fecioară. Dacă cel dintâi aspect astral ne sprijină să ne învigorăm încrederea în noi înşine şi să ne evaluăm cu un sporit realism parcursul prin viaţă, cel de-al doilea ne ajută să ne regăsim ţelurile autentice şi să să ne concentrăm asupra lor cu răbdare şi perseverenţă, să ne utilizăm cu spor talentele şi resursele interioare, să ne dedicăm unui stil de viaţă sănătos.