link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cifra de afaceri neta si raportarea contabila la data de 30.06.2016. Ce optiuni are firma?
de gekuku la: 02/09/2016 15:36:54
Cifra de afaceri neta si raportarea contabila la data de 30.06.2016. Ce optiuni are firma?

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Cifra de afaceri neta si raportarea contabila la data de 30.06.2016. Ce optiuni are firma?"

Continut dosar bilant semestrial (raportare contabila iunie 2009)
Parte importanta din dosarul ce trebuie depus pentru raportarea contabila semestriala la 30.06.2009.
Happy Tour a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 94 de milioane de euro
Happy Tour Group a înregistrat o cifră de afaceri de 94 milioane de euro în 2015, în creştere faţă de 2014, menţinând trendul ascendent înregistrat în ultimii ani, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei.
Cifra de afaceri a companiei Happy Tour a crescut in 2015
Cifra de afaceri a companiei Happy Tour a crescut in 2015
Model mentiune ce se depune odata cu declaratia pentru cifra de afaceri
Trebuie sa insoteasca declaratia privind cifra de afaceri. In acest sens am facut un model propriu, pe care vi-l oferim si voua.
A aparut aplicatia pentru bilantul (raportarea contabila) la 30.06.2009
Stim ca toti contabilii sunt preocupati in aceasta perioada de asta asa ca va punem la dispozitie linkul catre aplicatie.
Elementele componente ale dosarului pentru raportarea contabila la 30.06.2009
Cu alte cuvinte, tot ce trebuie sa contina dosarul cu care fiecare firma merge la AFM.
Programul pentru raportarile contabile la 30.06.2010 - versiune noua
Aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea, listarea si obtinerea formatului electronic pentru raportarile contabile semestriale la 30/06/2010 - s-a actualizat ieri.
Model notificare privind cifra de afaceri pe anul fiscal 2009
In functie de depasirea pragului de 100.000 euro, fiecare firma trebuie sa modifice in vectorul fiscal perioada (lunar sau trimestrial).
Mareste-ti cifra de afaceri si ia-ti hainele en-gros pentru magazinul tau!
Mareste-ti cifra de afaceri si ia-ti hainele en-gros pentru magazinul tau!
Raportari contabile la 30.06.2009 - termen limita azi 14.08.2009 (atentie)
Pentru toti contabilii care poate au uitat acest lucru - o resursa utila.
Raportarea semestriala la iunie 2010 - model adresa dosar
Din componenta dosarului ce trebuie depus la MFP in contul raportarii contabile la 30.06.2010 face parte si adresa de inaintare, al care model se gaseste in articol.
Firma de contabilitate Bucuresti
S.C. STEDA BEST CONSULTING S.R.L. este o firma de contabilitate si consultanta in domeniul economico-financiar, ce deserveste aria geografica Bucuresti - Ilfov.
Societate infiintata in anul 2011 din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii personalizate in cadrul unei comunicari interactive permanente. Consideram ca misiunea noastra este sa asiguram servicii de contabilitate si management financiar-contabil la cele mai inalte standarde si in concordanta cu legislatia in vigoare.

Societatea noastra ofera servicii complete de contabilitate, salarizare, resurse umane, constituiri societati comerciale. Tarifele practicate de societatea noastra sunt foarte accesibile, dat fiind specificul fiecarui agent economic, obisnuim sa stabilim varianta optima de colaborare si implicit onorariile serviciilor practicate, in functie de cateva elemente :

Forma de organizare
Cifra de afaceri
Rulaj lunar
Volumul de acte
Numarul de angajati
Caracteristicile vectorului fiscal
Numarul punctelor de lucru
Domeniul de activitate


Avem o politica de preturi flexibile si ofera cel mai bun raport calitate-pret. Acest mod de lucru si beneficiile obtinute prin intermediul serviciilor noastre se traduc in progres, eficienta si succes.
Cu siguranta veti fi multumiti de seriozitatea, promptitudinea si flexibilitatea cu care ne intampinam clientii.
Afaceri pentru femei – buchete din fructe | Enciclopedia Afacerilor
Chiar dacă atunci când spunem “buchet”, acest substantiv ne duce rapid cu gândul la flori, iată o nişă care oferă o altă perspectivă unui astfel de aranjament şi anume buchetul din fructe.In Statele Unite, firmele realizează cifre de afaceri foarte mari din aşa-numitele coşuri cu fructe, idee care poate fi foarte uşor implementată şi la noi.

Buchetele din fructe pot fi realizate din fructe întregi sau din fructe curăţate şi prelucrate în diverse forme, în funcţie de imaginaţia şi dorinţa fiecăruia.
Ce facem cu culegătorii de rente?
2010 a fost un an de criză. Pare o afirmație de netăgăduit. Într‑un an de criză te aștepți ca cifrele de ­afaceri, profiturile și entuziasmul să scadă mai mult sau mai puțin direct proporțional. Nu și când profitul e rezultatul unor rente pe care statul le oferă cu prea mare generozitate.

Dacă este să ne uităm pe cifrele unor companii, criza e departe și România rămâne o mare țară a profitului. Și cu criza ce facem? Poate ne dau câteva soluții companii ca Petrom și Alro, care au închis 2010 cu ditamai profitul. Dar tocmai acesta spune ceva despre cât de liberă sau cât de lipsită de echidistanță este lumea profitului în economia românească. Sunt companiile acestea atât de performante încât sfidează criza și dau lecții de bună practică oricui vrea să le primească? Iată cum stau lucrurile. Petrom a atins un maxim istoric în privința profitului. Locul întâi cu coroniță pentru o companie care a avut un profit de peste două miliarde de lei, o cifră superbă. Nu aceasta este cifra impresionantă, ci raportarea față de anul precedent: 163%. E aproape un record. Acum mai rămâne de stabilit ce exprimă el: o eficiență impresionantă, un tupeu corporatist, o întâmplare fericită sau un aranjament cu statul pentru a mai compensa prin impozitul pe profit ceva din criticile legate de prețul benzinei sau redevențele scăzute. [...]
Tot mai multe firme risca sa intre in fenomenul de insolventa firma
Desi numarul firmelor care intra in procesul de insolventa firma a scazut, din ce in ce mai multe companii mari sunt expuse riscului falimentului. S-a constatat ca in primul trimestru al anului trecut 6.381 de companii se aflau in diverse stadii ale procedurii de insolventa, in scadere cu 10% fata de aceeasi perioada a anului anterior, cand au fost deschise 7.139 de insolvente noi.

Iata cine a intrat in insolventa firma
Potrivit sursei care s-a ocupat de aceasta constatare, se observa scaderea generalizata pentru toate sectoarele de activitate a volumului insolventelor inregistrate in primul trimestru al anului curent fata de aceeasi perioada a anului anterior.
Pentru al treilea an consecutiv, primele zece sectoare care inregistreaza cel mai mare numar al firmelor aflate in insolventa raman neschimbate, singurele modificari fiind la nivel de ordine in cadrul topului, dar cu variatii de una, maxim doua pozitii.
Constructiile, HORECA si industria metalurgica sunt sectoarele cu cel mai ridicat nivel al insolventelor deschise in primul trimestru al anului curent raportat la numarul firmelor active, sectoare care au fost incluse in top 5 si in 2012, ceea ce indica persistenta unor probleme sistemice structurale.
De asemenea, cele mai afectate sunt IMM-urile, lucru care pune presiune si pe companiile mari si foarte mari. Astfel, numarul firmelor cu cifra de afaceri mai mare decat 1 MIL EUR care au intrat in insolventa in primul trimestru din anul curent este de 239 de companii, de 2,5 ori mai mare decat cel inregistrat in aceeasi perioada a anului anterior.
Unde se inregistreaza cele mai multe intrari in fenomenul de insolventa firma
Distributia teritoriala a cazurilor de insolventa din primul trimestru al anului curent nu a suferit modificari importante fata de situatia existenta in aceeasi perioada a anului anterior. Astfel, cele mai afectate trei zone din punctul de vedere al numarului de insolvente inregistrate in anul curent au fost S-E, S si respectiv N-V, acestea concentrand aproximativ jumatate din totalul insolventelor inregistrate in perioada analizata.
Singurele zone in care numarul de insolvente inregistrat in primul trimestru din anul curent a crescut fata de aceeasi perioada a anului anterior sunt Centru, N-E si S-E.
Info util cu privire la bilantul semestrial la 30.06.2010
Operatorii economici, indiferent de forma de organizare şi forma de proprietate, au obligaţia să întocmească şi să depună raportările contabile la 30.06.2010. Detalii utile gasiti in articol.
Pro Studio premiat pentru rezultatele financiare
Am primit recunoasterea activitatii legale si performante desfasurata de Pro Studio anul trecut (in 2009). Cu o cifra de afaceri de peste 1.000.000 USD, ne-am clasat pe un excelent loc 3 intre toate companiile de telecomunicatii din Bucuresti (sectorul 2).
Magazinele online – rezultatele reale in 2009
Dupa cum am povestit in mai multe articole despre comertul online, 2009 a fost un an interesant pentru magazinele online romanesti. Dupa ani de crestere naturala, unii s-au adaptat mai bine la criza si au scazut un pic cifra de afaceri, crescand insa cota de piata, altii s-au adaptat mai slab si eu scazut grav si cifra de afaceri si cota de piata si unul singur (din top 10 ca nu pot analiza toate magazinele) a crescut si cifra de afaceri si cota de piata.
Cleptocratia. Hotia la romani
Recentele controale din porturile de la Marea Neagra nu au facut decit sa confirme o veche banuiala colectiva. Adica aceea ca si acolo coruptia si-a spus cuvintul iar “cifra de afaceri” a cleptocratiei romanesti se scrie cu suficient de multe zerouri cit sa-l faca sa ameteasca pe orice traitor de rind de pe aceste meleaguri. Cine, cit si de ce fura in Romania?

Una din marile greseli de abordare a fenomenului coruptiei este acreditarea ideii ca acest jaf de proportii este rezultatul tranzitiei si/sau al capitalismului salbatic instaurat dupa 1989.

Hotia la romani are, de fapt, radacini mult mai adinci si tine de o conditionalitate istorica. Scriam intr-un demers anterior despre “Codul lui Caragea”, primul izvor de drept al Tarii Romanesti in secolul al XlX-lea. [...]
Un CAP nedesfiinţat la revoluţie acum face super-profit şi dă tractoriştilor lefuri de 2300 euro
Într-o ţară aproape dependentă de alimentele din import, ce lucruri bune s-ar putea spune despre agricultură? Există totuşi multe poveşti de succes chiar şi într-un domeniu care, la scară naţională, este neperformant. RL va publica un serial despre superlativele agriculturii româneşti iar astăzi vorbim despre „aventura” unui C.A.P. din judeţul Arad care a supravieţuit comunismului, iar în 2011 a ajuns să reprezinte un model de afacere agricolă. „CAP-ul capitalist” de la Curtici are o cifră de afaceri de 10 milioane de euro pe an, plăteşte asociaţilor anual câte 1500 de kilograme de grâu la hectar (record naţional) iar tractoriştii au ajuns să câştige şi 2300 de euro pe lună în sezon.

În 1987 inginerul agronom Dimitrie Muscă a fost numit preşedinte şi inginer şef la “CAP Lumea Nouă” din localitatea arădeană Curtici. În doar doi ani, cooperativa a trecut de la 500.000 lei pierdere la 9 milioane lei profit şi le-a făcut ţăranilor brutărie în sat. Apoi a venit Revoluţia şi marea împroprietărire postdecembristă. Într-o zi, Muscă s-a trezit în curtea CAP-ului cu majoritatea proaspeţilor proprietari de terenuri. “«Noi nu vrem să se desfiinţeze CAP-ul nostru. Cu ce o să ne alegem fiecare? Cu o cărămidă din grajd pe care s-o ducem acasă? Vrem să rămânem în continuare în asociaţie, iar tu să ne conduci pe mai departe, că ai făcut treabă bună până acum»”, îşi aminteşte inginerul. [...]
Un razboi in Ucraina influenteaza pretul asigurarilor auto ieftine?
Nivelul infractiunilor a crescut in Ucraina si, pe langa dezechilibrul politic care s-a creat in ultima perioada, tot mai multe companii cad victime colaterale. Societatile de asigurari nu fac exceptie. Cifrele de afaceri au scazut, in contextul in care daunele platite au crescut.
Cum s-a transformat HappyTour de-a lungul timpului...
In 2015, Happy Tour a reusit sa inregistreze o cifra de afaceri de 94 de milioane de euro in tara noastra. De asemenea, compania a reusit in acelasi an sa mareasca cu peste 250% numarul rezervarilor online fata de anul 2014.
Catalog firme romanesti
Poti creste cifra de afaceri a unei firme daca optimizezi web siteul astfel incat sa atragi mai multi vizitatori de pe Google care pot deveni viitori tai clienti. In felul acesta iti cresti vanzarile, iti dezvolti afacerea si castigi mai multi bani. Inscrie-ti siteul acum in catalogul firmelor romanesti!
Cum sa atragi mai multi clienti prin marketing afiliat!
Afla cum sa atragi mai multi clienti prin marketing afiliat! Ai un magazin online si vrei sa cresti vanzarile? Sau pur si simplu, ai un magazin fizic si simti ca prezenta in mediul online, te-ar ajuta sa-ti maresti cifra de afaceri.
Articole seo Companii Romania 365
Index online Companii Romania 365 pentru companii din Romania cu paramentrii economici, afaceri, reduceri de pret. Categorii: auto moto velo afaceri agricultura arhitectura asigurari contabilitate imm imobiliare industrie marketing si publicitate mlm tipografii.
Model raport cu observatii-limitari - intocmit de expertul contabil
Articolul contine un model de raport pe cazuistica precizata in titlu.
Servicii profesioniste de contabilitate la Contabilicesc.ro
Servicii profesioniste de contabilitate la Contabilicesc.ro
Google o duce bine pe timp de criza. Profit net cu 27% mai mare decat in 2008
Google o duce bine pe timp de criza. Profit net cu 27% mai mare decat in 2008
Care va fi termenul de depunere a bilantului la iunie 2010?
Potrivit proiectului de ordin postat pe site-ul ANAF raportările contabile la 30 iunie 2010 vor avea ca termen luna august. Ziua exacta o gasiti in articol.