link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017
de godessdiana88 la: 12/08/2017 11:16:54
Aspectele astrologice majore din horoscopul septembrie 2017 cuprind debutul tranzitului lui Marte în Fecioară, reluarea parcursului direct al lui Mercur în Leu şi apoi intrarea acestei planete în Fecioară, vizita lui Venus în Fecioară, cea a Soarelui în Balanţă, întoarcerea lui Pluton în aspect direct în Capricorn, şi demararea tranzitului lui Mercur în Fecioară. Luna plină se poziţionează în Peşti, iar Luna nouă îşi face sălaş în Fecioară.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2017"

Aspecte astrologice în horoscopul octombrie 2017
Principalele aspecte astrologice din horoscopul septembrie 2017 constau din tranzitul lui Jupiter în Scorpion, cel al lui Venus în Balanță, al lui Mercur și al Soarelui în Scorpion. Luna plină este amplasată în această lună în Berbec, iar Luna nouă se poziționează în Balanță.
Aspecte astrologice în horoscopul decembrie 2017
Principalele evenimente, aspecte astrologice din horoscopul decembrie 2017 sunt tranzitul lui Venus în Săgetător, aspectul retrograd al lui Mercur în în aceeași zonă astrală și parcursul lui Marte în Scorpion. Luna plină este găzduită de Gemeni, iar Luna nouă poposește în Săgetător.
Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2015
Asupra horoscopului septembrie 2015 îşi pun mai cu seamă amprenta revenirea lui Venus în tranzit direct în Leu, aspectul retrograd căpătat de Mercur în Gemeni, intrarea lui Saturn în zona astrologică a Săgetătorului, iniţierea tranzitului Soarelui în Balanţă, regăsirea lui Pluton în aspect direct în Capricorn şi pătrunderea lui Marte în Fecioară.
Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2017
Horoscopul iunie 2017 este marcat de următoarele aspecte/evenimente astrologice: tranzitul lui Marte în Rac, cel al lui Venus în Taur, al lui Mercur în Gemeni şi apoi în Rac, întoarcerea lui Jupiter în aspect direct în Balanţă şi asumarea de către Neptun a unei mişcări retrograde în Peşti, intrarea Soarelui în Rac, Luna plină din Săgetător şi Luna nouă din Rac.
Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2017
Aspectele astrologice marcante în horoscopul noiembrie 2017 sunt tranzitul lui Mercur şi al Soarelui în Săgetător, cel al lui Venus în Scorpion şi ieşirea lui Neptun din mişcarea retrogradă în Peşti. Luna plină este amplasată în Taur, iar Luna nouă se poziţionează în Scorpion.
Aspecte astrologice în horoscopul aprilie 2017
Influenţele astrologice majore din horoscopul aprilie 2017 constau din parcursul retrograd al lui Venus în Peşti, cel al lui Saturn în Săgetător, al lui Pluton în Capricorn şi al lui Mercur în Taur şi Berbec, revenirea lui Venus în aspect direct, tranzitul Soarelui în Taur şi al lui Marte în Gemeni, Luna plină din Balanţă şi Luna nouă din Taur.
Aspecte astrologice în horoscopul iulie 2017
Horoscopul iulie 2017 stă sub semnul unor evenimente/aspecte astrologice notabile: Venus tranzitează sectorul Gemenilor şi după aceea zona astrală a Racului, Mercur pe cel al Leului şi, spre finalul lunii, pe cel al Fecioarei, Marte şi Soarele se amplasează în Leu. Luna plină se aşează în Capricorn, iar Luna nouă poposeşte în Leu.
Aspecte astrologice in horoscopul septembrie 2014
In horoscopul septembrie 2014, principalul eveniment astrologic este intoarcerea lui Pluton in tranzit direct in Capricorn, ce ne indruma catre schimbari inspirate, mai putin fortate de imprejurari in vietile noastre. Intrarea lui Marte in Sagetator ne face viata mult mai tumultoasa si mai intensa decat de obicei, iar dublele tranzituri ale lui Mercur si Venus ne invata intr-o sporita masura despre oportunitatile interactiunii sociale si dragostei in viata noastra de toate zilele.
Aspecte astrologice în horoscopul mai 2017
Principalele evenimente astrologice care îşi pun amprenta asupra horoscopului mai 2017 sunt ieşirea lui Mercur din tranzit retrograd în Berbec, apoi intrarea acestei planete în Taur, parcursul Soarelui în Gemeni, amplasarea Lunii pline în Scorpion şi a Lunii noi în Gemeni.
Aspecte astrologice în horoscopul septembrie 2016
Reperele astrologice majore din horoscopul septembrie 2016 sunt pătrunderea lui Jupiter şi a Soarelui în Balanţă, revenirea lui Mercur şi a lui Pluton în tranzit direct în Fecioară, respectiv în Capricorn, vizita lui Venus în Scorpion şi cea a lui Marte în Capricorn.
Aspecte astrologice în horoscopul ianuarie 2017
Printre tendinţele principale din horoscopul ianuarie 2017 sunt cele create de tranzitul lui Venus în Peşti, parcursul retrograd al lui Mercur în Săgetător, cel direct al acestei planete în aceeaşi zona astrală şi în Capricorn, prezenţa Soarelui în Vărsător şi a lui Marte în Berbec.
Aspecte astrologice în horoscopul august 2017
Horoscopul lunii august 2017 este marcat în prima jumătate a lunii de tranzitele retrograde preluate de Uranus şi Mercur şi, în ultima decadă a lui august, de parcursul Soarelui în Fecioară, cel al lui Venus în Leu şi reluarea traseului direct al lui Saturn în Săgetător. Luna plină se poziţionează în Vărsător, iar cea nouă în Leu.
Aspecte astrologice în horoscopul februarie 2017
Chiar de la începutul lunii, prezenţa lui Venus în Berbec ne îmboldeşte să ne avântăm către ceea ce ne place mai mult pe lume, spre plăceri şi frumuseţi râvnite dar refuzate poate până acum, fără să mai ţinem cont de prejudecăţi ori de părerile altora. Totodată, suntem descătuşaţi de complexe şi îndoieli în dragoste, şi tindem să ne abordăm cu spontaneitate şi îndrăzneala viaţa sentimentală.
Aspecte astrologice în horoscopul martie 2017
Prezenţa lui Marte în Taur ne înarmează cu o perseverenţă neostoită, chiar cu încăpăţânare, şi ne ispiteşte să subevaluăm opiniilor altora. Nu permitem ca nimeni şi nimic să ne invadeze spaţiul personal, să se bage neinvitat în treburile noastre, iar răbdarea ieşită din comun ne sprijină să ne focalizăm cu succes pe ţeluri pe termen lung.
Aspecte astrologice in horoscopul februarie 2015
In horoscopul februarie 2015, linistea, pasivitatea si atitudinea meditativa conferite de prezenta Soarelui in Pesti sunt contracarate de tranzitul lui Marte si cel al lui Venus in Berbec, ce pun accentul pe spontaneitate, incredere in sine, spirit competitiv si indrazneala atat in dragoste, cat si in celalalte importante planuri ale existentei. Cum se reflecta aceste aspecte astrologice in viata noastra urmeaza sa aflati curand, in horoscopul februarie 2015 dedicat fiecarei zodii in parte.
Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2016
Aspectele astrologice principale din horoscopul lunii iunie 2016 sunt tranzitul lui Mercur în Gemeni şi apoi în Rac, mişcarea retrogradă asumată de Neptun în Peşti, amplasarea atât a lui Venus cât şi a Soarelui în Rac, precum reluarea parcursului direct al lui Marte în Scorpion.
Aspecte astrologice în horoscopul februarie 2018
Principalele evenimente astrologice din horoscopul februarie 2018 sunt intrarea lui Venus în Pești, tranziturile lui Mercur și Soarelui în Pești, și apariția Lunii noi în Vărsător. Acest context astral imprimă câteva influențe generale fiecărei zodii în parte...
Aspecte astrologice in luna septembrie 2011
Evenimente astrale importante in luna septembrie 2011.
Aspecte astrologice in luna septembrie 2010
Principalele evenimente planetare din luna septembrie 2010.
Aspecte astrologice în horoscopul octombrie 2015
Horoscopul octombrie 2015 anunţă o perioadă cumva mai liniştită decât cele cu care ne-au obişnuit în ultima vreme astrele. Desigur, aceasta pare să fie liniştea dinaintea unei furtuni! Oricum, Fecioara, Balanţa, Capricornul, Săgetătorul şi Peştii au parte de ceva mai multă acţiune, Berbecul şi Scorpionul au de a face cu numai câteva zgâlţâituri...
Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2015
Potrivit horoscopului noiembrie 2015, prima jumătate a lunii este marcată de o aparentă pasivitate, rezervată aprofundării lumii şi a rolului pe care îl avem în ea, unei abordări prudente a existenţei ce ne permite să descoperim în ce ape se scaldă cei din jurul nostru. Aceste influenţe, deteminate de tranzitul lui Mercur în Scorpion şi cel al lui Venus în Balanţă, lasă apoi locul unui fierbinte neastâmpăr de a ne înţelege şi apropia partenerii din plan personal, social şi profesional (Marte în Balanţă), de a ne extinde sfera de influenţă, cunoaşterea şi a ne înarma cu un sporit optimism (Mercur şi Soarele în Săgetător). Pentru a vedea cum se reflectă aceste tendinţe pentru în viaţa ta, urmăreşte horoscopul lunii noiembrie 2015 pentru toate zodiile de pe diane.ro.
Aspecte astrologice în horoscopul decembrie 2015
Horoscopul decembrie 2015 stă, desigur, sub semnul sărbătorilor de iarnă, dar şi al bilanţurilor din anul ce este pe cale să treacă, precum şi al speranţelor legate de noul an. Planeta Venus, prezentă în Scorpion de la începutul lunii decembrie ne călăuzeşte spre relaţiile noastre umane cele mai adânci, dar şi a temerilor că am putea fi înşelaţi în aşteptările noastre de cei pe care îi iubim.
Aspecte astrologice în horoscopul februarie 2016
Horoscopul lunii februarie 2016 ne insuflă imboldul de a ne deschide spre lume, a ne călca în picioare obiceiurile şi conformismele, şi a ne împrospăta vieţile.
Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2016
Energeticul Marte amplasat în Vărsător ne conferă o perspectivă obiectivă şi lucidă, raţională asupra lumii, care ne permite să aflăm căi noi, neobişnuite, dar eficiente în urmărirea ţelurilor noastre. Mai puţin orgolioşi, ne încadrăm din ce în ce mai bine în activităţile de echipă.
Aspecte astrologice in horoscopul iulie 2014
Horoscopul iulie 2014 se remarca prin numeroase si majore evenimente astrologice avand potentialul de a marca pregnant noi incercari si drumuri de rascruce in destinul nativilor din toate zodiile. Intre acestea nu au cum a nu fi mentionate tranzitul lui Jupiter in Leu, revenirea lui Saturn in tranzit direct in Scorpion, trecerea lui Uranus in aspect retrograd in Berbec si intrarea lui Marte in Scorpion.
Aspecte astrologice în horoscopul ianuarie 2018
Aspectele, evenimentele astrale majore din horoscopul ianuarie 2018 constau din tranzitul lui Mercur în Capricorn, parcursul Soarelui și al lui Venus în Vărsător, și prezența lui Marte în Săgetător. Luna plină apare în ianurie atât în Rac, cât și în Leu, iar Luna nouă luminează sectorul Capricornului.
Aspecte astrologice in horoscopul august 2014
In horoscopul august 2014, numai cateva obiecte astrale pasesc peste granita unui nou semn zodiacal (Venus, Mercur si Soarele) dar, in schimb , avem parte de o sumedenie de aspecte astrale (trigonuri, conjunctii, opozitii si sextile) ce confera varietate si chiar dramatism mai ales in zodiile Leului, Scorpionului si Berbecului.
Aspecte astrologice in horoscopul decembrie 2014
In horoscopul decembrie 2014, intoarcerea lui Uranus in aspect direct in Berbec ne indreapta atentia intr-o sporita masura spre lumea exterioara, imboldindu-ne sa iesim din tipare ori din inertie, si sa ne luptam pentru idealurile noastre, in vreme ce tranzitul initiat de Saturn in Sagetator ne pune in vedere ca trebuie sa ne asumam sarcinile si responsabilitatile tinand de educatie sau impuse de credintele noastre personale ori religioase, sa ne revedem promisiunile si sperantele asociate cu relatiile noastre umane cele mai importante. Marte in Varsator ne poate determina sa ne lasam putin deoparte orgoliile, sa conlucram mai mult cu cei din jurul nostru, si sa privim lumea dintr-o perspectiva mai rece sau mai rationala. Tranzitul retrograd al lui Jupiter ne ofera oportunitati legate mai ales de teluri interioare, de perfectionarea sinelui nostru, decat de implinirea prin altii. Venus, Mercur si Soarele in Capricorn ne indruma sa fim cat mai seriosi in tot ceea ce ne propunem sa facem, indiferent daca este vorba despre aspiratii personale, sociale, amoroase ori de afaceri.
Aspecte astrologice in horoscopul iunie 2015
Horoscopul iunie 2015 este dominat de sosirea lui Venus, a Soarelui si a lui Marte in Rac, si de debutul tranziturilor retrograde ale lui Neptun si Saturn. Daca cele dintai aspecte astrale indica o sporita nevoie de siguranta emotionala, un mai mare atasament afectiv (uneori chiar dependenta) fata de oamenii indragiti, o crescanda sensibilitate si receptivitate, si tendinta de a ne lasa in voia capriciilor si impresiilor de moment, parcursul retrograd al lui Neptun in Pesti ne ascute si mai mult emotivitatea, ne indeamna sa ne ascultam vocea interioara si ne face mai capabili sa deslusim iluziile din jurul nostru