link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Săgetător mai 2017
de godessdiana88 la: 20/04/2017 20:26:36
Dacă nu te predai obişnuinţelor ai, de fapt, ocazia să obţii beneficii însemnate, care nu-ţi sunt la îndemână în mod obişnuit. Riscurile pe care ţi le asumi sunt evaluate cu grijă, aşa că îţi făgăduiesc realizări de excepţie.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Săgetător mai 2017"

Horoscop Săgetător august 2017
Horoscopul Săgetătorului august 2017 aduce în prim plan dezideratul de a nu neglija persoane îndrăgite, importante pentru tine, îţi înlesneşte optimizarea imaginii personale şi te ambiţionează să faci ceva deosebit în viaţă. Dragostea este stimulată de inedit şi spontaneitate, iar sfera profesională poate fi marcată iniţial de probleme de comunicare.
Horoscop Săgetător martie 2017
Efluviile creative îţi sunt tot mai îmbelşugate odată cu 13 martie 2017, ca urmare a tranzitului lui Mercur în a V-a casă a Săgetătorului. Există posibilitatea să-ţi pui în practică nişte idei inovatoare cu sprijinul unor amici sau a unor persoane oneste, dornice să ţi le promoveze dezinteresat. Atitudinea ta binevoitoare, prietenoasă, îţi asigura oportunităţi în plan social, îţi facilitează participarea la numeroase petreceri ori agape.
Horoscop Săgetător aprilie 2017
Sinceritatea, deschiderea minţii şi sufletului contribuie la dezvoltarea, înflorirea relaţiilor de prietenie pe 11 aprilie 2017, sub vibraţiile Lunii pline din Balanţă şi a unsprezecea casă a Săgetătorului. Fii totuşi atent la înclinaţia ta de a confunda o legătură de pură amiciţie cu una amoroasă.
Horoscop Săgetător ianuarie 2017
Oricum, este de aşteptat să-ţi măreşti impactul asupra celor din mediul tău înconjurător şi chiar să te impui într-o poziţie de lider! Oportunităţile sociale nu întârzie să apară şi nu-ţi rămâne decât să profiţi de ele!
Horoscop Săgetător februarie 2017
Dacă îţi păstrezi cumpătul, îţi poţi recăpăta luciditatea, desluşind în profunzime pe cine poţi să te bazezi şi pe cine nu, şi îţi poţi regăsi valorile interioare fundamentale, în stare să te călăuzească spre evoluţia ta din toate aspectele existenţei.
Horoscop Săgetător iunie 2017
Asocierile din plan personal, social şi profesional beneficiază de un plus de comunicare şi înţelegere reciprocă. Ai priceperea de a insista pe punctele, interesele comune din astfel de conexiuni, aşa că poţi extrage din ele satisfacţii, avantaje importante. Chiar dacă întâmpini dificultăţi în legăturile de parteneriat, apelezi la negocieri şi compromisuri având darul de a le destrăma.
Horoscop Săgetător iulie 2017
Dacă nu reuşeşti să pleci în străinătate, neastâmpărul îţi poate fi "tratat" şi cu o raită prin ţară, pe cel mai apropiat munte ori prin cea mai apropiată pădure. În plus, pofta de a te îndepărta de cenuşiul cotidian îţi poate fi alinată şi de un studiu individual, pe un subiect sfidând prejudecăţile şi ideile de-a gata.
Horoscop Săgetător septembrie 2017
Creativitatea, ce ţi-a bătut pasul pe loc în ultimul timp, îşi găseşte forme adecvate de exprimare, se orientează către căi practice, inclusiv în plan profesional.
Horoscop Săgetător octombrie 2017
Pari să te simţi împlinit prin implicarea în acţiuni caritabile, prin sprijinirea dezinteresată a unor semeni năpăstuiţi de soartă. În plus, ajutorul altora tinde să apară chiar atunci când ai cel mai mare nevoie de el.
Horoscop Săgetător noiembrie 2017
Te remarci printr-o abordare raţională a demersurilor tale, a traiului tău, în general, mintea ţi se ascute şi te sprijină îndeosebi în proiecte amănunţite, de detaliu. Nu este indicat să te avânţi în iniţiative generoase, ample, întrucât te concentrezi cu greu asupra unei perspective de ansamblu.
Horoscop Săgetător decembrie 2017
Bunavointa, atitudinea ta cooperantă și o aură de farmec aparte, venusiană, îi atrag pe oameni către tine, îți permit să-ți promovezi cu succes personalitatea și ideile. Cel puțin la începutul lunii, te bucuri de o viață socială fericită, incitantă.
Horoscop Vărsător ianuarie 2017
În horoscopul Vărsătorului ianuarie 2017 prevalează relevarea atuurilor şi valorilor individuale, reajustarea şi transformarea în bine a relaţiilor de prietenie, armonizarea pornirilor subconştiente cu năzuinţele conştiente, o abordare curajoasă, încrezătoare a obiectivelor esenţiale şi a sferei sociale, o viaţă amoroasă echilibrată de realism şi o activitate financiară favorabilă.
Horoscop Săgetător iulie 2015
Horoscopul Săgetătorului iulie 2015 lasă să se întrevadă asumarea unei atitudini mature, serioase în viaţa socială şi cea sentimentală, nevoia de a înţelege în profunzime lumea, perfecţionarea sinelui prin studiu, călătorii şi experienţe inedite, precum şi o promiţătoare implicare în sfera socială. Spre sfârşitul lunii trebuie să iei seama la autenticitatea demersurilor tale din dragoste şi din existenţa, în general, la necesitatea de a-ţi împărţi cu generozitate revelaţiile şi bucuriile personale.
Horoscop Săgetător septembrie 2015
Horoscopul Săgetătorului septembrie 2015 lasă să se întrevadă o conştientizare profundă a sensului existenţei tale, dezideratul de a-ţi zăgăzui ambiţiile individuale şi a-ţi cultiva relaţiile de prietenie, reclădirea realistă a încrederii în tine însuţi, focalizarea către independenţă şi planuri de viitor, o revenire pe plan financiar, o sporită dedicare pe cel profesional, şi o viaţă sentimentală favorabilă, dar care impune unele restricţii.
Horoscop Săgetător octombrie 2015
Horoscopul Săgetătorului octombrie 2015 are drept principale orientări maturitatea şi responsabilitatea în viaţa sentimentală şi cea profesională, ingeniozitatea mijlocită de interacţiunea socială şi, spre sfârşitul lunii, o relativă însingurare, având drept menire energizarea şi intrarea în contact cu zona spirituală şi cea subconştientă a fiinţei tale.
Horoscop Săgetător 2016
Horoscopul Săgetătorului 2016 scoate în evidenţă dezideratul de a fii cât mai responsabil pe toate planurile existenţei tale, de a-ţi stăvili exploziile temperamentale, o mare încredere în tine însuţi, capabilă să îţi intensifice forţa de convingere şi să îţi scurteze drumul către obiectivele tale, necesitatea de a păstra un echilibru stabil în interacţiunea cu familia, o viaţă amoroasă presărată cu capcanele iluzionării, şi o activitate financiară de succes atâta vreme cât îţi menţii o minimă prudenţă.
Horoscop Săgetător noiembrie 2015
Horoscopul Săgetătorului noiembrie 2015 aduce în prim plan o socializare efervescentă, oportunităţi datorate prietenilor şi activităţilor de grup, ocazia de a-ţi împlini aspiraţiile îndeosebi prin alianţe cu oameni asemeni ţie. Avantajat de agilitatea minţii şi de conştientizarea punctelor tale forte, este necesar totuşi să îţi menţii perseverenţasi realismul în abordarea ţelurilor tale esenţiale.
Horoscop Săgetător decembrie 2015
Horoscopul Săgetătorului decembrie 2015 previzionează o intensă viaţă socială şi profesională, ce nu îţi îngăduie totuşi să o neglijezi pe cea personală. Dacă te aliniezi tendinţelor astrale din decembrie, ai parte de dragoste şi mari speranţe pe cale de a se împlini atât în această lună, cât şi în anul pe cale să vină.
Horoscop Săgetător februarie 2016
Horoscopul Săgetătorului februarie 2016 scoate la iveală o interacţiune intensă şi fertilă cu oamenii, abilitatea de a-ţi exprima cu elocvenţă interesele şi convingerile şi, către finalul lunii, focalizarea spre familie şi casă. Viaţa amoroasă capătă o turnură favorabilă graţie comuniunii deschise între parteneri şi bogatei relaţionări sociale.
Horoscop Săgetător martie 2016
Horoscopul Săgetătorului martie 2016 lasă să se întrezărească o abordare ambiţioasă şi încrezătoare a ţelurilor tale, o dedicare majoră faţă de valorile familiei şi căminului, temeritate, dar şi statornicie în viaţă amoroasă. În ultima decadă a lunii, interacţiunea socială, îndeosebi cea cu prietenii, îţi făgăduieşte satisfacţii considerabile.
Horoscop Săgetător august 2016
Horoscopul Săgetătorului august 2016 anticipează intensificarea vitalităţii, motivării şi siguranţei de sine în tot ce-ţi propui, o viaţă amoroasă guvernată de înţelegere şi stabilitate, şi una profesională presărată cu oportunităţi dăruite de maturitate şi responsabilitate.
Horoscop Săgetător septembrie 2016
Potrivit horoscopului Săgetătorului septembrie 2016, relaţiile de prietenie se multiplică şi îţi făgăduiesc beneficii notabile, îţi eficientizezi drumul spre obiectivele principale graţie colaborărilor, simţului practic şi realismului care te caracterizează, îţi identifici şi armonizezi impulsurile subconştiente şi sufleteşti, poţi avea parte de o viaţă amoroasă dominată de taine şi/sau intimitate, şi ai în faţă oportunităţi atât în sfera profesională, cât şi în cea financiară.
Horoscop Săgetător azi
Horoscop Urania Săgetător, horoscop zilnic Săgetător, horoscop Săgetător azi, horoscopul zilei Săgetător.
Horoscop Săgetător august 2015
Horoscopul Săgetătorului august 2015 evidenţiază desprinderea de o viziune păguboasă asupra vieţii, năzuinţa de a deraia de la obişnuinţele cotidiene, aspiraţia şi şansa de a călători, a cunoste oameni deosebiţi, precum şi oportunităţi notabile în carieră şi în afaceri.
Horoscop Săgetător mai 2016
Pe 6 mai 2016, Luna nouă din Taur şi a şasea casă a Săgetătorului te inspiră să îţi reevaluezi şi să îţi îmbunătăţeşti starea de sănătate. Mai mult decât atât, poţi trece printr-un fel de vindecare sufletească, spirituală. Eşti încurajat să-ţi priveşti organismul ca un tot unitar, să îţi asumi principiul "o minte sănătoasă într-un corp sănătos," să te debarasezi de obiceiuri sau dependenţe dăunătoare. În acelaşi timp, poţi simţi o imensă satisfacţie interioară prin ajutorarea cuiva ajuns la un impas.
Horoscop Săgetător iunie 2016
Pe 5 iunie, Luna nouă din Gemeni şi a şaptea casă a Săgetătorului tinde să te facă să oscilezi între urmărirea ţelurilor personale şi tentaţia de a trăi conform aşteptărilor altora. Chiar dacă îţi pui la bătaie abilităţile diplomatice, nu ai cum să găseşti o cale de mijloc. Nu lua nici o hotărâre pripită şi cântăreşte-ţi cu grijă opţiunile.
Horoscop Săgetător iulie 2016
Interesul arzător de a-ţi extinde hotarele minţii şi ale lumii exterioare reprezintă un reper inconfundabil al tranzitului pornit de Venus, pe 12 iulie, în Leu şi a noua casă a Săgetătorului. Eşti înclinat să-ţi reînnoieşti viziunea despre existenţă prin cufundarea în studii, în domenii care te pasionează sau în călătorii şi experienţe de viaţă semnificative.
Horoscop Săgetător octombrie 2016
Luna nouă răsărită pe 1 octombrie 2016 în cerurile Balanţei şi a unsprezecea casă a Săgetătorului scoate în prim plan prieteniile şi grupurile sociale la care ai aderat. Poţi să-ţi dezvălui, dintr-o dată, că unii amici ori colegi nu sunt de încredere, să-i înlocuieşti cu alţii, ce-şi dovedesc loialitatea. De asemeni, te poţi alătura unei colectivităţi animate de aceleaşi idei, idealuri ca şi tine.
Horoscop Vărsător iulie 2017
În horoscopul Vărsătorului iulie 2017 se evidenţiază o integrare fericită în viaţa socială, optimizarea parteneriatelor mai vechi din toate sferele existenţei şi iniţierea altora noi şi promiţătoare. Norocul te însoţeşte cu stăruinţă atât în dragoste, cât şi în demersurile financiare.