link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Care procesor este mai bun…? Compară-le rapid şi află scorul, avantajele şi diferenţele
de s0rYn la: 14/11/2017 18:26:00
Care procesor este mai bun? În luarea deciziei cumpărării unui procesor se nasc întrebările: - Care procesor este mai bun: Intel sau AMD? - Care este ...

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Care procesor este mai bun…? Compară-le rapid şi află scorul, avantajele şi diferenţele"

Curierat rapid national si international avantajos, simplu
Curierat rapid national si international avantajos, simplu si eficient! Rapiditate, siguranta, comoditate sunt doar cateva dintre avantajele pe care RCE ACTIV LOGISTIC le promoveaza prin serviciile oferite.
Curierat rapid national si international avantajos, simplu si eficient!
Rapiditate, siguranta, comoditate sunt doar cateva dintre avantajele pe care RCE ACTIV LOGISTIC le promoveaza prin serviciile oferite.
Procesoare la cel mai bun pret
Procesoare la ITGalaxy preturi mici, cele mai bune promotii, livrare rapida, rate fara dobanda. Alege din peste 120 modele de procesoare, 20 promotii, preturi incepand de la 48 lei. Toate procesoarele comercializate sunt noi, originale si au garantie oficiala din partea producatorilor.
Placi de baza la cel mai bun pret
Placi de baza la ITGalaxy preturi mici, cele mai bune promotii, livrare rapida, rate fara dobanda. Alege din peste 460 placi de baza, 20 promotii, preturi incepand de la 115 lei. Placi de baza Asrock, Asus, Gigabyte, MSI noi, garantie oficiala din parte producatorilor
SSD la cel mai bun pret
SSD la ITGalaxy preturi mici, cele mai bune promotii, livrare rapida, rate fara dobanda. Alege din peste 225 modele SSD, 10 promotii, preturi incepand de la 130,88 lei. SSD comercializate Adata, Corsair, Crucial, Kingmax, Kingstone, Samsung etc sunt noi si au garantie oficiala din partea producatorilor
Cum să fii un bun prieten
Un bun prieten este ocupat (la fel ca majoritatea dintre noi), dar încă reuşeşte să îşi facă timp pentru prietenii săi. Prietenii buni, ştiu că prieteniile sunt unul din avantajele vieţii menite să îmbunătăţească lumea. Ei nu se uită la prietenii ca o pierdere de timp, sau ca ceva la care acordă atenţie doar atunci când are nevoie de o favoare.
Obtine un imprumut rapid cu Royal Amanet!
Serviciile de amanet ofera oamenilor sansa de a obtine imprumuturi in bani rapide si extrem de avantajoase.
Unul dintre cele mai populare servicii de amanet este amanetul de electronice. Subsidiar amanetului de electronice este serviciul de amanet tableta. In cazul in care nu stiai, folosindu-te de gadgetul tau, poti beneficia de imprumuturi avantajoase prin serviciul de amanet tableta.
Sunt numeroase casele de amanet, care pun la dispozitia clientilor lor serviciul de amanet tableta. Din pacate, insa, multe dintre casele de amanet tableta percep comisioane mult prea mari, pentru ca tranzactia sa se dovedeasca a fi una avantajoasa pentru client.
Royal-Amanet este una dintre cele mai serioase case de amanet tableta din Bucuresti. Avand o experienta vasta in serviciile de amanet tableta, Royal-Amanet este preferata multor clienti. Serviciul de amanet tableta oferit de Royal-Amanet se dovedeste a fi extrem de avantajos, oferind preturi mari si comisioane mici.
Afla in cele ce urmeaza cum anume poti beneficia de imprumuturile promise de amanetul de tableta.

Afla daca esti eligibil pentru amanetul de tableta
Serviciul de amanet tableta este accesibil tuturor care au varsta minima implinita de 18 ani si detin o tableta. Pentru a te bucura de imprumuturile avantajoase oferite de amanetul de tableta, in mod evident, trebuie sa vii la sediul Royal-Amanet impreuna cu gadgetul tau.

Cum se stabileste valoarea imprumutului tau
Pentru a se putea stabili suma de bani, care iti revine in urma amanetului de tableta, expertul Royal-Amanet efectueaza o evaluare tehnica a produsului tau. In cadrul amanetului de tableta, aceasta evaluare se face tinand cont de marca, modelul si gradul de uzura al tabletei tale.
Odata ce evaluarea este incheiata, specialistul in amanet tableta iti propune un pret. Regulile amanetului de tableta iti permite sa negociezi acest pret.
In final, odata ce se cade de comun acord in privinta imprumutului, se semneaza contractul de amanet tableta.
Informatii suplimentare se gasesc pe www.royal-amanet.ro.
Zidărie din BCA preţuri, renovări exterioare
BCA-ul – avantajele şi dezavantajele lui
- zidurile construite cu BCA (Beton Celular Autoclavizat) asigură singure termoizolaţia necesară, nemaifiind nevoie de materiale suplimentare;
- se execută rapid zidăria; dimensiunile unei bucaţi de BCA echivalează cu 10 cărămizi standard;
- BCA-ul este material productiv, fiind masiv dar uşor poate fi pus în operă cu consum redus de manoperă şi mortar;
- fiind un material complet mineral este ignifug, limitele de rezistenţă la foc a elementelor din BCA sunt în conformitate cu prevederile STAS 7771/1981;
- BCA-ul este un material ecologic, nu este toxic, nu poluează mediul înconjurător;
- produsele din BCA au caracteristici fono-absorbante deosebite; asigură o izolaţie fonică mai bună comparativ cu alte materiale pentru construcţii;
- BCA-ul permite realizarea de finisaje variate;
- produsele din BCA au absorbţie redusă de apă şi prezintă o rezistenţă ridicată la cicluri succesive înghet-dezghet;
- operaţii ulterioare ca tăierea, găurirea, frezare, realizarea instalaţiilor îngropate în zid, se realizează cu uşurinţă şi ieftin, fără ca blocul să fie spart;
- având coeficient de conductivitate termică mic, pierderea de căldură din interiorul clădirilor executate din BCA, către exterior este redusă;
- fiind material executat cu diferite clase de rezistenţă se poate folosi combinaţia optimă dintre capacitatea de termoizolaţie, rezistentă la compresiune şi grosimea zidurilor;
- clădirile din BCA asigură un climat placut şi maximum de confort prin eliminarea riscului apariţiei condensului – sunt răcoroase vara şi călduroase iarna;
- dimensiunile variate facilitează simplificarea proiectării – se realizează toate tipurile de zidărie;
- material cu capacitate termoizolantă bună chiar în cazul unor pereţi subţiri, ignifug şi izolant fonic, conduce la reducerea costului final al lucrării prezintă siguranţă la manipulare şi transport, datorita livrării pachetizat, paletizat şi înfoliat în folie termocontractibilă;
- ca dezavantaj, structura de rezistenţă a casei nu va avea ca suport zidăria din BCA ci cadrele, centurile şi sâmburii din beton armat. BCA-ul nu are decât rolul de a umple golurile dintre acestea. Datorită acestui fapt (a gradului crescut de armare) se măresc mult costurile de construcţie.
Zaplo
Toate detaliile despre modul in care Zaplo ofera in cele mai bune conditii imprumuturi rapide nebancare tuturor clientilor interesati.
Sexualizare, infrumusetzare - metode alternative (album de poze)
Un album de poze Picasa, alb-negru, de metode alternative de lungire a gatului. Majoritatea sunt mai bune si mai rapide decat inelele din Tailanda!
Adevarul despre Fructele Acai
Fructele Acai au ajuns in ultimul timp in mare voga in toata lumea. O multime de comercializanti promoveaza calitatile acestor fructe ‘minune’ pretinzand ca sunt bune pentru slabire rapida, eliminarea toxinelor si multe altele.
Avem pagina de Facebook
Buna! :)

Am facut rapid si o pagina de Facebook.
Ce solutii pentru ingrijirea lentilelor este bine sa folositi
Cei de la optilen.ro va ofera cele mai bune solutii de ingrijire a lentilelor de contact si preturi foarte bune, comparativ cu calitatea acestor produse.
Vise obisnuite si vise prevestitoare
Există vise mai speciale - e drept, mai puțin frecvent - care nu au nicio legătură cu activitatea de peste zi și care par să ne anunțe un anumit eveniment. De exemplu, visăm o persoană la care nu ne-am mai gândit de câteva luni bune, iar a doua zi aflăm o veste despre ea sau chiar o întâlnim față în față.
Scapa de riduri si piele uscata cu crema antirid bio
In Romania, cea mai buna crema antirid bio, la un pret avantajos, poate fi gasita la Biovoice. Intrand pe site-ul Biovoice poti gasi o gama larga de creme antirid bio de diverse sortimente: banane, vanilie sau citron.
Chestionare auto - cinci pasi catre obtinerea permisului auto
Rezolvati cat mai multe chestionare auto! Veti vedea ca nu e in zadar! Ganditi-va de cate ori repetati in minte un numar de telefon atunci cand vi-l dicteaza cineva si nu aveti la indemana un creion si o foaie de hartie sa notati? Dar cand trebuie sa invatati pentru un examen? De cate ori reluati materialul pentru a va asigura ca stiti sa reproduceti macar ideile principale, pe care apoi sa le dezvoltati in stilul propriu? La fel trebuie sa se intample si atunci cand ne pregatim pentru examenul teoretic de obtinere a permisului auto. Este vorba de un examen ca toate celelalte, cu mentiunea ca in acest caz avem de-a face cu informatii exacte, pe care nu le putem interpreta.

Chestionare auto - pasi care sa ne ghideze catre succes
1. Citirea codului rutier si sublinierea pasajelor care ne pun in dificultate. Fiecare dintre noi are deja cateva informatii despre condus atunci cand incepe scoala de soferi, informatii venite din diverse surse, inclusiv din experienta ca pasager. Este important ca informatiile pe care le avem sa fie trecute prin filtrul manualului, pentru confirmarea sau infirmarea lor. La fel de important este sublinierea acelor informatii pe care nu le aveam, pentru a putea sa le gasim mai usor atunci cand citim codul rutier pentru a doua oara.
2. Completarea cat mai multor chestionare auto online disponibile pe http://chestauto.ro/, pentru categoria de permis dorita (a,b,c,d sau e). Dupa citirea codului rutier este indicat sa verificam ce am retinut si ce am omis, iar metoda ideala de verificare este completarea acestor chestionare auto si verificarea raspunsurilor.
3. Dupa prima completare a chestionarelor auto, recomandam recitirea codului rutier, cu focus pe subiectele din chestionarele drpciv la care s-a raspuns gresit.
4. Completarea chestionarelor auto inca o data, inclusiv a celor la care s-a raspuns corect de la prima incercare. Chiar daca poate parea inutil, este posibil ca din cauza multitudinii de intrebari si a capcanelor din anumite intrebari, sa devenim confuzi si sa incurcam raspunsurile. Pentru a simplifica putin lucrurile, se pot completa in functie de categoria sau categoriile care ne-au pus probleme in prima faza (indicatoare, prioritate, depasire, conducere preventiva, etc). De aceea, repetitia tuturor chestionarelor online, ne va inaltura orice urma de indoiala. Daca rezultatele sunt bune si reusim sa obtinem un scor de peste 24 din 26, atunci suntem pe drumul cel bun si avem siguranta ca vom obtine un scor bun si la examenul teoretic de la politie.
5. Adresarea constanta de intrebari intructorului auto, in timpul orelor de conducere. Este recomandat sa verificam anumite informatii si reguli impreuna cu instructorul, chiar in timpul orelor de conducere. Instructorul are experienta si disponibilitatea sa ne asiste in invatarea regulilor de circulatie si in timpul orelor de practica.
Alte sfaturi in urmatoarele articole. Pana atunci, intrati pe http://chestauto.ro/ !
Mai bun
Dacă ai văzut diferenţele între unul şi altul, este corect să apreciezi ce are fiecare şi eventual să lucrezi pe ceea ce oferă fiecare om în parte şi nu să-l “concediezi” pe unul, pentru că ţi se pare ţie că în general e mai bun altul.
Credit rapid pentru locuinta cu rata fixa IFN cel mai bun credit [AICI]
Credit rapid pentru locuinta cu rata fixa IFN cel mai bun credit [AICI]
Ultrabook Dell procesor Intel i5 la un pret bun online de la Badabum
Ultrabook Dell procesor Intel i5 la un pret bun online de la Badabum
Top 3 cele mai bune denitrificatoare pentru tratarea rapida a apei cu nitrati
Top 3 cele mai bune denitrificatoare pentru tratarea rapida a apei cu nitrati
Laptop HP Pavilion 15-n003sq cu procesor Intel Core i7-4500U 1.80GHz, Haswell, 8GB, 1TB, nVidia GeForce GT 740M 2GB, FreeDOS - Review, Pareri, Pret mic si bun | Blogul lui Costel
Ca seria Pavilion e una cu modele bune de la HP, o stim. Avem inaintea noastra un model puternic, pentru cei care vor sa ruleze aproape orice. Cand spun orice ma refer la tot ce cuprinde pentru noi cei care umblam cu aplicatii obisnuite, dar si pretentioase, cum ar fi ultimele versiuni de jocuri.

Procesorul este din clasa de top a celor de la Intel. Cu un i7 as sta si eu in fata :) . Iar cei 8 GB de RAM m-ar face sa zbor peste aplicatii, sa tin deschise toate, fara teama ca mi se va termina memoria. Eh, are si ea o limita, desigur, insa stam fara griji in privinta asta cu un astfel de notebook.
Laptop Acer Aspire V5-131-10072G32nkk cu procesor Intel Celeron 1007U 1.50 GHz, 2 GB, 320 GB - Review Pareri Pret mic si bun | Blogul lui Costel
Procesorul este un Intel Celeron 1007U de 1500 MHz cu 2048 KB cache, adica unul pentru modelele ieftine. Memoria RAM instalata e de 2 GB, dar poate di extinsa pana la 8 GB. Spatiul de stocare ofera doar 320 GB, care pentru cineva care doar navhigeaza pe internet sau mai citeste niste pdf-uri, va fi de ajuns. Observam ca nu sunt niste valori generoase, unele de mare performanta, ci sunt pentru un nivel minim spre mediu. Diagonala ecranului e de 11.6 inch, adica un model mititel, bun de luat incolo si incoace, dar care sa se miste bine pentru cateva operatiuni de prezentari, de navigare si aletel de genul acesta.
Cele mai bune oferte de credite bancare rapide
Aici gasesti cele mai bune oferte de imprumuturi rapide.Banii la tine acasa in 24 ore.
Zaplo.ro imprumut online-cel mai bun serviciu de imprumuturi rapide in 2016
Zaplo.ro imprumut online se anunta a fi cel mai bun serviciu de imprumuturi rapide in anul 2016, datorita numeroaselor avantaje oferite clientilor sai.
Imprumuturile rapide online, solutia cea mai buna a platii biletelor pentru evenimentele anului 2016
Doar cu imprumuturile rapide online, anul muzical 2016 poate fi anul la care ati visat dintoteaduna. Afla cum poti cumpara biletele cele mai bune, acum.
Credite rapide nebancare-comparatii
Doresti credite rapide nebancare? Exista multe posiblitati de a obtine un credit rapid online fara acte si acestea sunt IFN-uri ce acorda imprumuturi rapide nebancare. Avantajul acestora este ca nu cer atat de multe acte cum sunt cerute in cazul unui imprumut oferit de o institutie bancara.
Vraciul Iancu are cele mai bune rezultate rapide!!
Vraciul Iancu este recunoscut în ţară pentru faptul că practică ritualuri foarte eficiente, cu rezultate rapide. Se ştie despre el, că este între puţinii din ţară, care lucrează cu binecunoscutul preot Petru Budean. Secretele sale le păstrează cu sfinţenie.
Laptop Asus X550CA-XX103D cu procesor Intel Celeron 1007U 1.50 GHz, 4 GB, 500 GB, Intel HD Graphics, Free DOS – Review, Pareri, Pret mic si bun - Blogul lui Costel
Asadar, pentru Laptop Asus X550CA-XX103D avem un procesor Intel Celeron 1007U cu o frecventa de 1.50 GHz, ajutat de 4 GB DDR3, si un spatiu de stocare de 500 GB. Nu are placa video dedicata, dar va rula ok pentru o utilizare medie, de tip office fara probleme, dar si unele jocuri mai vechi, chiar si 3D.
Compara serviciile de credit rapid in cel mai convenabil si inteligent mod
Compara serviciile de credit rapid in cel mai convenabil si inteligent mod