link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sex cu o virgina - un milion de euro
de limpede la: 17/09/2008 01:02:49
taguri: Societate 

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Sex cu o virgina - un milion de euro"

Am aflat cum se face primul milion de euro în România lui 2011. Primul meu milion!
Planul meu e extrem de simplu. E posibil să scriu şi o carte despre această reţetă sigură şi simplă (ştiu, treaba asta sună ca a reclamă de teleshoping).
Ideea e să mă devin prieten al unui miliardar din Topul Forbes, să beau vreo două beri cu el şi pe urmă să îi cer împrumut un milion de euro. Problema la planul ăsta e că sunt prea mulţi oameni de afaceri şi nu ştiu la cine să trimit primul friend request pe Facebook .
Un milion de euro pentru Otelul
Otelul Galati va primi zilele acestea 1 milion de euro
Botosani: un milion de euro îngropat într-un drum care a dispărut odată cu firma
Cum să bagi aproape un milion de euro din fonduri UE într-un drum, apoi încă ceva miliarde de lei vechi din fonduri proprii ca să îl refaci, iar ceea ce ar trebui să fie o şosea practic să nu existe? Întrebaţi pe undeva pe la Corni fiindcă acolo este posibil aşa ceva. Drumul asfaltat prin SAPARD care străbate comuna există, dar lipseşte cu desăvârşire, unde ar fi trebuit să fie o cale lină de rulare sunt doar pietre şi gropi imense.
Virginia Ruzici - portretul unei sportive care a câştigat un milion de Euro din tenis în vremea comunismului
Virginia Ruzici - portretul unei sportive care a câştigat un milion de Euro din tenis în vremea comunismului
Primul milion de euro facut dintr-o republica virtuala creata de un roman
Primul milion de euro facut dintr-o republica virtuala creata de un roman
Culita Tarata - campanie de peste un milion de euro
Culita Tarata - campanie de peste un milion de euro
Alessandra Stoicescu, preşedintele Fundaţiei "Mereu Aproape", a strâns donaţii de peste 1 milion de euro pentru familiile afectate de inundaţii
Alessandra Stoicescu, preşedintele Fundaţiei "Mereu Aproape", a strâns donaţii de peste 1 milion de euro pentru familiile afectate de inundaţii
Probabil cea mai mare colecție de jocuri de pe Ebay s-a vândut cu 1 milion de euro | GamersClub.ro
Un cumpărător anonim are acum o colecție de jocuri uriașă, probabil fără egal.
Percheziţii la Botoşani şi Bucureşti pentru evaziune de 1 milion euro
Un număr de 33 de percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, în judeţele Argeş, Botoşani, Suceava, dar şi în Bucureşti, la persoane suspectate de evaziune fiscală şi trafic de ţigări, prejudiciul în acest caz fiind estimat la aproximativ un milion de euro.
Swatch compra in Montenapo a 150mila euro al metro quadro
[b][url=http://it.cheap-swisswatches.com/]migliore replica orologi sito[/url][/b]
[b][url=http://www.cheap-swisswatches.com/it/]migliore replica orologi sito[/url][/b]
<strong><a href="http://www.cheap-swisswatches.com/it/">di alta qualità replica orologi per gli uomini</a></strong>

<strong><a href="http://it.cheap-swisswatches.com/">Movimento meccanico swiss replica orologi</a></strong>

<strong><a href="http://www.cheap-swisswatches.com/it/">Movimento meccanico swiss replica orologi</a></strong>
Repubblica.it
Economia &amp; Finanza con Bloomberg&reg;
Ricerca titolo
Home
Finanza con Bloomberg
Calcolatori
Finanza Personale
AFFARI &amp; FINANZA
Area utenti registrati
Listino
Portafoglio
Overview
Borse
Borsa Italia A-Z
Valute
Obbligazioni: Italia -
Europa
Fondi
ETF
Sedex
Warrant
Futures
Materie prime
News
Calendario
After hours
Overview
Esperto Casa
Esperto Diritti &amp; Consumi
Sei in:
Repubblica &gt;
Economia
&gt;
Swatch compra in Montenapo a ...
+
-
Stampa
Mail
Condividi
Swatch compra in Montenapo a 150mila euro al metro quadro
Il colosso svizzero famoso per gli orologi di plastica, avrebbe sborsato circa 45 milioni di euro per rilevare i poco meno di 300metri quadrati di negozio che appartenevano alla coltelleria Lorenzi
TAG
Swatch, montenapoleone
MILANO - Sono svizzeri, sono un colosso mondiale e i soldi a loro non mancano. <strong><a href="http://www.cheap-swisswatches.com/it/">orologi</a></strong> Ma pagare oltre 150mila euro al metro quadro per rilevare un negozio in via Montenapoleone a Milano, la dice lunga su quanto la crisi sia lontana dalle aziende che puntano sul lusso, il mercato dei veri ricchi. <strong><a href="http://www.cheap-swisswatches.com/it/">orologi svizzeri</a></strong> Saranno cinesi, russi, brasiliani o arabi, in effetti i clienti milionari nelle vie che formano il quadrilatero della moda milanese non mancano mai. <strong><a href="http://www.cheap-swisswatches.com/it/">replica orologi di alta qualità per gli uomini</a></strong> E qui ha deciso di aumentare la propria visibilit&agrave;, la Swatch, l'azienda di orologi di propriet&agrave; della famiglia Hayek che nel 2012 ha avuto incassi per 6,6 miliardi di euro (8,1 miliardi di franchi svizzeri). <strong><a href="http://www.cheap-swisswatches.com/it/">orologi falsi</a></strong> Agli inizi di ottobre, gli elvetici, in competizione con il gruppo di Bernard Arnault, Lvmh, hanno iniziato a corteggiare la famiglia Lorenzi per rilevare lo storico negozio di coltelleria. <strong><a href="http://www.cheap-swisswatches.com/it/">orologi copia</a></strong> Loro, trentini doc, emigrati a Milano per affilare coltelli, non hanno ceduto alle lusinghe. <strong><a href="http://www.cheap-swisswatches.com/it/">Repliche orologi aaa +</a></strong> Non hanno ceduto di fronte a un affitto annuo di oltre tre milioni di euro e nemmeno di fronte a una prima offerta di 25 milioni. Quando poi la posta per abbandonare le cinque vetrine e lo scantinato che fanno angolo con via Montenapoleone &egrave; salita a 45 milioni, i Lorenzi hanno deciso di fare le valigie. La pasticceria Cova aveva accettato di abbandonare la propria attivit&agrave; a Lvmh per 30 milioni di euro, ora i Lorenzi se ne vanno, secondo le indiscrezioni, con 45 milioni in tasca. E al posto dei coltelli di lusso, che facevano gola ai ricchi di tutto il mondo, da Silvio Berlusconi ad Arnold Schwarzenegger, ci saranno presto gli orologi svizzeri. Con buona pace dei dipendenti che dovranno cercarsi un nuovo lavoro entro la fine di marzo 2014 e non, come era previsto, entro la fine di dicembre del prossimo anno.</p>
(29 dicembre 2013)
&copy; Riproduzione riservata
</p>
<strong><a href="http://it.cheap-swisswatches.com/">migliore replica orologi sito</a></strong>

<strong><a href="http://www.cheap-swisswatches.com/it/">migliore replica orologi sito</a></strong><a href="http://moncleroutletstore486.webs.com"> blog </a>

<a href="http://cheapweddingdressesforsale99.webs.com"> </a>

<a href="http://nikeshoesoutlet6.webs.com"> About cheap-swisswatches.com blog </a>
Batmobil in oras
Tinerii de bani gata de bucuresti ca si Casuneanu sau altii s-ar declara invidiosi pe propietarul aceste masinute mici si amarate care ascunde sub capota un motor cu reactie . Automobilul este creatie propie a unui suedez care a investit un milion de euro in masina transformand-o dintr-un Lincon Continental.
Cei mai fericiti / nefericiti oameni din lume ?
Daca ai avea posibilitatea de a castiga un milion de euro pentru a ghici care este cea mai fericita persoana din lume , pe cine ai alege ? Ai selecta un barbat sau o femeie ? Un om casatorit ori necasatorit ? O persoana avand copii sau nu ?
Noua lege impune automatelor de cafea sa aiba casa de marcat. Iata ce spun patronii!
Noile reglementari cu privire la automate, in care sunt incluse si cele de cafea, presupun ca fiecare aparat sa fie racordat la o casa de marcat. Costurile nu sunt deloc mici pentru o astfel de operatiune, iar patronii se declara nemultumiti.

Acestia spun ca preturile se vor reflecta in scumpirea produselor.

Legea care impune dotarea tuturor aparatelor cu case de marcat cu memorie fiscala este Legea 136/2019. Aceasta a intrat in vigoare deja la jumatatea anului 2019, fiind publicata in Monitorul Oficial pe data de 17 iulie.

Termenul acordat tuturor patronilor pentru a-si dota aparatele cu astfel de case de marcat este finalul anului, pana pe 31 decembrie toate aparatele trebuind sa fie legate la astfel de mecanisme fiscale.

Asadar, daca ai un aparat cafea in custodie de acest tip, sub forma de automat, ai grija ca functionarea lui sa se incadreze in noile reglementari, pentru a te feri de amenzile usturatoare ce pot fi aplicate daca se incalca legea.

Pe langa aceasta schimbare, dupa cum deja am vazut, aparatele trebuie legate si la o sursa curenta de apa, fiind neautorizate sa mai functioneze in lipsa acesteia.

Peste 80.000 de aparate afectate de noile reglementari
In Romania exista peste 80.000 de astfel de aparate. Patronii localurilor in care acestea au fost plasate nu au primit cu bucurie noile vesti. Acestia se vor conforma, insa cu siguranta costurile se vor reflecta in pretul produselor, ceea ce poate duce la dezechilibre in afaceri.

Pentru ca vor trebui sa scumpeasca produsele, cel putin pe termen scurt, vor exista posibilitati de pierdere a clientilor existenti.

"Credem ca este o masura pripita, unde nu a avut loc o consultare activa cu industria" declara unul dintre principalii jucatori de pe piata locala din industria aparatelor de vending.

Investitia poate fi una de-a dreptul colosala. O astfel de casa de marcat poate costa pana la 200 de euro. Sa luam in calcul un investitor care patroneaza 1000 de astfel de aparate. Sau operatorii nationali care au mii de aparate in toata tara.

Este clar ca asa ceva nu ar fi posibil si ca investitia ar fi mult prea mare pentru ca afacerea sa se mentina profitabila. O investitie nebugetata de cateva sute de mii sau chiar de un milion de euro nu are cum sa fie sustenabila, in nicio conditie.

Cu toate acestea, totul s-a facut in graba, iar legea a intrat in vigoare. Asadar, toti cei care au in locatii astfel de aparate vor trebui sa se conformeze, pentru a mai putea functiona legal in continuare.
Fetele din ziua de azi si SEXUL!
Drace, ce vremuri traim, vorbim asa des de sex, dar o facem asa rar, si nu ma gandesc decat la vina ce o au ele...
Emag - vanzari de 1,1milioane de euro intr-o zi
Emag - vanzari de 1,1milioane de euro intr-o zi
Ai sanii ca mingiile? Atunci ai parte si de sex in timpul Euro 2008 ?
Ai sanii ca mingiile? Atunci ai parte si de sex in timpul Euro 2008 ?
Ana Maria Ferentz: "De cat timp n-am mai facut sex, pot fi considerata virgina"
Ana Maria Ferentz: "De cat timp n-am mai facut sex, pot fi considerata virgina"
Virgina la 105 ani, pentru ca nu a avut timp de sex niciodata
Virgina la 105 ani, pentru ca nu a avut timp de sex niciodata
Bani din blog: La sex ai F (de la feminin, nu de la frecvent) şi mai ai şi blog - ia d-aici 1000 de euroi!
Bani din blog: La sex ai F (de la feminin, nu de la frecvent) şi mai ai şi blog - ia d-aici 1000 de euroi!
Prostanacul si cei 20.000 Euro
Mircea Geoana este dispus sa le ofere romanilor veniti din strainatate suma de 20.000 de euro.
Pentru un milion de romani intorsi este nevoie de 20 miliarde Euro. De unde? Pai de la Geoana in nici un caz.
De platit vor platii romanii care au ramas sa munceasca si nu au fugit la mai bine, se vrea ca o nota de plata pentru ca au stat sa suporte toti porstanacii din politica in frunte cu seful lor in loc sa le dea cu flit cand trebuia.
Misterul filmului de sex oral cu Monica Columbeanu o afacere la minut
Dupa cum bine stiti misterul filmului in care protagonista Monica Columbeanu apare sau nu intr-o scena de sex oral de cantat la microfon este doar o facatura dupa cum afirma expertii . Cert este ca odata cu aparitia filmuletului dar si motivele divortului cuplului Monica si Irinel Columbeanu au facut din stirea asta o adevarata fabrica de bani pentru cei doi sotii care profita din plin de pe urma speculatilor si aparitilor in presa si televiziune contra unor comisioane grase ajungand ca Monica sa castige si peste 5000 de euro intr-o seara niste bani pentru zile negre .

Protagonista din filmuletul xxx este pe nume Agnes si seamana izbitor de bine cu Monica Columbeanu dupa cum afirma Zoltan Nagy un producator de filme pentru adulti .

Fostul sofer al doameni Columbeanu declara ca este de parere cu divortul este inevitabil Voicu Pânzar.
Domeniul sex.com e de vanzare
"Domeniul sex.com va fi scos la vânzare săptămâna viitoare la New York, în cadrul unei licitații ce pornește de la suma de 1 milion de dolari."
Cât durează în medie o partidă de sex?
Vară, cald, soare şi trupuri mai mult dezgolite. Cam greu să nu influenţeze simţul vizual. Şi cum simţurile se află în strânsă legătură unul cu celălalt... şi pofta de dragoste creşte considerabil.

Continuare pe http://mayra.ro/sex/sexperiente/cat-dureaza-in-medie-o-partida-de-sex.html
Femeile renunţa la sex pentru o garderobă nouă
Când vine vorba să aleagă între sex şi o nouă garderobă, femeile nu stau prea mult pe gânduri şi decid în favoarea celei din urmă. Potrivit unui studiu recent, realizat pe un eşantion de 1.000 de femei...
Top opt sfaturi sa faci sex ecologic. Salvati planeta!
Acest top este interzis persoanelor sub 18 ani! Se adreseaza insa celor exasperati de costurile enorme ale facturilor de energie electrica si apa, dar si ecologistilor, care nu stiu ce sa mai faca sa salveze planeta de la pieire. Pentru toti se recomanda sexul ecologic.
Logodnicul Andreei Banica si sexul oral….
Poate ca nu ii face sex oral….poate vroia doar sa o ascunda, dar cine stie, ziceti voi cum e....
Scandalul Sex Oral cu Monica si Irinel, regizat de Iri!
Se pare ca pana la urma multimiliardarul Columbeanu a regizat intreaga operatiune “Sex oral cu Monica si Iri”, scopul a fost o reclama imensa pentru emisiunea pe care o va lansa la B1 TV.

Cei de la Cancan spun ca au informatii sigure din mediul serviciilor secrete din Romania care spun ca cei doi adica Irinel Columbeanu si Minica au fost actorii in filmuletul lansat pe internet prin intermediul www.cancan.ro , nici macar Cancan nu stia ca filmuletul este fals.

Cu lansarea acestui filmulet Columbeanu si-a asigurat o super promovare pentru lansarea emisiunii de saptamana viitoare pe B1TV. Tinand cont ca creearea unui asemenea filmulet implica costuri foarte mici acestia stia ca isi vor acoperi costurile cu varf si indesat.

Avantaje si dezavantaje, de avantaje am vorbit mai sus, dezavantajul acestui filmulet ar fi ca Monica, sotia lui Irinel, a comis o partida de sex oral, imorala , asa sustin unii , intr-un loc public. Posturile tv care au dezbatut acest caz descoperit de Cancan, incluzand B1TV si Antena 1 au dat acestui caz mai multe bile albe si doar una neagra......
Femei goale, Sex si Harry Potter !!!
O discutie despre sexul servit ca motiv pentru orice, pornind de la Harry Potter !
Ghinion la Euro 2008
Adversarele Romaniei la Euro 2008..

comentarii (2):

*** - de Intruder la: 17/09/2008 13:19:29
nu merita 1 milion o virgina.
la naiba, cu suma asta oricine isi poate face rost de 10 femei experte...si e mai castigat.
...da' are tupeu cotofana aia!
#1250 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de tetete la: 18/09/2008 19:49:04
uiti ca exista oameni care au atatia bani incat nu mai stiu ce sa faca cu ei...
#1254 (raspuns la: #1250) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul