link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Împăratul Japoniei abdică. Guvernul japonez aprobă proiectul de lege care să permită abdicarea împăratului Akihito
de iuddavali2 la: 19/05/2017 08:05:38
taguri: Politica 

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Împăratul Japoniei abdică. Guvernul japonez aprobă proiectul de lege care să permită abdicarea împăratului Akihito"

Sondaj pe proiectul de lege privind schimbarea denumirii oficiale din “rrom” in “tigan”
Sondaj pe proiectul de lege privind schimbarea denumirii oficiale din “rrom” in “tigan”
Parerea olimpicilor despre proiectul de Lege Educatiei
Cobaii pe care s-au testat aceste schimbări, respectiv elevii, nu sunt însă deloc încântaţi de experimentele
Deputaţii dezbat astăzi proiectul de lege ce vizează organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie
Deputaţii dezbat astăzi proiectul de lege ce vizează organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie
Împăratul Akihito al Japoniei, care are 83 de ani, a decis să renunțe la tron
Împăratul Akihito al Japoniei, care are 83 de ani, a decis să renunțe la tron
Bancherii, gata să preia acţiuni la firme
Mai multe bănci se gândesc deja să preia acţiuni la companii aflate în restructurare în schimbul creditelor acordate, odată ce BNR va aproba proiectul de regulament care va permite deţinerea temporară de acţiuni în cadrul unor operaţiuni de asistenţă pentru recuperarea creanţelor.

“Ca sucursală supravegheată de banca centrală din Olanda, noi am avut deja în vedere o astfel de soluţie în cazul planului de restructurare a companiei Flamingo şi am propus-o la un moment dat, dar nu s-a mai ajuns acolo. Un debt-equity swap (acţiuni contra creanţe) poate fi o soluţie bună pentru că îţi dă posibilitatea ca bancă să influenţezi direct restructurarea clientului, iar dacă situaţia e foarte dificilă, acţiunile tot sunt ceva în loc de nimic”, spune Mişu Negriţoiu, directorul general al ING Bank România.

Ordonanţa 99/2006, care reglementează activitatea instituţiilor financiare, nu le permite încă băncilor locale să deţină participaţii calificate care să le asigure controlul asupra unor entităţi din afara sectorului financiar.

“Cu certitudine regulamentul pregătit de BNR este o măsură bună şi vor fi cazuri de bănci care îşi vor converti creanţele în acţiuni”, a declarat Andrei Cionca, partener în cadrul Casei de Insolvenţă Transilvania, administratorul judiciar al unor firme precum Flanco, Diverta sau Leonardo.

sursa: <a href"http://twurl.nl/uwkf7h">http://twurl.nl/uwkf7h</a>
24 și 31 decembrie 2012, declarate zile libere de guvern
În ședința de astăzi, marți, 27.11.2012, Executivului a aprobat un proiect de lege prin care zilele de 24 si 31 decembrie 2012 sunt declarate zile libere. Pentru luna decembrie 2012, conform Codului Muncii zilele libere erau Ziua Națională a României pe 1 decembrie și prima și a doua zi de Crăciun pe 25 și 26 decembrie.
Guvernul joaca rolul bunului samaritean
Guvernul a aprobat suplimentarea plafonului de "Prima Casa" pentru locuintele ANL
Guvern nepopular, opoziţie slabă şi presă care se ocupă de intrigi
Într-un reportaj publicat recent în ziarul The Washington Post, ziarul ridiculezează autorităţile de la Bucureşti, care au propus un proiect de lege ce prevede sancţionarea
PERMISELE MOLDOVENEȘTI DE CONDUCERE VOR FI CONVERTITE ÎN ISRAEL
Permisele de conducere ale moldovenilor ar putea fi convertite în statul Israel. Guvernul Republicii Moldova a aprobat proiectul Acordului dintre guvernele Moldovei și Israelului privind conversiunea permiselor de conducere. Astfel, urmează să fie demarate negocierile asupra proiectelor.
Conversiunea permiselor de conducere este motivată de numeroase adresări ale cetățenilor moldoveni care s-au stabilit cu traiul în Statul Israel. Dacă acest acord va fi încheiat, vor avea de câștigat cetățenii ambelor țări și va stabili o echitate în recunoașterea reciprocă a permiselor de conducere, eliberate de autoritățile celor două state.
Pentru a fi pus în funcțiune acest acord nu este necesară înființarea unor structuri noi sau asigurarea cu resurse umane suplimentare.
Semnarea acordului cu Israelul va avea efecte pozitive pentru cetățenii Republicii Moldova aflați peste hotare pentru că le va asigura libera circulație în traficul internațional pe teritoriul Statului Israel. De asemenea, moldovenii vor putea încheia contracte de muncă avantajoase.
Acest acord va fi încheiat pe o perioadă nedeterminată de timp
Tichetele de vacanta - norme metodologice adoptate
Guvernul a aprobat în şedinţa de ieri normele metodologice privind acordarea tichetelor de vacanţă. Hotărârea de Guvern prevede că modul de acordare a tichetelor de vacanţă se stabileşte prin regulament de ordine interioară de către angajatorii care au obţinut în anul fiscal anterior profit sau venit, împreună cu organizaţiile sindicale legal constituite sau cu reprezentanţii angajaţilor.
Informatii privind programul „Prima casă” - adoptare norme program
Guvernul a aprobat ieri normele metodologice cu privire la „Prima casă”, care include condiţii de creditare avantajoase pentru românii care doresc să-şi cumpere o locuinţă.
Legea Educatiei in dezbatere publica timp de 2 saptamani
Proiectul de lege privind educaţia naţională a fost discutat şi avizat de Guvern, într-o primă lectură, urmând să fie prezentat în dezbatere publică
VW low cost, de la 6.000 euro
Este foarte probabil ca Volkswagen (VW) sa produca o masina low – cost pentru pietele emergente. Noul model va avea un pret de pornire de 6.000 euro. Conducerea Volkswagen inca nu a aprobat proiectul, dar urmeaza s-o faca in viitorul apropiat, cand va semna si contractul proiectului.
Prima zi de şcoală ar putea începe cu o grevă generală
Federaţia Educaţiei Naţionale (FEN) ameninţă cu proteste în prima zi de şcoală dacă parlamentarii nu iau în discuţie un proiect de lege care prevede majorarea salariilor profesorilor cu 50 la sută, se arată într-un comunicat semnat de directorul FEN, Dragoş Neacşu.
Modificari in structura bacalaureatului 2010- 2011
proiectul noii legi a educatiei prevede o singura sesiune de Bac si examen de admitere la liceele performante.
Noua lege a Educatiei este compusa din leg
Vrăjitoarele şi ghicitoarele care nu prezic corect, pasibile de închisoare
Vrăjitoarele sunt din nou astăzi în atenţia parlamentarilor. Comisia de buget finanţe din Camera Deputaţilor discută un proiect de lege care prevede sancţionarea vrăjitoarelor şi ghicitoarelor ale căror predicţii nu se împlinesc.

Proiectul a trecut deja de Senat, trebuie
Vrăjitoarele scapă de impozitare
Proiectul de lege care prevede că practicienii ocultismului trebuie să emită factură fiscală cu plata TVA nu va putea fi aplicat chiar dacă va trece de votul Camerei Deputaţilor. Motivul
Eşti vrăjitoare? E musai să citeşti asta!
Vrăjitoarele care greşesc prezicerile pot face puşcărie. Un proiect de lege prevede sancţionarea vrăjitoarelor şi ghicitoarelor ale căror predicţii nu se împlinesc. Dacă o dau în bară
Cum ar verifica procurorii leacul împotriva impotenţei?
Lucrul foarte interesant şi în acelaşi timp amuzant în ce priveşte acest proiect de lege al mai marilor din Parlament este cum va face Procuratura, dacă în final va fi dată legea, să
PDL-iştii nu se lasă: O nouă lege a audiovizualului interzice vrăjitoarele şi pregăteşte starea de asediu
Deputaţii PDL Raluca Turcan, Brânduşa Novac, Doiniţa Chircu şi Cezar Preda au depus din nou, luni, un nou proiect de lege pentru modificarea şi completarea Legii audiovizualului, după ce în
Susţineţi redeschiderea mineritului!
Senatorul PSD, Marius Sorin Bota, a iniţiat un proiect de lege privind exploatarea resurselor naturale cu conţinuturi de metale preţioase ale României.
Schimbare majoră la RCA în 2016! Repari mașina pe propria asigurare auto
Un proiect de lege vine cu modificari importante pentru 2016 la asigurarile RCA!
Abdicarea Imparatului Japoniei
Abdicarea Imparatului Japoniei
Cutremurul din Japonia ar putea fi unul dintre cele mai costisitoare dezastre
Japonia este inca bulversata dupa cutremurul care a lovit coasta de nord-est pe 11 martie. Guvernul se lupta sa tina sub control si sa previna un dezastru nuclear si aproape 10.000 de oameni fiind dat disparuti. Estimarile provizorii eliberate pe data de 21 de catre Banca Mondiala evalueaza pagubele produse la peste 235 miliarde de dolari....
Ikigai: secretul fericirii la japonezi (și la români?)
Cuvântul japonez "ikigai" este compus din altele două: "iki", adică "viață", și "kai", cu semnificația de ", rezultat, valoare, efect, beneficiu". Ikigai poate fi definit, așadar, ca o cărare, o motivație de a trăi autentic, un înțeles al trăirii ce merită cu adevărat încercat, îndrăznit.
Air Sex la japonezi
In filmulet este vorba in principal de niste japonezi care nu au fost in stare sa isi gaseasca niste partenere asa ca au inventat o chestie numita “air sex” insemnand sex fara partenera.
Japonia: Strada care canta si limiteaza viteza …
Inca o data cei din Japonia au reusit sa ma uimeasca cu inventivitatea lor. Ce au facut? Intr-o zona in care era necesara limitarea vitezei au modificat asfaltul in asa fel incat rotile masinii sa redea o melodia si in acelas timp datorita vibratiilor sa oblige soferul sa conduca cu viteza redusa...
Misto idee, dar nu poate fi aplicata la noi deoarece nu avem strazi asa de drepte sau poate ca primariile noastre cred ca gropile de pe strazile romaniei sunt limitatoare de viteza cu melodie si de aceea nu le repara.
Capace de WC Japoneze
Am gasit niste capace de WC mai deosebite, sunt din Japonia, desenate in stil japonez si mai intersant este ca sunt pictate de mana. Tuesday Cohen a inceput sa deseneze de cand era mica cu culori in ulei pe lemn, stilul ei s-a maturizat si a avut primul ei show cand a facut 18 ani. Munca ei a aparut si in reviste precum Style, Women’s Wear Daily si Glue Magazine.
Remix audio japonez a melodiei Pokemon Pikachu!
Retardat japonez canta melodia Pikachu, de fapt face lip sync