link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Oferte medicina muncii de la RomGerMed
de maxim la: 02/06/2016 10:31:33
Oferte medicina muncii de la RomGerMed

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Oferte medicina muncii de la RomGerMed"

Medicina Muncii de la RomGerMed - vino sa descoperi noile oferte
Medicina Muncii de la RomGerMed - vino sa descoperi noile oferte
Medicina muncii de la Romgermed - profita de oferte
Medicina muncii de la Romgermed - profita de oferte
Fisa medicala de angajare la cabinetul de medicina muncii de la Romgermed
Fisa medicala de angajare la cabinetul de medicina muncii de la Romgermed
Servicii complete de medicina muncii la clinica medicala Romgermed din Bucuresti
Servicii complete de medicina muncii la clinica medicala Romgermed din Bucuresti
Cabinet de medicina muncii la Romgermed
Cabinet de medicina muncii la Romgermed
Medicina Muncii la clinica medicala Romgermed
Medicina Muncii la clinica medicala Romgermed
Informatii complete despre medicina muncii
Informatii complete despre medicina muncii
Medicina muncii
Medicina muncii
Tu stii cat de importanta este medicina muncii intr-o firma?
Tu stii cat de importanta este medicina muncii intr-o firma?
Ce acte sunt necesare pentru medicina muncii?
Ce acte sunt necesare pentru medicina muncii?
Medicina Muncii de la clinica medicala RomGerMed. Merita sau nu?
Medicina Muncii de la clinica medicala RomGerMed. Merita sau nu?
Jobscop - Oferte de munca
Pe jobscop gasiti atat locuri de munca in strainatate cat si in tara.
Oferte de angajare in diferite domenii. Jobscop! Noi stim ca scopul tau este sa-ti gasesti un job. Astfel, venim in ajutorul tau!
Tjobs.ro | Locuri de muncă în străinătate | Oriunde în lume!
Cele mai multe locuri de muncă în străinătate. Oferte de muncă din toate domeniile în peste 40 de ţări, salarii între 500-5000 EUR. Completaţi CV-ul acum!
Un business curat presupune un serviciu de protectia muncii profesionist!
Te initiezi in domeniul business-ului si vrei sa fii sigur de succes si performanta, dar in acelasi timp sa le oferi angajatilor tai siguranta si credibilitate? Nu ai organizata activitatea de protectia muncii in cadrul firmei tale? In cazul in care nu stiai, accidentele de munca pot provoca pierderi inseminate pentru compania ta. Gandeste-te la bani cheltuiti necorespunzator, la nesiguranta angajatului la proriul loc de munca, precum si la faptul ca poti provoca probeleme neasteptate in cadrul companiei tale. Tot nu te-ai convins? Poti primi amenzi usturatoare de 10.000 de lei din partea organelor de control. Iar pentru toate acestea, platesti tu, stimate angajator, uneori prejudicial nu fiind doar de ordin financiar.
Apeleaza la noi cu incredere, ca sa ityi protejam afacerea si angajatii de evenimente neplacute! Ce ne recomanda? Avem in spate o echipa de profesionalisti specializati si autorizati, care cunosc foarte bine legislatia in vigoare si sunt mereu orientate catre dorintele si necesitatile clientului, pentru ca, la noi, dumneavoastra contati cel mai mult!
Seriozitate, corectitudine, professionalism – trei caracteristici pe care le gasiti neconditional in cadrul echipei noastre, deoarece ne asumam 100% raspunderea pentru serviicile prestate si tratam mereu problemele cu atentie si rapiditate. Cu noi, oriunde si oricand veti fi reprezentat cu succes, pentru ca va intelegem nevoile si punctam mereu pe ceea ce este important pentru dumneavoastra. Suntem comunicativi si deschisi si gestionam foarte atent fiecare activitate pe care o desfasuram. Va puteti convinge foarte usor de toate aceste aspecte! Suntem constienti ca , in ultima perioada, pe piata, pe aceasta nisa de domeniu, au aparut foarte multe firme care ofera astfel de servicii, dar noi ne diferentiem prin calitatea serviciilor oferite si prin garantarea succesului in cadrul afacerii dumneavoastre.
Securitatea si sanatatea in munca, cunoscuta si sub denumirea de Protectia Muncii, este o activitate obligatorie ce trebuie organizata de catre orice societate comerciala. De aceea, si dumneavoastra trebuie sa apelati la un asemenea serviciu, de fapt, este obligatoriu, pentru a nu suporta consecinte total neplacute mai tarziu. Din momentul incheierii unui contract cu firma noastra, beneficiati de urmatoarele lucruri: consultanta in ceea ce priveste activitatile de protectia muncii, situatii de urgenta, medicina muncii, primul ajutor, PRAM, ISO, RSVTI, ISO, Resurse Umane. De asemenea, intocmirea documentatie de Securitate si Siguranta in munca si Situatii de Urgenta este gratuita pentru societatile cu peste 20 de anagajati care au incheiat contract de asistenta cu societatea noastra. Va mai mentionam si faptul ca au trecut peste 2247 de zile in care clientii din baza noastra de date nu au avut parte de evenimente neplacute in cadrul companiilor. Acest aspect puncteaza foarte mult profesionalismul si seriozitatea noastra, deoarece arata faptul ca ne-am realizat foarte bine atribuitiunile, facand o instruire amanuntita si prompta in cadrul angajatilor, care, la randul lor, au invatat si au aplicat corect orice reglementare de securitate si sanatate de protectie a muncii, fapt care a dus la primirea unui feed-back pozitiv atat in fata anagatorului, cat si in cadrul companiei.
Alege, ca noi, sa iti protejam anagajatii si afacerea de evenimente neplacute!
Locuri de munca in tara si in strainatate
Locuri de munca in tara si in strainate, contracte reale fara intermediari.Portalul jobslist.ro pune la dispozitie cele mai multe locuri de munca. Oferte de munca
Gaseste locuri de munca in Craiova pe infomunca.ro - job-uri si angajari
Infomunca.ro este un portal dedicat angajarilor, unde iti poti posta CV-ul sau anuntul de angajare in cazul in care reprezinti o companie. Pe infomunca.ro gasesti mii de anunturi cu locuri de munca din domenii variate de activitate, astfel poti alege oferta de munca potrivita pe domeniul, salariul sau preferintele tale.
Servicii de SSM, PSI-SU, MM, Prim Ajutor, Evaluari de Riscuri
Oferim servicii de complete de protectia muncii, situatii de urgenta, cursuri de prim ajutor, situatii de urgenta, medicina muncii, evaluari de riscuri profesioanle, biologice si chimice.
Care a fost primul job pe care l-au avut câteva dintre vedetele autohtone
Atunci cand vine vorba despre activitatea profesională a vedetelor din România, nu ne gândim nicio clipă la faptul că ar fi putut să lucreze vreodată într-un loc total opus meseriei pe care o au acum. Faptul că sunt celebri și au o carieră de succes nu înseamnă că nu au fost oameni obișnuiți cândva și nu au avut locuri de munca obișnuite în trecut.
Dacă ești curios care sunt primele joburi pe care le-au avut câteva dintre vedetele din România, poți să afli chiar mai jos:

Laura Cosoi
Binecunoscuta actriță, Laura Cosoi, și-a câștigat primii bani într-un mod destul de plăcut. Ea a făcut dans sportiv în copilărie, pasiune din care a câștigat și primii ei bani. Laura a participat la concursuri sau chiar și la evenimente artistice la un restaurant din Iași.

Cristina Cioran
Cristina Cioran este o actriță care a jucat în mai multe filme românești, dar primul său job l-a avut la 15 ani, în orașul natal. Vindea înghețată în fața Tribunalului Constanța. A lucrat doar trei saptamani acolo, timp în care și-a strâns suficienti bani pentru a-și face ziua de naștere. Mai târziu, la vârsta de 18 ani a lucrat ca ospătar.

Gina Pistol
Fotomodel și vedetă de televiziune, Gina Pistol a mărturisit faptul că primul loc de muncă a fost la 17 ani, ca operator Xerox. Ulterior a lucrat la un magazin sportiv ca vânzător și tot în acea vreme a mers la un casting Playboy la insistențele unui prieten. A fost îndrumată astfel deoarece multe persoane veneau în magazin doar pentru că era ea acolo și voiau să o privească.

Andreea Mantea
Prezentatoarea TV, Andreea Mantea, participanta și la concursul Miss Playboy, a avut și ea prima experiență în campul muncii la sfârșitul clasei a IX-a. În vacanța de vară a căutat în ziare oferte de muncă, a fost un interviu ca picoliță într-un restaurant și, deși nu avea experiență, au angajat-o.

Sorin Bontea
Primul loc de muncă al renumitului chef a fost la vârsta de 16 ani, atunci când visa să devină director de complex, doar pentru ca îi plăcea cum sună. S-a angajat în bucatarie ca ajutor de bucătar, locul de unde și-a câștigat primii săi bani. Banii din salariu îi dădea mai mult în casa, fiind o regulă pentru familie să împartă salariul.

Andreea Esca
Renumita prezentatoare TV Andreea Esca și-a câștigat primii bani în liceu, unde a jucat un rol într-un film, de unde a castigat 200 de lei. A participat la un casting la Liceul Lazăr unde învăța și l-a luat, jucând astfel în clasa a X-a în primul film. De acești bani și-a luat o pereche de cercei.

Cătălin Măruță
Cătălin Măruță, care are propria emisiune TV, a câștigat primii săi bani după ce a împărțit pliante electorale pe stradă. De fapt, acesta a recunoscut ca avea mai multe joburi precum: a lucrat la un post de radio, ca DJ la discotecă, dar a avut și un job part-time la o clinică medicală. De primul său salariu și-a luat o geaca care îi plăcea foarte mult și i-a cumpărat o eșarfă mamei sale.

Inna
Primul loc de muncă al cântăreței ce a cunoscut un mare succes la nivel internațional a fost cel de secretară la o agenție imobiliară. Cel care deținea această companie este chiar managerul ei actual în cariera muzicală.

Lidia Buble
Primul job al talentatei cântărețe Lidia Buble fost la varsta de 13-14 ani. Acesteia nu i-a fost rușine să mărturisească faptul că a lucrat ca femeie de serviciu în tipografia unde lucra tatăl sau și avea un salariu de 400 de lei pe lună.

Raluka
Raluka este norocoasa unui prim job în ceea ce și-a dorit dintotdeauna să facă, și anume în muzică. De când era mică primii săi bani i-a făcut cântând la nunți la vârsta de 13 ani. Ulterior, a făcut parte și din două trupe.
Sursa: Trend-Jobs.ro
Angajari in peste 40 de tari
InfoMunca este un spatiu virtual creat special pentru a facilita intalnirea celor 2 mari componente ale pietei fortei de munca din Romania si strainatate si anume cererea si oferta. Acesta este motivul pentru care InfoMunca poate fi vazut ca si o bursa a locurilor de munca, creata special pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostrii, pentru care gasirea unui loc de munca a devenit un obiectiv din ce in ce mai greu de realizat in ultima perioada, datorita numarului mic de oferte de munca si in consecinta a concurentei din ce in ce mai mare.
Cele mai noi joburi in Italia
Zeci de oferte de munca pentru Italia, in orice moment
Ti-ai deschis o firma? Iata ce prevede protectia muncii!
Protectia muncii este o problema de stat si cuprinde ansamblul normelor si regulilor de tehnica a securitatii si de igiena a muncii. Acestea au ca scop asigurarea celor mai bune conditii de munca, prevenirea accidentelor si imbolnavirilor profesionale, reducerea efortului fizic, precum si asigurarea unor conditii speciale pentru persoanele care muncesc in conditii deosebite.
Omul este o persoana deosebita, aflata intr-o continua miscare, schimbare, dezvoltare, traind intr-o lume schimbatoare. In acest proces isi cauta partener formand grupuri, cladind o societate in jurul sau. Construieste techosfera in care incearca sa produca bunurile sale necesare, iar impreuna cu toate acestea incearca sa modeleze, sa se foloseasca, in mod util, de natura.
Din punct de vedere filozofic, munca, nu este altceva decat o activitate umana cu telul de a creea bunuri in interesul societatii.
Astfel, “protectia muncii reprezinta produsul tuturor activitatilor legale, de directionare, de organizare, care nu afecteaza sanatatea si asigura buna desfasurare a procesului muncii.”
Scopul asigurarii protectiei muncii este de a reduce la minimum, probabilitatea afectarii sau imbolnavirii angajatului cu crearea concomitenta a conditiilor confortabile de munca la o productivitate maximala a acesteia.
Securitatea muncii in activitatea de productie se asigura pe urmatoarele cai:
• instruirea in materie de protectia muncii a tuturor angajatilor si a altor persoane la toate nivelurile de educatie si pregatire profesionala;
• instructarea prealabila si periodica a tuturor angajatilor;
• pregatirea speciala angajatilor care deservesc masini, mecanisme si utilaje fata de care sunt inaintate cerinte sporite de securitate;
• verificarea periodica a cunostintelor personalului tehnic ingineresc a materiei in protectia muncii (nu mai rar decat o data in trei luni).
Directii principale ale politicii de stat in domeniul protectiei muncii:
• asigurarea prioritatii ale politicii de stat in domeniul protectiei muncii
• emiterea si aplicarea actelor normative privind protectia muncii;
• coordonarea activitatilor in domeniul protectiei muncii si al mediului;
• supravegherea si controlul de stat asupra respectarii actelor normative in domeniul protectiei muncii;
• cercetarea si evidenta accidentelor de munca si a bolilor profesionale;
• apararea intereselor legitime ale salariatilor care au avut de suferit în urma accidentelor de munca si a bolilor profesionale;
• stabilirea compensatiilor pentru munca in conditii grele, vatamatoare sau periculoase ce nu pot fi inlaturate in conditiile nivelului tehnic actual;
• participarea autoritatilor publice la realizarea masurilor de protectie si al organizarii muncii;
• pregatirea si reciclarea specialistilor in domeniul protectiei muncii;
• organizarea evidentei statistice de stat privind conditiile de munca, accidentele de munca, bolile profesionale si consecintele materiale ale acestora;
• colaborarea internationala in domeniul protectiei muncii;
• contribuirea la crearea conditiilor nepericuloase de munca, la elaborarea si utilizarea tehnicii si tehnologiilor nepericuloase, la producerea mijloacelor de protectie individuala si colectiva a salariatilor;
• reglementarea asigurarii salariatilor cu echipament de protectie individuala si colectiva cu incaperi si instalatii sanitar-social, cu mijloace curativ profilactice din contul angajatului.
Articol oferit de http://protectiamuncii.net/
asigurari full casco
asigurari full casco
service-uri asigurari casco
service-uri asigurari casco
asigurari cladiri
asigurari cladiri
polita de asigurare cmr pentru transport international de marfa
polita de asigurare cmr pentru transport international de marfa
Clinica RomGerMed - investitii in medicina romaneasca
Clinica RomGerMed - investitii in medicina romaneasca
Se fac angajări la RCS&RDS! Vezi oferta locurilor de muncă vacante
RCS&RDS face angajari in aceasta perioada! Vezi care este oferta locurilor de munca vacante pentru cel mai important operator din piata serviciilor integrate de comunicații din Romania!
Munca in strainatate - Oferte exceptionale
Cele mai bune oferte de locuri de munca in straintate! Apeleaza cu incredere la serviciile noastre, si iti vom gasi locul de munca perfect pentru tine!
Siteul jobdent.ro propune o platformă inovatoare de oferte de locuri de muncă destinate exclusiv studenţilor
Siteul jobdent.ro propune o platformă inovatoare de oferte de locuri de muncă destinate exclusiv studenţilor