link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Leu 2017
de godessdiana88 la: 03/11/2016 17:55:47
taguri: Horoscop Leu 2017 Diverse 
Starea de sănătate continuă să fie un reper central în 2017. Pluton în Capricorn şi a şasea casă a Leului te îndrumă să-ţi îmbunătăţeşti tonusul fizic şi psihic, astfel încât să te bucuri din plin de existenţă. Chiar dacă nu-ţi este uşor să-ţi schimbi stilul de viaţă şi eforturile tale în această direcţie nu-şi arată efectele în scurt timp, este necesar să pui capăt unor obiceiuri ori tabieturi dăunătoare, autodestructive.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Leu 2017"

Aspecte astrologice în horoscopul iulie 2017
Horoscopul iulie 2017 stă sub semnul unor evenimente/aspecte astrologice notabile: Venus tranzitează sectorul Gemenilor şi după aceea zona astrală a Racului, Mercur pe cel al Leului şi, spre finalul lunii, pe cel al Fecioarei, Marte şi Soarele se amplasează în Leu. Luna plină se aşează în Capricorn, iar Luna nouă poposeşte în Leu.
Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017
Aspectele astrologice majore din horoscopul septembrie 2017 cuprind debutul tranzitului lui Marte în Fecioară, reluarea parcursului direct al lui Mercur în Leu şi apoi intrarea acestei planete în Fecioară, vizita lui Venus în Fecioară, cea a Soarelui în Balanţă, întoarcerea lui Pluton în aspect direct în Capricorn, şi demararea tranzitului lui Mercur în Fecioară. Luna plină se poziţionează în Peşti, iar Luna nouă îşi face sălaş în Fecioară.
Horoscop Leu maine
Horoscop Leu maine
Horoscop Leu decembrie 2012
Horoscopul Leului in decembrie 2012 deschide larg portile unei efervescente pofte de viata, unei fericite si implinitoare vieti amoroase, si unei creativitati menite a inlatura vechi si sacaitoare blocaje ori dificultati.
http://godessdiana88sex1.blogspot.ro/2012/11/horoscop-leu-decembrie-2012.html
Horoscop ianuarie 2017 - Toate zodiile
Horoscopul ianuarie 2017 pentru toate zodiile, predicţii astrale generale, despre dragoste şi cuplu, bani şi muncă.
Aspecte astrologice în horoscopul aprilie 2017
Influenţele astrologice majore din horoscopul aprilie 2017 constau din parcursul retrograd al lui Venus în Peşti, cel al lui Saturn în Săgetător, al lui Pluton în Capricorn şi al lui Mercur în Taur şi Berbec, revenirea lui Venus în aspect direct, tranzitul Soarelui în Taur şi al lui Marte în Gemeni, Luna plină din Balanţă şi Luna nouă din Taur.
Aspecte astrologice în horoscopul mai 2017
Principalele evenimente astrologice care îşi pun amprenta asupra horoscopului mai 2017 sunt ieşirea lui Mercur din tranzit retrograd în Berbec, apoi intrarea acestei planete în Taur, parcursul Soarelui în Gemeni, amplasarea Lunii pline în Scorpion şi a Lunii noi în Gemeni.
Aspecte astrologice în horoscopul octombrie 2017
Principalele aspecte astrologice din horoscopul septembrie 2017 constau din tranzitul lui Jupiter în Scorpion, cel al lui Venus în Balanță, al lui Mercur și al Soarelui în Scorpion. Luna plină este amplasată în această lună în Berbec, iar Luna nouă se poziționează în Balanță.
Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2017
Aspectele astrologice marcante în horoscopul noiembrie 2017 sunt tranzitul lui Mercur şi al Soarelui în Săgetător, cel al lui Venus în Scorpion şi ieşirea lui Neptun din mişcarea retrogradă în Peşti. Luna plină este amplasată în Taur, iar Luna nouă se poziţionează în Scorpion.
Aspecte astrologice în horoscopul decembrie 2017
Principalele evenimente, aspecte astrologice din horoscopul decembrie 2017 sunt tranzitul lui Venus în Săgetător, aspectul retrograd al lui Mercur în în aceeași zonă astrală și parcursul lui Marte în Scorpion. Luna plină este găzduită de Gemeni, iar Luna nouă poposește în Săgetător.
Horoscop Leu 2013 Serviciu si Cariera
Horoscop Leu 2013 - Locul de munca si Cariera Leului în anul 2013
Horoscop Leu 2013 Bani
Horoscop Leu 2013 Bani - Situaţia financiară şi veniturile zodiei Leu în anul 2013.
Horoscop chinezesc 2017 - Toate zodiile
Horoscopul chinezesc 2017 este guvernat de Cocoşul de Foc, o zodie asociată cu toamna, recolta, roadele şi fructele culese în acest anotimp, cu metalele şi pietrele preţioase, frumuseţea, bucuria, iubirea şi ceaţa.
Aspecte astrologice în horoscopul ianuarie 2017
Printre tendinţele principale din horoscopul ianuarie 2017 sunt cele create de tranzitul lui Venus în Peşti, parcursul retrograd al lui Mercur în Săgetător, cel direct al acestei planete în aceeaşi zona astrală şi în Capricorn, prezenţa Soarelui în Vărsător şi a lui Marte în Berbec.
Horoscop Urania 2017
Horoscopul anului 2017. Aflati ce va rezerva astrele in anul 2017! Nu ratati cele mai precise previziuni astrologice!
Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2017
Horoscopul iunie 2017 este marcat de următoarele aspecte/evenimente astrologice: tranzitul lui Marte în Rac, cel al lui Venus în Taur, al lui Mercur în Gemeni şi apoi în Rac, întoarcerea lui Jupiter în aspect direct în Balanţă şi asumarea de către Neptun a unei mişcări retrograde în Peşti, intrarea Soarelui în Rac, Luna plină din Săgetător şi Luna nouă din Rac.
Horoscop decembrie 2017: Toate zodiile
Horoscop decembrie 2017 pentru toate zodiile, incluzând previziuni generale, din dragoste, sfera profesională și cea financiară. Dă click pe linkul corespunzător zodiei tale și vei afla în amănunțime ce te așteaptă în această lună!
Horoscop Leu 2013
Horoscop Leu 2013
Horoscop Leu
Horoscop Leu
Horoscop Leu - afla ce iti rezerva astrele in saptamana 7-14 noiembrie!
Horoscop Leu - afla ce iti rezerva astrele in saptamana 7-14 noiembrie!
Horoscop Leu aprilie 2017
Horoscopul Leului aprilie 2017 aduce în prim plan necesitatea de a-ţi revizita trecutul şi a te concentra asupra detaliilor importante ale demersurilor tale majore, dar şi un aflux energetic viguros, ingeniozitate şi voinţă în drumul către ţelurile tale. Atât viaţa amoroasă, cât şi cea profesională, trec printr-o largă gama de conjuncturi mai mult sau mai puţin favorabile.
Horoscop Leu ianuarie 2017
Extrem de sensibil emoţional faţă de persoanele din preajma ta, tinzi să le estimezi cu un foarte mare subiectivism. Străduieşte-te să fii receptiv la mesajele intuiţiei şi vei reuşi să percepi cu discernământ intenţiile şi simţămintele faţă de tine ale altora.
Horoscop Leu februarie 2017
Ocazia de a călători îţi prilejuieşte descoperirea unor frumuseţi nemaivăzute şi te incită să-ţi schimbi modul de viaţă. Dacă nu ai ori îţi refuzi totuşi şansa de a te aventura pe meleaguri îndepărtate, te poţi îndrepta către lectură sau studiul unori subiecte inedite, ori, pur şi simplu, poţi să explorezi faţete necunoscute ale mediului tău înconjurător.
Horoscop Leu martie 2017
Eşti pasionat de tot ceea ce-i ieşit din comun, în contrast cu rutina cotidiană. Există posibilitatea să primeşti o veste bună din străinătate, eventual una referitoare la un job sau studii.
Horoscop Leu mai 2017
Soarele călătoreşte din 20 mai în zona astrologică a Gemenilor (a XI-a ta casă), infuzandu-ţi înclinaţia de a visa cu ochii deschişi la viitorul tău, la împlinirea dorinţelor tale cele mai arzătoare. De fapt, nu te mulţumeşti numai cu atât, fiind stimulat să îţi ierarhizezi ţelurile, să-ţi formulezi strategii eficiente de atingere a acestora. Pe de altă parte, poţi fi antrenat în numeroase întâlniri şi discuţii cu prietenii, eşti gata să îi sprijini în iniţiativele lor, iar ei nu ezită să se ralieze intereselor tale. O colaborare cu un amic într-un proiect profesional sau social este pe cale să-ţi aducă mari satisfacţii.
Horoscop Leu mai 2017
Horoscop Leu mai 2017
Horoscop Leu iunie 2017
Într-un fel sau altul, este necesar să te ocupi de bilanţuri, să extragi concluzii, lecţii de viaţă din ceea ce ţi s-a petrecut în ultima vreme, să desluşeşti ce este bine să păstrezi din trecut şi ce anume nu-ţi mai foloseşte ori îţi îngrădeşte dezvoltarea. În acest fel, eşti pregătit de fapt pentru un ciclu nou al existenţei, pentru relansarea ta către obiective esenţiale.
Horoscop Leu august 2017
La începutul lunii, turnura retrogradă a lui Uranus îţi poate insufla o atitudine rebelă, impulsul de a şoca oamenii prin acţiunile şi cuvintele tale, şi chiar a le nesocoti interesele şi năzuinţele. Dorinţa de a te bucura de o libertate nemărginită îţi poate crea necazuri pe termen lung, îţi poate submina autoritatea, prestigiul în lume.
Horoscop Leu septembrie 2017
Nu mai eşti stăpânit de vreun dubiu privind valoarea ta personală, eşti sigur pe atuurile tale individuale şi pe abilităţile, înzestrările tale şi eşti gata să ţi le pui la treabă pentru a-ţi duce la bun sfârşit ţelurile ambiţioase.