link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop aprilie 2017 - Toate zodiile
de godessdiana88 la: 31/03/2017 13:38:38
În aprilie 2017, suntem supuşi unor confruntări cu noi înşine şi cu cei din jurul nostru, ajungem să fim puşi în faţa unor aspecte negative în dragoste, muncă şi în interacţiunea socială dar, cu ajutorul lucidităţii, realismului şi perseverenţei avem posibilitatea de a depăşi aceste dificultăţi şi a reinstaura armonia şi fericirea pe toate planurile existenţei noastre. Desigur, horoscopul general, cel al iubirii şi vieţii de cuplu, şi cel al activităţilor profesionale şi financiare diferă de la o zodie la alta...

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop aprilie 2017 - Toate zodiile"

Aspecte astrologice în horoscopul aprilie 2017
Influenţele astrologice majore din horoscopul aprilie 2017 constau din parcursul retrograd al lui Venus în Peşti, cel al lui Saturn în Săgetător, al lui Pluton în Capricorn şi al lui Mercur în Taur şi Berbec, revenirea lui Venus în aspect direct, tranzitul Soarelui în Taur şi al lui Marte în Gemeni, Luna plină din Balanţă şi Luna nouă din Taur.
Horoscop ianuarie 2017 - Toate zodiile
Horoscopul ianuarie 2017 pentru toate zodiile, predicţii astrale generale, despre dragoste şi cuplu, bani şi muncă.
Horoscop aprilie 2016 - Toate zodiile
Horoscopul aprilie 2016 de pe diane.ro iti oferă horoscopul general, cel dragostei, al banilor si al muncii pentru toate zodiile. Dezvăluie-ţi predictiile astrale dand pe click pe zodia asociată zilei tale de naştere!
Horoscop chinezesc 2017 - Toate zodiile
Horoscopul chinezesc 2017 este guvernat de Cocoşul de Foc, o zodie asociată cu toamna, recolta, roadele şi fructele culese în acest anotimp, cu metalele şi pietrele preţioase, frumuseţea, bucuria, iubirea şi ceaţa.
Horoscop aprilie 2015 - Toate zodiile
Horoscop general, horoscopul dragostei, horoscopul muncii si banilor pentru toate zodiile in luna aprilie 2015. Pentru a vedea previziunile astrale referitoare la tine, da click pe linkul corespunzator zodiei tale.
Horoscop decembrie 2017: Toate zodiile
Horoscop decembrie 2017 pentru toate zodiile, incluzând previziuni generale, din dragoste, sfera profesională și cea financiară. Dă click pe linkul corespunzător zodiei tale și vei afla în amănunțime ce te așteaptă în această lună!
Horoscop aprilie 2019: Toate zodiile
Horoscop pentru toate zodiile în luna aprilie 2019, constând din previziuni generale, legate de dragoste, viața de cuplu, muncă și bani. Ca să afli în detaliu destinul tău din punct de vedere astrologic în această lună, este necesar doar să accesezi linkul corespunzător zodiei tale!
Horoscop octombrie 2017 - Toate zodiile
Horoscop cuprinzand previziunile astrologice pentru luna octombrie despre fiecare zodie in parte, inclusiv despre dragoste, cuplu, munca si bani. pentru a-ti descoperi in detaliu hooscopul zodiei tale, apasa pe linkul corespunzator acesteia...
Horoscop iunie 2017 - Toate zodiile
Horoscop, previziuni astrale generale în iunie 2017, în dragoste şi cuplu, muncă şi bani pentru toate zodiile. Pentru a vedea pe larg ce îţi rezervă astrele în această lună, accesează linkul corespunzător zodiei tale.
Horoscop august 2017 - Toate zodiile
Horoscop general, previziuni astrologice pentru luna august 2017 in dragoste, cuplu, munca si bani. Acceseaza linkul zodiei tale pentru a afla mai multe detalii despre horoscopul tau...
Horoscop iulie 2017 - Toate zodiile
Previziuni astrologice pentru toate zodiile, incluzand tendintele generale din aceasta luna, cele legate de dragoste, munca si bani. Pentru a vedea pe larg ce iti rezerva luna iu,ie 2017, apasa pe linkul corespunzator zodiei tale...
Horoscop aprilie 2014 - Toate zodiile
Horoscopul aprilie 2014 ilustreaza un indemn catre visare, marete dar si subiective planuri inspirate de tranzitia lui Venus in Pesti, o ambitioasa, impulsiva dar si incapatanata tendinta de a-i aduce pe oameni de partea noastra, sub impactul calatoriei lui Mercur in Berbec, si apoi in Taur. Pluton retrograd in Capricorn ne indruma, dar ne si motiveaza sa pasim pe noi carari ale succesului si sa ne depasim egocentrismul, in vreme ce Soarele din Taur ne imbie sa ne lasam in voia instinctelor primare, sa ne aparam teritoriul personal, si sa ne cufundam mai adanc in placerile vietii.
Horoscop februarie 2017 - Toate zodiile
Iscodeşte-ţi viitorul din această lună prin prisma astrelor, în funcţie de ziua ta de naştere, dând click pe linkul ce corespunde zodiei tale.
Horoscop aprilie 2018 - Toate zodiile
Horoscop al lunii aprilie 2018, ce include, pentru fiecare zodie în parte, atât influențe astrologice generale, cât și despre dragoste, relația de cuplu, demersurile profesionale și financiare. Apasă pe linkul zodiei tale și vei descoperi în amănunțime ce îți rezervă luna aprilie 2018!
Horoscop noiembrie 2017 - Toate zodiile
Horoscop ce include predictiile astrologice pentru luna noiembrie despre fiecare zodie in parte, inclusiv despre dragoste, cuplu, munca si bani. Pentru a-ti descoperi in amanunt hooscopul zodiei tale, apasa pe linkul corespunzator acesteia..
Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2017
Horoscopul saptamanii viitoare: 27 martie - 2 aprilie 2017! Curios sa afli ce ti-au pregatit astrele in intervalul 27 martie - 2 aprilie 2017? Intra aici!
Horoscop Rac aprilie 2017
Horoscopul Racului aprilie 2017 anticipează o fază iniţială de derută, dezlănţuire a unor energii negative interioare şi exterioare, atât în plan social, profesional, cât şi personal. Ai de a face, de fapt, cu o serie de lecţii de viaţă care îţi vor fi benefice în a doua parte din aprilie în regăsirea autenticităţii tale şi căilor de a te împlini în toate aspectele existenţei, inclusiv în dragoste.
Horoscop Leu aprilie 2017
Horoscopul Leului aprilie 2017 aduce în prim plan necesitatea de a-ţi revizita trecutul şi a te concentra asupra detaliilor importante ale demersurilor tale majore, dar şi un aflux energetic viguros, ingeniozitate şi voinţă în drumul către ţelurile tale. Atât viaţa amoroasă, cât şi cea profesională, trec printr-o largă gama de conjuncturi mai mult sau mai puţin favorabile.
Horoscop Fecioară aprilie 2017
În horoscopul Fecioarei aprilie 2017 precumpăneşte dezideratul de a-ţi armoniza relaţia cu familia şi cel de a te concentra către treburi neterminate, tergiversate. Ai năzuinţa şi posibilitatea de a călători, a-ţi lărgi cunoaşterea prin studiu, viaţa ta sentimentală trece prin diverse suişuri şi coborâşuri, cea profesională tinde să-ţi fie favorabilă, iar activitatea financiară necesită o prudenţă sporită.
Horoscop Urania aprilie 2017
Horoscopul lunii aprilie 2017. Vedeti v-au rezervat astrele pentru luna aprilie 2017!
Horoscop 10-16 aprilie 2017
Horoscopul saptamanii 10-16 aprilie 2017. Nu ratati cel mai precis horoscop din Romania!
Horoscop 17-23 aprilie 2017
Horoscopul saptamanii 17-23 aprilie 2017. Nu ratati cel mai precis horoscop din Romania!
Horoscop 14 aprilie 2017. Zodiac pentru ziua de vineri
Vezi ce spune horoscopul si ce-ti rezerva astrele in zodiacul zilei de vineri, 14 aprilie 2017!
Horoscop aprilie 2020 pentru toate zodiile
Horoscopul lunii aprilie 2020 pentru toate zodiile, incluzând previziuni astrale generale, despre cuplu și dragoste, bani și muncă. Pentru a descoperi în amănunt ce te așteaptă din punct de vedere astrologic în această lună, dă click pe linkul asociat zodiei tale!
Horoscop aprilie 2014 pentru toate zodiile
Afla horoscop aprilie 2014. Afla previziunile astrologice pentru toate zodiile in luna aprilie 2014: dragoste, cariera, bani si sanatate.
Horoscop 3-9 aprilie 2017
Horoscopul saptamanii viitoare: 3-9 aprilie 2017. Aflati ce va rezerva astrele in intervalul 3-9 aprilie 2017!
Horoscop Taur aprilie 2017
Circumstanţe legate de oameni apropiaţi şi aspiraţii esenţiale pot să-ţi rezerve dezamăgiri dacă le iei de-a gata, le consideri mergând de la sine, odată cu 3 aprilie 2017, în urma parcursului retrograd al lui Venus în Peşti şi a unsprezecea casă a Taurului. Este nevoie să-ţi separi grâul de neghină, amicii veritabili de cei prefăcuţi, şi ţelurile viabile de cele intangibile, să nu permiţi să-ţi fie puse în umbră meritele de către alţii.
Horoscop Săgetător aprilie 2017
Sinceritatea, deschiderea minţii şi sufletului contribuie la dezvoltarea, înflorirea relaţiilor de prietenie pe 11 aprilie 2017, sub vibraţiile Lunii pline din Balanţă şi a unsprezecea casă a Săgetătorului. Fii totuşi atent la înclinaţia ta de a confunda o legătură de pură amiciţie cu una amoroasă.
Aspecte astrologice în horoscopul iulie 2017
Horoscopul iulie 2017 stă sub semnul unor evenimente/aspecte astrologice notabile: Venus tranzitează sectorul Gemenilor şi după aceea zona astrală a Racului, Mercur pe cel al Leului şi, spre finalul lunii, pe cel al Fecioarei, Marte şi Soarele se amplasează în Leu. Luna plină se aşează în Capricorn, iar Luna nouă poposeşte în Leu.