link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Leu iunie 2017
de godessdiana88 la: 19/05/2017 16:46:57
taguri: Horoscop Leu iunie 2017 Diverse 
Într-un fel sau altul, este necesar să te ocupi de bilanţuri, să extragi concluzii, lecţii de viaţă din ceea ce ţi s-a petrecut în ultima vreme, să desluşeşti ce este bine să păstrezi din trecut şi ce anume nu-ţi mai foloseşte ori îţi îngrădeşte dezvoltarea. În acest fel, eşti pregătit de fapt pentru un ciclu nou al existenţei, pentru relansarea ta către obiective esenţiale.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Leu iunie 2017"

Horoscop Leu iunie 2014
In horoscopul Leului iunie 2014, adaptarea la transformarile imprevizibile din mediul inconjurator si aplecarea catre profunzimile universului interior beneficiaza de aportul deloc neglijabil al intuitiei. Se prefigureaza o perioada de reflectie si energizare, de focalizare spre autenticitatea personalitatii, precum si o viata sentimentala cumva contradictorie. Citeste mai departe...
Horoscop Leu iunie 2015
Horoscopul Leului iunie 2015 semnaleaza o creativitate incandescenta, capabila sa-ti improspateze si amelioreze toate planurile existentei, o serie de oportunitati datorate indepartarii de cararile obisnuite, batatorite ale traiului zilnic, o indrazneata regasire a placerilor vietii si necesitatea de a regandi si reactiva relatiile familiale. Catre sfarsitul lunii, singuratatea si discretia iti sunt buni aliati pe plan personal si chiar profesional.
Horoscop Leu iunie 2016
Principalele orientări din horoscopul Leului iunie 2016 sunt cufundarea într-o relativă singurătate, având darul de a te purifica, reenergiza şi a-ţi reconfigura traseul existenţei, o atmosferă de bunăvoinţa şi ajutorare reciprocă în relaţiile cu prietenii, regăsirea armoniei în sânul familiei şi o viaţă amoroasă stând sub semnul tainei şi intimităţii.
Horoscop Leu aprilie 2017
Horoscopul Leului aprilie 2017 aduce în prim plan necesitatea de a-ţi revizita trecutul şi a te concentra asupra detaliilor importante ale demersurilor tale majore, dar şi un aflux energetic viguros, ingeniozitate şi voinţă în drumul către ţelurile tale. Atât viaţa amoroasă, cât şi cea profesională, trec printr-o largă gama de conjuncturi mai mult sau mai puţin favorabile.
Horoscop Leu iunie 2012
Horoscopul Leului din luna iunie 2012 anticipeaza o perioada de oscilare intre nevoia de singuratate si dorinta de a te afla in mijlocul oamenilor, intre impulsul de a actiona si necesitatea de a-ti lamuri semnificatia ultimelor evenimente din viata.
Horoscop Leu iunie 2013
Horoscopul Leului iunie 2013 marturiseste despre o necesara cufundare in adancurile lumii interioare, avand drept scop remodelarea si regasirea destinului personal. Echilibrarea intre realism si idealism, intre concret si spiritualitate deschide noi orizonturi si oportunitati in viata.
Horoscop Leu iunie 2011
In luna iunie 2011, Leul se lasa prins in mrejele colectivitatilor umane ,un prilej de a dovedi si altora resursele lui interioare, dar si de a -si destrama individualitatea sub ispita de a conjuga intr-un mod comun originalele lui aspiratii.
Horoscop Fecioară iunie 2017
Mai sociabil decât altădată, te integrezi cu uşurinţă în diverse colectivităţi şi ai cele mai inspirate idei atunci când eşti printre oameni, mai cu seamă printre unii animaţi de aceleaşi credinţe şi idealuri ca şi tine. Iei parte la numeroase acţiuni, petreceri şi discuţii cu amicii, ai ocazia să închegi noi prietenii şi să-ţi extinzi cercul social, numărul de contacte utile.
Horoscop Leu ianuarie 2017
Extrem de sensibil emoţional faţă de persoanele din preajma ta, tinzi să le estimezi cu un foarte mare subiectivism. Străduieşte-te să fii receptiv la mesajele intuiţiei şi vei reuşi să percepi cu discernământ intenţiile şi simţămintele faţă de tine ale altora.
Horoscop Leu februarie 2017
Ocazia de a călători îţi prilejuieşte descoperirea unor frumuseţi nemaivăzute şi te incită să-ţi schimbi modul de viaţă. Dacă nu ai ori îţi refuzi totuşi şansa de a te aventura pe meleaguri îndepărtate, te poţi îndrepta către lectură sau studiul unori subiecte inedite, ori, pur şi simplu, poţi să explorezi faţete necunoscute ale mediului tău înconjurător.
Horoscop Leu martie 2017
Eşti pasionat de tot ceea ce-i ieşit din comun, în contrast cu rutina cotidiană. Există posibilitatea să primeşti o veste bună din străinătate, eventual una referitoare la un job sau studii.
Horoscop Leu mai 2017
Soarele călătoreşte din 20 mai în zona astrologică a Gemenilor (a XI-a ta casă), infuzandu-ţi înclinaţia de a visa cu ochii deschişi la viitorul tău, la împlinirea dorinţelor tale cele mai arzătoare. De fapt, nu te mulţumeşti numai cu atât, fiind stimulat să îţi ierarhizezi ţelurile, să-ţi formulezi strategii eficiente de atingere a acestora. Pe de altă parte, poţi fi antrenat în numeroase întâlniri şi discuţii cu prietenii, eşti gata să îi sprijini în iniţiativele lor, iar ei nu ezită să se ralieze intereselor tale. O colaborare cu un amic într-un proiect profesional sau social este pe cale să-ţi aducă mari satisfacţii.
Horoscop Leu mai 2017
Horoscop Leu mai 2017
Horoscop Gemeni iunie 2017
Nu te mai laşi influenţat de părerile ori prejudecăţile altora şi te focalizezi pe ceea ce-ţi place, pe lucrurile care oglindesc sinele tău autentic, adevăratele tale valori. La ordinea zilei sunt pasiunile, hobby-urile, o creativitate ieşită din comun, îndreptată eventual într-un domeniu artistic. Poţi să-ţi dezvălui aşadar poetul, pictorul sau muzicianul din tine!
Horoscop Rac iunie 2017
Această lună este excelentă pentru reinventarea şi optimizarea imaginii tale personale şi a modului cum interacţionezi cu ceilalţi. Eşti sprijinit în acest sens de tranzitul lui Marte, şi apoi cel al Soarelui şi al lui Mercur în Rac. Eşti capabil să îţi scoţi la lumină personalitatea cu ceea ce este mai autentic şi mai de preţ în ea, să faci ceva remarcabil şi o impresie bună celor din jur.
Horoscop Balanţă iunie 2017
Ambiţia crescândă care te caracterizează în această lună se împleteşte cu dorinţa de a te debarasa de superficialism şi a explora în adâncime orice îţi propui să faci. Marte în Rac şi Venus în Taur te însufleţesc să îţi depăşeşti limitele exterioare şi interioare, să realizezi ceva cu adevărat important.
Horoscop Scorpion iunie 2017
Cutezător, optimist, însetat de aventură şi inedit, eşti dornic să faci ceva nou, să-ţi extinzi limitele cunoaşterii şi să înţelegi misterele vieţii. Ai posibilitatea să călătoreşti mai mult decât de obicei, să faci cunoştiinţă cu oameni interesanţi de pe meleaguri îndepărtate, să primeşti veşti bune, poate aşteptate de multă vreme, din străinătate.
Horoscop Capricorn iunie 2017
Singurătatea nu îşi mai are vreun loc în viaţa ta! Eşti tot mai popular, mai apreciat şi mai căutat de oameni datorită atitudinii tale încrezătoare, a umorului tău, a înzestrării de a-i însenina, a-i face să se simtă în largul lor şi a-i încuraja să fie ei înşişi.
Horoscop Leu maine
Horoscop Leu maine
Horoscop Leu decembrie 2012
Horoscopul Leului in decembrie 2012 deschide larg portile unei efervescente pofte de viata, unei fericite si implinitoare vieti amoroase, si unei creativitati menite a inlatura vechi si sacaitoare blocaje ori dificultati.
http://godessdiana88sex1.blogspot.ro/2012/11/horoscop-leu-decembrie-2012.html
Horoscop Sagetator iunie 2014
Horoscopul Sagetatorului iunie 2014 prefigureaza o necesara actualizare a proiectelor majore si armonizarea relatiei cu familia, aducand totodata in prim plan relatiile de parteneriat din viata sentimentala, profesionala si de afaceri. Citeste mai departe...
Horoscop Varsator iunie 2014
Horoscopul Varsatorului iunie 2014 prefigureaza o statornica focalizare atat spre sfera spirituala cat si catre importantele detalii ale existentei. Daca prietenii si demersurile financiare pot insela uneori asteptarile, viata sentimentala si cea profesionala tind a-ti aduce mari satisfactii.
Horoscop Berbec iunie 2014
Horoscopul Berbecului iunie 2014 lasa sa se intrevada un ciclu al existentei caracterizat de o usoara indepartare de viata sociala, focalizat asupra caminului si familiei, a contactului cu lumea ta interioara.
Horoscop Gemeni iunie 2015
Horoscopul Gemenilor iunie 2015 scoate in evidenta o integrare inspirata si cordiala printre oameni, recladirea relatiilor cu persoanele apropiate si o serie de reusite importante datorate optimismului, gandirii pozitive si neastamparului de a actiona cu totul altfel decat iti dicteaza obisnuintele, prejudecatile altora si rutina de toate zilele. Daca in cariera te poti lovi de unele dificultati si este necesar sa-ti pastrezi perseverenta, pe plan financiar lucrurile tind sa-ti mearga bine, atata vreme cat iti asumi o atitudine cat mai activa si mai motivanta.
Horoscop Urania iunie 2015
Horoscop Urania iunie 2015. Predictiile astrale ale lunii iunie, 2015.
Horoscop Rac iunie 2015
Horoscopul Racului iunie 2015 insista asupra dezvaluirii si punerii la treaba a punctelor tale forte, a necesitatii de a te scutura de iluzii legate de credintele si convingerile tale, a intaietatii acordate sinelui in relatia cu altii, a impunerii personalitatii si intereselor tale majore.
Horoscop Fecioara iunie 2015
Potrivit horoscopului Fecioarei iunie 2015, asumarea unei necesare prudente dar si patrunzatoarea intuitie pe care o ai la indemana iti sunt de folos in mentinerea relatiilor bune cu cei din imediata ta apropiere si in dezvaluirea intentiilor rauvoitoare sau conformismului unor oameni. Putin detasat din punct de vedere emotional, te bucuri totusi de o interactiune intensa cu prietenii si de oportunitatea castigarii unei pozitii de lider.
Horoscop Balanta iunie 2015
Horoscopul Balantei iunie 2015 lasa sa se intrevada inchegarea unor noi si fagaduitoare prietenii, concentrarea asupra impartasirii si confirmarii ideilor si idealurilor tale, o efervescenta pasiune fata de studiu si o viata profesionala ambitioasa, in care succesele depind de felul cum folosesti circumstantele pozitive si le infrunti pe cele negative.
Horoscop Scorpion iunie 2015
Horoscopul Scorpionului iunie 2015 releva dezideratele de a-ti asuma o atitudine cat mai realista, obiectiva si flexibila, de a-ti redefini imaginea exterioara si contactele cu oamenii. Existenta ti se improspateaza gratie vointei de a-ti afirma ideile si interesele, dar si interferentei cu persoane deosebite, incitante, avand darul de a-ti furniza noi perspective despre lume si rolul tau in ea.