link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce rol are somnul în îmbunătățirea memorie
de cristi767 la: 16/02/2017 16:56:03
taguri: Diverse 

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Ce rol are somnul în îmbunătățirea memorie"

Idei de îmbunătăţire a unui site « WHD.ro
Am văzut în articolele trecute cum putem îmbunătăţi diverse aspecte şi funcţionalităţi ale unui site. În completarea acestora vom adăuga astăzi ...
Idei de îmbunătăţire a unui site
Am văzut în articolele trecute cum putem îmbunătăţi diverse aspecte şi funcţionalităţi ale unui site. În completarea acestora vom adăuga astăzi ...
Îmbunătăţirea funcţiei de căutare pe un site « WHD.ro
Aşa cum bine ştiţi clienţii din ziua de azi sunt în general foarte grăbiţi iar pentru acest mod de utilizare a site-urilor trebuie să fiţi pregătiţi ...
Idei pentru îmbunătăţirea formularelor online « WHD.ro
Introducerea datelor într-un formular online complex nu este tocmai o operaţie plăcută pentru că necesită în mod repetat aceeaşi muncă de rutină. ...
Idei pentru îmbunătăţirea formularelor online
Introducerea datelor într-un formular online complex nu este tocmai o operaţie plăcută pentru că necesită în mod repetat aceeaşi muncă de rutină. ...
Îmbunătăţirea funcţiei de căutare pe un site
Aşa cum bine ştiţi clienţii din ziua de azi sunt în general foarte grăbiţi iar pentru acest mod de utilizare a site-urilor trebuie să fiţi pregătiţi ...
crystal complex natur power memorio, vita crystal
Crystal Complex Memorio, vita crystal, 100 capsule, Îmbunătăţirea memoriei, Ameliorarea capacităţii de amintire, Facilitarea procesului de învăţare, Creşterea capacităţii de concentrare, Prevenirea maladiei Alzheimer la vârstnici.
FireFox 3 în Top cu Noul Beta 4 Release
Firefox 3 beta 4 este spotul fierbinte în presă, aducînd cu sine o viteza mai mare de lucru şi mai multe detalii la interface-ul utilizatorului Firefox. Cea mai importantă îmbunătăţire la acest release este viteza mărită de lucru, în particularitate cu paginile încarcate din greu cu JavaScript, ca Gmail care se va încărca de două ori mai repede decît în release-ul precedent. Aşa o mărire de viteză impresionantă e datorită faptului că au fost făcute modificările la motorul JavaScript din Firefox.
Ce e StumbleUpon? Care-i treaba cu el? | IT4Fans – te ajută să te miști în IT!
După ce am spart gheaţa site-urilor sociale scriind despre Facebook, iată că a venit rândul lui StumbleUpon la puricat. StumbleUpon este un tip de reţea socială specializată în domeniul paginilor web sau a siteurilor. Deşi mecanismul care face posibilă funcţionarea motoarelor de căutare (pe care l-am descris succint aici), are mult geniu matematic la bază acestuia îi lipseşte un ingredient fundamental: "umanismul". Traversăm o perioadă în care asistăm la o adevărată avalanşă de siteuri şi oferte [slider title="SEO "]Search Engine Optimization - arsenalul de tehnici aplicabile în vederea plasării pe un loc cât mai aproape de podium în rezultatele motoarelor de căutare[/slider] una mai atrăgătoarea decât alta, care ne promit marea cu sarea. Chestiunea e banal de simplă: vrei să ai trafic pe site, scrie conţinut astfel încât să fi pe placul motoarelor de căutare. Deşi îmbunătăţirea adusă căutării de informaţii pe web este foarte importantă, nu puţine sunt cazurile în care primele siteuri furnizate de motoarele de căutare după anumite cuvinte cheie nu conţin informaţiile căutate, acestea fiind supra-SEO-izate, ca să zic aşa (adică au fost concepute cu obţinerea de trafic în minte, fiind uber-optimizate pentru motoarele de căutare în detrimentul informaţiei originale sau relevante).
Horoscopul zilei de azi 10 martie 2011
Astăzi, relaţiile tale cu cei din jur vor fi prioritare şi asta întrucât eşti plin de energie şi dornic de comunicare. Activităţile în aer liber vor avea o însemnătate anume pentru tine astăzi, întrucât vor contribui considerabil la îmbunătăţirea stării tale de spirit.
Despre valori și imagine
În lumea de business s-au dezvoltat sisteme de evaluare și dezvoltare a psihologiei organizaționale ce urmăresc îmbunătățirea performanțelor pornind de la modul în care organizația se percepe pe sine, prin intermediul celor ce lucrează acolo, și cum este ea percepută de liderii acesteia, și apoi de public sau clienți.

Apoi, aliniem obiectivele cu strategia și psihologia organizațională astfel încât procesele și procedurile organizaționale să conducă la obținerea rezultatelor dorite și, implicit, la atingerea obiectivelor stabilite. Unul dintre rezultate este o anume imagine a organizației, imagine ce reflectă în bună măsură percepția publicului, a consumatorilor asupra organizației. Această imagine o mai numim și brand. Se observă constant că, deși liderii influențează consistent comportamentul organizațional, organizația în sine nu este „reproducerea întocmai“ a profilului liderului.

Extrapolând acest model la nivelul celor ce ne conduc astăzi, observăm că discuțiile și strădaniile guvernanților de „a lipi țării un brand“ sunt haotice, false și neproductive, având în vedere că valorile ce stau la baza oricărui brand sunt foarte vagi sau deloc definite. La nivelul domeniilor de activitate, sănătate, învățământ, muncă și asistență socială sau administrație, deciziile și procesele sunt hao­tice. Valori? Care valori? Nu am cunoștință ca vreun domeniu, minister sau instituție să aibă declarate valorile care le definesc activitatea și obiectivele. Cu atât mai puțin să le practice. Pe cale de consecință, nici instituțiile acestea sau oricare altele aparținând statului român nu au vreun brand anume sau vreo imagine, mai bine zis, pe care să și-o promo­veze. Deși munca întregului Executiv, cu parlamentari ce susțin puterea cu tot, se îndreaptă constant spre domeniul comunicării și construcției de imagine. [...]
Tratamente naturale impotriva caderii parului
De la îmbunătăţirea circulaţiei la suplimentarea cu vitamine necesare pentru stoparea caderii parului, toate acestea se pot face cu tratamente naturale.
Coca-Cola a creat primul panou publicitar ECO
În parteneriat cu World Wildlife Federation, Coca-Cola a inaugurat, în Filipine, primul panou publicitar viu, care ajută la îmbunătăţirea aerului. Panoul este expresia angajamentului pe care cele două companii şi l-au luat în protejarea planetei
Parcul Izvor prinde rădăcini!
Copaculmeu.ro te invită sâmbătă 22 octombrie începând cu ora 11:00 la o plantare manifest, în parcul Izvor din Capitală! 300 de copaci ornamentali sunt daţi spre adopţie pentru a ne înfrumuseţa parcul şi a aduce o contribuţie personală la îmbunătăţirea vieţii noastre bucureştene.
Campania organizată de www.copaculmeu.ro
Insuficient
Ce facem când ceea ce avem nu mai ne este îndeajuns? Căutăm motivele să vedem dacă într-adevăr avem nevoie de mai mult, sau pur şi simplu încercăm să obţinem mai mult?
Teoretic trecem la alt nivel în viaţă, ne facem o îmbunătăţire a stării actuale, cel puţin în capul nostru şi în ochii celorlalţi.
Secretul vieţii de 100 ani
Speranţa medie de viaţă la nivel mondial s-a dublat în ultimii 200 de ani, crescând cu 2 ani în fiecare deceniu. Îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale şi a condiţiilor de trai din ultimul secol a condus la o creştere accelerată a acesteia.
Metode de Promovare Creative
În ziua de azi, e foarte greu să îl convingi pe consumator să îți folosească produsul. Concurența e extrem de mare și trebuie să faci cumva să ieși în evidență.

În cele ce urmează voi prezenta o serie de astfel de metode de a te diferenția de concurență. Fiecare metodă va fi prezentată într-un articol diferit, iar primul articol din această serie va face referire la product placement (plasarea de produse).

Product placement-ul se referă la inserarea unui produs, brand sau logo într-un film, producție TV, roman, piesă de teatru, videoclip muzical, ș.a..

Deși suntem tentați să spunem că se urmărește, în principal, creșterea vânzărilor, acest obiectiv este unul secundar. Îndeplinirea acestuia trebuie să urmeze întâi de toate o serie de pași. Astfel, obiectivele plasării de produse ordonate în funcție de importanța acestora ar putea fi:

creșterea notorietății;
îmbunătățirea imaginii unui produs;
confirmarea sau modificarea poziționării pe piață;
lansarea unui nou produs;
creșterea vânzărilor.

Continuarea aici: http://romaniancopywriter.ro/metode-de-promovare-creative-product-placement/
AMBASADORUL RUSIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA A AVUT O ÎNTÂLNIRE CU PREȘEDINTELE COMISIEI PENTRU CULTURĂ, ȘTIINȚĂ, ÎNVĂȚĂMÂNT, TINERET SPORT ȘI MASS-MEDIA
Pe 25 iulie curent, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, F.M.Muhametșin, a avut o întrevedere cu președintele Comisiei parlamentare pentru cultură, știință, învățământ, tineret, sport și mass-media, Chiril Lucinschi, anunță Emigrare.md cu referire la Ambasada Rusiei la Chișinău. Părțile au discutat despre câteva dintre aspectele Codului învățămîntului adoptat pe 17 iulie 2014, inclusiv consecințele aplicării acestuia asupra școlilor cu predare în limba rusă și prevederile ce țin de îmbunătățirea predării limbii de stat cetățenilor vorbitori de limba rusă.
Horoscop Leu august 2015
Horoscopul Leului august 2015 evidenţiază îmbunătăţirea relaţiilor familiale, o împăcare a îndrăznelii cu prudenţa, a spontaneităţii cu organizarea, şi a impulsivităţii cu planificarea. Focalizarea către sfera socială şi cea profesională adumbresc cumva o viaţă sentimentală care nu mai îngăduie compromisuri.
Horoscop Berbec noiembrie 2015
Horoscopul Berbecului noiembrie 2015 pune accentul pe o intensă sensibilitate emoţională ce trebuie să fie ţinută sub control, pe o relaţionare efervescentă cu cei din preajma ta şi pe îmbunătăţirea relaţiilor de parteneriat. Este necesar uneori ca setea de a comunica cu ceilalţi să fie bine strunită, întâlneşti oportunităţi legate de studii şi călătorii, iar viaţa ta sentimentală este bogată în evenimente.
Horoscop Vărsător februarie 2016
Horoscopul Vărsătorului februarie 2016 permite să se întrevadă o evidentă îmbunătăţire a imaginii tale exterioare, a modului cum eşti perceput de ceilalţi, o relaţionare fertilă în plan social, o viaţă sentimentală de bun augur şi o activitate financiară promiţătoare sub pavăza prudenţei.
Horoscop Capricorn iunie 2016
În iunie 2016, horoscopul Capricornului lasă să se întrevadă preocuparea pentru îmbunătăţirea stării de sănătate, limpezirea comunicării cu oamenii, beneficii provenite din intensa ta activitate socială şi din ameliorarea relaţiilor parteneriale.
Horoscop Peşti august 2016
Horoscopul Peştilor august 2016 are drepte repere majore intensificarea activităţii sociale, crearea unor alianţe utile în viitorul apropiat, analizarea şi îmbunătăţirea relaţiilor parteneriale, o viaţă sentimentală senină şi una profesională norocoasă.
Telefonul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor
Telefonul văzut sau auzit în vise semnifică abilitatea ta de a-i aborda pe alţii, a interacţiona cu ei. Poate că ai probleme în înţelegerea unei situaţii (sociale) ori în comunicarea cu ceilalţi, sau eşti pe cale să te implici într-un demers care necesită îmbunătăţirea felului cum relaţionezi cu cei din imediata ta apropiere.
Horoscop Taur septembrie 2016
Horoscopul Taurului septembrie 2016 insistă pe îmbunătăţirea stării de sănătate, a unei activităţi sociale intense şi fertile, a învigorării credinţei în idealurile tale, desprinderii de monotonia zilnică, a unei vieţi sentimentale incărcate de bune auspicii şi a uneia profesionale guvernate de ambiţie şi minuţiozitate
Vrei să afli ceva pe internet? Nu întreba, ci dă întrebării tale un răspuns greşit!
Cu alte cuvinte, suntem nemaipomenit de incitaţi, ne simţim foarte bine atunci când avem ocazia să corijăm ceva şi mai ales pe cineva pe internet. "Ah, i-am arătat eu cine are dreptate! Lumea m-a aşezat într-un loc special din care, numai eu dintre toate fiinţele umane am şansA să scot la lumină adevărul şi să îmi aduc aportul la îmbunătăţirea minţii oameneşti prin actul meu umil!"
kudzu b6
• Stimularea producţiei de serotonină și dopamină în creier.
• Îmbunătăţirea stării generale.
• Reducerea rezistenţei la insulină și scăderea nivelului de glicemie.
• Reducerea durerilor musculare și a durerilor de cap.
• Detoxificarea organelor interne (în special detoxificarea ficatului)
• Atenuarea simptomelor însoţitoare în caz de menopauză.
complez 4g, vita crystal, ciuperci terapeutice
produs naturist alcatuit din 4 ciuperci terapeutice Grifola frondosa (Maitake, Ciuperca dansatoare), Coama leului (Hericium erinaceus), Ciuperca Ganoderma Lucidum, Ciuperca lui Dumnezeu (Ciuperca migdală, Agaricus brasiliensis). Are efect antitumoral, efect hepatoprotector şi de îmbunătăţire a funcţiei hepatice, reglarea tensiunii arteriale, scăderea nivelului de colesterol, întarirea sistemului imunitar, efect antiinflamator, scaderea glicemiei, protecţia sistemului cardio-vascular.
crystal complex visio, vita crystal
Crystal Complex Visio, 100 capsule, vita crystal. Îmbunătăţirea vederii, Prevenirea şi tratarea afecţiunilor oculare la vârstnici, Protecţia ochiului împotriva factorilor nocivi, Prevenirea glaucomului şi cataractei, Păstrarea sănătăţii ochiului. Compoziţie: afine negre, sâmburi de struguri, vitamina C (acid ascorbic), vitamina E acetat 50%, luteină, beta-caroten, acetat de zinc, sulfat de cupru, gelatină.