link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce este sincopa?
de Gyony la: 01/06/2016 07:49:57
Ce este sincopa? Cum ofer primul ajutor in caz de sincopa (lesin)?

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Ce este sincopa?"

Romania reala: Cat de europeni suntem?
Prin latinitatea milenara, da, suntem europeni. Poate chiar de rang avansat, daca ar fi sa ne amintim, atunci cand ne dau ragaz testele integrarii, ca avem la purtator un cromozom roman.

Familiile popoarelor germanice si slave ne incadreaza. Primele prin latura avansata a unui sistem economic democrat, celelalte din unghi geografic. Inaintasii, exceptia constituind-o damnatii lideri rosii, au fost mai aproape de statutul la care nazuim astazi.

Bucurestii, Iasiul eminescian sau cetatea Targovistei au insemnat tot atatea cancelarii europene de-a lungul timpului frant.

Vrem sa fim europeni, insa lipsa rabdarii, a putintei de a zabovi o clipa langa un semen lovit de o sincopa a destinului sau de a bandaja o tulpina franta sunt simptomele nefericite ale unui egocentrism exacerbat. [...]
Outsourcing
Outsourcing-ul este astazi unul dintre avantajele globalizarii, fiind determinat de necesitatea societatilor moderne de a-si optimiza procesele de business, de a face o diferenta in raport cu concurenta si implicit de a conduce o afacere fara sincope si cu un profit sporit.