link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Scorpion mai 2017
de godessdiana88 la: 19/04/2017 21:17:46
taguri: Horoscop scorpion mai 2017 Diverse 
Străduieşte-te să te concentrezi pe reperele fixe, de nestrămutat ale existenţei tale, să te inconjuri numai de oameni dragi, care te cunosc îndeajuns pentru a-ţi trece cu vederea o eventuală gafă sau o impulsivitate extremă.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Scorpion mai 2017"

Horoscop Scorpion ianuarie 2017
Viaţa nu conteneşte să-ţi dezvăluie, una după alta, minunile sale, plăceri ispititoare ca efect al tranzitului demarat de Venus, pe 3 ianuarie 2017, în Peşti şi a cincea casă a Scorpionului.
Horoscop Scorpion august 2017
Ambiţia îţi ajunge la cote înalte pe 4 august 2017, ca urmare a cuadratului dintre Jupiter şi Pluton. Ai senzaţia că poţi realiza orice îţi pui în cap, indiferent cât de greu pare să fie la prima vedere. Cu toate astea trebuie să te porţi cu mănuşi cu cei din jur fiindcă, în această conjunctură, este foarte uşor să îţi creezi duşmani, să stârneşti duşmănii. Nu încerca să le impui altora credinţele, gândurile tale.
Horoscop Scorpion decembrie 2017
Oricum, în ultimele două decade ale lui decembrie 2017 ești capabil să-ți aperi teritoriul, să-ți scoți în evidență într-un mod pregnant abilitățile, atuurile personale. Dornic să lași în urma ta realizări de excepție, ai la îndemână un sporit spirit întreprinzător și un înalt potențial energetic care te sprijină în acest sens.
Horoscop Scorpion februarie 2017
Ieşi în evidenţă prin spiritul tău efervescent, prin capacitatea de a-i relaxa, deconecta, a-i face să se simtă bine pe cei din jurul tău.
Horoscop Scorpion martie 2017
Se anunţă o perioadă prielnică optimizării legăturilor de parteneriat, luării unor decizii importante împreună cu persoane apropiate, implicării în negocieri şi semnării unor contracte avantajoase pe termen lung.
Horoscop Scorpion aprilie 2017
Dacă eşti parte a unui cuplu, tovarăşul de viaţă îţi dovedeşte iubirea prin gesturi inedite, spontane, fără să şovăiască, dacă este nevoie, să facă şi sacrificii pentru tine. În caz că eşti singur, atractivitatea pe care ţi-o infuzează planeta frumuseţii şi spiritul tău liber, sprinţar, îţi netezesc drumul spre o idilă promiţătoare.
Horoscop Scorpion mai 2017
Horoscop Scorpion mai 2017
Horoscop Scorpion iunie 2017
Cutezător, optimist, însetat de aventură şi inedit, eşti dornic să faci ceva nou, să-ţi extinzi limitele cunoaşterii şi să înţelegi misterele vieţii. Ai posibilitatea să călătoreşti mai mult decât de obicei, să faci cunoştiinţă cu oameni interesanţi de pe meleaguri îndepărtate, să primeşti veşti bune, poate aşteptate de multă vreme, din străinătate.
Horoscop Scorpion iulie 2017
Ai capacitatea să distingi cu limpezime încotro te poartă existenţa, care obiective nu te mai reprezintă şi nu-ţi mai necesită focalizarea. Deşi înţelegi clar care variantă a destinului tău este mai avantajoasă pe termen lung, nu te mulţumeşti cu atât, şi eşti gata să faci străduinţe notabile pentru a te bucura cât de curând de o realizare răsunătoare, de excepţie.
Horoscop Scorpion septembrie 2017
Comunicarea, discuţiile cu amicii te ajută să-ţi formulezi mai clar idei ingenioase furnizate de o intuiţie de zile mari.
Horoscop Scorpion octombrie 2017
Optimismul, gândirea pozitivă, încrederea în tine însuţi, inclusiv în interacţiunea cu cei din jur, reprezintă atuurile tale incontestabile în această lună. Norocul tinde mai mereu să fie de partea ta şi ai prilejul să-ţi promovezi cu uşurinţă interesele şi să progresezi notabil în drumul către ţelurile tale.
Horoscop Scorpion noiembrie 2017
Mult mai receptiv, mai sensibil faţă de plăcerile şi frumuseţile lumii, nu te poţi împiedica să nu le bei paharul până la fund, să le apreciezi ori de câte ori ai ocazia. Oamenii te plac, îţi caută cu insistenţă compania, însă acest lucru pare nu-ţi fie îndeajuns, simţindu-te îmboldit să-ţi îmbunătăţeşti imaginea exterioară, felul cum interacţionezi cu ei.
Horoscop Scorpion octombrie 2011
In luna octombrie 2011 , horoscopul Scorpionului este traversat de numeroase orientari contrarii , mai ales in dragoste.Dincolo de toate acestea , se manifesta o reenergizare , o redefinire , o renastere si o afirmare promitatoare a eului , oferind o perspectiva plina de speranta spre viitor.
Horoscop Scorpion 2012
In anul 2012 , horoscopul Scorpionului te aduce in preajma unor desfatatoare dar inselatoare jocuri ale dragostei , lasa sa se intrevada noi cai de a intra in contact cu regiunile profunde ale mintii si anunta provocari decisive legate de munca , comunicare si sanatate.
Horoscop Scorpion noiembrie 2011
In noiembrie 2011 , horoscopul Scorpionului lasa sa se intrezareasca o perioada de focalizare asupra laturii materiale a existentei , marcata mai ales de nevoia de regandire a modalitatilor de castigare si cheltuire a banilor.
Horoscop Scorpion decembrie 2011
In decembrie 2011, horoscopul Scorpionului marturiseste despre o adevarata revolutie a sinelui , de regasire si reinvigorare a personalitatii , avand drept surse necesitatea indeplinire a unor inalte idealuri si aventurarea spre noi orizonturi ale existentei.
Horoscop Scorpion ianuarie 2012
In luna ianuarie 2012 , horoscopul Scorpionului lasa sa se intrezareasca o benefica intensificare a comunicarii cu cei din jur care , in timp, pare a se concentra mai cu seama spre oamenii apropiati si familie .
Horoscop Scorpion februarie 2012
In luna februarie 2012, horoscopul Scorpionului anunta o vreme brazdata de fulgerele creativitatii si incandescenta inspiratiei, ce se reflecta intr-o fericita impunere a individualitatii.
Horoscop Scorpion martie 2012
In luna martie 2012, horoscopul Scorpionului lasa sa se intrevada o perioada de cautare a unei autentice armonii intre nevoile si aspiratiile individuale, si necesitatea adaptarii la cerintele existentei cotidiene.
Horoscop Scorpion aprilie 2012
In luna aprilie 2012, horoscopul Scorpionului anticipeaza o perioada de necesara regasire atat in lumea interioara, cat si in modul cum se reflecta personalitatea in apele involburate ale lumii dinafara.
Horoscop Scorpion mai 2012
Horoscopul Scorpionului din luna mai 2012 prefigureaza aparitia unei emotivitati exacerbate, pagubitoare in comunicarea si interdependenta cu ceilalti, precum si necesitatea de a-ti regasi autentica cale a destinului.
Horoscop Scorpion iunie 2012
Horoscopul Scorpionului din luna iunie 2012 lasa sa se intrezareasca o aspiratie profunda de a evada din constrangerile vietii cotidiene si de a te elibera de balastul unor impulsuri interioare avand potentialul de a-ti ingradi dezvoltarea.
Horoscop Scorpion iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Scorpionului prevesteste o perioada de redescoperire si prioritizare a resurselor si obiectivelor autentice ale fiintei interioare, dar si de proiectare a acestora pe ecranul involburat al realitatii exterioare.
Horoscop Scorpion august 2012
Horoscopul Scorpionului din luna august 2012 sta sub semnul unei cutezatoare afirmari in lumea sociala si profesionala, si a unei imperioase nevoi de promovare a valorilor unice ale personalitatii.
Horoscop Scorpion septembrie 2012
Horoscopul Scorpionului din luna septembrie 2012 prefigureaza o usoara izolare fata de lume, necesara regasirii autenticului eu, incarcarii bateriilor sinelui si detasarii de oameni ori situatii de viata ce iti ingradesc dezvoltarea personala.
Horoscop Scorpion 2013
Horoscopul Scorpionului din anul 2013 lasa sa se intrevada o perioada norocoasa sub aspect finaciar si social, strabatuta de stradania de transformare a modului de abordare a lumii si de tendinta de fi atras pe intortocheate carari ale dragostei.
Horoscop Scorpion noiembrie 2012
Horoscopul Scorpionului din luna noiembrie 2012 anticipeaza o vreme strabatuta de realism si deloc neglijabile chestiuni financiare, in care preocuparea de transformare a aspectului exterior se intrepatrunde cu interesul fata de zona materiala a lumii.
Horoscop Scorpion decembrie 2012
Horoscopul Scorpionului din decembrie 2012 prefigureaza o sporita preocupare pentru zona materiala a existentei, mari oportunitati in plan financiar si o benefica redescoperire a unor abilitati personale.
Horoscop Scorpion ianuarie 2013
Horoscopul Scorpionului ianuarie 2013 lasa sa se intrezareasca o perioada de suisuri si coborasuri in relatia cu oamenii din jur, o atmosfera calda in viata amoroasa si o viata profesionala si financiara plina de promisiuni.