link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
sunglasses shop voucher code
de allesia la: 08/12/2017 12:50:59

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"sunglasses shop voucher code"

Sunglasses shop code
Get your sunglasses shop disccount code today and redeem your 15 off voucher.
Sunglasses shop
Sunglasses shop
Codul de trimitere a paginii pe mess, agregatoare, retele sociale, etc.
Am fost intrebat in repetate randuri cum am introdus codul de trimitere a paginii pe Yahoo Messenger sau cum sa adaugi automat codul de trimitere pe Blogoree (Bligg).
Urban Shop
De curand s-a dat drumul la noul site Urban Shop , un site despre toale mai pentru hip-hoperi (asta pentru cine nu stie) .Aici puteti gasii blugi , hanorace, tricouri, sepci, curele de la firme precum Roca wear, Phat farm, Sir Benni Miles, Pelle Pelle , Karl Kani, South Pole sau Vokal .Comanda se face online, iar taxele postale variaza intre 10 si 20 ron in functie de greutatea coletului.
Primit pe mail: armele interzise cod real 200L12XD
Primit pe mail: armele interzise cod real 200L12XD
Codul Fiscal al Romaniei - veniturile neimpozabile
Detalii importante extrase din codul fiscal in vigoare in Romania.
Modificari ale Codului Fiscal in cazul TVA-ului (incepand cu 01.01.2010)
Extrase din OUG nr. 109/2009, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 689/13.10.2009, care aduce o serie de modificări şi completări Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.
Codul culorilor in HTML
De multe ori s-a intamplat sa am nevoie de codul culorilor in limbajul HTML, si bineinteles ca nu stiam “din cap” toate codurile culorilor html. Prin urmare, am sa va prezint si voua acest tabel cu culorile de baza din limbajul HTML... <a href="http://dan-blog.ro/codul-culorilor.html">[CITESTE TOT ARTICOLUL AICI]</a>
Ministerul de Finante a modificat Codul de Procedura Fiscala
În şedinţa de Guvern de ieri a fost aprobată OUG pentru completarea şi modificarea Codului de Procedură Fiscală care prevede o reducere a dobânzilor de întârziere pentru creanţe bugetare de la 0,1% la 0,05%, pentru fiecare zi de întârziere, de două ori mai mică faţă de nivelul din prezent, şi nicio sumă penalizatoare pentru primele 30 de zile de întârziere.
Recomandare produs - Ulei din ficat de cod capsule si sirop
Uleiul din ficat de cod Lysi este un este un supliment alimentar traditional islandez, obtinut din materie prima din apele Atlanticului de Nord, de cea mai buna calitate, cu actiune benefica pentru copii, adulti si varstnici.
Inutilitatea codului muncii in piata libera
Asistăm în momentul de față la o nouă încrâncenare politică ce a scos la iveală ”valorile” indiscutabile ale socialismului. Subiectul este unul de natură socialistă și reflectă intervenționismul statului în piața muncii (componentă a pieței libere). Politicienii români, incapabili să învețe ceva din lecția dură pe care ne-au servit-o din plin deceniile de socialism ”luminos”, devin părtinitori foarte rapid cu ”aducătorii de voturi” cărora le vând sloganuri ieftine cu privire la cât de atent și protector este statul.

De ce nu e nevoie de un cod al muncii și pe cine apără un astfel de cod? Codul muncii se adaugă obligatoriu oricărei înțelegeri directe între angajator (unde trebuie să facem o distincție clară între cel privat și cel public) şi angajaţii săi și reglementează toate ”anomaliile” sau “ticăloșiile” pe care angajatorii le-ar dori introduse în contractele de muncă (sau excluse din contractele de muncă): munca de probă, perioada determinată a contractelor de muncă, salariul colectiv, condiții colective de remuneare (concedii, prime, sporuri), concedierea celor care sunt incompetenți. Un astfel de cod este absolut inutil pe piața liberă unde contractul este legea părților și unde fiecare aspect trebuie negociat la sânge între angajat și angajatori. În această negociere atât angajatorul cât și angajatul pornesc de pe poziții egale: angajatorul are nevoie de competențele angajatului și angajatul are nevoie de proiectul antreprenorial al angajatorului. Deoarece există un interes comun (angajatul să se angajeze și angajatorul să angajeze forță de muncă), nimeni nu va fi discriminat în contract (cu condiția să fie atenți în negociere și în ceea ce semnează).
codul-muncii-titlul-ii-partea-1/
codul-muncii-titlul-ii-partea-1/
Noul Cod Rutier 2011
Vesti bune pentru soferii din Romania ... Noul Cod Rutier din 2011 va fi mai putin restrictiv decat pana acum ...
Lamuriri ITM cu privire la modificarea Codului Muncii incepand cu 01.05
ITM Bucuresti vine la randul lui si informeaza angajatii si angajatorii ca la data de 01.05.2011 au intrat in vigoare modificarile aduse Codului Muncii prin L 40/2011.
Modificarile aduse Codului Muncii
La data de 01.05.2011 au intrat in vigoare modificarile aduse Codului Muncii prin Legea nr. 40/2011.

Astfel :
- se instituie obligatia incheierii contractului individual de munca in forma scrisa ca o cerinta ad validitatem;
- dreptul angajatorului de a stabili obiectivele de performanta individuala si obligatia corelativa a acestuia de a informa salariatul cu privire la criteriile de evaluare a activitatii profesionale;
- obligatia legala expresa a angajatorului de a informa salariatul cu privire la fisa postului ;
- perioada de proba va putea avea o durata de maximum 90 de zile calendaristice in cazul functiilor de executie si 120 de zile calendaristice pentru functii de conducere, iar perioada maxima in care se pot face angajari succesive de proba este de 12 luni; (...)
Codul rutier 2013 pe intelesul tuturor
Codul rutier pe intelesul tuturor
ICCJ: Prevederile noului Cod civil privind efectele divortului asupra copiilor cuplurilor, aplicabile si cererilor anterioare
Prevederile noului Cod civil referitoare la efectele divortului cu privire la raporturile dintre parinti si copiii lor minori sunt aplicabile si cererilor de divort formulate inainte de intrarea in vigoare a noilor reglementari, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).
Noul Cod Civil. Conditiile de validitate a contractului. Efectele contractului. Garantii personale si garantii reale
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Buzau in parteneriat cu Baroul Buzau, Asociatia Romana pentru Studiul Dreptului Comparat si al Dreptului International Privat si CI Av.Dr. Florin Ciutacu organizeaza conferinta cu tema Noul Cod Civil. Conditiile de validitate a contractului. Efectele contractului. Garantii personale si garantii reale.
Noul Cod Civil. Transmisiunea obligatiilor. Obligatii complexe. Raspunderea civila. Garantii personale si garantii reale
Camera de Comert si Industrie Bihor si Asociatia Romana pentru Studiul Dreptului Comparat si al Dreptului International Privat organizeaza conferinta cu tema Noul Cod Civil. Transmisiunea obligatiilor. Obligatii complexe. Raspunderea civila. Garantii personale si garantii reale.
Pet shop
Pet shop
Campanie a pet shop-ului PetPal - Vrei sa fim prieteni? (comunicat de presa)
Campanie a pet shop-ului PetPal - Vrei sa fim prieteni? (comunicat de presa)
Care este raiul animalutelor de companie? Un pet shop
Care este raiul animalutelor de companie? Un pet shop
Petpal.ro pet shop-ul potrivit pentru animalutul tau
Petpal.ro pet shop-ul potrivit pentru animalutul tau
webRelease: Campanie online a pet shop-ului PetPal - Vrei sa fim prieteni?
webRelease: Campanie online a pet shop-ului PetPal - Vrei sa fim prieteni?
Pet Shop online PetPal 0726 738 725
Pet Shop online PetPal 0726 738 725
Pet Shop 0726 738 725
Pet Shop 0726 738 725
Pet Shop in Bucuresti
Pet Shop in Bucuresti 0726 738 725
Pictor Shop ofera clientilor standarde de calitate la orice material pentru pictura
Pictor Shop ofera clientilor standarde de calitate la orice material pentru pictura
Ce inseamna o afacere cu un pet shop online [comunicat de presa]
Ce inseamna o afacere cu un pet shop online