link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Săgetător mai 2017
de godessdiana88 la: 20/04/2017 20:26:36
Dacă nu te predai obişnuinţelor ai, de fapt, ocazia să obţii beneficii însemnate, care nu-ţi sunt la îndemână în mod obişnuit. Riscurile pe care ţi le asumi sunt evaluate cu grijă, aşa că îţi făgăduiesc realizări de excepţie.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Săgetător mai 2017"

Horoscop Săgetător martie 2017
Efluviile creative îţi sunt tot mai îmbelşugate odată cu 13 martie 2017, ca urmare a tranzitului lui Mercur în a V-a casă a Săgetătorului. Există posibilitatea să-ţi pui în practică nişte idei inovatoare cu sprijinul unor amici sau a unor persoane oneste, dornice să ţi le promoveze dezinteresat. Atitudinea ta binevoitoare, prietenoasă, îţi asigura oportunităţi în plan social, îţi facilitează participarea la numeroase petreceri ori agape.
Horoscop Săgetător aprilie 2017
Sinceritatea, deschiderea minţii şi sufletului contribuie la dezvoltarea, înflorirea relaţiilor de prietenie pe 11 aprilie 2017, sub vibraţiile Lunii pline din Balanţă şi a unsprezecea casă a Săgetătorului. Fii totuşi atent la înclinaţia ta de a confunda o legătură de pură amiciţie cu una amoroasă.
Horoscop Săgetător ianuarie 2017
Oricum, este de aşteptat să-ţi măreşti impactul asupra celor din mediul tău înconjurător şi chiar să te impui într-o poziţie de lider! Oportunităţile sociale nu întârzie să apară şi nu-ţi rămâne decât să profiţi de ele!
Horoscop Săgetător februarie 2017
Dacă îţi păstrezi cumpătul, îţi poţi recăpăta luciditatea, desluşind în profunzime pe cine poţi să te bazezi şi pe cine nu, şi îţi poţi regăsi valorile interioare fundamentale, în stare să te călăuzească spre evoluţia ta din toate aspectele existenţei.
Horoscop Vărsător ianuarie 2017
În horoscopul Vărsătorului ianuarie 2017 prevalează relevarea atuurilor şi valorilor individuale, reajustarea şi transformarea în bine a relaţiilor de prietenie, armonizarea pornirilor subconştiente cu năzuinţele conştiente, o abordare curajoasă, încrezătoare a obiectivelor esenţiale şi a sferei sociale, o viaţă amoroasă echilibrată de realism şi o activitate financiară favorabilă.
Horoscop Săgetător iulie 2015
Horoscopul Săgetătorului iulie 2015 lasă să se întrevadă asumarea unei atitudini mature, serioase în viaţa socială şi cea sentimentală, nevoia de a înţelege în profunzime lumea, perfecţionarea sinelui prin studiu, călătorii şi experienţe inedite, precum şi o promiţătoare implicare în sfera socială. Spre sfârşitul lunii trebuie să iei seama la autenticitatea demersurilor tale din dragoste şi din existenţa, în general, la necesitatea de a-ţi împărţi cu generozitate revelaţiile şi bucuriile personale.
Horoscop Săgetător septembrie 2015
Horoscopul Săgetătorului septembrie 2015 lasă să se întrevadă o conştientizare profundă a sensului existenţei tale, dezideratul de a-ţi zăgăzui ambiţiile individuale şi a-ţi cultiva relaţiile de prietenie, reclădirea realistă a încrederii în tine însuţi, focalizarea către independenţă şi planuri de viitor, o revenire pe plan financiar, o sporită dedicare pe cel profesional, şi o viaţă sentimentală favorabilă, dar care impune unele restricţii.
Horoscop Săgetător octombrie 2015
Horoscopul Săgetătorului octombrie 2015 are drept principale orientări maturitatea şi responsabilitatea în viaţa sentimentală şi cea profesională, ingeniozitatea mijlocită de interacţiunea socială şi, spre sfârşitul lunii, o relativă însingurare, având drept menire energizarea şi intrarea în contact cu zona spirituală şi cea subconştientă a fiinţei tale.
Horoscop Săgetător 2016
Horoscopul Săgetătorului 2016 scoate în evidenţă dezideratul de a fii cât mai responsabil pe toate planurile existenţei tale, de a-ţi stăvili exploziile temperamentale, o mare încredere în tine însuţi, capabilă să îţi intensifice forţa de convingere şi să îţi scurteze drumul către obiectivele tale, necesitatea de a păstra un echilibru stabil în interacţiunea cu familia, o viaţă amoroasă presărată cu capcanele iluzionării, şi o activitate financiară de succes atâta vreme cât îţi menţii o minimă prudenţă.
Horoscop Săgetător noiembrie 2015
Horoscopul Săgetătorului noiembrie 2015 aduce în prim plan o socializare efervescentă, oportunităţi datorate prietenilor şi activităţilor de grup, ocazia de a-ţi împlini aspiraţiile îndeosebi prin alianţe cu oameni asemeni ţie. Avantajat de agilitatea minţii şi de conştientizarea punctelor tale forte, este necesar totuşi să îţi menţii perseverenţasi realismul în abordarea ţelurilor tale esenţiale.
Horoscop Săgetător decembrie 2015
Horoscopul Săgetătorului decembrie 2015 previzionează o intensă viaţă socială şi profesională, ce nu îţi îngăduie totuşi să o neglijezi pe cea personală. Dacă te aliniezi tendinţelor astrale din decembrie, ai parte de dragoste şi mari speranţe pe cale de a se împlini atât în această lună, cât şi în anul pe cale să vină.
Horoscop Săgetător februarie 2016
Horoscopul Săgetătorului februarie 2016 scoate la iveală o interacţiune intensă şi fertilă cu oamenii, abilitatea de a-ţi exprima cu elocvenţă interesele şi convingerile şi, către finalul lunii, focalizarea spre familie şi casă. Viaţa amoroasă capătă o turnură favorabilă graţie comuniunii deschise între parteneri şi bogatei relaţionări sociale.
Horoscop Săgetător martie 2016
Horoscopul Săgetătorului martie 2016 lasă să se întrezărească o abordare ambiţioasă şi încrezătoare a ţelurilor tale, o dedicare majoră faţă de valorile familiei şi căminului, temeritate, dar şi statornicie în viaţă amoroasă. În ultima decadă a lunii, interacţiunea socială, îndeosebi cea cu prietenii, îţi făgăduieşte satisfacţii considerabile.
Horoscop Săgetător august 2016
Horoscopul Săgetătorului august 2016 anticipează intensificarea vitalităţii, motivării şi siguranţei de sine în tot ce-ţi propui, o viaţă amoroasă guvernată de înţelegere şi stabilitate, şi una profesională presărată cu oportunităţi dăruite de maturitate şi responsabilitate.
Horoscop Săgetător septembrie 2016
Potrivit horoscopului Săgetătorului septembrie 2016, relaţiile de prietenie se multiplică şi îţi făgăduiesc beneficii notabile, îţi eficientizezi drumul spre obiectivele principale graţie colaborărilor, simţului practic şi realismului care te caracterizează, îţi identifici şi armonizezi impulsurile subconştiente şi sufleteşti, poţi avea parte de o viaţă amoroasă dominată de taine şi/sau intimitate, şi ai în faţă oportunităţi atât în sfera profesională, cât şi în cea financiară.
Horoscop Săgetător azi
Horoscop Urania Săgetător, horoscop zilnic Săgetător, horoscop Săgetător azi, horoscopul zilei Săgetător.
Horoscop Săgetător august 2015
Horoscopul Săgetătorului august 2015 evidenţiază desprinderea de o viziune păguboasă asupra vieţii, năzuinţa de a deraia de la obişnuinţele cotidiene, aspiraţia şi şansa de a călători, a cunoste oameni deosebiţi, precum şi oportunităţi notabile în carieră şi în afaceri.
Horoscop Săgetător mai 2016
Pe 6 mai 2016, Luna nouă din Taur şi a şasea casă a Săgetătorului te inspiră să îţi reevaluezi şi să îţi îmbunătăţeşti starea de sănătate. Mai mult decât atât, poţi trece printr-un fel de vindecare sufletească, spirituală. Eşti încurajat să-ţi priveşti organismul ca un tot unitar, să îţi asumi principiul "o minte sănătoasă într-un corp sănătos," să te debarasezi de obiceiuri sau dependenţe dăunătoare. În acelaşi timp, poţi simţi o imensă satisfacţie interioară prin ajutorarea cuiva ajuns la un impas.
Horoscop Săgetător iunie 2016
Pe 5 iunie, Luna nouă din Gemeni şi a şaptea casă a Săgetătorului tinde să te facă să oscilezi între urmărirea ţelurilor personale şi tentaţia de a trăi conform aşteptărilor altora. Chiar dacă îţi pui la bătaie abilităţile diplomatice, nu ai cum să găseşti o cale de mijloc. Nu lua nici o hotărâre pripită şi cântăreşte-ţi cu grijă opţiunile.
Horoscop Săgetător iulie 2016
Interesul arzător de a-ţi extinde hotarele minţii şi ale lumii exterioare reprezintă un reper inconfundabil al tranzitului pornit de Venus, pe 12 iulie, în Leu şi a noua casă a Săgetătorului. Eşti înclinat să-ţi reînnoieşti viziunea despre existenţă prin cufundarea în studii, în domenii care te pasionează sau în călătorii şi experienţe de viaţă semnificative.
Horoscop Săgetător octombrie 2016
Luna nouă răsărită pe 1 octombrie 2016 în cerurile Balanţei şi a unsprezecea casă a Săgetătorului scoate în prim plan prieteniile şi grupurile sociale la care ai aderat. Poţi să-ţi dezvălui, dintr-o dată, că unii amici ori colegi nu sunt de încredere, să-i înlocuieşti cu alţii, ce-şi dovedesc loialitatea. De asemeni, te poţi alătura unei colectivităţi animate de aceleaşi idei, idealuri ca şi tine.
Horoscop Săgetător 2017
Uranus continuă să tranziteze Berbecul şi să te pună în faţa unor evenimente neaşteptate, având potenţialul de a-ţi scoate la lumină şi a-ţi exploata noi talente, eventual legate de artă. Oricum, modul tău de a petrece timpul liber poate lua forme mai elevate, se poate îndrepta către un hobby ce îţi permite eliberarea creativităţii.
Horoscop Vărsător februarie 2017
Prietenii sunt gata să te încurajeze să te lansezi într-o acţiune temerară. În plus, optimismul şi încrederea în tine însuţi ajung la cote înalte şi te sprijină să depăşeşti cu uşurinţă orice dificultate sau chiar să o preschimbi într-un avantaj.
Horoscop Vărsător martie 2017
Ai capacitatea să rosteşti cuvintele potrivite la momentul potrivit, dar şi să percepi cu acuitate nevoile nemărturisite ale celor din jurul tău, dându-le frecvent o mână de ajutor. Dacă eşti amărât de o ceartă cu cineva îndrăgit, acest ciclu astral este cel mai prielnic pentru a-ţi cere iertare sau a ierta şi a-ţi relua legătura cu această persoană.
Horoscop Vărsător aprilie 2017
Odată cu 3 aprilie, planeta Venus retrogradă în a II-a ta casă poate da naştere senzaţiei că nu eşti îndeajuns de bun pentru partenerul tău ori că acesta nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale. În ambele cazuri, este necesar să îţi explorezi universul interior şi să descoperi ce anume îţi sugerează aceste lucruri. Poate că sunt determinate de un sentiment de vinovăţie neconştientizat încă, de faptul că te subapreciezi sau de impresia că tovarăşul tău de viaţă nu îţi dă atâta atenţie pe cât îţi doreşti.
Horoscop Vărsător mai 2017
Este vremea să discuţi deschis, sincer, cu rudele sau oamenii apropiaţi despre probleme ce tind să capete amploare. Ideile tale privind soluţionarea acestora sunt apreciate, respectate, însă nu trebuie să împingi lucrurile prea departe şi să ţi le impui cu orice preţ, fără a lua în seamă opiniile, poate inspirate, ale celorlalţi. Chiar dacă eşti animat de bune intenţii nu este cazul să te transformi într-un mic tiran!
Horoscop Săgetător aprilie 2016
Viaţa îţi dezvăluie frumuseţi şi plăceri ispititoare, cărora nu te predai întru totul din cauza înclinaţiei de a despica firul în patru în mai tot ce întreprinzi.
Horoscop Săgetător noiembrie 2016
Pe 5 noiembrie 2016, Venus în trigon cu Uranus îţi stimulează creativitatea, ingeniozitatea minţii. Te simţi ca peştele în apă printre oameni şi cauţi să trăieşti ceva incitant, în stare să-ţi mărească adrenalina. Oricum, ieşi din ritumurile cotidiene în urma întâlnirii unor persoane deosebite, chiar excentrice.
Horoscop Săgetător decembrie 2016
Ziua de Crăciun este marcată de două evenimente astrale: Saturn se poziţionează în trigon cu Uranus, şi Venus în sextil cu Saturn.


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"meaje ptr segi"
"pasiune episodul 1"
"Manele noi"
"lupta cu mune"
"lupul si mielul de jean de la fontaine argumentare ca este o fabula"
"ipad"
"via canada"
"horoscop chinez"
"no more"
"campanii negative 2009"
"casa corrino"
"mereu"
"gemeni septembrie 2015"
"farmec cu ciclul menstrual"
"legenda zambilei"
"cum sa repari un monitor crt"
"afk pkm-1400"
"megies"
"Cerbul si vanatorul"
"youtub"
"midi"
"adauga articol"
"pozitiv"
"unde esti copilarie"
"ofer caine monta"
"carolina prepelita"
"renul lui mos craciun"
"manusi examinare"
"sfantul andrei"
"escorte galati"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.