link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Diverse pe blog de IT
de hoteteu la: 02/03/2017 13:45:33
taguri: Diverse pe blog de it Business 
http://diverseit.webs.com/apps/blog/

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Diverse pe blog de IT"

Rubrica diverse pe blogul cel nou
Rubrica diverse pe blogul cel nou
paulierco's blog
blog, paulierco, it news, tech news, gadgets reviews, wordpress plugins, wordpress themes
Banalitati
Banalitati interesante pe diverse teme - blog personal.
A saptea dimensiune
Un site cu informaţii din domenii diverse (IT, fizică, literatură, muzică, filme, umor, posturi radio, posturi TV, ştiri diverse). Un blog pentru oamenii care vor să ştie, vor să afle, vor să se destindă în mod util. Un site de unde ai ce alege!
Tehnicile unui masaj profesionist
PRIMA PAGINA
TOP POSTARI
POSTARI DIVERSE
CONTACT
Vinerea Neagra
Promotii Oferte Reduceri Online
FRFS
Oferte Zilnice
Diverse
Fashion
Vinerea Neagra
IT&C/Electrocasnice
Carti
Casa
Cadouri
Afaceri
Tehnicile unui masaj profesionistmiteamarian 22 iulie 2013 Diverse No Comment
Share on facebookShare on twitterShare on emailShare on pinterest_shareMore Sharing Services
0
masajMasajul este un tratament complex care vizeaza mai multe aspecte ale sanatatii noastre spirituale si fizice, de aceea noi dispunem de o serie de tehnici care au ca si scop stimularea si refacerea activitatii musculare, imbunatatirea circulatiei sangelui, diminuarea tensiunii nervoase.
Samsung Galaxy S10 Plus primește prima sa actualizare de software
La câteva zile după lansarea seriei S10, Samsung lansează prima actualizare software pentru Galaxy S10 Plus. Această nouă actualizare îmbunătățește stabilitatea camerei, aduce modificări de bug-uri diverse, stabilitate îmbunătățită a dispozitivului și multe altele.
GenIASI Asi sau chiar geniali uneori!
M-am saturat sa intalnesc din ce in ce mai des postari sau id-uri de orice fel ar fi ele, intr-o forma de care de cele mai multe ori ti se face sila.

Am observat din ce in ce mai multe prescurtari pentru cuvinte, sau chiar pentru expresii. Sa inteleg ca nu mai avem suficienta retinere de minte incat sa pastram formulele naturale ale acestor cuvinte ?
Bella Donna hardcore as usual
Uite ca intr-un fel sau altul ajung mereu pe website-ul (Profa de sex) nu-i greu de ghicit cine il detine...
prostia ridicata la nivel de arta
Prostia mai nou este ridicata la nivel de arta. Roxy Manelista si Marian Valorosu, sunt pe felie, cu siguranta nu pe cea de pizza.
Dvs purtati lentile Air Optix?
Dvs purtati lentile Air Optix? Aflati benefiicile si de ce este bine sa scapati de clasicii ochelari!
Yogi IT Blog
Am plecat de la un simplu moft de-al meu de a incerca ceva nou – bloggingu’… why the hell not… Asa ca am pus totul pe hartie si in 2 luni eram online cu Yogi IT Blog.
Blog comun pentru pasionati de IT, HR, Stiri Economice, plus comentariile lor la evenimentele cotidiene din aceste domenii
Acest site-blog s-a nascut din ideea de a strange la un loc un grup de oameni specializati pentru a-si prezenta fiecare opiniile din domeniul lor.

Consider ca orice persoana are nevoie sa fie la curent cu noutatile din domeniul sau dar si cu aspectele comice ale domeniului respectiv.
diverse la depenet.blog.com
diverse la depenet.blog.com
diverse de pe eaici.blog.com
diverse de pe eaici.blog.com
diverse de pe siguranta.blog.com
diverse de pe siguranta.blog.com
Tips and Tricks for Bloggers: Check up the total time it takes your Blogger or Wordpress blog to load
Tips and Tricks for Bloggers: Check up the total time it takes your Blogger or Wordpress blog to load
Un blog generalist, cu informatii din domenii diverse: cosmetice, sarcina, bucatarie, comenzi online
Nasterea la Medlife: acte necesare si avans
Daca va hotarati sa nasteti la Medlife, pe langa informatiile de pe site, am reusit sa mai obtin cateva de la reprezentantii de vanzari ai clinicii. Le regasiti mai jos si poate va sunt de folos.

DOCUMENTE NECESARE (numai la internare!):

- bilet de trimitere de la medicul de familie. Acesta este valabil 30 zile de la emitere. De exemplu, daca alegi sa nasti prin cezariana, trebuie obtinut de la medic prin saptamana 36 de sarcina; daca alegi sa nasti natural, trebuie obtinut prin saptamana 37 de sarcina. Acest bilet trebuie sa contina “trimitere pentru sectia de obstetrica ginecologie ”, sau “ trimitere pentru maternitate” cod diagnostic 995.

- adeverinta de la locul de munca. Aceasta este valabila 3 luni si dovedeste ca esti platitoare de asigurari de sanatate. In cazul in care nu ai un loc de munca, insa platesti CAS, trebuie adusa dovada de asigurat, reprezentata prin: adeverinta de la casa de asigurari.

MODALITATI DE PLATA

Pentru avea asigurat locul in maternitate si pentru a avea certitudinea acestor costuri este recomandat sa semnezi din timp contractul cu Medlife. Acest lucru se face la receptia spitalului, de luni pana vineri, intre orele 9:00 - 17:00. La semnare este nevoie doar de buletinul de identitate si de avans. La semnarea contractului se poate prezenta doar sotul cu buletinul nostru.
Anexele contractului se completeaza in receptia de spital, la semnarea contractului. Anexele reprezinta pachetul de nastere ales, preturile pentru care semnam, testele de screening pentru bebe ( cu preturi, fara a fi incluse in pachet) si factura care atesta prima plata, la semnarea contractului.
Actele necesare decontului de la CAS sunt necesare la internare, iar reducerea de la CAS se va aplica la externare, direct in receptia de spital, acolo unde se elibereaza factura finala. Externarea va avea loc intre orele 12-14.

Pentru a acoperi suma din contract, avem mai multe variante de plata:
1. 20% avans din costul pachetului de nastere ales, raportandu-ne la nasterea prin cezariana. Daca nasterea este pe cale naturala, la final platim diferenta de cost corespunzatoare modalitatii prin care am nascut.
2. Prin rate lunare fixe, rata minima de 300 lei pe luna, urmand ca la externare sa platim diferenta. Ratele nu implica nici un fel de comision suplimentar.
3. Cu cardul de credit de la BCR sau Alpha Bank, in rate, sau prin accesarea unui credit medical de la BCR.
blog cu stiri diverse online
blog cu stiri diverse online
Blogul gastro-culinar al lui Flamanzila
Blogul culinar al lui Flamanzila isi propune sa fie unul dintre blogurile interesante din domeniul gastronomic - cu cele mai bune retete, recenzii de diverse evenimente legate de mancare, review-uri de restaurante etc. Acum nu mai ai nevoie de restaurante deschise tarziu sau de chelneri mofturosi - exista flamanzila.ro care sa te ajute! Blogul lui Flamanzila - blogul culinar plin de inventivitate, unde gasiti cele mai bune retete de mancare, cele mai deosebite recenzii de restaurante, filme, comenzi la domiciliu de mancare sau tot ce are legatura cu... foamea ta.
Cum scriem pe blog ?
comentarii şi foarte puţini vizitatori . Dacă aş scrie zilnic câteva posturi , aş comenta pe ici pe colo şi m-aş băga în seamă .. mâine poimâine aş ajunge un blogger de succes . Mie îmi place să stau în băncuţa mea , să scriu atunci când chiar am ceva de scris şi să nu mă bag în seamă prosteşte . Nu vin toţi copilaşii să-mi comenteze aberaţii , iar când comentează careva .. comentează că vrea .

Ce scriu pe blog ? După o analiză mai amănunţită mi-am dat seama ce e bine să scrii pe blog . Nu vreau să abuzez de timpul liber al cititorilor aruncându-le în faţă cu subiecte plictisitoare . De exemplu o poezie nu face rău nimănui . Asta simt , asta scriu . Ofer o informaţie despre o anumită temă . Probabil că o scriu cu o uşoară tentă de subiectivism , însă informaţia nu e personală . Îi răspunde cititorului la întrebare . Ieri vroiam să scriu despre oameni şi cărţi . La un moment dat mi-am dat seama că postul tinde spre prea mult subiectivism . Este viziunea mea despre tema respectivă . Am hotărât că nu-mi pot limita cititorii la o singură viziune şi am hotărât să nu public acel articol . Doar dacă l-aş scrie într-un mod comic-ironic să destindă .. dar nu ăsta e sensul blogului . Acest articol face excepţie , dar totuşi îl scriu pe blog . Este o viziune personală la un mod de a nu limita cititorul la banalitate şi plictiseală . Poate că nu este cea mai bună soluţie , însă în acest moment este o soluţie bună . Nu oblig pe nimeni să adopte acest stil . Concluzia n-are rost s-o scriu aici .

Cum scriu pe blog ? Consider că pe lângă informaţia oferită , trebuie ca şi prezentarea să fie cât de cât decentă . Şi prin asta vreau să menţionez următoarele :

diacritice : vreau să înţeleg ce scrii tu acolo , româneşte . Orice alt limbaj banal , de efect sau cu tentă englezească îmi provoacă o deosebită scârbă .
text aranjat : nu turna toată informaţia la grămadă . Încearcă măcar să foloseşti paragrafe . Posibil ca cititorul să nu fie interesat decât de o bucată . Nu-l limita .
sub-titluri : dacă tema abordată se împarte în mai multe părţi e bine să ai sub-titluri . Un text curat şi aranjat este mai probabil să fie citit până la capăt .
culori : dacă vrei să subliniezi ceva colorează . Poţi folosi şi bold . Atrage-i atenţia cititorului asupra ideilor de bază într-un mod plăcut . Ce-i prea mult strică , deci atenţie !
spaţiile : lasă textul să respire . Lasă-l pe cititor să se odihnească până trece la următoarea idee . Prea multe spaţii strică .
stilul : păstrează un stil anume . Nu aici o culoare , aici altă culoare pentru aceeaşi idee . Curat înseamnă stilat .
Ce nu-mi place la alte bloguri ? Menţionez încă de la început . Dacă mie nu-mi place asta nu înseamnă că soluţia blogger-ului respectiv nu este bună . Aia simte , aia scrie . O să fac o mică listă :

ştiri : dacă am nevoie de o anumită ştire , în niciun caz nu vreau să-ţi citesc părerea ci ştirea .
frustrările tale : sincer nu-mi pasă că ţi-a lovit un oarecare maşina sau că te-a părăsit soţia . Sau mai ştiu eu ce problemă mai ai şi tu .
ideile tale : vrei să schimbi lumea . N-o să se întâmple prin intermediul blogului .
funny : urăsc paginile care se încarcă greu din cauza zecilor de filmuleţe . Subiectiv ..
comedia ieftină : n-ai talent ? mai rău plictiseşti .
Concluzie : tu scrii ce vrei pe blog . Dar să nu te miri că toate acele comentarii nu sunt scrise din suflet . Apropo , nu sunt frustrat că nu sunt un blogger de succes . Îmi place să cred că nu plictisesc prea tare puţinii cititori pe care îi am .
Când scriem pe blog ?
Pe lângă modul în care scriem pe blog şi împachetarea corespunzătoare a informaţiei , un alt lucru important este momentul însemnării . De câteva ori m-am hotorât să scriu , dar pur şi simplu am abandonat . Motivele sunt diverse şi am să le prezint mai jos . Momentul era nefavorabil .

Când nu scriu pe blog ?

lipsă de chef : dacă n-am chef să scriu , n-are sens s-o fac . Nu vreau să obosesc pe cineva cu un mesaj pătat de lipsă de chef ..
frustrare : tocmai m-a părăsit soţia şi m-a păcălit cu restul la magazin . Dacă aş scrie acum un nou articol , chiar şi cu chef , mai mult ca sigur l-aş parfuma pe ici pe colo cu a mea frustrare . Nu mi-am “tras” blog să mă plâng . Încă mai am lacrimi .
nu am nimic
Ryan Leslie - How It Was Supposed To Be
Ryan Leslie a venit cu un nou videoclip la piesa How It supposed to be pe care o stiu din filmuletele puse de el pe youtube .Mai jos aveti videoclipul si descrierea lui dupa youtube pusa chiar de Ryan .
Bow Wow - You Can Get It All (feat. Johnta Austin) videoclip
Bow Wow vine si el cu un videoclip nou la piesa You can get it all featuring Johnta Austin , piesa ce va intra pe albumul New Jack City II ce trebuie sa iasa pe 31 martie. Mi se pare ca Bow Wow e din ce in ce mai slab, piesa asta mi se pare penala si sa ascultati percutia de la intrumental sa vedeti ca nu prea e ok , lipsa de profesionalism .
Fabolous feat. The Dream - Trow it in the bag
Trow it in the bag este primul single Fabolousprodus de Tricky Stewart de pe albumul Loso’s way ce urmeaza sa iasa pe 28 aprilie .Mie intotdeauna mi-a placut de Fab, mereu a venit cu ceva bun
Young Jeezy - Don’t do it videoclip
Young Jeezy vine cu un nou videoclip la piesa Don’t do it extrasa de pe albumul The Recession , album care a avut parte de multe videoclipuri , nici nu le mai stiu numarul 6, 7 .Ma gandeam eu ca o sa faca ori la Amazin’ ori la Don’t do it videoclip,
Day 26 Ft Yung Joc & Diddy - Imma Put It On Her videoclip
Day 26 vin cu un nou videoclip la piesa Imma put it on her in colaborare cu Diddy si Yung Joc .Piesa va intra pe cel de-al 2-lea album al baietilor care se va numii Forever in a Day si este programat sa iasa pe 14 aprilie .
Chingy feat. Stacee - She Git It In
Chingy vine cu o noua piesa She git it in , un featuring cu Stacee ce probabil va intra pe albumul Everything and Nothing pe care Chingy intentioneaza sa il scoata anul acesta .
BoA - I Did It For Love (Feat. Sean Garrett) videoclip
BoA este o cantareata de origine coreeana care de curand si-a lansat primul album in limba engleza care se numeste Look Who’s Talking . Artista vine cu un videoclip la piesa I dit it for love un featuring cu Sean Garrett care i-a produs si din instrumentalele de pe album
Fabolous - Throw It In The Bag feat. The-Dream videoclip
Dupa cum ziceam in postul trecut , Fabolous a venit cu 2 videoclipuri noi la It’s my time si Trow it in the bag featuring The-Dream care a scos si el un videoclip ieri la piesa Walking on the moon .Imi plac ambele clipuri , nu imi place unul in mod special mai mult, Fabolous e bine pe felia lui .


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"detector de minciuni"
"lista"
"gabriela cora"
"sms de dragoste in germana"
"monosilab de toamna axa lexicala a poezii"
"cea mai frumoasa femeie"
"lupul si mielul de jean de la fontaine argumentare ca este o fabula"
"poze maily crus"
"ochi albastrui"
"porno sex"
"raport de productie in excel"
"the exeplendabes"
"munca versus talent"
"downoal cs 1 6 free"
"noi stim a invarti sapa,coasa si secera"
"Foarfeci pentru gradina de la Magazia lu' Costica"
"chimie organica"
"motanul incaltat si cei trei diavoli mici dublat in romana"
"filmuletul cu politistul porno"
"pozele duplicat"
"reparatii aer conditionat"
"WWW GHIDOO RO SEARCH COMMENTS ADRIAN BORSCIOV 1"
"casting miss fata de la tara"
"bobite negre de boz"
"OSTEOPOROZA TRATAMENT"
"Cum i-mi promovez blogul"
"rochii de seara ieftine"
"Science Fiction list"
"http: www webpr ro stiri-banci finante-21182445-apelati-contabilicesc-pentru-servicii-contabilitate-sectorul-6-bucurestiului htm"
"directoare de articole"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.