link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Uzina Auto Germana prezinta primele poze cu Auto Mercedes-Maybach 6 Vision
de autokredit la: 10/08/2017 11:24:07
Constructorul de Autoturisme Mercedes a prezentat primele poze si informatii despre modelul Auto Vision, acest coupe avand 6 metri, fiind unul de lux si foarte elegant. Mercedes Automobile vin cu informatii concrete si oficiale despre acest model in poze.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Uzina Auto Germana prezinta primele poze cu Auto Mercedes-Maybach 6 Vision"

Dacia Sandero, primele poze!
Am gasit prima poza cu Dacia Sandero, pana acum v-am prezentat Renault Sandero care a aparut acum ceva timp in Brazilia.
Tot ce trebuie sa stii atunci cand cauti piese auto Mercedes
Pe aceasta pagina veti putea citi multe informatii legate de cele mai ieftine piese auto Mercedes si de unde pot fi achizitionate.
Uzina Auto Mercedes se mandreste cu conceptul electric Maybach 6 de 750 de cai si peste 500 km autonomie
Uzina Auto Germana a prezentat cu un an in urma la marele concurs de eleganta conceptul Auto Maybach 6, la Pebble Beach, Maybach Auto a impresionat foarte mult cu conceptul electric. Uzina Auto Mercedes ne surprinde si de data asta
cu versiunea cabrio, versiunea decapotabila prezentata de Maybach Auto la evenimentul Auto de la Pebble a lasat o impresie foarte buna in randul posesorilor de yacht-uri.
Primele poze cu Dacia SUV!
Primele poze cu Dacia SUV!
Piese pentru ambreiaje auto de la 6 marci diferite, la Revizieshop.ro
Piese pentru ambreiaje auto de la 6 marci diferite, la Revizieshop.ro
Prima poză cu Miranda Kerr şi bebeluşul său
Prima poză cu Miranda Kerr şi bebeluşul său
Primele poze cu R Class de la Mercedes
Primele poze cu R Class de la Mercedes ..................... ............... .................. .............. .......... ................ .............. ............ ................
Primele informatii depsre noul model Seria 6 de la BMW
Primele informatii depsre noul model Seria 6 de la BMW ...... .................. ............... ........... .............. ............... .................. .............. ..........
Primele poze cu iPhone 5
Iata o dovada vizuala in care iPhone 5 ar putea avea un ecran mai mare si o rama mai subtire.Datorita unui distribuitor chinez aceasta fotografie,neconfirmata inca, a iesit online.Este vorba de o poza cu partea frontala a iPhone-ului,adica touchscreenul.
Primele poze cu Britney Spears goale . Nu sunt trucate.
Primele poze cu Britney Spears goale . Nu sunt trucate.
LG prezinta primul TV-LCD certificat THX
Coreenii de la LG au prezentat de curand o noua serie de televizoare LCD cu niste caracteristici foarte bune, toate fiind la nivelul ultimei generatii.
LG prezinta primul telefon cu “3-Way Sync”
LG prezinta primul telefon cu “3-Way Sync”
Google estimeaza zilnic castigatori de la Eurovision 2010, Lena din Germania pe primul loc (vezi punctaj)
Google estimeaza zilnic castigatori de la Eurovision 2010, Lena din Germania pe primul loc (vezi punctaj)
Cauti un service auto in sectorul 6? Apeleaza la Top Lac Auto Service
Cauti un service auto in sectorul 6? Apeleaza la Top Lac Auto Service
Poze spion cu Mercedes-Benz CLA 45 AMG
Poze spion cu Mercedes-Benz CLA 45 AMG
Top Lac Auto - service auto in sectorul 6
Top Lac Auto - service auto in sectorul 6
Jennifer Lopez a nascut o fetita si un baiat. Primele poze : sase milioane de dolari.
Jennifer Lopez a nascut o fetita si un baiat. Primele poze : sase milioane de dolari.
Mercedes-Benz a prezentat primul teaser cu Auto electric EQ A
Uzina Auto Mercedes-Benz a confirmat existenta conceptului EQ A care va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, rivalul lui BMW i3, Uzina Auto vine cu un proiect extrem, un Auto compact electric si un hibrid cu hidrogen. Detaliile eliberate decatre Uzina Auto au fost despre hypercar-ul Auto EQ A, constructorul Auto German a pus foarte mult accentul pe conceptul electric, partea frontala va fi iluminata, farurile au o forma mai putin obisnuita pentru constructorul Auto, acest model Auto din spusele Uzinei Auto de la Stuttgard va intra in productie in anul 2020 si va avea 5 locuri pe o platforma MEA.
Piata Auto din Germania uimeste din nou: Autoturisme – le Hyundai i30 vandute in mai putin de 48 de ore.
Constructorul Auto Asiatic nu se da la pentru nimic, uimeste piata Auto din Germania. 100 de Autoturisme i30 au fost destinate nemtilor pentru a testa piata Auto si nu au dezamgit deloc „s-au vandut mai rau decat painea calda”.
Uzina Auto Sud-Coreeana se bazeaza foarte mult pe noul i30, Auto Hyundai i30 acesta fiind prezentat nu cu mult timp in urma in cadrul unui eveniment Auto in germania. Sud-coreenii au anuntat ca vor intra pe piata Auto cu un nou Autoturism Hyundai i30
magazin piese auto online
Termenii si conditiile de mai jos sunt acceptate automat de dumveavoastra odata cu efectuarea comenzilor pe site-ul www.auto-on.ro :

Date cu caracter personal(nume, nr. Tel, adresa etc.) sunt folosite numai in scopul efectuarii de comenzi. Conform legilor in vigoare S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L. nu furnizeaza date despre clientii sai catre terte persoane si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Toate produsele comercializate prin intermediul www.auto-on.ro sunt noi, in momentul livrarii sosind in ambalajul producatorului, insotite de factura, chitanta si certificat de garantie. Pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta obligatii contractuale si pot fi modificate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile atasate produselor sunt destinate a avea caracter informativ.

Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului. Termenul de garantie acordat de S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 18 luni de la data inscrisa pe factura de vanzare.

Piese destinate folosirii pe termen lung sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.

Piesele ce prezinta in perioada de garantie defecte de fabricatie sau material, conform legii, in vigoare vor fi schimbate cu altele noi.

Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factura de vanzare.

Garantia produselor poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
Piesa nu a fost cumparata de S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L.;
Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat de RAR sau de producatorul autovehiculului;
Piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;
Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;
Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit;
Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator;
Autoturismul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competii sportive, taximetrie, etc);
Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);
Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;
Piesele prezinta o uzura normala.

Pentru a beneficia de garantia acordata piesei, aceasta trebuie sa fie insotita de urmatoarele:
copie dupa factura de achizitie de la S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L., bonul sau chitanta cu care a fost cumparata piesa;
dovada montarii intr-un service autorizat R.A.R (deviz de montaj) si documentele fiscale aferente;
nota de constatare emisa de catre un service autorizat prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea;
copia dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului.
piesa trebuie sa fie in ambalajul original

Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de 6 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, insotite de toate documentele enumerate mai sus.

In cazul in care reclamatia a fost justificata vanzatorul se obliga la inlocuirea produsului in terment de 10 zile calculate de la data trimiterii raspunsului de vanzator.

In cazuri speciale cand partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea in culpa.

Sunt private de termenul de garantie de 18 luni urmatoarele : filtre (de ulei, aer, combustibil), becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metaloplastice si simeringuri, curele de transmisie si distributie, elemente de aprindere.
Conditii Suplimentare

Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris, in maximum 1 zile de la livrare.
Nu se admit la retur piesele cu ambalaj deteriorat si lipsite de accesoriile originale, piesele care au fost deja montate.
Indiferent de modalitatea de livrare cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei. Receptia marfurilor vandute se face la sediul cumparatorului. Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate.
Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare sau in caz de nefunctionare, in termen de 24 de ore de la livrare, insa va anunta vanzatorul in termen de 3 ore de la preluarea marfii. Nu se accepta returnarea marfii livrate dupa acest termen.
Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate in cazul in care vanzatorul a livrat eronat sau in cazul in care marfa este in garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei.
Nu se accepta la retur marfa vanduta cu promotie, marfa nepusa in ambalajul original, marfa comercializata de alti agenti economici, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.
Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel: de la client catre S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L. - plata va fi efectuata de catre client; de la S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L. . catre client - plata va fi suportata de catre noi.
Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.
Garantia acopera cel mult valoarea integrala a produsului reclamat.

Conditii de returnare: piesa inlocuita sa fie curata fara urme de ulei, sa prezinte doar urme de uzura functionala fara urme de lovituri, sa nu lipseasca subansamble din ea si sa fie ambalata in ambalajul original in care s-a livrat piesa noua, cu codul furnizorului pe cutie. Piesa inlocuita sa fie trimisa inapoi in termen max. 4 zile lucratoare iar dupa verificarea integritatii piesei, va fi stornata valoarea de garantie.Daca una din conditiile de returnare de mai sus nu este indeplinita valoarea de garantie ramane facturata si nu se va storna.

ATENTIE! exista posibilitatea ca piesa sa fie reconditionata de fabricant, oferindu-se aceeasi garantie si calitate.

Piese care se pot incadra in categoria de mai sus: casete de directie, pompe servodirectie, electromotoare, alternatoare, etriere, planetare, alte piese

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.
Uzina de Autoturisme Nissan a publicat primele informatii legate de IMx
Uzina de Autoturisme Nissan a publicat primele informatii legate de IMx

IMx este un Auto creat de Uzina Auto Nissan cu doua motoare electrice care ii aduc 435 de cai putere, noul auto IMx are o autonomie de 600 km. Noul Automobil are aceeasi platforma cu Nissan Leaf.

Noul auto sare in evidenta atat pentru puterea motorului cat si pentru autonomia acestuia, acesta detine linii stilistice, o grila in forma literei V, si un interior minimalist, bordul fiind realizat din lemn in proportie de 80%.

Interiorul este iluminat cu OLED, detine sistemul Pro Pilot, scaunele se lasa pe spate, volanul se retracteaza pentru a oferi un spatiu cat mai amplu in timp ce masina functioneaza pe pilot automat.

Uzina Auto Japoneza sustine ca acest Auto IMx va revolutiona piata SUV-urilor electrice in urmatorii ani, instalarea bateriilor sub podea ajuta foarte mult la scaderea centrului de
greutate pentru a oferi o dinamica mai buna pentru timpul de sofat.

#amanetauto #auto #amanet #bucuresti #autoamanet

www.autokredit.ro
Germania a devenit oficial prima mare putere industrială care renunţă la energia nucleară
Germania este prima din marile puteri industriale ale lumii care renunţă definitiv la energia nucleară. Decizia, calificată drept "ireversibilă", a fost adoptată, duiminică seară, de guvernul de la Berlin.
Primele imagini cu BMW 335is
Constructorul german a prezentat astazi primele poze cu versiunea performanta nou lansata BMW 335is.............
Box Office > Johnny English Reborn, tot pe primul loc
În weekend-ul trecut, cinci filme au avut premiera în România. Ei bine, niciunul dintre acestea nu a reușit să-l clintească pe Johnny English Reborn/Johnny English se întoarce de pe prima poziție. Cu un câștig puțin mai mic comparativ cu weekend-ul de debut (245.181 de lei), filmul distribuit de RoImage a adus în sălile de cinema, în perioada 30 septembrie – 02 octombrie, 13.644 de spectatori.
Box Office > Mission: Impossible, primul la Box Office, dar un debut dezamăgitor
Mission: Impossible (RoImage) a încheiat weekend-ul de debut pe prima poziție, însă din punct de vedere al încasărilor a lăsat mult de dorit. Doar 690.445 de lei (37.499 de spectatori), în condițiile în care precedentele trei filme care au debutat pe primul loc la Box Office au înregistrat câștiguri de peste 1 milion de lei
Box Office > Chiar și după lansarea lui Spider-Man, tot Ice Age 4 rămâne pe primul loc
Chiar dacă a câștigat cu 37% mai puțin decât în săptămâna precedentă și chiar dacă în acest weekend a avut premiera în cinematografele din România cel mai nou film din seria Spider-Man, Ice Age 4: Continental Drift (Odeon Film) a rămas pe prima poziție, cu încasări de 728.241 lei și 34.507 spectatori.
Prima harta 3D a expresiei genelor la nivelul creierului uman
Articolul prezinta prima harta tridimensionala a expresiei genelor la nivelul creierului uman.
Heineken Ignite - prima bere interactiva din lume
Exista o relatie speciala intre tehnologie si publicitate. Ca sa intareasca si mai mult aceasta afirmatie, Heineken ne prezinta prima bere interactiva din lume, Heineken Ignite.
Renaşterea Constantinopolului
Cu o economie care, în cele mai multe state membre, cu greu va avea o creştere mai mare de 1%, Europa nu poate decât să privească cu speranţă spre Turcia care tocmai a raportat o creştere pe primul trimestru de 11,4%. Cu un deficit bugetar de sub 3% şi o datorie publică de 49% din PIB, Turcia se distinge nu doar ca un candidat viabil, ci ca un lider al Europei din care ar face parte, detronând până şi pe Germania din această poziţie.