link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cyto flavin7, 100 capsule, vita crystal
de seo_directoare la: 27/07/2017 17:37:39
Bioflavonoidele rosii sunt componente pretioase ale plantelor rezultate din procesul de fotosinteza si care din punct de vedere biochimic apartin grupei compusilor polifenoli. cyto flavin7 de la vita crystal este anticancerigen si antitumoral.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Cyto flavin7, 100 capsule, vita crystal"

cyto flavin7 250 capsule vita crystal
Este un complex de flavonoide vegetale, enzime (germeni de grâu, germeni de broccoli, germeni de lucernă).
Denumirea de ”bioflavonoide” se refera la un grup de substante chimice cu structura chimica asemanatoare, care sunt prezente mai ales in cojile fructelor si in seminte (sau de ex. in pedunculul boabelor de struguri). cyto flavin7 250 capsule vita crystal este antitumoral si anticancerigen.
germeni de grau, 100 capsule, vita crystal
Germeni de grau, 100 capsule, Vita Crystal. Prezintă un efect antioxidant puternic, fiind o importantă sursă de săruri minerale (Ca, K, Fe, Mg, P) şi vitamine (A, B, C, D, E). Este o importantă sursă de proteine, datorită conţinutului în aminoacizi esenţiali, care nu pot fi sintetizaţi în organism, ca atare produsul trebuie consumat în mod regulat. Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
germeni de seminte de in 100 capsule vita crystal
Seminţele de in prezintă un important efect de prevenire a apariţiei cancerului mamar – acţiunea acestora fiind unanim recunoscută de cercetătorii germeni de seminte de in 100 capsule vita crystal din domeniu. Este o importantă sursă de vitamine (A, B, C, D, E) conţinând în acelaşi timp o imensă cantitate de săruri minerale (K, P, Mg, Ca, S, Fe, Na, Cl, Mn, Si, Zn, F, Al, I). Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală.
germeni de sparanghel 100 capsule vita crystal
Produsul Germeni de sparanghel contine pulbere liofilizata obtinuta printr-o tehnologie unica de germinare a semintelor de sparanghel, imbogatita cu saruri minerale 84M naturale, oligoelemente si flavonoide. Datorita continutului ridicat in vitamine si saruri minerale germeni de sparanghel 100 capsule vita crystal este o importanta sursa de flavonoide si antioxidanti de origine vegetala. Numeroase studii clinice din tara si strainatate certifica efectul benefic al flavonoidelor.
CaTOP Forte, 100 capsule, vita crystal
CaTOP Forte, 100 capsule, vita crystal împiedică procesul de resorbţie osoasă şi pierderile de masa osoasa, stimulează osteogeneza, ameliorează funcţionarea celulelor osoase şi cartilaginoase, previne apariţia osteoporozei, se recomandă în tratamentul adjuvant al acesteia.
allicin specialized 100 capsule vita crystal
Scopul prezentului studiului a fost compararea eficientei chemo-preventive a prafurilor obtinute din usturoi, pe baza nivelului compusilor de sulf activ continut. comanda online allicin specialized 100 capsule vita crystal. Masura contractarii cancerului si cantitatea de aliina sunt invers proportionale.
flavitamin taurina beta caroten 100 capsule vita crystal
Beta-carotenul este provitamina vitaminei A, şi este indicat în scopul creşterii aportului şi prevenirii carenţei de vitamină A. flavitamin taurina beta caroten 100 capsule vita crystal protejează ochii şi pielea de efectele nocive! Stimulează sinteza de pigmenţi la nivel celular, contribuind astfel la bronzarea uniformă a pielii. Este util şi în tratamentul cloasmei şi al hiperpigmentării pielii la vârstnici!
flavitamin taurina hesperidina 100 capsule vita crystal
Hesperidina face parte din bioflavonoidele citricelor. Are capacitatea de a întari peretii venosi si a creste elasticitatea capilara. flavitamin taurina hesperidina 100 capsule vita crystal este utilizat în principal în insuficienta venoasa cronica si împotriva aterosclerozei. Hesperidina, rutina si alte bioflavonoide au capacitatea de a scadea permeabilitatea capilarelor si inflamatia. Acesti compusi sunt cunoscuti sub numele generic de vitamina P.
germeni de varza creata 100 capsule vita crystal
Varza de Bruxelles este considerata o minunata inovatie a horticultorilor danezi. Efectele sale se manifesta la nivelul pancreasului prin ameliorarea procesului de sinteza a insulinei. Utilizarea sa in diabetul zaharat se datoreaza continutului in mangan, crom si alte elemente minerale. Produsul Germeni de varza creata contine pulbere liofilizata obtinuta de vita crystal.
allicin flavin7 30 capsule vita crystal
Efectele terapeutice ale usturoiului sunt rezultatul efectului a celor peste 200 de tipuri de compusi biologici activi (vitamine, minerale, aminoacizi si enzime) continute în usturoi. allicin flavin7 cu 30 de capsule de la firma vita crystal. Din punct de vedere biochimic, cel mai activ dintre cele peste 100 de tipuri de compusi de sulf este aliina, iar agentul sau cel mai puternic este alicina, cu efect antibiotic pronuntat, care se elibereaza în timpul digestiei, în urma efectului enzimei alinaza care transforma aliina din planta.
flavin7 90 capsule vita crystal
produsul naturist flavin 7 sub forma de capsule de la vita crystal romania este bogat in flavonoide si rezveratrol. flavin 7 contine antioxidanti ce lupta cu radicalii liberi si este utilizat in tratament naturist antioxidant, anticancerigen si antitumoral.
germeni de brocoli, 100 capsule, vita crystal
Germenii de broccoli reprezinta cea mai complexa sursa naturala de enzime. Prezinta un continut ridicat in saruri minerale (Fe, K, Mn, Se, Zn, Mg, Ca), iar datorita efectului sinergic al elementelor din compozitie este indispensabil pentru pastrarea sanatatii.
germeni de floarea soarelui, 100 capsule, vita crystal
Efectul principal al germenilor de floarea soarelui – menţinerea sănătăţii epidermei – se datorează conţinutului ridicat în uleiuri, vitamine şi săruri minerale cu acţiune protectoare. Efectele sale de înfrumuseţare corporală au fost cunoscute încă din antichitate.
germeni de grau alac, 100 capsule, vita crystal
Produsul Germeni de grau alac (graminae) conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de grâu alac (graminae), îmbogăţită vitamina B12 şi flavonoide. Au un efect special, de întărire a sistemului nervos.
germeni de hrenita creson, 100 capsule, vita crystal
germeni de hrenita creson, 100 capsule, vita crystal
germeni de lucerna 100 capsule vita crystal
Produsul Germeni de lucerna este obţinut printr-o tehnologie unică de germenizare, îmbunătăţit cu 84 de tipuri de minerale, oligoelemente şi flavonoide. Este bogat în enzime şi compuşi importanţi: fitohormoni, saponine, acid L-succinic, clorofilă. Este o importantă sursă de vitamine (A, C, B12, D, E, K) şi minerale (Ca, P, Mg, Mn).
germeni de morcovi 100 capsule vita crystal
Digestia necorespunzătoare, funcţionarea deficitară a ficatului, acumularea metalelor cu efect toxic la nivelul ficatului pot determina modificări ale culorii epidermei de la aspectul sănătos la o coloraţie cenuşie. Consumul regulat al germenilor de morcov contribuie la menţinerea tonusului epidermei, efect datorat în parte vitaminelor din compoziţie.
germeni de ridichi 100 capsule vita crystal
Produsul Germeni de ridichi contine pulbere liofilizata obtinuta printr-o tehnologie unica de germinare a semintelor de ridichi, imbogatita cu saruri minerale 84M naturale, oligoelemente si flavonoide.
germeni de seminte de dovleac 100 capsule vita crystal
Produsul Germeni de seminte de dovleac contine pulbere liofilizata obtinuta printr-o tehnologie unica de germinare a semintelor de dovleac, imbogatita cu saruri minerale 84M naturale, oligoelemente si flavonoide. Este bogat in vitamina B12 naturala si vitamina E. Prezinta un continut ridicat in Li, Mg si Se.
germeni de varza rosie 100 capsule vita crystal
Varza rosie apartine familiei Brassicaceae si are proprietati antioxidante extraordinare, determinate de compusii din structura, cum ar fi sulforafanii, indocarbazolul, care stimuleaza producerea de enzime necesare combaterii cancerului. Produsul contine pulbere liofilizata obtinuta printr-o tehnologie unica de germinare a semintelor de varza rosie, imbogatita cu saruri minerale 84M naturale, oligoelemente si flavonoide.
usturoi 100 capsule vita crystal
Usturoiul conţine peste 200 de tipuri de substanţe biologic active – vitamine şi săruri minerale, aminoacizi şi enzime. Principiul activ al usturoiului este alicina, care se eliberează în cursul digestiei din aliină, sub acţiunea enzimei aliinază. În medicina tradiţională a fost utilizat ca şi hipotensiv, în scopul prevenirii obezităţii, respectiv pentru proprietăţile sale de întinerire.
flavitamin taurina calciu vitamina d3 capsule vita crystal
Calciul joaca un rol important în nutritie flavitamin taurina calciu vitamina d3 capsule vita crystal. Vitamina D3 joaca un rol important în formarea si mentinerea unui schelet si a unei danturi sanatoase si puternice. Prezenţa flavonoidelor, datorită efectului puternic antioxidant exercitat, este indispensabilă asimilării tuturor substanţelor minerale, oligoelementelor şi mai ales vitaminelor, în scopul valorificării maxime a acestor compuşi în cursul metabolismului.
flavitamin taurina crom capsule vita crystal
Aportul corespunzător de crom este în special important pentru pacienţii cu diabet, deoarece contribuie la potenţarea efectului insulinei de reglare a glicemiei. În mod asemănător, intervine şi în reglarea nivelului de lipide şi colesterol din sânge. flavitamin taurina crom capsule vita crystal creşte masa musculară şi reduce ţesutul adipos.
flavitamin taurina cupru capsule vita crystal
Cuprul este un oligoelement vital pentru organism. Poate contribui la protejarea celulelor împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Joacă un rol central în numeroase procese biologice. flavitamin taurina cupru capsule vita crystal favorizează formarea hemoglobinei cu conţinut în fier, cu rol în transportul oxigenului la nivel tisular, respectiv facilitează absorbţia fierului.
flavitamin taurina fier capsule vita crystal
Carenţa de fier duce la scăderea sintezei de hemoglobină, în consecinţă scade cantitatea de oxigen transportată de sânge. Lipsa fierului se manifestă prin oboseală, ameţeli, scăderea capacităţii musculare şi intelectuale. flavitamin taurina fier capsule vita crystal. Prezenţa flavonoidelor, datorită efectului puternic antioxidant exercitat, este indispensabilă asimilării tuturor substanţelor minerale, oligoelementelor şi mai ales vitaminelor.
flavitamin taurina iod capsule vita crystal
Prezenţa iodului este indispensabilă sintezei hormonilor tiroidieni, respectiv metabolismului ca atare şi proceselor producătoare de energie. flavitamin taurina iod capsule vita crystal efectul „radioprotector” are la bază un mecanism interesant: în cazul unui aport corespunzător de iod, absorbţia şi încorporarea iodului radioactiv în organism devine imposibilă.
flavitamin taurina magneziu capsule vita crystal
Dat fiind faptul că magneziul intervine în numeroase procese metabolice complexe, carenţa acestui element poate genera o gamă largă de simptome. Printre acestea se numără întârzierea dezvoltării osoase, tulburările de ritm cardiac, creşterea riscului de tromboză şi necroză a muşchiului cardiac. flavitamin taurina magneziu capsule vita crystal.
flavitamin taurina seleniu capsule vita crystal
Seleniul este prezent în toate celulele organismului, cele mai mari concentraţii găsindu-se la nivelul rinichilor, ficatului, splinei, pancreasului şi a testiculelor flavitamin taurina seleniu capsule vita crystal. În organism, seleniul apare în cantităţi extrem de mici (urme) cu toate acestea, are un rol deosebit de important în procesul de creştere, fertilitate, funcţia hepatică, întreţinerea părului şi a pielii, respectiv în funcţionarea vederii.
flavitamin taurina zinc capsule vita crystal
Principala acţiune a zincului constă în reglarea glicemiei, în calitate de element structural al insulinei. flavitamin taurina zinc capsule vita crystal controlează şi reglează procesele metabolice din organism. Zincul este cel mai important oligoelement în lupta organismului împotriva infecţiilor, respectiv pentru piele, păr şi unghii.