link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
germeni de grau, 100 capsule, vita crystal
de seo_directoare la: 30/07/2017 20:29:20
Germeni de grau, 100 capsule, Vita Crystal. Prezintă un efect antioxidant puternic, fiind o importantă sursă de săruri minerale (Ca, K, Fe, Mg, P) şi vitamine (A, B, C, D, E). Este o importantă sursă de proteine, datorită conţinutului în aminoacizi esenţiali, care nu pot fi sintetizaţi în organism, ca atare produsul trebuie consumat în mod regulat. Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală. Numeroase studii clinice din ţară şi străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"germeni de grau, 100 capsule, vita crystal"

germeni de grau, 250 capsule, vita crystal
Germeni de grau, 250 capsule, Vita Crystal. Produsul Germeni de grau conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de grâu, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide.
germeni de sparanghel 100 capsule vita crystal
Produsul Germeni de sparanghel contine pulbere liofilizata obtinuta printr-o tehnologie unica de germinare a semintelor de sparanghel, imbogatita cu saruri minerale 84M naturale, oligoelemente si flavonoide. Datorita continutului ridicat in vitamine si saruri minerale germeni de sparanghel 100 capsule vita crystal este o importanta sursa de flavonoide si antioxidanti de origine vegetala. Numeroase studii clinice din tara si strainatate certifica efectul benefic al flavonoidelor.
germeni de lucerna 100 capsule vita crystal
Produsul Germeni de lucerna este obţinut printr-o tehnologie unică de germenizare, îmbunătăţit cu 84 de tipuri de minerale, oligoelemente şi flavonoide. Este bogat în enzime şi compuşi importanţi: fitohormoni, saponine, acid L-succinic, clorofilă. Este o importantă sursă de vitamine (A, C, B12, D, E, K) şi minerale (Ca, P, Mg, Mn).
germeni de morcovi 100 capsule vita crystal
Digestia necorespunzătoare, funcţionarea deficitară a ficatului, acumularea metalelor cu efect toxic la nivelul ficatului pot determina modificări ale culorii epidermei de la aspectul sănătos la o coloraţie cenuşie. Consumul regulat al germenilor de morcov contribuie la menţinerea tonusului epidermei, efect datorat în parte vitaminelor din compoziţie.
germeni de ridichi 100 capsule vita crystal
Produsul Germeni de ridichi contine pulbere liofilizata obtinuta printr-o tehnologie unica de germinare a semintelor de ridichi, imbogatita cu saruri minerale 84M naturale, oligoelemente si flavonoide.
germeni de brocoli, 100 capsule, vita crystal
Germenii de broccoli reprezinta cea mai complexa sursa naturala de enzime. Prezinta un continut ridicat in saruri minerale (Fe, K, Mn, Se, Zn, Mg, Ca), iar datorita efectului sinergic al elementelor din compozitie este indispensabil pentru pastrarea sanatatii.
germeni de seminte de in 100 capsule vita crystal
Seminţele de in prezintă un important efect de prevenire a apariţiei cancerului mamar – acţiunea acestora fiind unanim recunoscută de cercetătorii germeni de seminte de in 100 capsule vita crystal din domeniu. Este o importantă sursă de vitamine (A, B, C, D, E) conţinând în acelaşi timp o imensă cantitate de săruri minerale (K, P, Mg, Ca, S, Fe, Na, Cl, Mn, Si, Zn, F, Al, I). Datorită conţinutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide şi antioxidanţi de natură vegetală.
germeni de sparanghel 250 capsule vita crystal
Produsul Germeni de sparanghel este un complex al compusilor activi din germeni, enzimelor si flavonoidelor de natura vegetala. germeni de sparanghel 250 capsule vita crystal recomandat ca adjuvant pentru: Afectiuni ale rinichilor si vezicii urinare (curata canalele renale), Infectii urinare, Insuficienta renala, Membre edematoase, Nefrita cronica (dizolva si previne depunerea acidului uric in rinichi), Reumatism.
CaTOP Forte, 100 capsule, vita crystal
CaTOP Forte, 100 capsule, vita crystal împiedică procesul de resorbţie osoasă şi pierderile de masa osoasa, stimulează osteogeneza, ameliorează funcţionarea celulelor osoase şi cartilaginoase, previne apariţia osteoporozei, se recomandă în tratamentul adjuvant al acesteia.
allicin specialized 100 capsule vita crystal
Scopul prezentului studiului a fost compararea eficientei chemo-preventive a prafurilor obtinute din usturoi, pe baza nivelului compusilor de sulf activ continut. comanda online allicin specialized 100 capsule vita crystal. Masura contractarii cancerului si cantitatea de aliina sunt invers proportionale.
flavitamin taurina beta caroten 100 capsule vita crystal
Beta-carotenul este provitamina vitaminei A, şi este indicat în scopul creşterii aportului şi prevenirii carenţei de vitamină A. flavitamin taurina beta caroten 100 capsule vita crystal protejează ochii şi pielea de efectele nocive! Stimulează sinteza de pigmenţi la nivel celular, contribuind astfel la bronzarea uniformă a pielii. Este util şi în tratamentul cloasmei şi al hiperpigmentării pielii la vârstnici!
flavitamin taurina hesperidina 100 capsule vita crystal
Hesperidina face parte din bioflavonoidele citricelor. Are capacitatea de a întari peretii venosi si a creste elasticitatea capilara. flavitamin taurina hesperidina 100 capsule vita crystal este utilizat în principal în insuficienta venoasa cronica si împotriva aterosclerozei. Hesperidina, rutina si alte bioflavonoide au capacitatea de a scadea permeabilitatea capilarelor si inflamatia. Acesti compusi sunt cunoscuti sub numele generic de vitamina P.
germeni de grau alac, 100 capsule, vita crystal
Produsul Germeni de grau alac (graminae) conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de grâu alac (graminae), îmbogăţită vitamina B12 şi flavonoide. Au un efect special, de întărire a sistemului nervos.
germeni de varza creata 100 capsule vita crystal
Varza de Bruxelles este considerata o minunata inovatie a horticultorilor danezi. Efectele sale se manifesta la nivelul pancreasului prin ameliorarea procesului de sinteza a insulinei. Utilizarea sa in diabetul zaharat se datoreaza continutului in mangan, crom si alte elemente minerale. Produsul Germeni de varza creata contine pulbere liofilizata obtinuta de vita crystal.
Cyto flavin7, 100 capsule, vita crystal
Bioflavonoidele rosii sunt componente pretioase ale plantelor rezultate din procesul de fotosinteza si care din punct de vedere biochimic apartin grupei compusilor polifenoli. cyto flavin7 de la vita crystal este anticancerigen si antitumoral.
germeni de seminte de dovleac 100 capsule vita crystal
Produsul Germeni de seminte de dovleac contine pulbere liofilizata obtinuta printr-o tehnologie unica de germinare a semintelor de dovleac, imbogatita cu saruri minerale 84M naturale, oligoelemente si flavonoide. Este bogat in vitamina B12 naturala si vitamina E. Prezinta un continut ridicat in Li, Mg si Se.
germeni de floarea soarelui, 100 capsule, vita crystal
Efectul principal al germenilor de floarea soarelui – menţinerea sănătăţii epidermei – se datorează conţinutului ridicat în uleiuri, vitamine şi săruri minerale cu acţiune protectoare. Efectele sale de înfrumuseţare corporală au fost cunoscute încă din antichitate.
germeni de hrenita creson, 100 capsule, vita crystal
germeni de hrenita creson, 100 capsule, vita crystal
germeni de varza rosie 100 capsule vita crystal
Varza rosie apartine familiei Brassicaceae si are proprietati antioxidante extraordinare, determinate de compusii din structura, cum ar fi sulforafanii, indocarbazolul, care stimuleaza producerea de enzime necesare combaterii cancerului. Produsul contine pulbere liofilizata obtinuta printr-o tehnologie unica de germinare a semintelor de varza rosie, imbogatita cu saruri minerale 84M naturale, oligoelemente si flavonoide.
germeni de lucerna 250 capsule vita crystal
Compoziţie: Germeni de lucernă măcinată-liofilizată, 84 de tipuri de minerale, concentrat de oligoelemente, pulbere de seminţe de sorg (coajă), capsula –gelatină (dioxid de titan).
germeni de ridichi 250 capsule vita crystal
Pe langa continutul in vitamina B, este si o importanta sursa de minerale (Fe, K, P). Necesitatea prezentei acestui aliment in meniul zilnic este justificata prin continutul in compusi valorosi, cum ar fi uleiul de seminte de mustar sau fosfatii, respectiv enzimele. Datorita continutului de sorg, este bogat in flavonoide si fito-antioxidanti. Componentii cei mai importanti ai germenilor sunt enzimele, respectiv flavonoidele, care actioneaza sinergic, prin potentare reciproca a actiunii, formand un complex. Compoziţie: Germene de ridichi macinat-liofilizat, 84 de tipuri de minerale, oligoelemente, pulbere de seminte de sorg (coaja), capsula-gelatina (dioxid de titan).
germeni de morcovi 250 capsule vita crystal
Produsul Germeni de morcovi conţine pulbere liofilizată obţinută printr-o tehnologie unică de germinare a seminţelor de morcovi, îmbogăţită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente şi flavonoide. Produsul este bogat în vitamine (complexele de vitamine A, B, C, E, G şi K) respectiv săruri minerale Ca, K, Na, P, Fe, Mg şi Cr. În cel mai ridicat procent este prezentă provitamina vitaminei A, beta-carotenul.
germeni de brocoli, 250 capsule, vita crystal
Produsul Germeni de brocoli contine pulbere liofilizata obtinuta printr-o tehnologie unica de germinare a semintelor de brocoli, imbogatita cu saruri minerale 84M naturale, oligoelemente si flavonoide.
usturoi 100 capsule vita crystal
Usturoiul conţine peste 200 de tipuri de substanţe biologic active – vitamine şi săruri minerale, aminoacizi şi enzime. Principiul activ al usturoiului este alicina, care se eliberează în cursul digestiei din aliină, sub acţiunea enzimei aliinază. În medicina tradiţională a fost utilizat ca şi hipotensiv, în scopul prevenirii obezităţii, respectiv pentru proprietăţile sale de întinerire.
flavitamin taurina calciu vitamina d3 capsule vita crystal
Calciul joaca un rol important în nutritie flavitamin taurina calciu vitamina d3 capsule vita crystal. Vitamina D3 joaca un rol important în formarea si mentinerea unui schelet si a unei danturi sanatoase si puternice. Prezenţa flavonoidelor, datorită efectului puternic antioxidant exercitat, este indispensabilă asimilării tuturor substanţelor minerale, oligoelementelor şi mai ales vitaminelor, în scopul valorificării maxime a acestor compuşi în cursul metabolismului.
flavitamin taurina crom capsule vita crystal
Aportul corespunzător de crom este în special important pentru pacienţii cu diabet, deoarece contribuie la potenţarea efectului insulinei de reglare a glicemiei. În mod asemănător, intervine şi în reglarea nivelului de lipide şi colesterol din sânge. flavitamin taurina crom capsule vita crystal creşte masa musculară şi reduce ţesutul adipos.
flavitamin taurina cupru capsule vita crystal
Cuprul este un oligoelement vital pentru organism. Poate contribui la protejarea celulelor împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Joacă un rol central în numeroase procese biologice. flavitamin taurina cupru capsule vita crystal favorizează formarea hemoglobinei cu conţinut în fier, cu rol în transportul oxigenului la nivel tisular, respectiv facilitează absorbţia fierului.
flavitamin taurina fier capsule vita crystal
Carenţa de fier duce la scăderea sintezei de hemoglobină, în consecinţă scade cantitatea de oxigen transportată de sânge. Lipsa fierului se manifestă prin oboseală, ameţeli, scăderea capacităţii musculare şi intelectuale. flavitamin taurina fier capsule vita crystal. Prezenţa flavonoidelor, datorită efectului puternic antioxidant exercitat, este indispensabilă asimilării tuturor substanţelor minerale, oligoelementelor şi mai ales vitaminelor.
flavitamin taurina iod capsule vita crystal
Prezenţa iodului este indispensabilă sintezei hormonilor tiroidieni, respectiv metabolismului ca atare şi proceselor producătoare de energie. flavitamin taurina iod capsule vita crystal efectul „radioprotector” are la bază un mecanism interesant: în cazul unui aport corespunzător de iod, absorbţia şi încorporarea iodului radioactiv în organism devine imposibilă.


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"vara"
"formular 10 bilant xls"
"Manca romaneste la"
"id femei madrid"
"adelix x 09"
"de la macro la microunivers, in cateva minute"
"elegance decor"
"foc"
"design decorativ"
"Game of Thrones Sezonul 2"
"wit ro"
"constanta"
"boutique mall"
"mett in"
"asterix domeniul zeilor"
"gaseste persoane"
"calendar crestin romano - catoilic aprilie 2013"
"corina stefan"
"adevarul"
"noni written"
"jocuri pentru iPhone"
"Andreea Mantea"
"fir de par"
"spor de bani"
"sasa grisa si ion"
"referat tema dulciurile"
"salopete lucru"
"Dan-Gabriel"
"filme 2010"
"casa si familia"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.