link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Citate despre Nașterea Domnului
de godessdiana88 la: 22/12/2017 17:06:27
"O singură dată în lumea noastră s-a întâmplat ca într-un grajd simplu să se afle ceva cu mult mai mare decât intreaga noastră lume."
C. S. Lewis

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Citate despre Nașterea Domnului"

Naşterea şi moartea sunt hotărâte de soartă | Poveşti chinezeşti
Vă aduc aici numai câteva din străvechile poveşti chinezeşti care ne învaţă că naşterea şi moartea ne sunt hotărâte de soartă şi, mai mult decât atât, că norocul şi prestigiul ne vin tot din ceruri.
Care sunt preferinţele noastre coloristice în funcţie de zodia şi Ascendentul pe care îl primim la naştere?
Care sunt preferinţele noastre coloristice în funcţie de zodia şi Ascendentul pe care îl primim la naştere?
Caracterul este arătat de zodia de naştere, iar temperamentul de către Ascendent
Caracterul este arătat de zodia de naştere, iar temperamentul de către Ascendent
Abdominoplastia, o soluţie chirurgicală pentru revenirea la vechile dimensiuni după naştere
Abdominoplastia, o soluţie chirurgicală pentru revenirea la vechile dimensiuni după naştere
PERFECTAREA CERTIFICATULUI DE NAȘTERE ÎN CEL MAI RESTRÂNS TERMEN!
Perfectarea certificatului de naștere poate fi efectuată mai simplu decât vă imaginați. Compania Emigrare.md este expert în perfectarea actelor de stare civilă și un adevărat as în obținerea certificatelor de naștere. Prima și unica acțiune pe care trebuie să o întreprindeți este să veniți la sediul nostru și să aduceți pachetul de documente. De restul ne ocupăm noi!
Dacă aveți nevoie de perfectarea certificatului de naștere, atunci ați trecut de cea mai îndelungată și cea mai dificilă procedură. De acum încolo totul este foarte simplu. Trebuie doar să aveți încredere în compania specializată în domeniu.
Pentru perfectarea certificatului de naștere românesc, este nevoie de cel moldovenesc, de dovada cetățeniei române, buletinul de identitate și încă câteva acte anexate la dosar. Dosarul trebuie să conțină toate documentele necesare, iar pentru a le aduna îți vine în ajutor compania noastră.
Fără perfectarea certificatului românesc de naștere nu poate fi obținut buletinul de identitate al statului român.
Mesaje de ziua de naştere, urări, felicitări aniversări speciale
Câteva mesaje foarte frumoase pentru a fi trimise celor care sărbătoresc ziua de naştere.

De ziua ta îţi doresc atâta noroc cât să nu poţi duce, fericire câtă nu-ţi poţi închipui, atâta sănătate la câtă nu te aştepţi.
Superstiții despre tortul de aniversare a zilei de naștere
Altii sunt de părere că tortul aniversar provine dintr-o tradiție populară din Germania. Nemții obișnuiau să facă cu prilejul zilei de naștere o prăjitură, un tort, în centrul căruia puneau o singură lumânare mare, ce simboliza lumina vieții.
Citate despre cunoaşterea prin ştiinţă
O colecţie de citate celebre.
Uiţi zile de naştere? | Pauza mea de relaxare
Cât de naşpa poate fi când uiţi de ziua unui/unei apropiate. Sau, şi mai rău, când îţi aduci aminte a doua zi şi ştii că pe respectiva persoană o deranjează mai tare să o feliciţi a doua zi decât să nu o feliciţi deloc (cum e nevastă-mea). Stai aşa, să nu crezi că am uitat de ziua ei. Noooooo. Păi mai aveam io degeţele să scriu acum? Tot aşa nasoale mai sunt şi...
Naşterea lui Zeus
Dar cum au venit pe lume zeii. Mai întâi vom vorbi despre Zeus, tatăl zeilor şi al oamenilor. Zeus (Jupiter) s-a născut din Cronos (Saturn) şi titanida Rheea (Tera la romani), de aceea poartă
Ce poţi face cu ocazia aniversării zilei tale de naştere?
Dacă am fost într-un altfel de viaţă înainte de a ne naşte şi mergem într-o altfel de existenţă după moarte, ei bine, asta este cu totul altceva. În planul prezent al trăirii noastre avem doar singură zi pe an menită celebrării fiinţării noastre pe pământ! Ce să facem cu ea, cum să o sărbătorim? Iată câteva idei...
Intel Larrabee dă naștere unor chipuri cu mai multe nuclee integrate | IT4Fans – te ajută să te miști în IT!
După ce a fost proclamat mort, apoi declarat ca fiind doar în comă, proiectul Larrabee al celor de la Intel s-a transformat într-un produs care are șanse mari să fie disponibil publicului larg. Intel a anunțat o nouă serie de chipuri „high performance”, care va avea numele de cod „Knights Corner” (Colțul Cavalerilor, e-he...). Chipurile vor fi construite pe arhitectura de 22nm și vor conține mai mult de 50 de nuclee (cores), Intel dorind astfel să ofere un concurent pentru sistemul CUDA scos de către Nvidia care a devenit celebru datorită imensei puteri de calcul oferite în materie de procesare paralelă.
Naşterea partea I-tâi
M-am trezit gol într-o mare de apă . Dau din mâini şi din picioare haotic , când înainte , când înapoi . Deşi nu ştiu ce fac , nu mă înec , ciudat , mă întreb ?! Inima-mi parcă sare din piept , corpul-mi parca arde deşi apa este rece . Trag pentru prima dată în piept aer . Vreau să mă opresc , să mă gândesc , dar mă cufund în neantul mării şi trebuie să înaintez , când înainte , când înapoi . O senzaţie ciudată mă cuprinde , mi-e teamă , deşi nu e vreun pericol iminent . Arunc privirea în sus şi observ cu stupoare ca cerul nu-i albastru , ci nu există . Parca aş înota într-o cutie , mă gandesc . Nu am însă prea mult timp de gândire , căci mă afund , trebuie să dau din picioare înainte şi înapoi .

Înot de câteva ore bune , dar nu sunt obosit . Pare ciudat tot acest joc , dar m-am obişnuit . Scriu cu greu aceste rânduri , undeva pe marginea subconştientului .
Naşterea partea II-a
Mă trezesc înotând în acelaşi vas cu apa . Cred că nu era timpul meu , de aceea nu am murit . Mi-a trecut şi capul şi totusi scriu ale mele gânduri pe o foaie de hârtie . Înot haotic , într-o mare fără valuri , împreuna cu alţi indivizi cu două mâini şi două picioare . Ciudat , ne-am organizat inconştient ca-ntrun banc de peşti . Dar totuşi fiecare dă din maini şi din picioare , regulat . Îi privesc , speriat . Mormăi fără să vreau şi mă doare limba . Sunt conştient probabil că încerc să comunic , dar n-am cuvinte . Iau o gură de apă , de această dată fără să mă înec şi rostesc fără să vreau un cuvânt ciudat : ” apă ” .

Înotăm cu toţii de circa jumatate de oră . Din cand în când un individ rosteşte cuvântul apă . E ciudat totuşi cum ne-am adunat laolalta , fără nici măcar să ne cunoaştem .
Poezii de Constantin Codreanu: Ca Blaga la fiecare naştere
Poezii de Constantin Codreanu: Ca Blaga la fiecare naştere
În Rusia ia naştere o mişcare anti-Putin - Solidarnosti
În Rusia ia naştere o mişcare anti-Putin - Solidarnosti
195 de ani de la naşterea poetului Taras Şevcenko
195 de ani de la naşterea poetului Taras Şevcenko
Monica Anghel: ,,Nicio femeie din familia mea nu a ştiut sexul copilului înainte de naştere"
Monica Anghel: ,,Nicio femeie din familia mea nu a ştiut sexul copilului înainte de naştere"
Nu, naşterea în sine nu este un proces amuzant. Chiar deloc. Este un proces neplacut, dureros, ruşinos,
Nu, naşterea în sine nu este un proces amuzant. Chiar deloc. Este un proces neplacut, dureros, ruşinos,
Naşterea Herei
Junona (Hera) a fost soţia lui Jupiter (Zeus) şi mama zeilor şi a oamenilor. Ea s-a născut din titanida Rheea şi zeul Timpului Cronos (Saturn) şi a fost sora lui Zeus. Despre ea ne cânta Homer
GOOGLE CELEBREAZĂ 130 DE ANI DE LA NAŞTEREA LUI GEORGE ENESCU
Intrand pe Google, am avut uimirea sa vad un logo special dedicat aniversarii de 130 de ani de la nasterea marelui compozitor roman George Enescu. Este o ocazie deosebita, cand Google alege o personalitate din Romania dedicandu-i un logo exclusiv. Ma incanta si consider acest “semn” unul de pretuire si recunoastere a celui mai mare si important muzician roman ( asa cum se spune atat in carti, pe net si in lume). Iata logo-ul :
Naşterea lumii moderne (1) « Gimnaziu.info
Satele şi oraşele Începând cu a doua jumătate a secolului al XIV-lea, activitatea în domeniul agricol s-a intensificat, chiar dacă nu s-au remarcat ...
Naşterea lumii moderne (2) « Gimnaziu.info
Anglia Războiul celor Două Roze s-a încheiat în 1485 prin victoria lui Henric al VII-lea. Acesta a preluat coroana Angliei, întemeind dinastia Tudor. ...
Cadouri bărbați pentru aniversare zi de naștere sau alte ocazii
Vezi doua magazine online in care gasesti cadouri pentru barbati foarte frumoase ce pot fi oferite de ziua de nastere.
Naşterea lumii moderne (1)
Începând cu a doua jumătate a secolului al XIV-lea, activitatea în domeniul agricol s-a intensificat, chiar dacă nu s-au remarcat progrese tehnice deosebite...
Naşterea lumii moderne (2)
Anglia Războiul celor Două Roze s-a încheiat în 1485 prin victoria lui Henric al VII-lea. Acesta a preluat coroana Angliei, întemeind dinastia Tudor. ...
Superstiții despre semnele din naștere | Ce înseamnă ele?
Într-o credință răspândită în întreaga lume, diverse evenimente, impresii, emoții prin care trec gravidele ar avea capacitatea (involuntară) de a crea anumite semne pe corpul pruncilor lor.
Buddha în citate, aforisme, maxime
Aceste citate, maxime, aforisme ale lui Buddha ("Cel iluminat" ori "Cel deşteptat") numit Gautama Buddha şi Siddhartha ("Cel care-şi atinge ţelul") Gautama sau Shakyamuni Buddha sunt repere, puncte de pornire spre învăţăturile sale ce au condus la naşterea uneia din cele mai importante religii ale lumii, buddhismul.
PRECUM UN BULGĂRE DE AUR ÎN MÂINILE DOMNULUI
Era miezul nopţii şi asta urma să fie ultima mea noapte în Penitenciarul Kirkham, iar în câteva momente urma să fie Ziua de naştere oficială a Maiestăţii Sale Regina, 9 iunie 1988, o zi care credeam că n-o să mai vină niciodată.
Cum stăteam pe patul celulei aşteptând să vină dimineaţa iar gardianul să-mi deschidă uşa, ei bine, pentru prima oară m-am simţit ca un copilaş aşteptând să vină dimineaţa de Crăciun să vadă ce cadouri sunt aşezate sub pom. Curând urma să părăsesc închisoarea, ducându-mă înapoi acasă la soţie şi copii, urma să încep o viaţă nouă şi să pun înapoi toate cioburile sfărâmate ale bietei mele foste vieţi pe care le lăsasem în urmă acum opt luni când am fost condamnat la doi ani de închisoare de către judecător. Mă întrebam cum va fi viaţa me acum şi stiam că nu va fi una de capul meu pentru că Dumnezeu a promis că va fi cu mine pe fiecarea pas din calea mea. Cum aşteptam eu ca dimineaţa să vină, mintea a început să-mi deruleze în faţa ochilor toate momentele vieţii mele.


M-am născut pe 17 Iulie 1951; pe mama o chema Joyce iar tatăl era Harold. Eram cel mijlociu din trei copii, având un frate mai mare Arthur şi o sora mai tânăra Diane. Erau doar ceva mai mult de trei ani diferenţă între noi trei aşa încât eram o familie foarte apropiată. N-am avut parte de o copilărie foarte aşezată deorece tata îşi schimba locul de muncă foarte frecvent aşa că noi toţi ne mutam peste tot în ţară. Până împlinisem paisprezece ani deja ne mutasem de vreo cincisprezece ori şi acum locuiam în Newport, South Wales. Aici am făcut primul meu pariu la cursele de cai şi aici m-am pricopsit cu apucătura de a paria. A fost să fie ca bunul meu prieten Nick Cork să mă ducă pentru întâia data la curse împreună cu familia sa şi de la primul pariu făcut mi-a trecut prin suflet un fior pe care nu-l mai simţisem niciodată. Calul pe care-l alesesem a câştigat şi-atunci am crezut că acesta e modul cel mai uşor de a deveni bogat şi de a face o grămada de bani.
Dacă aşi fi ştiut atunci toată nenorocirea ce se va aşterne în viaţa mea n-aş mai fi fost atât de nerăbdător să mai fac încă un pariu. Eram tânăr şi fără griji şi trăiam pentru „hic et nunc”, adică pentru aici şi acum. Conta doar adrenalina dată de pariuri...
Chiar atunci părinţii m-au anunţat că ei se vor muta înapoi în Manchester, dar deoarece examenele mele de sfârşit erau doar la câteva luni distanţă au fost de acord că pot să continui a locui în Newport în casa unui prieten până îmi vor termina toate examenele. Părinţii au fost de acord să platească patru lire jumătate pentru cheltuielile d epensiune şi încă o jumătate de liră pentru cheltuielile mele personale.
Locuiam cu prietenul meu Paul şi familia sa chiar peste drum de şcoala care o frecventam pe Brynglas Hill. Erau momente fericite pentru mine, căci Paul şi familia lui obişnuiau să parieze la cursele de cai iar sâmbăta era ziua pe care toţi o aşteptam cu nerăbdare deoarece ne înregistrasem pariurile şi vizionam cursele de cai la televizor.