link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cyto flavin7 250 capsule vita crystal
de seo_directoare la: 27/07/2017 17:56:04
Este un complex de flavonoide vegetale, enzime (germeni de grâu, germeni de broccoli, germeni de lucernă).
Denumirea de ”bioflavonoide” se refera la un grup de substante chimice cu structura chimica asemanatoare, care sunt prezente mai ales in cojile fructelor si in seminte (sau de ex. in pedunculul boabelor de struguri). cyto flavin7 250 capsule vita crystal este antitumoral si anticancerigen.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"cyto flavin7 250 capsule vita crystal"

Cyto flavin7, 100 capsule, vita crystal
Bioflavonoidele rosii sunt componente pretioase ale plantelor rezultate din procesul de fotosinteza si care din punct de vedere biochimic apartin grupei compusilor polifenoli. cyto flavin7 de la vita crystal este anticancerigen si antitumoral.
germeni de grau alac, 250 capsule, vita crystal
Germeni de grau alac (graminae), 250 capsule, Vita Crystal. Datorită compoziţiei total diferite de cea a grâului comun, grâul alac este recomandat şi persoanelor cu intoleranţă la gluten. Are un conţinut proteic de şase ori mai ridicat faţă de grâul comun, însumând 17 – 2o %, iar conţinutul în aminoacizi este de asemenea însemnat.
germeni de grau, 250 capsule, vita crystal
Germeni de grau, 250 capsule, Vita Crystal. Produsul Germeni de grau conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de grâu, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.
germeni de seminte de in 250 capsule vita crystal
Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor. Produsul este un complex al compuşilor activi din germeni, enzimelor şi flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele şi flavonoidele germeni de seminte de in 250 capsule vita crystal prezintă sinergism de acţiune, prin potenţarea reciprocă a efectului! Compoziţie: Pulbere uscată, liofilizată de germeni de seminţe in, 84 de tipuri de săruri minerale şi oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg.
germeni de sparanghel 250 capsule vita crystal
Produsul Germeni de sparanghel este un complex al compusilor activi din germeni, enzimelor si flavonoidelor de natura vegetala. germeni de sparanghel 250 capsule vita crystal recomandat ca adjuvant pentru: Afectiuni ale rinichilor si vezicii urinare (curata canalele renale), Infectii urinare, Insuficienta renala, Membre edematoase, Nefrita cronica (dizolva si previne depunerea acidului uric in rinichi), Reumatism.
germeni de varza creata 250 capsule vita crystal
Produsul Germeni de varza creata contine pulbere liofilizata obtinuta printr-o tehnologie unica de germinare a semintelor de varza creata, imbogatita cu saruri minerale 84M naturale, oligoelemente si flavonoide. Este o sursa bogata de vitamine (A, B si C) si minerale Ca, Na, K, P, Fe, S, Mn si Cr. Datorita continutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide si antioxidanti de natura vegetala. Numeroase studii clinice din tara si strainatate certifica efectul benefic al flavonoidelor germeni de varza creata 250 capsule vita crystal.
germeni de varza rosie 250 capsule vita crystal
germeni de varza rosie 250 capsule vita crystal recomandat ca adjuvant pentru: Cancer (de prostata, de piele, faringian, de colon, gastric, mamar, pulmonar), Artroza, Osteoporoza, Osteomalacie, Noduli la san, Poliartrita reumatoida, Tumori de natura maligna, Ulcer.
allicin flavin7 30 capsule vita crystal
Efectele terapeutice ale usturoiului sunt rezultatul efectului a celor peste 200 de tipuri de compusi biologici activi (vitamine, minerale, aminoacizi si enzime) continute în usturoi. allicin flavin7 cu 30 de capsule de la firma vita crystal. Din punct de vedere biochimic, cel mai activ dintre cele peste 100 de tipuri de compusi de sulf este aliina, iar agentul sau cel mai puternic este alicina, cu efect antibiotic pronuntat, care se elibereaza în timpul digestiei, în urma efectului enzimei alinaza care transforma aliina din planta.
flavin7 90 capsule vita crystal
produsul naturist flavin 7 sub forma de capsule de la vita crystal romania este bogat in flavonoide si rezveratrol. flavin 7 contine antioxidanti ce lupta cu radicalii liberi si este utilizat in tratament naturist antioxidant, anticancerigen si antitumoral.
resveratrol forte 250 capsule vita crystal
suplimentul alimentar rezveratrol forte de la vita crystal este un puternic antioxidant natural ce protejeaza ADN-ul uman. de asemenea, resveratrolul poate proteja împotriva cancerului de prostata la barbati.
germeni de lucerna 250 capsule vita crystal
Compoziţie: Germeni de lucernă măcinată-liofilizată, 84 de tipuri de minerale, concentrat de oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg (coajă), capsula –gelatină (dioxid de titan).
germeni de ridichi 250 capsule vita crystal
Pe langa continutul in vitamina B, este si o importanta sursa de minerale (Fe, K, P). Necesitatea prezentei acestui aliment in meniul zilnic este justificata prin continutul in compusi valorosi, cum ar fi uleiul de seminte de mustar sau fosfatii, respectiv enzimele. Datorita continutului de sorg, este bogat in flavonoide si fito-antioxidanti. Componentii cei mai importanti ai germenilor sunt enzimele, respectiv flavonoidele, care actioneaza sinergic, prin potentare reciproca a actiunii, formand un complex. Compoziţie: Germene de ridichi macinat-liofilizat, 84 de tipuri de minerale, oligoelemente, pulbere de seminte de sorg (coaja), capsula-gelatina (dioxid de titan).
usturoi 250 capsule vita crystal
Preparatul „Capsule de usturoi” păstrează efectele benefice ale usturoiului, evitând neplăcerile datorate mirosului pătrunzător al acestuia, respectiv apariţia de arsuri gastrice în urma ingestiei de usturoi în stare crudă. Consumul în exces trebuie însă evitat, deoarece usuroiul scade nu numai fracţiunea LDL a colesterolului plasmatic, dar şi fracţiunea HDL, cu consecinţe grave, cum ar fi insuficienţa cardiacă.
PVG Ganoderma Lucidum, 250 capsule, vita crystal
Principalele grupe de substantele active: polizaharidele (intaresc imunitatea, diminueaza efectele secundare ale chimioterapiei); nucleozizi (prevenirea trombozei); aminoacizi, proteine (antiinflamator, antialergic, ajuta la regenerarea celulara); alte substante biologic active (saruri minerale, vitamine, alcaloizi, etc.)
germeni de brocoli, 250 capsule, vita crystal
Produsul Germeni de brocoli contine pulbere liofilizata obtinuta printr-o tehnologie unica de germinare a semintelor de brocoli, imbogatita cu saruri minerale 84M naturale, oligoelemente si flavonoide.
germeni de floarea soarelui, 250 capsule, vita crystal
Produsul conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de floarea-soarelui, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide. Datorită compuşilor cu un conţinut ridicat în fosfaţi prezintă efecte de curăţare, înfrumuseţare şi hrănire a pielii, având rol în combaterea acneei, fiind în acelaşi timp o importantă sursă de vitamina E şi B12, respectiv niacină (vitamina pielii). Este bogat în compuşi minerali (P, Ca , Fe, Zn, I, Mg).
germeni de hrenita creson 250 capsule vita crystal
Produsul Germeni de hrenita (Creson) este obţinut în urma unui proces unic de germinare, îmbunătăţit cu 84 de tipuri de minerale, oligoelemente şi flavonoide. Iodul din compoziţie este indispensabil bunei funcţionări ale tiroidei şi celulelor nervoase. Mai conţine vitamine (A, C, E, K) şi substanţe minerale (Ca, Fe, S). Datorită conţinutului de sorg, este bogat în flavonoide şi fito-antioxidanţi. Efectul benefic al flavonoidelor a fost studiat şi demonstrat în numeroase clinici, atât în ţară, cât şi în străinătate. Componenţii cei mai importanţi ai germenilor sunt enzimele, respectiv flavonoidele, care acţionează sinergic, prin potenţare reciprocă a acţiunii, formând un complex.
germeni de morcovi 250 capsule vita crystal
Produsul Germeni de morcovi conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de morcovi, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide. Produsul este bogat în vitamine (complexele de vitamine A, B, C, E, G şi K) respectiv săruri minerale Ca, K, Na, P, Fe, Mg şi Cr. În cel mai ridicat procent este prezentă provitamina vitaminei A, beta-carotenul.
germeni de seminte de dovleac 250 capsule vita crystal
cancer de prostata, afectiuni ale prostatei. Cancer la vezicii urinare, afectiuni ale vezicii urinare, infectii urinare. Afectiuni gastointestinale, infectii ale intestinelor. Distonie, Distrofie musculara progresiva, Depresie, Infectii ale sangelui, Obezitate. Indicat pentru cresterea performantelor fizice si psihice. Compozitie: Pulbere uscata, liofilizata de germeni de seminte de dovleac.
coenzima q10 250 capsule vita crystal
coenzima q10 mai este numita si ubichinona si este un puternic antioxidant si detoxifiant al corpului uman. coenzima q10 este folosita de medicina alternativa pentru intarirea sistemului imunitar.
germeni de grau, 100 capsule, vita crystal
Germeni de grau, 100 capsule, Vita Crystal. Prezintă un efect antioxidant puternic, fiind o importantă sursă de săruri minerale (Ca, K, Fe, Mg, P) şi vitamine (A, B, C, D, E). Este o importantă sursă de proteine, datorită conţinutului în aminoacizi esenţiali, care nu pot fi sintetizaţi în organism, ca atare produsul trebuie consumat în mod regulat. Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
germeni de seminte de in 100 capsule vita crystal
Seminţele de in prezintă un important efect de prevenire a apariţiei cancerului mamar – acţiunea acestora fiind unanim recunoscută de cercetătorii germeni de seminte de in 100 capsule vita crystal din domeniu. Este o importantă sursă de vitamine (A, B, C, D, E) conţinând în acelaşi timp o imensă cantitate de săruri minerale (K, P, Mg, Ca, S, Fe, Na, Cl, Mn, Si, Zn, F, Al, I). Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală.
germeni de sparanghel 100 capsule vita crystal
Produsul Germeni de sparanghel contine pulbere liofilizata obtinuta printr-o tehnologie unica de germinare a semintelor de sparanghel, imbogatita cu saruri minerale 84M naturale, oligoelemente si flavonoide. Datorita continutului ridicat in vitamine si saruri minerale germeni de sparanghel 100 capsule vita crystal este o importanta sursa de flavonoide si antioxidanti de origine vegetala. Numeroase studii clinice din tara si strainatate certifica efectul benefic al flavonoidelor.
CaTOP Forte, 100 capsule, vita crystal
CaTOP Forte, 100 capsule, vita crystal împiedică procesul de resorbţie osoasă şi pierderile de masa osoasa, stimulează osteogeneza, ameliorează funcţionarea celulelor osoase şi cartilaginoase, previne apariţia osteoporozei, se recomandă în tratamentul adjuvant al acesteia.
flavitamin calciu 60 capsule vita crystal
Calciul ajuta la asimilarea fierului, amelioreaza insomnia, ajuta la formarea dintilor si oaselor tari, îmbunatateste functionarea sistemului nervos. flavitamin calciu 60 capsule vita crystal are rol important în prevenirea osteoporozei.
flavitamin crom 60 capsule vita crystal
Cromul este important mai ales în cazul bolnavilor de diabet, caci aportul unei cantitati corespunzatoare de crom sustine efectul reglator al insulinei asupra glicemiei. De asemenea, are rol în normalizarea nivelului de grasimi si colesterol în sânge. flavitamin crom 60 capsule vita crystal mareste masa musculara si scade grasimea din organism.
flavitamin fier 60 capsule vita crystal
Cea mai importanta functie a fierului este de a participa la producerea hemoglobinei în organism si aprovizionarea cu oxigen a globulelor rosii. flavitamin fier 60 capsule vita crystal este important pentru mentinerea functionarii eficiente a sistemului imunitar si producerea de energie, ajuta la cresterea si la regenerarea celulelor.
flavitamin magneziu 60 capsule vita crystal
Prezenta magneziului în cantitate suficienta este conditia de baza a functionarii nervilor si a muschilor. Ajuta în adaptarea organismului la solicitarile intense în timpul efortului intelectual sau fizic. Magneziul contribuie la functionarea optima a miocardului, a muschilor corpului si a sistemului nervos. Împreuna cu bioflavonoidele rosii flavitamin magneziu 60 capsule vita crystal.
flavitamin seleniu 60 capsule vita crystal
Seleniul joacă un rol covârşitor în prevenirea bolilor inflamatorii, respectiv ale sistemului cardio-vascular. Cu ajutorul flavitamin seleniu 60 capsule vita crystal, enzima glutation-peroxidază devine capabilă să capteze radicalii liberi.