link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Balanţă octombrie 2017
de godessdiana88 la: 17/09/2017 18:50:51
Încrederea în tine însuţi şi regăsirea, valorificarea talentelor, înzestrărilor tale se înalţă la o cotă foarte înaltă. Chiar dacă lumea nu ştie cum să-ţi mai facă pe plac, să te aprecieze şi să te laude, pari să nu te dai înapoi de la nimic pentru a-ţi spori atractivitatea, mai ales că Venus te călăuzeşte în acest sens cum să iei cele mai bune, mai inspirate decizii.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Balanţă octombrie 2017"

Horoscop Capricorn octombrie 2017
Tensiunea şi combativitatea cu care te încarcă Luna plină ivită pe 5 octombrie 2017 în Berbec te poate determina să te lansezi într-o ceartă înverşunată cu o rudă. Cu toate astea, îţi estimezi cu obiectivitate planurile legate de casă şi familie, fiind dispus să te debarasezi de cele nerealiste şi să adopţi altele noi, conform actualului stadiu al vieţii tale. Nu este totuşi cazul să iei o decizie importantă deocamdată. Viitorul apropiat îţi rezervă câteva surprize ce-ţi pot devia traiectoria destinului!
Horoscop Balanţă octombrie 2015
Horoscopul Balanţei octombrie 2015 evidenţiază întărirea impactului personalităţii tale asupra lumii, o efervescentă agilitate mentală, necesitatea de a te feri de capcanele trecutului şi a-l pune în slujba prezentului şi viitorului, şi dezideratul de a fi mai perseverent în urmărirea ţelurilor tale. Viaţa sentimentală nu suportă luminile reflectoarelor, preferă să-şi caute loc în spatele cortinei sferei sociale, iar întreprinderile tale financiare devin tot mai promiţătoare.
Horoscop Scorpion octombrie 2017
Optimismul, gândirea pozitivă, încrederea în tine însuţi, inclusiv în interacţiunea cu cei din jur, reprezintă atuurile tale incontestabile în această lună. Norocul tinde mai mereu să fie de partea ta şi ai prilejul să-ţi promovezi cu uşurinţă interesele şi să progresezi notabil în drumul către ţelurile tale.
Horoscop Berbec octombrie 2017
Ai abilitatea de a da deoparte valul aparenţelor şi a investiga ceea ce se află dincolo de ele. Te simţi îmboldit să sari fără nici o ezitare în ajutorul prietenilor şi oamenilor îndrăgiţi ajunşi la necaz. Către sfârşitul lunii, pari să fii niţel mai secretos, mai închis în tine însuţi, străbătut de o înaltă emotivitate, dornic să schimbi un aspect major al existenţei tale.
Horoscop Taur octombrie 2017
Pari să fii motivat să îţi instaurezi un echilibru stabil în viaţă, astfel încât, de exemplu, să nu acorzi prea mult timp preocupărilor profesionale în defavoarea celor personale.
Horoscop Gemeni octombrie 2017
Deşi responsabilităţile profesionale te solicită cu insistenţă, eşti predispus să-ţi dedici cât îţi rămâne din timpul liber unor plăceri simple, chiar inocente, izvorâte din ieşirea la suprafaţă a copilului din interiorul tău.
Horoscop Rac octombrie 2017
Riscul de a pica pe pantă iresponsabilităţii din pricina influenţelor de mai sus îţi este micşorat de locul central pe care-l ocupă în această lună casa şi familia în mintea ta, în sufletul tău. Te simţi mobilizat să faci tot ceea ce-ţi stă în putinţă pentru a asigura stabilitatea din relaţiile cu cei îndrăgiţi, cu rudele apropiate, şi nu eşti stăpânit de nici un fel de ezitare în a găsi rezolvări rapide, temeinice, ale oricăror probleme care le pot afecta pe acestea.
Horoscop Leu octombrie 2017
Te simţi în largul tău, în elementul tău cu precădere acasă şi, din acest motiv, poţi acorda o scăzută atenţie vieţii sociale. În plus, pari să fii antrenat mai frecvent în reuniuni, petreceri de familie. Eşti tentat să dai o nouă faţă locuinţei tale, să o redecorezi, eventual să-i schimbi mobilierul.
Horoscop Fecioară octombrie 2017
Mintea îţi este extrem de activă, febrilă, şi-ţi izvodeşte idei ingenioase, inovatoare, pe care le împărtăşeşti cu entuziasm celor din preajmă şi îţi sunt apreciate de aceştia. Eşti, de altfel, foarte sociabil, şi ai din această cauză prilejul să-ţi măreşti numărul de prieteni şi contacte umane utile. Pari să atragi înspre tine mai cu seamă oameni care-ţi inspiră siguranţă, îţi cresc respectul de sine.
Horoscop Balanţă octombrie 2016
Luna nouă ivită pe 1 octombrie 2016 în Balanţă nu îţi infuzează armonie şi bună înţelegere în relaţiile personale ci, dimpotrivă, le zguduie din temelii, punându-le la încercare prin situaţii la limită, ieşite din comun. Oportunităţile sociale şi profesionale îşi fac apariţia numai dacă te dezrădăcinezi din obişnuinţe şi ai curajul să-ţi asumi o imagine personală sau o atitudine îndrăzneaţă, chiar provocatoare.
Horoscop Balanţă ianuarie 2017
Persoanele şi conjuncturile pe care erai sigur până mai ieri iau o turnură neaşteptată, îţi înşeală câteodată aşteptările şi speranţele. Nu trebuie să te laşi pradă dezamăgirilor, ci să te adaptezi din mers orientărilor din mediul înconjurător, până reuşeşti să le întrevezi sensul şi să le pui în slujba intereselor tale.
Horoscop Balanţă martie 2017
Ai oportunitatea să simţi intens cum ar fi să fii în pielea celor de care te leagă parteneriate, să înţelegi valoarea persoanelor cu care îţi împleteşti eforturile ori aspiraţiile. Încă o dată, ai ocazia să îţi optimizezi legăturile de asociere şi chiar să închegi altele, noi, ce-ţi făgăduiesc realizări de excepţie.
Horoscop Balanţă aprilie 2017
Interacţiunea cu cei din jur tinde să aibă carenţe, să devină confuză odată cu 5 aprilie, ziua de debut a parcursului retrograd al lui Saturn în Săgetător. Este necesar să-ţi subliniezi cu insistenţă intenţiile, gesturile, acţiunile, astfel încât să nu fii înţeles greşit, subapreciat de alţii.
Horoscop Balanţă mai 2017
Problemele din relaţiile de parteneriat din plan personal, social şi profesional ce te-au marcat probabil în ultimul timp tind să-şi găsească rezolvarea ca efect al revenirii lui Mercur, odată cu 3 mai, în tranzit direct în Berbec
Horoscop Balanţă iunie 2017
Ambiţia crescândă care te caracterizează în această lună se împleteşte cu dorinţa de a te debarasa de superficialism şi a explora în adâncime orice îţi propui să faci. Marte în Rac şi Venus în Taur te însufleţesc să îţi depăşeşti limitele exterioare şi interioare, să realizezi ceva cu adevărat important.
Horoscop Balanţă iulie 2017
Setea de inedit şi năzuinţa de a-ţi extinde orizonturile ţi se împletesc cu focalizarea către prietenii şi idealuri înalte. Independenţa ta şi modul cum îţi croieşti drum spre viitor sunt priorităţi în această conjunctură astrală.
Horoscop Balanţă august 2017
Oamenii apropiaţi, îndeosebi cei de care te leagă parteneriate în plan social, profesional îţi rezervă suprize plăcute şi neplăcute, îţi pun la încercare răbdarea şi flexibilitatea. Este nevoie să fii cât mai deschis faţă de idei noi, să te adaptezi din mers unor turnuri neobişnuite ale relaţiilor de asociere sau colaborare.
Horoscop Balanţă septembrie 2017
Partea bună este că ai putinţa să intri strâns în contact cu lumea ta interioară, să treci printr-un fel de însănătoşire emoţională sau spirituală, să profiţi de o sporită imaginaţie şi intuiţie.
Horoscop Balanţă noiembrie 2017
Angrenajele minţii ţi se învârt cu mare viteză, eşti preocupat de o grămadă de idei, activităţi, însă eşti înclinat să sari cu repeziciune de la una la altă, aşa că nu ţi se recomandă să te dedici unor proiecte laborioase, de detaliu, pe termen lung.
Horoscop Balanță decembrie 2017
Poate fi nevoie, totodată, să-ți reafirmi valorile, ceea ce prețuiești mai mult pe lume. Nu mai ești dispus să îți treci sub tăcere credințele și să aprobi tacit, din comoditate, păreri cu care nu ești de acord. Din acest motiv, uneori, te poți lansa în diatribe, în dispute prea vehemente cu alții.
Horoscop Balanță octombrie 2018
La începutul lunii, pari să fii marcat de o relativă nemulțumire față de ceea ce obții prin punerea la treabă a talentelor, resurselor tale interioare. În acest context, este nevoie să discerni între iluzie și realitate, să verifici ce anume îți împiedică cu adevărat exploatarea abilităților tale. Poate fi vorba despre o persoană, o conjunctură ce-ți pune piedici, sau despre o atitudine de-a ta ce trebuie să fie revizuită, ajustată.
Horoscop Balanță octombrie 2019
Ești înclinat să-ți asiguri un confort fizic cât mai mare, să-ți oferi plăceri refuzate altădată, să te răsfeți nițel, poate cu masaje, saună, și delicii culinare. În același timp, ești atras de frumusețile lumii și tinzi, câteodată, să ignori aspectele urâte, neplăcute ale acesteia. Te dedici în mod sporit unor activități culturale, poate și unor demersuri artistice personale.
Horoscop Balanţă februarie 2017
Deşi ai idei inspirate, îţi poate veni greu să le pui în practică din cauza lipsei de perseverenţă, a înclinaţiei de a te lăsa în voia plăcerilor şi distracţiilor.
Horoscop Peşti octombrie 2017
Relaţiile de parteneriat capătă prioritate, aşa că trebuie să te pregăteşti pesntru nişte transformări bruşte în alianţele profesionale şi personale. În data de 19 octombrie 2017, Luna nouă din Balanţă iscă probleme în asocieri, poate preschimba dispute minore în certuri înverşunate. Comunica-ţi intenţiile cu claritate partenerilor şi depune mai multe eforturi în reclădirea conexiunilor cu aceştia.
Horoscop 23-29 octombrie 2017
Horoscopul săptămânii viitoare: 23-29 octombrie 2017. Aflati ce v-au rezervat astrele de la site-ul de astrologie numarul 1 in Romania!
Horoscop Leu octombrie 2013
Horoscopului Leului octombrie 2013 prefigureaza o perioada adeseori norocoasa in dragoste, caracterizata de un mare aflux de creativitate, o invigorare a increderii in fortele sinelui si o profunda ancorare in valorile caminului si familiei.
Horoscop Balanta octombrie 2014
Horoscopul Balantei octombrie 2014 ia in considerare o sumedenie de aspecte astrale, prefigurand focalizarea spre propriul sistem de valori, o oportuna comunicare cu oamenii gratie si unei mari puteri de convingere, o fortificatoare incredere in tine insuti, abilitatea de a-ti intari aliantele si, spre finalul lunii, tendinta de a da intaietate relatiilor familiale. Daca sfera financiara pare a-ti prilejui consistente satisfactii, subiectivismul si o intensa impulsivitate pot pune piedici in implinirea aspiratiilor tale.
Horoscop Sagetator octombrie 2014
Horoscopul Sagetatorului octombrie 2014 lasa sa se intrezareasca benefice si lamuritoare imersiuni in trecut si in lumea subconstienta, ce nu exclud deloc satisfacerea setei de a trai clipa si a te lasa in voia distractiilor. Ai mare grija cui ii daruiesti increderea ta, cultiva-ti cu prudenta relatiile de prietenie, planifica-ti cu discernamant actiunile, si vei putea profita din plin de siguranta si stabilitate in viata cea de toate zilele.
Horoscop Capricorn octombrie 2014
Horoscopul Capricornului octombrie 2014 anticipeaza o ferventa mobilizare spre obiectivele tale, o invigorare a relatiilor de prietenie, dar si tendinta de a fi mai individualizat, mai cu seama din cauza nazuintei de a-ti implini pana la capat obiectivele si a te impotrivi incercarilor unor persoane de a te manipula ori a profita de tine. Este nevoie sa-ti patrezi seninatatea, sa eviti certurile si sa fii cat mai flexibil in interactiunea sociala si profesionala.