link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Avocat român în Germania
de s0rYn la: 12/10/2017 18:15:40
În sprijinul românilor plecaţi din ţară şi care au întâmpinat evenimente neplăcute în Germania, dorim să înlesnim contactarea avocaţilor români, ...

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Avocat român în Germania"

Avocat român în Germania
În sprijinul românilor plecaţi din ţară şi care au întâmpinat evenimente neplăcute în Germania, dorim să înlesnim contactarea avocaţilor români ...
Domenii cu diacritice
EURid a anunțat că începând cu 10 decembrie personale și companiile din UE vor putea să înregistreze domenii care conțin caractere non-ASCII, printre care și diacriticele românești, germane, suedeze și așa mai departe. Numele IND (internaționalizate) sunt exclusive domeniului .eu, această decizie a fost luată având în vedere că UE are 23 de limbi oficiale, fiecare având caractere non-ASCII în alfabet.
Ministrul german de Externe, vizită cu peripeţii în România - Vezi mai multe pe www.prpress.ro
Ministrul german de Externe, vizită cu peripeţii în România - Vezi mai multe pe www.prpress.ro
Candidat unic pentru germanii din România
Conducerea FDGR Braşov a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, strategia Forumului Democrat al Germanilor din România pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.
Pașaport de Germania, de astăzi, un nou documentar românesc la HBO
Pașaport de Germania, de astăzi, un nou documentar românesc la HBO
Presa germană: România, ţara vrăjitoarelor călare pe mătură şi neimpozitate de Fisc
România continuă să fie, pentru jurnaliştii occidentali, o ţară ciudată, în care oamenii cred în vrăjitoare şi au multe obiceiuri care ţin de Evul Mediu. Intenţia Guvernului de la Bucureşti de a impozita veniturile câştigate de miile de vrăjitoare „albe şi negre” din întreaga ţară (pentru a aduce venituri suplimentare la bugetul de stat în plină criză economică), a atras din nou atenţia ziariştilor străini. Aceştia s-au deplasat personal în România pentru a analiza străfundurile vrăjitoriei şi mentalitatea noastră de popor superstiţios. Reportajele au fost difuzate, în Germania, de televiziunea ZDF şi de Bild.
România, între coaliţia ruso‑germană şi alianţa cu SUA
riza greacă a scos în evidenţă slăbiciunea UE. Cea mai mare putere europeană, Germania, se reorientează spre o alianţă cu Rusia, susţine George Friedman, preşedintele Stratfor.

Criza greacă scoate în evidenţă criza exis-tenţială a Europei, afirmă profesorul american. Ţările bogate, în special Germania, nu doresc să cheltuiască banii propriilor contribuabili pentru a veni în sprijinul ţărilor aflate în dificultate, dar, dacă o fac totuşi, doresc să aibă control asupra modului în care ele cheltuiesc aceşti bani. Dar, cum grecii resping controlul extern asupra finanţelor lor şi cum Tratatul de la Lisabona nu prevede astfel de prerogative şi obligaţii, există toate şansele ca Uniunea Europeană să involueze de la stadiul de proiect ambiţios de integrare economică şi politică la o alianţă de convenienţă construită în jurul beneficiilor economice ale ţărilor membre. <a href="http://gandeste.org/general/romania-intre-coalitia-ruso%e2%80%91germana-si-alianta-cu-sua/11031">[...]</a>
Avocaţii şi Mediatorii – O relaţie imposibilă? « România Blog
Relaţia dintre avocaţi şi mediatori, două categorii profesionale importante în realizarea actului de justiţie, pare să fie din ce în ce mai încordată pe fondul ...
VIDEO: Băse reloaded - Elena Udrea a plâns în Germania de mila turismului românesc
VIDEO: Băse reloaded - Elena Udrea a plâns în Germania de mila turismului românesc
Barbara Colceriu, românca de 17 ani care a cucerit Germania la Supertalent 2009
Barbara Colceriu, românca de 17 ani care a cucerit Germania la Supertalent 2009
VIDEO: Rezultate Finala Eurovision 2010. Câştigător – Lena, Germania, România pe 3, Republica Moldova în afara top 15
VIDEO: Rezultate Finala Eurovision 2010. Câştigător – Lena, Germania, România pe 3, Republica Moldova în afara top 15
Franţa şi Germania cer amânarea intrării României în Schengen
Franţa şi Germania cer amânarea intrării României în Schengen
Costel Busuioc 2: Linda Teodosiu, o româncă de 16 ani cucereşte publicul din Germania
Costel Busuioc 2: Linda Teodosiu, o româncă de 16 ani cucereşte publicul din Germania
Pagină Web Avocat « WHD.ro
Pagina Avocaţilor România oferă informaţii de bază din acest domeniu de activitate ...
Sistem de servire a mancarii in Germania…
Foarte intersant sistem de servire a mancarii o are restaurantul s’Baggers din Germania. Mancarea vine printr-un sistem bine gandit direct la tine la masa fara ca vre-un ospatar sa faca acest lucru. Comanda se face pe un touch screen atasat fiecarei mese, plus ca plata poate fi facuta cu cardul la masa, in acelasi timp poti sti cat mai dureaza exact pana vine mancarea.
Euro 2008 : Croaţia - Germania Live on Tvr1 online
In seara asta avem un meci important in grupa B , Croatia intalneste Germania .Ambele echipe au cate 3 puncte dupa viictoriile obtinute saptamana trecuta in fata Austriei si Poloniei .Sper sa prind meciul asta ca pe cel de aseara cu Portugalia nu l-am prins decat la sfarsit .
Pentru viozionare online /live intrati aici si scoateti soft ul , sau incercati cu adresa asta mms://clonetv.idle.ro:8888 unde o sa prindeti Tvr1
Cutremur When in Rome
Azi noapte a avut loc un cutremur in apropierea Romei. N-as scrie despre asta, dar am trimis o corespondenta-n Roma. Si chiar daca ea nu-mi trimite corespondente spre publicare, am totusi o responsabilitate legala, duty of care cum se zice.
Gunoiul românesc pute până la Bruxelles: Cetăteanul român va plăti o nota de plată piperată
Gunoiul românesc pute până la Bruxelles: Cetăteanul român va plăti o nota de plată piperată
Locuri de munca in Germania
In anul 2010 se pare ca in Germania se vor crea cele mai multe locuri de munca noi. Acest lucru este valabil datorita faptului ca Germania este se pare tara care a rezistat cel mai bine recesiunii care a cuprins intreaga planeta.
Andreea Balan si Nicola canta pentru romanii din Paris si Roma
Nicola si Andreea Balan, vor concerta in februarie si in martie in doua capitale europene Paris si Roma. Concertele
FMI râde cu un ochi şi plânge cu altul la România
FMI a transmis României două mesaje contrastante. Pe de o parte, s-a arătat “foarte impresionant” de măsurile de consolidare fiscală luate de Guvernul Boc, iar, pe de altă parte, şi-a manifestat îngrijorarea faţă de capacitatea aceluiaşi Executiv de a continua politicile de reformă. Mesajele nu sunt totuşi atât de şocante cum par. Cel mai greu de realizat în România pentru a se ieşi din actuala criză este ca lumea să înţeleagă despre ce e vorba în propoziţie. La noi se consideră că economia este un fel de plastilină pe care o poţi şmecheri cum vrei. Dacă nu le respecţi, legile economice se răzbună însă cu o precizie matematică. Premierul Boc este un om corect şi bine intenţionat. Dar asemenea calităţi nu sunt suficiente pentru a rezolva problemele ce confruntă economia şi finanţele româneşti. Trebuie să le şi înţelegi. Or, domnia sa nu pricepe de ce trebuie, de exemplu, să taie salariile bugetarilor. Vorbeşte despre o asemenea necesitate, dar nu crede.

Se comportă ca un avocat care este la bară şi ştie că trebuie să apere cazul respectiv, însă nu este convins că aşa trebuie făcut, deoarece nu înţelege acel fenomen. Emil Boc, aidoma tuturor politicienilor care s-au perindat la guvernare după ‘89, se întreabă cum ar putea fenta şi această problemă. În timp ce reformele promise dormeau în sertarele miniştrilor, premierul ne spunea să nu ne facem griji că sunt bani pentru plata salariilor şi pensiilor. Într-adevăr, bani erau, dar o bună parte din ei veneau de la FMI, care a greşit grav faţă de România, când a creat guvernanţilor noştri iluzia că pot trata într-un mod specific românesc problemele finanţelor publice, adică prin recurgerea la şiretlicuri. Nu îţi achiţi la timp datoriile faţă de firmele private pentru a nu-ţi creşte deficitul bugetar şi multe alte trucuri. Când însă Fondul le-a pus adevărul în faţă, guvernanţii nu au mai înţeles nimic. [...]
Cum văd chinezii situaţia financiară a României
China intră în războiul evaluărilor financiare, cu opinii contrare faţă de cei trei giganţi consacraţi - Moody’s, Standard&Poor’s şi Fitch, ameninţaţi deja de oficialii europeni că vor rămâne fără monopol.

Nu Statele Unite, ci China este cel mai sigur stat din lume, spune agenţia chineză de rating Dagong, care şi-a publicat în premieră evaluările de ţară. Chinezii au mai exclus de pe lista celor mai sigure state Germania, Franţa şi Marea Britanie, dar au păstrat evaluarea AAA pentru ţările mici: Norvegia, Danemarca, Luxemburg, Elveţia şi Singapore.

România, pe lista neagră

Veştile din China nu sunt însă bune pentru România. Chinezii ne acordă ratingul BB pentru creditele în valută, cu două trepte sub nivelul la care împrumutul nu mai este considerat o investiţie, ci o aventură. În Uniunea Europeană, doar grecii mai au un rating atât de scăzut, iar România se află pe locul 40 între cele 50 de ţări analizate. Standard&Poor’s şi Fitch dau României ratingul BB+, cu doar o treaptă sub pragul „junk”, iar Moody’s încă ţine România în clubul ţărilor cu „rating de investiţii”, pe ultima din cele zece trepte: Baa3...
Roma - fotografie / calator prin lume
Roma - daily photo / wallpaper
Locuri de munca in Germania
Germania a fost prima tara din Europa care a anuntat in anul 2010 doua trimestre de crestere economica si astfel a anuntat iesirea din recesiune.
Imnul romilor expulzati - Liberte, egalite, expulse
Chiar ma gandeam cand vom face si noi haz de necaz si tragem o parodie sa evidentiez expulzarea romilor din Franta. A iesit un imn al romilor expulzati, imn creat de trupa Divertis >>
Adobe lanseaza Project Rome
Proiectul Roma reprezinta cea mai noua aplicatie lansata de catre cei de la Adobe, este in varianta beta si deocamdata este gratuita. Proiectul Roma este disponibila atat ca o aplicatie web-based cat si ca o aplicatie desktop bazata pe Adobe Air si
Germania, mai aproape de iesirea din criza
Exporturile germane au urcat cu 3% in septembrie, fata de august a.c., cea ce confirma o crestere economica puternica a Germaniei in 2010.
Stratfor crede că aparteneţa României la UE îi frânează dezvoltarea economică
Dificultatea României de a-şi dezvolta economia este consecinţa apartenenţei sale la Uniunea Europeană, fiind un stat slab înconjurat de state puternice, este opinia exprimată într-o analiză Stratfor publicată marti.

Convingerea aproape unanimă a românilor că Uniunea Europeană şi NATO sunt garanţii ale prosperităţii şi securităţii l-a contrariat pe autorul analizei Stratfor care a vizitat recent România. Potrivit Stratfor, aceste “sanctuare” sunt din multe puncte de vedere nişte iluzii.

Referitor la Uniunea Europeană, Stratfor notează că atâta timp cât puterea principală este Germania, o ţară cu economia bazată pe exporturi, un stat emergent ca România, a cărei creştere depinde tot de exporturi, are puţin “spaţiu” lăsat pentru dezvoltare. [...]
Consumul românilor trage UE din criză Românii cheltuiesc de 6 ori mai mult ca nemtii!
“Nu renuntăm la turistii români. Un român cheltuieste 300 de euro pe zi, un german cheltuieste 45-50 de euro” (Nikos Diakolios, șeful Autoritătii Elene de Turism).

Păi cum, tati? Cum au ajuns românii să cheltuiască de 6 ori mai mult ca nemtii? Cum au ajuns turistii români să umple Grecia? E România de 6 ori mai profitabilă ca Germania? O fi economia românească vreo comoară nedescoperită? Da’ de unde! România practic nu mai are sector privat, la buget doar Dacia mai dă niste bani (cât o mai da), statul nu mai are de unde să plătească în 2011 pensiile si salariile (nici măcar așa, scăzute cu 25%). Iar marea majoritate a românilor habar n-au dacă or să mai aibă job în 2011. Păi atunci, de unde bani? [...]