link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce nu le place băieţilor la iubitele lor
de godessdiana88 la: 17/09/2016 12:17:15
Într-adevăr, noi, fetele suntem caracterizate de o sensibilitate emoţională mai mare decât cea a băieţilor, dar nu suntem cu toate scoase din fire de cele mai mărunte, mai triviale lucruri. Am auzit bărbaţi plângându-se că partenerele lor o iau razna dacă petrec prea mult timp cu gaşca lor de amici.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Ce nu le place băieţilor la iubitele lor"

Marile afaceri cu certificate CO2. România, sancţionată dur din cauza jongleriilor “băieţilor deştepţi”
O afacere din domeniul energetic despre care se vorbeşte destul de puţin este pe cale să transforme România din producător de energie în importator. Iar această chestiune va avea un impact devastator asupra buzunarelor cetăţenilor obişnuiţi.

Marile afaceri cu certificate CO2 poartă marca Adriean Videanu

În aprilie 2010, Guvernul României anunţa că va scoate la vânzare surplusul de certificate de CO2 alocate prin Protocolul de la Kyoto pentru a aduce bani la buget, dar şi pentru că preţul acestora pe piaţa internaţională este în scădere, iar banii obţinuţi vor fi investiţi în proiecte care duc la reducerea emisiilor de noxe. Potrivit ordonanţei, sumele obţinute din vânzarea surplusului de certificate de CO2 urmau a fi virate la Fondul de mediu şi utilizate pentru finanţarea proiectelor care duc la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Guvernul Boc decisese că vânzarea surplusului de certificate de CO2 se va face prin negociere directă şi va fi luată în calcul oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Executivul argumenta atunci adoptarea acestui act normativ “luând în considerare criza economică şi faptul că venitul obţinut din comercializarea surplusului (…) conduce la
De ce ne plac barbatii cu barba?
Daca iti place ca barbatul viselor tale, iubitul sau prietenul tau sa poarte barba, acest lucru se intampla pentru ca podoaba faciala il face sa arate ca un baiat rau!
Totul despre Mireasa pentru fiul meu!
Mireasa pentru fiul meu este un reality show matrimonial, difuzat la Antena 1, care a reusit sa creeze dependenta timp de sase sezoane in randul telespectatorilor din Romania. Prima emisiune a fost transmisă pe 29 august 2011. Mireasa pentru fiul meu aduce in centrul atentiei povesti de dragoste, intamplari spectaculoase, reguli dure, confruntari acide, emotii, suspans, multe provocari si povesti de viata.
Ce inseamna Mireasa pentru fiul meu?
Fiecare editie dureaza aproximativ un an, intrand in competitie 41-51 de concurenți pentru a se casatori. În fiecare sezon, un număr de fete și de băieți însoțiți sau nu de mamele lor, întrau în Casa Mireasă pentru fiul meu pentru a-și găsi jumătatea. Un grup de oameni (fete si baieti, cu sau fara mamele acestora) trebuie sa locuiasca intr-o casa special construita. Acestia sunt izolati de restul lumii si nu au acces afara. Concurentii sunt supravegheati non-stop de catre camerele de supravegheat. Acestia sunt nevoiti sa poarte microfoane cat timp se afla in casa respectiva.
Casa Mireasă pentru fiul meu este împărțită în două case: Casa băieților și Casa fetelor și a mamelor. În primele săptămâni fetele și mamele nu au voie să intre în Casa băieților, iar băieții în Casa fetelor și a mamelor, excepție fac doar Fiul și Mireasa săptămțnii.
La finalul săptămânii, sâmbăta, are loc Gala Săptămânală, în care concurenții au parte de surprize (fie sunt vizitați de rude sau de prieteni, fie au posibilitatea de a gâștiga anumite sume de bani, sau chiar pot fi introduși în competiție noi concurenți). Tot în Gala Săptămânală se desemnează Mama săptămânii, mireasa săptămânii și fiul săptămânii, votați de telespectatori prin intermediul tele-voting-ului.
Pe parcursul sezoanelor, au început să se facă eliminări. Pentru a se face eliminări publicul a fost nevoit să își voteze concurenții favoriți. Fetele și băieți, cu sau fără mamă puteau fi votați online pe site-ul oficial. De asemenea fetele și mamele mai puteau fi votate si prin televoting, având un avantaj față de băieții singuri. La final, fata, respectiv mama de pe locul 1 primesc titlul de Mireasa/Mama săptămânii și sunt protejate de eliminări.
În fiecare săptămână fetele și mamele fac nominalizări. Fetele îi nominalizează pe băieții pe care nu îi mai doresc în competiție, iar mamele pe fetele pe care vor să le elimine. În final nominalizările Miresei și Mamei Săptămânii sunt luate în considerare. De asemenea, primii doi sau trei votați de public din fiecare categorie sunt salvați, urmând ca cei neprotejați să intre în cursa de eliminare. Din sezonul 3, și băieții fără mame în competiție au putut face nominalizări.
Timp de o săptămână anumiți concurenți intră în cursa de eliminare. Publicul trebuie să-și salveze favoritul de la eliminare. Cel care adună cel mai mic număr de voturi este eliminat din competiție. De asemenea publicul a putut să decidă dacă concurenții propuși să rămână sau să plece, putând fi salvați toți, doar câțiva sau chiar nici unul. Aceasta modalitate a fost cea mai folosită în sezonul
Concurenții, chiar dacă au fost izolați de restul lumii, au avut dreptul să participe la anumite activități. La activitățile respective puteau fi vizitați de către susținători sau familii și puteau primi sfaturi. De asemenea au existat concursuri unde s-au putut câștiga premii. Astfel ca premiu a fost o excursie în țară sau în străinătate sau chiar o mașină.
15 mai: Ziua "Dăruiește Flori Cuiva"
De ce să oferim flori numai de Dragobete, Sfântul Valentin, 8 martie sau cu prilejul unor aniversări? Pe 15 mai, Ziua "Dăruiește Flori Cuiva", avem încă un motiv, un pretext de a recurge la acest gest și a ne arăta astfel aprecierea față de o persoană specială, a ne exprima, eventual, dragostea pentru aceasta și a ne cere, în acest fel, iertare, dacă este cazul, femeilor, fetelor, bărbaților, băieților care au loc important în inima noastră!
Zell am See, Austria
Zell am See este cunoscuta ca si staţiune pentru sporturi de iarnă, dar este populara pe tot parcursul anului ca destinaţie pentru turisti, iubitorii de sport sau cei care doresc sa se simita bine si sa se odihneasca.
Ce ne spunem cand nu ne vorbim, Chris Simion
Un diagnostic fatal o determină să o ia la fugă şi să se ascundă. Fără nicio explicaţie. Îşi abandonează iubitul, părinţii, prietenii… tot. Pleacă din ţară ca să-şi trăiască sfârşitul într-o singurătate deplină, scriind mail-uri pe care nu le trimite niciodată. După doi ani, îşi reface analizele.
Te gândeşti să îţi deschizi un salon de înfrumuseţare şi ai nevoie de un spaţiu comercial pe care să îl compartimentezi după bunul plac? Iată cum poţi face o investiţie inteligentă
Te gândeşti să îţi deschizi un salon de înfrumuseţare şi ai nevoie de un spaţiu comercial pe care să îl compartimentezi după bunul plac? Iată cum poţi face o investiţie inteligentă
În luna îndrăgostiţilor - o nouă ediţie de Speed Dating
După o pauză considerabilă (să zicem o vacanţă prelungită de iarnă), deci cu forţe proaspete, vă informăm că următoarea ediţie a Întâlnirilor PeNeVe va avea loc pe 13 februarie 2011.

Dacă sunteţi superstiţioşi şi vă gândiţi că va fi probabil ziua în care veţi vărsa băutura pe voi, veţi avea ruj pe dinţi/ prohabul descheiat şi multe alte rele, vă rugăm totuşi să vă gândiţi că este de fapt ziua în care toate vor merge bine.
Întâi pentru că suntem şi noi acolo ca să vă apărăm de pisici negre, apoi pentru că ...
Power Napping - Puiul de somn de după-masă al angajaţilor e pe placul şefilor
Power Napping - Puiul de somn de după-masă al angajaţilor e pe placul şefilor
Lansare www.casedelux.eu - soluţie pentru căutarea, găsirea şi cumpărarea proprietăţilor imobiliare de lux
Lansare www.casedelux.eu - soluţie pentru căutarea, găsirea şi cumpărarea proprietăţilor imobiliare de lux
Marea confruntare a candidaţilor la preşedinţie
Marea confruntare a candidaţilor la preşedinţie
Evoluţie şi diferenţe
te mai ia la “chişto” . Ai o familie super reuşită şi crezi că asta e tot ce contează . Îţi cumperi ţoale de la Mall şi mici de la Kaufland . Deturnezi băşini peste natura asurzită de motoarele şmecheraşilor . Consumi sute de kilograme de parfum şi alte minunăţii , că doar eşti femeie . Ţi-ai lipit pe perete cu roşu scopul vieţii tale : “FERICIREA” . Chiar nu-ţi pasă . Trăieşti o viaţă mecanică . îţi lingi în popou soţia şi îţi înjuri duşmanii . Ai învăţat că e interesant să fi arogant . Joci teatru în fiecare zi pe stradă când treci pe lângă sexul opus . Fie că-i faci priviri dulci , fie că eşti combinat deja , fie că-l sau c-o îngori simpatic . Cu ochii cât mai sus şi încercând să nu îţi mişti buzele . Penibili . Ai învăţat că nu e bine să citeşti . Ce atâtat cultură generală ? E mult mai uşor de condus o generaţie de sclavi decât una de genii .. Îţi joci rolul cu talent şi te îmbraci în roz ( aici probabil am exagerat ) . Râzi fără să-ţi pui creieraşul la contribuţie de chestii neinteresante . Te iei de fizicul unui om , de vocea lui , de modul în care are aranjate sprâncenele . Te scuzi cu lacrimi în ochi ( da de unde ) că ai generalizat şi ai desconsiderat . Te doar la bască de ce zic ceilalţi şi pui muzica să cânte .

.. trăieşti o viaţă fără sens , pe o planetă fără sens . Într-o grădină zoologică cu mall-uri , cinematografe , parcuri şi iubire la maxim . Fiţe şi boschetari de carton , bani şi melodii cu Ombladon . Utopia-i exagerată , non-sensul e pasteurizat , viaţa-i frumoasă .
Flori fete și băieți melodii sau cântăreți și-o țigară dacă vreți
Am crescut dar încă ne place Flori, fete şi băieţi, melodii sau cântăreţi şi… o ţigară dacă vreţi, a se fuma înainte sau după, în funcţie de preferinţe.
Urmele paşilor lui Buddha - Povestire de Osho
S-a luat după urmele paşilor în căutarea omului căruia îi aparţineau acele amprente ale picioarelor. L-a găsit pe Buddha stând sub un copac. Era şi mai nedumerit! Faţa era cea a unui Chakravartin - graţie, frumuseţe, aură - dar omul era un cerşetor, cu o farfurioară de adunat monede!
15 noiembrie: Ziua "Îmi place să scriu"
Ziua "Îmi place să scriu" este celebrată anual în lume de scriitori, diverse comunități, școli și ar putea fi sărbătorită (de ce nu?) și de bloggeri! Acest eveniment cuprinde toate genurile de scriere, literatură, de la proză, poezie până la un simplu articol dintr-o publicație.
Sony Ericsson… “Imi place sa-l scutur!”
Este vorba de telefonul Sony Ericsson w580, care are un senzor de miscare instalat cu ajutorul caruia poti schimba melodia din programul Walkman…dar oricum cum sa zici “Imi place sa-l scutur!” ?

Ete un screenshot...
Operaţie
Dragostea ? Visele şi tentaţiile . Reciteşte ! Textul de mai sus . El degeaba boceşte . ( Bă fraiere .. m-am prins . Te dai în bărci că scrii în rime . Degeaba te caci pe tine ! ) . Şi ? Eşti penibil , laş şi accesibil . Stai naibii în banca ta şi nu mai comenta aşa . Prefă-te că e vina ta . Nu mai ofta . ( naratorul cu mâna pe .. tastatură ) . Demonul se distrează . El dansezează . Pe-un cadavru .. chiar dacă al ei prieten oftează . Urinează cu viermi , prin a ei cavitate bucală . Sărut-o acum băi Păcală . Că spui c-o iubeşti , o doreşti , atât investeşti . Că-i frumoasă ( era ) şi-o fraiereşti . E tot ea . Iubita ta . De ce întorci capul şi dai vina pe materie ? Pute a sens , evoluţie . Nu-ţi place revoluţia . Îndură ! Oase şi câteva paste . ( nu mai da “copy-paste” , nu la asta mă refeream ) . Ea ? ( da boule , ea ) . O ignori complet . Ejaculezi incoerent . În alta . Care pute a parfum de roze . E vie şi aveţi multe poze . Trădătorule . Iubeşte , doreşte , cu sens . De ce ?
Noua placa video Asus ROG EN9800GT extinde seria Matrix
Asus a lansat noua placa video ROG EN9800GT Matrix/HTDI/512M, ca urmare a succesului inregistrat de ROG (“Republic of Gamers”) EN9600GT Matrix. Noul produs ofera “gamer”-ilor experiente de joc fara precedent, gratie integrarii unor tehnologii avansate si a unor facilitati unice.
Ferrari lanseaza placa de surf Ferrari Scuderia Spider
Cei de la Ferrari au facut un gest surprinzator si au realizat o placa de surf denumita Ferrari Scuderia Spider.
Cele mai bune placi video ale lui 2009 - inca cele mai buna din 2010
Cele mai bune placi video ale lui 2009
De ce ne plac jocurile online ?
Ne plac jocurile online din acelasi motiv pentru care ne plac toate jocurile: ne ofera un strop de relaxare, o infuzie de adrenalina, sau poate pentru ca fiecare zi este mai usoara daca faci din ea un joc continuu. De ce nu ar fi micul dejun cat 2 niveluri de Snake, drumul catre scoala un decor de ,,Need For Speed” iar ora de dirigentie o repriza de Paint Ball?
Femeia frumoasă în ochii bărbaților. Cum arată?
Cât de mult nu sa spus că la o femeie calitățile sunt în interior, bărbații totuși acordă atenție în primul rând la felul cum arată femeia. Aceasta este natura lor … Ce este inclus în conceptul de o femeie frumoasă în opinia bărbaților?
Okian.ro intră pe piaţa cărţilor digitale cu 100.000 de ebooks
La şase luni după intrarea pe piaţa cărţilor în limba română, Okian.ro îşi face intrarea şi pe piaţa cărţilor digitale anunţând un portofoliu de peste 100.000 de ebooks de la peste 450 de edituri.

Secţiunea de cărţi digitale vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor de a avea la dispoziţie volume într-un timp foarte scurt. „Pentru mulţi dintre clienţii noştri, cartea înseamnă în primul rând informaţie. În condiţiile în care informaţia pe care o cauţi te desparte de finalul unui proiect, accesul imediat la aceasta se impune ca o necesitate”, a declarat Bogdan Colceriu, coordonatorul proiectului Okian.
Legenda fraţilor Ayar
Una din principalele legende privind originea incaşilor este mitul fraţilor Ayar, ieşiţi dintr-o grotă numită Pacaritambo, Hanul Producţiei, Hanul Zorilor de Zi sau Casa
Azi imi plac…
Este sambata : azi mi s-au ivit in minte lucruri care ma fac sa zambesc si sa ma bucur. Sa incep cu florile (zambilele, orhideele, frangipani si trandafirii), apoi ceaiurile aromate, cadourile care ma fac mereu mai vesela si fericita, urmeaza mancarea de lins pe degete : snitelele, cartofii prajiti, ciupercutele rumenite si umplute cu cascaval, prajiturile, fructele, popcorn-ul, croissanturile, ciocolata, frisca, sucurile naturale, restaurantele (imi doresc mereu sa imi petrec seara intr-un loc cu lumini difuze si mancare buna sa stau sa vorbesc cu cineva drag si apoi sa ma plimb). Locurile de relaxare in natura si calatoriile imi trezesc mereu dorinta de a ma misca si de a explora lucruri minunate si placute, apoi felicitarile reprezinta si ele sursa de surprindere si mai ales a evidentierii persoanelor care chiar se gandesc la mine si ma iubesc. Eleganta si rafinamentul ma fac mereu sa fiu feminina si admirata (chiar daca nu sunt zilnic imbracata pentru evenimente speciale, mereu am ceva ce-mi evidentiaza eleganta si rafinamentul – prin gusturi si alegeri). Imi plac locurile confortabile, comode – unde pot sa respir, sa ma odihnesc, sa mananc si sa-mi petrec timpul cu cei pe care-i iubesc si care ma iubesc. Ma atrag pozele :) fie ca le detin eu, sau fie ca le colectionez ( acestea sunt a doua sursa...
Placă video Sapphire AMD Radeon HD6790
Azi am făcut comanda pe internet, pentru o placă video Sapphire AMD Radeon HD6790, cu 1024 MB RAM, GDDR5 pe 256 biţi...
Realtime anunta cea mai mica placa de baza din lume
Creata pentru a fi utilizata in PC-uri embedded ultra-compacte, sisteme si aplicatii, VIA EPIA PX Pico-ITX 10000G masoara doar 100mm pe 72mm comparativ cu placa de baza VIA Nano-ITX anuntata in 2003, care masoara 120mm pe 120mm si care este substantial mai mica decat placa de baza Mini-ITX, care masoara 170mm pe 170mm.
Un CAP nedesfiinţat la revoluţie acum face super-profit şi dă tractoriştilor lefuri de 2300 euro
Într-o ţară aproape dependentă de alimentele din import, ce lucruri bune s-ar putea spune despre agricultură? Există totuşi multe poveşti de succes chiar şi într-un domeniu care, la scară naţională, este neperformant. RL va publica un serial despre superlativele agriculturii româneşti iar astăzi vorbim despre „aventura” unui C.A.P. din judeţul Arad care a supravieţuit comunismului, iar în 2011 a ajuns să reprezinte un model de afacere agricolă. „CAP-ul capitalist” de la Curtici are o cifră de afaceri de 10 milioane de euro pe an, plăteşte asociaţilor anual câte 1500 de kilograme de grâu la hectar (record naţional) iar tractoriştii au ajuns să câştige şi 2300 de euro pe lună în sezon.

În 1987 inginerul agronom Dimitrie Muscă a fost numit preşedinte şi inginer şef la “CAP Lumea Nouă” din localitatea arădeană Curtici. În doar doi ani, cooperativa a trecut de la 500.000 lei pierdere la 9 milioane lei profit şi le-a făcut ţăranilor brutărie în sat. Apoi a venit Revoluţia şi marea împroprietărire postdecembristă. Într-o zi, Muscă s-a trezit în curtea CAP-ului cu majoritatea proaspeţilor proprietari de terenuri. “«Noi nu vrem să se desfiinţeze CAP-ul nostru. Cu ce o să ne alegem fiecare? Cu o cărămidă din grajd pe care s-o ducem acasă? Vrem să rămânem în continuare în asociaţie, iar tu să ne conduci pe mai departe, că ai făcut treabă bună până acum»”, îşi aminteşte inginerul. [...]
CAMPANIE Bolnavii nu sunt animale! Situaţie tragică la Timişoara
Singura clinică de psihiatrie din Timişoara a ajuns să aibă soarta sub semnul întrebării. Locul unde sunt tratate, zilnic, zeci de persoane care suferă de diverse boli psihice, de la simple depresii până la afecţiuni grave, nu mai are viitor. Oficial, există o soluţie, dar practica omoară statul român. Nu vrem să strângem bani, ci vrem să le readucem aminte aleşilor noştri să nu îşi bată joc de aceşti bolnavi. Înainte să fie bolnavi, şi ei sunt oameni!

Video care explică situaţia pe blog!