link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Leu iunie 2017
de godessdiana88 la: 19/05/2017 16:46:57
taguri: Horoscop Leu iunie 2017 Diverse 
Într-un fel sau altul, este necesar să te ocupi de bilanţuri, să extragi concluzii, lecţii de viaţă din ceea ce ţi s-a petrecut în ultima vreme, să desluşeşti ce este bine să păstrezi din trecut şi ce anume nu-ţi mai foloseşte ori îţi îngrădeşte dezvoltarea. În acest fel, eşti pregătit de fapt pentru un ciclu nou al existenţei, pentru relansarea ta către obiective esenţiale.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Leu iunie 2017"

Horoscop Urania iunie 2017
Horoscopul lunii iunie 2017. Sunteti pregatiti sa aflati ce v-au rezervat astrele pentru luna iunie 2017?
Horoscop Leu iunie 2014
In horoscopul Leului iunie 2014, adaptarea la transformarile imprevizibile din mediul inconjurator si aplecarea catre profunzimile universului interior beneficiaza de aportul deloc neglijabil al intuitiei. Se prefigureaza o perioada de reflectie si energizare, de focalizare spre autenticitatea personalitatii, precum si o viata sentimentala cumva contradictorie. Citeste mai departe...
Horoscop Leu iunie 2015
Horoscopul Leului iunie 2015 semnaleaza o creativitate incandescenta, capabila sa-ti improspateze si amelioreze toate planurile existentei, o serie de oportunitati datorate indepartarii de cararile obisnuite, batatorite ale traiului zilnic, o indrazneata regasire a placerilor vietii si necesitatea de a regandi si reactiva relatiile familiale. Catre sfarsitul lunii, singuratatea si discretia iti sunt buni aliati pe plan personal si chiar profesional.
Horoscop Leu iunie 2016
Principalele orientări din horoscopul Leului iunie 2016 sunt cufundarea într-o relativă singurătate, având darul de a te purifica, reenergiza şi a-ţi reconfigura traseul existenţei, o atmosferă de bunăvoinţa şi ajutorare reciprocă în relaţiile cu prietenii, regăsirea armoniei în sânul familiei şi o viaţă amoroasă stând sub semnul tainei şi intimităţii.
Horoscop Leu aprilie 2017
Horoscopul Leului aprilie 2017 aduce în prim plan necesitatea de a-ţi revizita trecutul şi a te concentra asupra detaliilor importante ale demersurilor tale majore, dar şi un aflux energetic viguros, ingeniozitate şi voinţă în drumul către ţelurile tale. Atât viaţa amoroasă, cât şi cea profesională, trec printr-o largă gama de conjuncturi mai mult sau mai puţin favorabile.
Horoscop Leu iunie 2012
Horoscopul Leului din luna iunie 2012 anticipeaza o perioada de oscilare intre nevoia de singuratate si dorinta de a te afla in mijlocul oamenilor, intre impulsul de a actiona si necesitatea de a-ti lamuri semnificatia ultimelor evenimente din viata.
Horoscop Leu iunie 2013
Horoscopul Leului iunie 2013 marturiseste despre o necesara cufundare in adancurile lumii interioare, avand drept scop remodelarea si regasirea destinului personal. Echilibrarea intre realism si idealism, intre concret si spiritualitate deschide noi orizonturi si oportunitati in viata.
Horoscop Leu iunie 2011
In luna iunie 2011, Leul se lasa prins in mrejele colectivitatilor umane ,un prilej de a dovedi si altora resursele lui interioare, dar si de a -si destrama individualitatea sub ispita de a conjuga intr-un mod comun originalele lui aspiratii.
Horoscop Fecioară iunie 2017
Mai sociabil decât altădată, te integrezi cu uşurinţă în diverse colectivităţi şi ai cele mai inspirate idei atunci când eşti printre oameni, mai cu seamă printre unii animaţi de aceleaşi credinţe şi idealuri ca şi tine. Iei parte la numeroase acţiuni, petreceri şi discuţii cu amicii, ai ocazia să închegi noi prietenii şi să-ţi extinzi cercul social, numărul de contacte utile.
Horoscop Leu august 2017
La începutul lunii, turnura retrogradă a lui Uranus îţi poate insufla o atitudine rebelă, impulsul de a şoca oamenii prin acţiunile şi cuvintele tale, şi chiar a le nesocoti interesele şi năzuinţele. Dorinţa de a te bucura de o libertate nemărginită îţi poate crea necazuri pe termen lung, îţi poate submina autoritatea, prestigiul în lume.
Horoscop Leu ianuarie 2017
Extrem de sensibil emoţional faţă de persoanele din preajma ta, tinzi să le estimezi cu un foarte mare subiectivism. Străduieşte-te să fii receptiv la mesajele intuiţiei şi vei reuşi să percepi cu discernământ intenţiile şi simţămintele faţă de tine ale altora.
Horoscop Leu februarie 2017
Ocazia de a călători îţi prilejuieşte descoperirea unor frumuseţi nemaivăzute şi te incită să-ţi schimbi modul de viaţă. Dacă nu ai ori îţi refuzi totuşi şansa de a te aventura pe meleaguri îndepărtate, te poţi îndrepta către lectură sau studiul unori subiecte inedite, ori, pur şi simplu, poţi să explorezi faţete necunoscute ale mediului tău înconjurător.
Horoscop Leu martie 2017
Eşti pasionat de tot ceea ce-i ieşit din comun, în contrast cu rutina cotidiană. Există posibilitatea să primeşti o veste bună din străinătate, eventual una referitoare la un job sau studii.
Horoscop Leu mai 2017
Soarele călătoreşte din 20 mai în zona astrologică a Gemenilor (a XI-a ta casă), infuzandu-ţi înclinaţia de a visa cu ochii deschişi la viitorul tău, la împlinirea dorinţelor tale cele mai arzătoare. De fapt, nu te mulţumeşti numai cu atât, fiind stimulat să îţi ierarhizezi ţelurile, să-ţi formulezi strategii eficiente de atingere a acestora. Pe de altă parte, poţi fi antrenat în numeroase întâlniri şi discuţii cu prietenii, eşti gata să îi sprijini în iniţiativele lor, iar ei nu ezită să se ralieze intereselor tale. O colaborare cu un amic într-un proiect profesional sau social este pe cale să-ţi aducă mari satisfacţii.
Horoscop Leu mai 2017
Horoscop Leu mai 2017
Horoscop Gemeni iunie 2017
Nu te mai laşi influenţat de părerile ori prejudecăţile altora şi te focalizezi pe ceea ce-ţi place, pe lucrurile care oglindesc sinele tău autentic, adevăratele tale valori. La ordinea zilei sunt pasiunile, hobby-urile, o creativitate ieşită din comun, îndreptată eventual într-un domeniu artistic. Poţi să-ţi dezvălui aşadar poetul, pictorul sau muzicianul din tine!
Horoscop Rac iunie 2017
Această lună este excelentă pentru reinventarea şi optimizarea imaginii tale personale şi a modului cum interacţionezi cu ceilalţi. Eşti sprijinit în acest sens de tranzitul lui Marte, şi apoi cel al Soarelui şi al lui Mercur în Rac. Eşti capabil să îţi scoţi la lumină personalitatea cu ceea ce este mai autentic şi mai de preţ în ea, să faci ceva remarcabil şi o impresie bună celor din jur.
Horoscop Balanţă iunie 2017
Ambiţia crescândă care te caracterizează în această lună se împleteşte cu dorinţa de a te debarasa de superficialism şi a explora în adâncime orice îţi propui să faci. Marte în Rac şi Venus în Taur te însufleţesc să îţi depăşeşti limitele exterioare şi interioare, să realizezi ceva cu adevărat important.
Horoscop Scorpion iunie 2017
Cutezător, optimist, însetat de aventură şi inedit, eşti dornic să faci ceva nou, să-ţi extinzi limitele cunoaşterii şi să înţelegi misterele vieţii. Ai posibilitatea să călătoreşti mai mult decât de obicei, să faci cunoştiinţă cu oameni interesanţi de pe meleaguri îndepărtate, să primeşti veşti bune, poate aşteptate de multă vreme, din străinătate.
Horoscop Capricorn iunie 2017
Singurătatea nu îşi mai are vreun loc în viaţa ta! Eşti tot mai popular, mai apreciat şi mai căutat de oameni datorită atitudinii tale încrezătoare, a umorului tău, a înzestrării de a-i însenina, a-i face să se simtă în largul lor şi a-i încuraja să fie ei înşişi.
Horoscop Berbec iunie 2017
Oricum, casa devine cumva centrul universului tău, şi poţi fi îmboldit să o redecorezi, reamenajezi. Îndeosebi către sfârşitul lunii, tinzi să ai cele mai bune idei atunci când eşti acasă, înconjurat de cei îndrăgiţi, şi să ai probleme în ducerea la bun sfârşit a unor convorbiri, negocieri desfăşurate în locuri care nu-ţi sunt familiare.
Horoscop Taur iunie 2017
Călătoriile, în special cele în locuri apropiate de casă, vizitele şi participarea la evenimente sociale par să fie mereu la ordinea zilei. Este o perioadă oportună pentru studii, pentru trecerea cu brio a unor examene , teste, dar mai puţin potrivită pentru concentrarea pe proiecte, activităţi de mare anvergură.
Horoscop Leu septembrie 2017
Nu mai eşti stăpânit de vreun dubiu privind valoarea ta personală, eşti sigur pe atuurile tale individuale şi pe abilităţile, înzestrările tale şi eşti gata să ţi le pui la treabă pentru a-ţi duce la bun sfârşit ţelurile ambiţioase.
Horoscop Leu octombrie 2017
Te simţi în largul tău, în elementul tău cu precădere acasă şi, din acest motiv, poţi acorda o scăzută atenţie vieţii sociale. În plus, pari să fii antrenat mai frecvent în reuniuni, petreceri de familie. Eşti tentat să dai o nouă faţă locuinţei tale, să o redecorezi, eventual să-i schimbi mobilierul.
Horoscop Leu noiembrie 2017
Creativitatea ţi se înalţă până la ceruri, mintea îţi este străbătuta de idei originale, ingenioase, pe care, deocamdată, îţi vine greu să le pui în practică întrucât ai chef mai degrabă să te joci, să te distrezi. Plăcerile vieţii îţi sunt mai acesibile, mai frecvente, şi nu poţi să te reţii să le deguşti.
Horoscop Leu decembrie 2017
Copilul din interiorul tău se trezește la viață, are chef de joacă și te poartă spre o creativitate efervescentă, neastâmpărată, de care nu ai cum să profiți decât cu condiția să-i urmezi cursul sinuos și să-i identifici din mers trendurile favorabile.
Horoscop Leu iunie 2018
Poți simți nevoia să te retragi mai des din tumultul vieții sociale pentru a te dedica meditației asupra sinelui, adevăratului sens al existenței tale. Posezi abilitatea de a te cufunda adânc în lumea ta interioară
Horoscop Leu iulie 2017
Luna aceasta îţi este favorabilă vieţii sociale, întâlnirii şi cunoaşterii unor oameni deosebiţi în stare să-ţi împrospăteze existenţa. La ordinea zilei sunt relaţiile de amiciţie, împliniri derivate din întărirea şi armonizarea prieteniilor mai vechi şi înfiriparea altora, noi.
Horoscop iunie 2017 - Toate zodiile
Horoscop, previziuni astrale generale în iunie 2017, în dragoste şi cuplu, muncă şi bani pentru toate zodiile. Pentru a vedea pe larg ce îţi rezervă astrele în această lună, accesează linkul corespunzător zodiei tale.


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"societate"
"esteu"
"promovare prin seo"
"examen gej"
"livepr ro"
"constanta"
"carmina popescu"
"domn"
"poezie"
"afacere sigura"
"barbatul ideal"
"La MagConstructii gasiti caramizi pline si ieftine la oferte speciale"
"desgargar film toata lumea este amea gratis"
"rca uniqa"
"tvr hd live"
"4-11-2010 arad"
"jocuri de noroc unibet"
"batranete"
"vox-studio ro"
"sex anal"
"REGELE TIMP"
"da bule di ghes"
"vrajelii ptr femei"
"cinci euro"
"scrisoare catre un prieten in franceza"
"2012 nunta"
"Game of Thrones Sezonul 2"
"butoiul desert suna mai tare"
"descrierea parului"
"succese"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.