link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Protejati spatiile comerciale si rezidentiale cu un sistem de detectie incendiu performant, de la Inicinstal.ro
de baron la: 15/04/2016 11:22:29 modificat la: 15/04/2016 11:42:42 arata originalul

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Protejati spatiile comerciale si rezidentiale cu un sistem de detectie incendiu performant, de la Inicinstal.ro"

Deschideti intrarile casei sau spatiului comercial automat, cu un sistem de automatizari porti performant, de la A2T.ro
Deschideti intrarile casei sau spatiului comercial automat, cu un sistem de automatizari porti performant, de la A2T.ro
Pentru siguranta ta, alege un sistem de detectie incendiu
Pentru siguranta ta, alege un sistem de detectie incendiu
Amenajari Birouri, Amenajari Interioare Spatii Comerciale, Amenajari Restaurante
Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi.Calitatea lucrarilor precum si seriozitatea si profesionalismul mesterilor nostri sunt aspecte pe care ne bazam in primul rand activitatea.

Realizam cu succes lucrari de amenajari si renovari interioare de tipul:

lucrari de amenajari interioare receptii, holuri si camere de hotel;

lucrari de amenajari interioare magazine, depozite si alte tipuri de spatii comerciale;

lucrari de amenajari interioare institutii publice;

lucrari de amenajari interioare spatii de birouri;

lucrari de amenajari interioare apartamente;

lucrari de amenajari interioare case;

lucrari de amenajari interioare vile;

renovari sau constructii noi.
Montaj pereti rigips, placari rigips, plafoane false rigips, Spatii Comerciale-Renovari
Echipa noastra executa servici complet de AMENAJARI interioare, design interior, Renovari reparatii FINISAJE for Apartamente, spati, Comerciale, birouri, AMENAJARI TAPET interioare, AMENAJARI interioare parchet, AMENAJARI interioare profil decorativ, Tipuri de Renovari, Renovari Case, Renovari Spatii Comerciale, Renovari interioare, Renovari exterioare, Renovari birouri, Renovari Apartamente, Renovari baruri, Renovari IMOBILE.

Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi .
Montaj tavane casetate, spatii comerciale, birouri, case
Echipa noastra asigura servicii de montaj tavane casetate in spatii de birouri, spatii comerciale, spatii industriale si nu numai. La cerere putem asigura si materialele de executie. Mentionam ca avem contracte cu firme de distributie materiale de constructii, de aceea obtinem preturi sub media pietei pentru toate tipurile de tavane casetate.

http://iddconstruct.com/2014/12/21/montaj-tavane-casetate-spatii-comerciale-birouri-case/
Amenajare bai moderne BIROURI, idei amenajare birou, idei amenajare office, servicii de amenajare completa pentru birouri si diverse spatii comerciale
Amenajari birouri si spatii comerciale Renovari Bucuresti
Realizam servicii de amenajare completa pentru birouri si diverse spatii comerciale
Etape:
Vizionare spatiu si efectuare masuratori
Discutii preliminare proiectului
Intocmire proiect design 3D pe baza discutiilor si cerintelor clientului (optional)
Calcul necesar materiale
Executia amenajarii in cel mai mic detaliu pe baza priectului 3D (personal autorizat si calificat pentru toate tipurile de servicii necesare amenajarii)
Posibilitate de realizare mobilier la comanda pe baza proiectului 3D (cote exacte)

*Efectuam toate aceste servicii intr-un cadru perfect legal si juridic
“Fiecare lucrare reprezinta o carte de vizita a firmei noastre.”
Amenajari interioare locuinte, amenajari interioare spatii comerciale, amenajari interioare birouri
Firma noastra proiecte de succes in urmatoarele domeni:
- amenajari interioare locuinte
- amenajari interioare spatii comerciale
- amenajari interioare spatii industriale
- amenajari interioare birouri
- amenajari zone speciale
- amenajari interioare cabinete medicale
- amenajari interioare zone de productie
- amenajari exterioare locuinte
- amenajari exterioare spatii comerciale
- amenajari exterioare spatii industriale
- amenajari exterioare cladiri de birouri
Amenajari Interioare Spatii Comerciale
http://www.designtotal.ro/amenajari-interioare-spatii-comerciale/

Design Total
Web: www.designtotal.ro
-Telekom: 0760.091.880
-Vodafone: 0724.743.935
-E-mail: contact@designtotal.ro

Finisajele decorative si amenajarile interioare ale magazinelor si spatiilor comerciale sunt cu atat mai importante cu cat ele pot transmite ideea din spatele brand-ului, pot crea un spatiu unic in care clientii sa se simta confortabil si relaxati.
Amenajarea unui spatiu comercial are ca obiectiv atragerea clientilor si, in acelasi timp, evidentierea produselor sau serviciilor oferite intr-o maniera cat mai originala si eficienta. Se urmareste asadar apropierea clientului de produsul sau serviciul promovat si evidentierea calitatilor si beneficiilor acestuia.
Amenajare Spatii Comerciale-Informatii cum sa atragi clenti in spatiul tau comercial
http://www.designtotal.ro/amenajare-spatii-comerciale-informatii-cum-sa-atragi-clenti-in-spatiul-tau-comercial/

Design Total
Web: www.designtotal.ro
-Telekom: 0760.091.880
-Vodafone: 0724.743.935
-E-mail: contact@designtotal.ro
1. Lumina, element cheie atat la interior, cat si la exterior. Pentru iluminarea vitrinelor se folosesc reflectoare halogen fie cu iodura metalica, incastrate, fie pe sina, avand o deschidere mai mica si o putere mult mai mare decat becul normal. Lumina se focuseaza pe produse pentru a le scoate in evidenta.

Lumina este foarte importanta atat in interiorul magazinului, cat si in exterior. Uneori este bine ca lumina de la exterior sa fie diferita fata de cea din interior, insa daca din afara lumina pare difuza si creeaza impresia unui spatiu intunecat, clientii ar putea sa creada ca magazinul este inchis.

Totodata, lumina din interior trebuie adaptata la conceptul magazinului. De exemplu, daca se comercializeaza televizoare, nu este indicata o lumina puternica, insa in cazul unui concept prietenos, relaxant, precum o cafenea, este recomandata o lumina usoara, pentru a crea impresia de intimitate si comfort.

In cazul unui magazin cu bijuterii, este indicata o lumina inchisa la nivel general si o lumina puternica pe produse, in functie de temperatura becurilor. Diamantele au nevoie de o lumina diferita fata de cea folosita pentru aur.

La nivelul rafturilor, trebuie sa existe o lumina corespunzatoare astfel incat sa existe cat mai putine umbre ce ar putea crea confuzie in ceea ce priveste culoarea si textura materialului. Exista o corelatie intre lumina naturala, care este foarte importanta pentru magazinele ce vand produse textile, si lumina artificiala care deformeaza putin nuanta produselor.

2. Directia de mers a potentialilor clienti este un factor de care ar trebui sa se tina cont atunci cand se amenajeaza o vitrina. Laturile verticale pe directia de mers ale vitrinei trebuie sa fie puse in evidenta cel putin cu ajutorului unui afis, pentru a atrage atentia clientului. Explicatia? Oamenii merg pe strada uitandu-se inainte, si nu in stanga sau in dreapta. Vitrina nu trebuie gandita doar pentru situatia in care trecatorul se opreste in fata ei si o priveste.

In cazul unui panou pliabil cu fata dubla, putem tine seama de momentele zilei si de infrastructura din jur. De exemplu, daca panoul este amplasat in apropierea unei statii de metrou, ar trebui ca mesajul transmis sa fie adaptat: fata panoului pe care o vad dimineata trecatorii sa contina o oferta de mic dejun, iar cealalta, vazuta seara, ar putea recomanda o cina.

3. Selectia manechinelor se face in functie de pret, insa in majoritatea cazurilor pretul acceptabil la aceste produse duce automat la o scadere a calitatii. Aspectul manechinelor si calitatea lor vorbesc foarte mult despre rangul magazinului si calitatea produselor comercializate.

In ceea ce priveste pozitionarea manechinelor, este bine sa se evite pozitia veriticala clasica, intrucat nu ofera un aspect dinamic.

4. Produsele sunt in prim plan, nu aranjamentul decorativ. Amenajarea vitrinei si elementele decorative nu trebuie sa eclipseze marfa expusa. Intotdeauna trebuie avut in vedere ca magazinul vinde produsele, si nu decorul. O vitrina reusita nu este neaparat aceea care reda un peisaj de toamna sau de iarna cat mai realistic, ci aceea care reuseste sa imbine armonios produsele cu mesajul subtil ce se doreste a fi transmis.

5. Distanta dintre elementele de expunere (mese, scaune, suporti) trebuie sa fie destul de mare incat sa permita circulatia clientilor prin magazin fara ca acestia sa fie deranjati sau chiar impiedicati sa parcurga magazinul.

6. Evidentierea brandurilor cheie si a produselor care se remarca printr-un pret foarte bun sau o calitate ridicata este esentiala in atragerea clientilor in magazin. Pozitionarea lor ii poate determina pe clienti sa parcurga si restul magazinului, existand posibilitatea de a le atrage atentia si asupra altor produse.

7. Aglomerarea magazinului cu produse da senzatia de claustrofobie si disconfort vizual. Nu este neaparat o greseala, ci mai degraba o strategie de marketing folosita in general de magazinele de tip „outlet” sau „discount shop” .

Acest tip de aranjare a produselor nu corespunde magazinelor care doresc a se evidentia prin eleganta si rafinament. Pentru o astfel de imagine se recomanda un magazin aerisit (in ceea ce priveste aranjamentul produselor) si un ambient pe masura.

Atunci cand un client intra intr-un magazin, el trebuia sa paseasca initial intr-o „zona de relaxare”. Altfel spus, clientului trebuie sa i se acorde posibilitatea de aface 3-4 pasi fara sa intre in contact cu produsele sau cu vanzatorii. Clientul are nevoie de cateva secunde pentru a se linisti, inainte de a parcuge magazinul.

8. Nu exista retail fara muzica. Muzica trebuie adaptata la conceptul spatiului comercial. Melodiile nu trebuie sa fie pe gustul proprietarului, ci in conformitate cu preferintele consumatorilor.

Muzica trebuie adaptata si in functie de momentele zilei, respectiv se poate difuza un anumit stil dimineata si un altul dupa amiaza.

In cazul unui restaurant, este indicata folosirea materialelor care absorb sunetele, pentru a evita zgomotul.

9. Mirosul creeaza cel mai puternic sentiment. Acesta poate fi prezent atat in interiorul spatiului, cat si in exterior. De exemplu, exista brutarii sau patiserii care raspandesc pe o intreaga strada aroma imbietoare de paine proaspata sau cozonaci, dar, de cele mai multe ori mirosul nu provine de la bucatarie.

10. Aranjarea produselor trebuie realizata in „bloc” (gruparea produselor de acelasi fel, unele sub altele), pentru vizibilitate crescuta a produselor si pe verticala, pentru ca potentialul client sa poata cuprinde cu privirea cat mai multe articole disponibile in locatie.
Amenajari si Renovari Birouri, Spatiilor Comerciale, Hoteluri, Scoli,Gradinite
http://www.designtotal.ro/amenajari-si-renovari-birouri-spatiilor-comerciale-hoteluri-scoligradinite/

Renovarea unui birou sau amenajarea unui spatiu nou poate fi o sarcina care uneori intimideaza si descurajaza. Noi intelegem presiunile cauzate de acest lucru. Experienta si resursele noastre profesionale vor raspunde cerintelor dumneavoastra specifice de lucru pentru a pune in aplicare si livra proiectul la timp .
Spatii comerciale si idei pentru comunitate
Spatii comerciale si idei pentru comunitate
Cumpara spatii comerciale in cele mai avanatajoase locatii cu Novum Invest
Cumpara spatii comerciale in cele mai avanatajoase locatii cu Novum Invest
Muta-ti afacerea in unul din spatiile comerciale oferite de Novum Invest
Muta-ti afacerea in unul din spatiile comerciale oferite de Novum Invest
Extindeti afacerea in cele mai moderne spatii comerciale de la Novum Invest
Extindeti afacerea in cele mai moderne spatii comerciale de la Novum Invest
Novum Invest iti ofera spatii comerciale care iti vor ajuta afacerea
Novum Invest iti ofera spatii comerciale care iti vor ajuta afacerea
Servicii - Constructii - Amenajari Spatii Comerciale Interioare
Servicii Complete de Amenajări Interioare renovam spatii comerciale, renoveaza-ti spatiul comercial poze idei costuri,renovarea unui spatiu comercial .
Amenajari Spatii Comerciale Renovari Interioare Magazine
Amenajare spatii comerciale ,amenajare spatiu comercial ,amenajari spatii comerciale preturi ,amenare magazin mic ,zugraveli si amenajari magazine
Proiecte Case la Cheie - Spatii comerciale
Proiecte Case la Cheie - Spatii comerciale
Amenajari spatii comerciale Montat tavane casetate
Firma noastra va ofera personal calificat pentru montarea tavanelor casetate pentru amenajarea sau renovarea de spatii comerciale sau magazine .Tavanele casetate sunt solutia perfecta pentru amenajarile rapide de spatii comerciale si magazine avand si un design frumos calasic si modern.
Supraveghere ideala cu sistemul DVR cu 4 canale de la A2t.ro
Supraveghere ideala cu sistemul DVR cu 4 canale de la A2t.ro
Renovari spatii comerciale Bucuresti| Firma de renovare Centre Comerciale
Sintem o echipa tanara cu experienta in toata gama de amenajari interioare si exterioare. Fie ca e vorba de mici renovari sau lucrari complexe de design, amenajari si executie, iti stam cu placere la dispozitie la orice ora cu echipele noastre de muncitori calificati.
Echipa noastra executa servicii complete de amenajari interioare si exterioare, design, renovari si reparatii, finisaje pentru apartamente, case, vile, spatii comerciale, birouri, instalatii electrice, termice si sanitare, precum si servicii de mentenanta.
Amenajari interioare – finisaje, renovari, tencuieli interioare, zugraveli, placari pereti si plafoane gips-carton (rigips), placari gresie si faianta, parchet, izolatii fonice si termice, montat usi, executie mobilier, servicii de design etc.
Proiecte de Amenajare Spatii Comerciale
http://www.designtotal.ro/proiecte-de-amenajare-spatii-comerciale/

Design Total
Web: www.designtotal.ro
-Telekom: 0760.091.880
-Vodafone: 0724.743.935
-E-mail: contact@designtotal.ro
Ne concentrăm asupra nevoilor clienților noștri și cerințele lor, proiect unic în toate fazele de lucru. Noi susținem în mod constant cele mai înalte standarde de excelență serviciu și au dezvoltat o reputatie de muncă de înaltă calitate, design inovator și bine gândit și servicii pentru clienți nostri.

Serviciile noastre comerciale contractante General include:
• amenajari birouri și locuri de afaceri (la cheie)

• Servicii de Office & construcții renovari, proiectare și restaurare

• Amenajari cladiri comerciale si spatii de birouri

• Managementul proiectului / management in constructii

• Servicii de intretinere construcții comerciale

• consultare construcție terță parte și evaluare
Montat(montaj) pereti despartitori din rigips pentru spatii comerciale,birouei,hale
Montat(montaj) pereti despartitori din rigips pentru spatii comerciale,birouei,hale

30
NOI
Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin unul din numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail:

-Telefon cosmote: 0764.833.879

-Telefon vodafone: 0734.633.357

- E-mail : bucurestirenovari@yahoo.com

Oferim o gamă largă de servicii: montaj rigips, montaj gips carton, scafe rigips, placări pereţi gips carton, tavane rigips, modele rigips, nise rigips, montaj pereţi despărţitori rigips, montaj tavane casetate rigips, design rigips , forme geometrice gips carton, mobilier rigips, biblioteci rigips, dressing-uri gips carton, baruri rigips, arcade, rafturi gips carton, zugrăveli interioare, amenajări mansarde. Totul la preţuri avantajoase şi cu seriozitate maximă.
Decorul locuinţei poate fi îmbunătăţit considerabil prin alegerea unui montaj rigips care poate ţine locul unei bibloteci sau a corpurilor etajate.
Montat usi de interior si exterior pentru apartamente,garsoniere,case,vile,spatii comerciale
Montat usi de interior si exterior pentru apartamente,garsoniere,case,vile,spatii comerciale

30
NOI
Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin unul din numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail:

-Telefon cosmote: 0764.833.879

-Telefon vodafone: 0734.633.357

- E-mail : bucurestirenovari@yahoo.com

Echipa noastra realizeaza montarea usilor de interior cu cele mai precise instrumente de verificare si prin contributia membrilor echipei de profesionisti va garantam realizarea unei amenajari sau renovari interioare de calitate si la standarde europene.Putem executa montarea usilor de interior pentru dormitor, bucatarie si baie.

Montaj usi interior 100 ron/usa, rapid si ieftin, sunati acum!
Amenajari-Renovari spatii comerciale,birouri,case,vile apartamente
Amenajarea biroului poate include: amenajare receptie, amenajare sala de conferinte, amenajare spatii de lucru, amenajare birouri manageriale.
Executam lucrari complexe de amenajari spatii comerciale, unicate, beneficiind de cele mai noi si performante echipamente, instalatii si utilaje, oferindu-va inclusiv consultanta in alegerea tipurilor de materiale care urmeaza sa fie puse in practica
Pentru beneficia de serviciile noastre de amenajari spatii comerciale sau amenajari birouri .

Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi .
Amenajari Interioare Birouri – Amenajari Interioare Spatii Comerciale
http://www.designtotal.ro/amenajari-interioare-birouri-amenajari-interioare-spatii-comerciale/

Design Total
-Telekom: 0760.091.880
-Vodafone: 0724.743.935
-E-mail: contact@designtotal.ro
-Web: www.designtotal.ro
Ce va oferim

Cei 15 ani de experienta in domeniul amenajarilor interioare si exterioare, ne-au ajutat sa ne perfectionam si sa oferim servicii de cea mai inalta calitate.

Datorita profesionalismului de care am dat dovada in tot acest timp am reusit sa cream si sa mentinem relatii de lunga durata cu clientii nostri, clienti cu care ne mandrim si alaturi de care am dezvoltat unele din cele mai interesante si placute ambienturi.

Va invitam in continuare sa vizualizati cateva dintre proiectele dezvoltate de noi:

» Amenajari spatii de birouri

» Amenajari sali de conferinta

» Amenajari spatii tip amfiteatru

» Amenajari hoteluri si restaurante
Spatii comerciale de inchirere in Bucuresti
Spatii comerciale de inchirere in Bucuresti
Lista preturi renovari si amenajari interioare Apartamente-Spatii Comerciale-Birouri
Lista preturi renovari si amenajari interioare Apartamente-Spatii Comerciale-Birouri
Amenajari spatii comerciale birouri – Preturi si Oferta
Pardoselile pentru spatiile de birouri sunt create pentru a oferi o rezistenta indelungata combinata cu o intretinere usoara realizand de asemnea un efect vizual placut in mediul de lucru. Calitatea produselor oferite de Fitout Solutions imbina creativitatea estetica cu o utilizare optima creand o armonie cu celelalte elemente de design interior.
Produsele Fitout Solutions pot fi folosite de asemenea in clinici medicale, institutii de invatamant, hoteluri si spatii comerciale.
Gama produselor oferite include:
Mocheta in role
Mocheta in dale
Vinyl PVC
Linoleum