link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
flavitamin taurina acid carnosic capsule vita crystal
de seo_directoare la: 09/08/2017 17:15:48
Prezenţa flavonoidelor, datorită efectului puternic antioxidant exercitat, este indispensabilă asimilării tuturor substanţelor minerale, oligoelementelor şi mai ales vitaminelor, în scopul asimilarii maxime a acestor compuşi în cursul metabolismului. Taurina este un aminoacid cu proprietăţi antioxidante. Asemănător insulinei, facilitează pătrunderea glucozei în celule, contribuind astfel la creşterea performanţei fizice şi intelectuale. acid carnosic (CA) neutralizeaza radicalii liberi, ne poate apara de boli cum ar fi accidentul vascular cerebral si alte afectiuni ale sistemului nervos, ca boala Alzheimer si dementa senila, boli determinate de prezenta toxinelor si radicalilor liberi.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"flavitamin taurina acid carnosic capsule vita crystal"

flavitamin taurina hesperidina 100 capsule vita crystal
Hesperidina face parte din bioflavonoidele citricelor. Are capacitatea de a întari peretii venosi si a creste elasticitatea capilara. flavitamin taurina hesperidina 100 capsule vita crystal este utilizat în principal în insuficienta venoasa cronica si împotriva aterosclerozei. Hesperidina, rutina si alte bioflavonoide au capacitatea de a scadea permeabilitatea capilarelor si inflamatia. Acesti compusi sunt cunoscuti sub numele generic de vitamina P.
flavitamin taurina vitamina b6 capsule vita crystal
Vitamina B6 are un rol important în sinteza neurotransmiţătorilor şi în procesele neuronale. flavitamin taurina vitamina b6 capsule vita crystal influenţează metabolismul aminoacizilor, proteinelor şi acizilor graşi esenţiali. Este indispensabilă diviziunii celulare, şi are capacitatea de a stimula producerea de lecitină, un element de mare importanţă pentru celulele nervoase şi nervi. Vitamina B6 stimulează şi producerea de hemoglobină, care conferă culoarea roşie caracteristică sângelui.
flavitamin taurina vitamina d3 capsule vita crystal
Produsul contribuie la dezvoltarea sănătoasă a oaselor, vindecarea fracturilor şi prevenirea osteoporozei. Vitamina D este o vitamină liposolubilă, cunoscută şi sub denumirea de calciferol. Sinteza acestei vitamine poate avea loc în organism, din stocurile de provitamine sub acţiunea radiaţiilor ultraviolete. flavitamin taurina vitamina d3 capsule vita crystal favorizează absorbţia calciului şi a fosforului, stimulează osteogeneza.
flavitamin taurina vitamina e capsule vita crystal
Vitamina E datorită efectului antioxidant, protejează integritatea membranei celulare, contribuind astfel la inhibarea proceselor de îmbătrânire. Spre deosebire de alte vitamine liposolubile, depozitarea vitaminei E are loc pe o perioadă scurtă în organism, motiv pentru care suplimentarea regulată devine necesară. flavitamin taurina vitamina e capsule vita crystal este necesară tuturor celulelor organismului nostru, motiv pentru care efectele benefice ale acestei vitamine se resimt de către toate organele, începând de la inimă şi până la creier.
flavitamin taurina all in capsule vita crystal
FlaVitaMin + Power Taurina „All in”, 2×60 capsule este un complex de flavonoide (polifenoli), vitamine, minerale si taurina, toate pentru sanatatea dvs. este recomandat sportivilor de performanta.
flavitamin vitamina c 60 capsule vita crystal
Vitamina C intareste sistemul imunitar, mareste rezistenta organismului la infectii. flavitamin vitamina c 60 capsule vita crystal este antialergic, antiinflamator, de asemenea ajuta la formarea globulelor rosii. Având un efect sinergic impreuna cu bioflavonoidele rosii, vitamina C ajuta la mentinerea integritatii vaselor sanguine.
flavitamin vitamina d 60 capsule vita crystal
Vitamina D este responsabila de buna utilizare a calciului in organism. flavitamin vitamina d 60 capsule vita crystal este necesara pentru asimilarea calciului si a fosforului si la fixarea lor în oase.
flavitamin vitamina e 60 capsule vita crystal
Vitamina E protejeaza endoplasma celulelor prin efectul sau antioxidant, si participa la temporizarea proceselor de îmbatrânire. flavitamin vitamina e 60 capsule vita crystal are rol în formarea ADN-ului, ARN-ului si globulelor rosii. Vitamina E este eficienta si în cazul tratarii bolilor de prostata. Amplifica descompunerea si utilizarea substantelor nutritive în muschi.
flavitamin taurina fier vitamina c vita crystal
Fierul participa la procese de baza din organism, cum ar fi: transportul oxigenului si al dioxidului de carbon, transferul de electroni, sinteza hemoglobinei si a mioglobinei, sinteza proteinelor transportoare si de depozitare, activitatea enzimatica. flavitamin taurina fier vitamina c vita crystal este indispensabila absorbtiei fierului, carenta acesteia afectând rata absorbtiei.
flavitamin taurina magneziu vitamina b6 vita crystal
Magneziul este necesar mentinerii structurii normale a oaselor si dintilor, precum si pentru activitatea musculara normala. flavitamin taurina magneziu vitamina b6 vita crystal are rol în asigurarea functionarii armonioase a sistemului nervos. Vitamina B6 intervine în functionarea sistemului nervos, respectiv în metabolismul glucidic.
flavitamin vitamina b6 60 capsule vita crystal
flavitamin vitamina b6 60 capsule vita crystal are rol important în formarea neuromediatorilor si în activitatea de transmitere a impulsurilor nervoase prin nervi. Ajuta la mentinerea sanatatii si a integritatii suprafetei pielii. Vitamina B6 are efect asupra metabolismului aminoacizilor, proteinelor si acizilor grasi esentiali, acesta fiind un rol important în transformarea proteinelor.
acid carnosic pronature vita crystal
vindem produse naturale cu acid carnosic de la vita crystal prin magazinul online pronature
flavitamin taurina crom capsule vita crystal
Aportul corespunzător de crom este în special important pentru pacienţii cu diabet, deoarece contribuie la potenţarea efectului insulinei de reglare a glicemiei. În mod asemănător, intervine şi în reglarea nivelului de lipide şi colesterol din sânge. flavitamin taurina crom capsule vita crystal creşte masa musculară şi reduce ţesutul adipos.
flavitamin taurina cupru capsule vita crystal
Cuprul este un oligoelement vital pentru organism. Poate contribui la protejarea celulelor împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Joacă un rol central în numeroase procese biologice. flavitamin taurina cupru capsule vita crystal favorizează formarea hemoglobinei cu conţinut în fier, cu rol în transportul oxigenului la nivel tisular, respectiv facilitează absorbţia fierului.
flavitamin taurina fier capsule vita crystal
Carenţa de fier duce la scăderea sintezei de hemoglobină, în consecinţă scade cantitatea de oxigen transportată de sânge. Lipsa fierului se manifestă prin oboseală, ameţeli, scăderea capacităţii musculare şi intelectuale. flavitamin taurina fier capsule vita crystal. Prezenţa flavonoidelor, datorită efectului puternic antioxidant exercitat, este indispensabilă asimilării tuturor substanţelor minerale, oligoelementelor şi mai ales vitaminelor.
flavitamin taurina iod capsule vita crystal
Prezenţa iodului este indispensabilă sintezei hormonilor tiroidieni, respectiv metabolismului ca atare şi proceselor producătoare de energie. flavitamin taurina iod capsule vita crystal efectul „radioprotector” are la bază un mecanism interesant: în cazul unui aport corespunzător de iod, absorbţia şi încorporarea iodului radioactiv în organism devine imposibilă.
flavitamin taurina magneziu capsule vita crystal
Dat fiind faptul că magneziul intervine în numeroase procese metabolice complexe, carenţa acestui element poate genera o gamă largă de simptome. Printre acestea se numără întârzierea dezvoltării osoase, tulburările de ritm cardiac, creşterea riscului de tromboză şi necroză a muşchiului cardiac. flavitamin taurina magneziu capsule vita crystal.
flavitamin taurina seleniu capsule vita crystal
Seleniul este prezent în toate celulele organismului, cele mai mari concentraţii găsindu-se la nivelul rinichilor, ficatului, splinei, pancreasului şi a testiculelor flavitamin taurina seleniu capsule vita crystal. În organism, seleniul apare în cantităţi extrem de mici (urme) cu toate acestea, are un rol deosebit de important în procesul de creştere, fertilitate, funcţia hepatică, întreţinerea părului şi a pielii, respectiv în funcţionarea vederii.
flavitamin taurina zinc capsule vita crystal
Principala acţiune a zincului constă în reglarea glicemiei, în calitate de element structural al insulinei. flavitamin taurina zinc capsule vita crystal controlează şi reglează procesele metabolice din organism. Zincul este cel mai important oligoelement în lupta organismului împotriva infecţiilor, respectiv pentru piele, păr şi unghii.
flavitamin taurina calciu vitamina d3 capsule vita crystal
Calciul joaca un rol important în nutritie flavitamin taurina calciu vitamina d3 capsule vita crystal. Vitamina D3 joaca un rol important în formarea si mentinerea unui schelet si a unei danturi sanatoase si puternice. Prezenţa flavonoidelor, datorită efectului puternic antioxidant exercitat, este indispensabilă asimilării tuturor substanţelor minerale, oligoelementelor şi mai ales vitaminelor, în scopul valorificării maxime a acestor compuşi în cursul metabolismului.
flavitamin taurina beta caroten 100 capsule vita crystal
Beta-carotenul este provitamina vitaminei A, şi este indicat în scopul creşterii aportului şi prevenirii carenţei de vitamină A. flavitamin taurina beta caroten 100 capsule vita crystal protejează ochii şi pielea de efectele nocive! Stimulează sinteza de pigmenţi la nivel celular, contribuind astfel la bronzarea uniformă a pielii. Este util şi în tratamentul cloasmei şi al hiperpigmentării pielii la vârstnici!
flavitamin taurina vitamina c chester capsule vita crystal
Noua formă a vitaminei C persistă mai mult în sânge. Această combinaţie este solubilă nu numai în apă, ci şi în grăsimi, prin urmare absorbţia ei la nivelul celulelor organismului este mult mai bună. flavitamin taurina vitamina c chester capsule vita crystal este indicată şi persoanelor în cazul cărora administrarea unor doze ridicate de vitamina C prezintă probleme, deoarece caracterul neutru al acestei combinaţii împiedică iritarea mucoasei gastrice.
flavitamin taurina flavonoide f citrice capsule vita crystal
flavitamin taurina flavonoide f citrice capsule vita crystal este un extract din citrice ce are capacitatea de întarire a sistemului imunitar, amelioreaza elasticitatea capilara, scade incidenta infectiilor gastro-intestinale. Amelioreaza procesele enzimatice de la nivelul intestinului subtire.
flavitamin calciu 60 capsule vita crystal
Calciul ajuta la asimilarea fierului, amelioreaza insomnia, ajuta la formarea dintilor si oaselor tari, îmbunatateste functionarea sistemului nervos. flavitamin calciu 60 capsule vita crystal are rol important în prevenirea osteoporozei.
flavitamin crom 60 capsule vita crystal
Cromul este important mai ales în cazul bolnavilor de diabet, caci aportul unei cantitati corespunzatoare de crom sustine efectul reglator al insulinei asupra glicemiei. De asemenea, are rol în normalizarea nivelului de grasimi si colesterol în sânge. flavitamin crom 60 capsule vita crystal mareste masa musculara si scade grasimea din organism.
flavitamin fier 60 capsule vita crystal
Cea mai importanta functie a fierului este de a participa la producerea hemoglobinei în organism si aprovizionarea cu oxigen a globulelor rosii. flavitamin fier 60 capsule vita crystal este important pentru mentinerea functionarii eficiente a sistemului imunitar si producerea de energie, ajuta la cresterea si la regenerarea celulelor.
flavitamin magneziu 60 capsule vita crystal
Prezenta magneziului în cantitate suficienta este conditia de baza a functionarii nervilor si a muschilor. Ajuta în adaptarea organismului la solicitarile intense în timpul efortului intelectual sau fizic. Magneziul contribuie la functionarea optima a miocardului, a muschilor corpului si a sistemului nervos. Împreuna cu bioflavonoidele rosii flavitamin magneziu 60 capsule vita crystal.
flavitamin seleniu 60 capsule vita crystal
Seleniul joacă un rol covârşitor în prevenirea bolilor inflamatorii, respectiv ale sistemului cardio-vascular. Cu ajutorul flavitamin seleniu 60 capsule vita crystal, enzima glutation-peroxidază devine capabilă să capteze radicalii liberi.
flavitamin zinc 60 capsule vita crystal
Controleaza si dirijeaza procesele metabolismului, fiind un component esential al insulinei. flavitamin zinc 60 capsule vita crystal mentine integritatea celulelor, este indispensabil în sinteza proteinelor si în producerea ADN-ului.