link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Leu ianuarie 2018
de godessdiana88 la: 27/12/2017 18:46:49
taguri: Horoscop Leu ianuarie 2018 Diverse 
Ești preocupat, mai mult decât de obicei, de starea de sănătate. Te poți convinge să-ți faci o examinare medicală completă, să îți schimbi stilul de viață printr-un nou regim alimentar și/sau un program de exerciții fizice regulat. Aceste tendințe sunt accentuate pe 17 ianuarie 2018, sub vibrațiile Lunii noi din Capricorn. Ai posibilitatea să descoperi o modalitate inedită, ieșită din comun, de a-ți optimiza tonusul fizic și psihic!

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Leu ianuarie 2018"

Horoscop Leu ianuarie 2013
Horoscopul Leului ianuarie 2013 pune accentul pe relationarea cu oamenii din preajma, pe o comunicare onesta si directa cu persoanele apropiate si angajarea in promitatoare planuri pe termen lung.
Horoscop Leu ianuarie 2015
Horoscopul Leului ianuarie 2015 anunta o vadita intarire a legaturilor de parteneriat din toate planurile existentei, nazuinta de a te dedica unei stranse cooperari cu oamenii apropiati si o viata sentimentala marcata de o matura, profunda si fericita comuniune mentala si afectiva.
Horoscop Leu ianuarie 2012
In luna ianuarie 2012, horoscopul Leului lasa sa se intrezareasca o perioada fericita, de dialog si relationare fructuoasa cu ceilalti oameni, dar si o aspiratie febrila, adeseori incununata cu succes, de a te regasi in dragoste si persoana iubita.
Horoscop Leu ianuarie 2014
Horoscopul Leului ianuarie 2014 pune accentul asupra relatiilor de parteneriat din viata sociala, profesionala si sentimentala. Fara o reala impartasire a intereselor ori simtamintelor cu cei din imediata ta apropiere este extrem de dificil sa realizezi ceva notabil.
Horoscop Leu august 2018
Cuadratul dintre Soare și Jupiter din 7 august 2018 te încarcă cu entuziasm, neastâmpăr în demersurile tale principale. Ai grijă să nu-ți supraestimezi abilitățile și să nu te lași dezamăgit de un eșec de moment!
Horoscop Leu ianuarie 2019
Ești gata să te revolți împotriva oricăror conformisme, chiar dacă acest lucru presupune să te iei la harță cu oameni apropiați. Ca să eviți așa ceva, ți se recomandă să profiți de o oportunitate de a călători ori a-ți aprofunda cunoașterea într-un domeniu care te pasionează.
Horoscop Leu ianuarie 2017
Extrem de sensibil emoţional faţă de persoanele din preajma ta, tinzi să le estimezi cu un foarte mare subiectivism. Străduieşte-te să fii receptiv la mesajele intuiţiei şi vei reuşi să percepi cu discernământ intenţiile şi simţămintele faţă de tine ale altora.
Horoscop Capricorn ianuarie 2018
Ai prilejul să-ți îmbunătățeșți comunicarea cu cei din jur, să-ți promovezi cu ușurință interesele, înarmat cu o forță de convingere ieșită din comun. Angrenajele minții ți se învârt cu repeziciune, tinzi să te focalizezi cu prisosință asupra detaliilor activităților tale, pierzând câteodată imaginea lor de ansamblu. Prioritirizează-ți demersurile, ocupă-te cu perseverență de cele cu adevărat importante până le duci la bun sfârșit și vei avea beneficii însemnate!
Horoscop Berbec ianuarie 2018
Ești străbătut de o atitudine cât se poate de serioasă, matură, vizând viitorul tău, planurile tale pe termen lung și căile cele mai eficace de a ți le îndeplini, cu atât mai mult cu cât amicii, părinții, oamenii apropiați par să te insipire și să te susțină în acest sens.
Horoscop Taur ianuarie 2018
Cercul tău social, sfera contactelor tale umane par să te îngrădească peste măsură. Năzuiești să evadezi din mijlocul convențiilor și prejudecăților, să faci ceva cu totul nou, ieșit din comun. Astfel de aspirații îți pot fi satisfăcute prin ocazia de a călători într-un loc necunoscut și incitant, ori prin focalizarea către planuri extrem de ambițioase ce îți necesită studiu, învățare.
Horoscop Gemeni ianuarie 2018
Vrând-nevrând, te desprinzi de superficialitatea traiului de zi cu zi, ești pus în fața unor situații ce-ți solicită să îți relevi ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Ai imboldul de a da deoparte tot ce este nereprezentiv pentru tine, să înțelegi care sunt demersurile cu un impact major asupra dezvoltării, evoluției tale. În acest context astral, poți pune capăt unor legături umane cumva plăcute, dar infructuoase pe termen lung. Ajungi să-ți recunoști adevărații prieteni și dușmani, grație unor întorsături neașteptate ale existenței.
Horoscop Rac ianuarie 2018
Legăturile de parteneriat din toate planurile existenței tale capătă întâietate, așa că te poți focaliza cu succes asupra lor, reușind să ți le îmbunătățești, armonizezi. Ești capabil să deslușeșți cu limpezime punctele de vedere, opiniile asociaților tăi, să renunți la idei fixe, încăpățânări în conexiunea cu aceștia.
Horoscop Fecioară ianuarie 2018
Sociabil, prietenos, înzestrat cu simțul umorului, ai o atitudine jucăușă, ghidușă în relațiile cu oamenii, și eșți gata să profiți de orice ocazie pentru a te delecta, a te amuza.
Horoscop Balanță ianuarie 2018
Străbătut de o intensă sensibilitate emoțională, pari uneori să te simți vulnerabil în medii sociale insuficient cunoscute. Cel mai bine îți este acasă, în sânul familiei, printre oamenii îndrăgiți. Convorbirile cu aceștia tind să te stimuleze, să-ți inspire idei strălucite.
Horoscop Scorpion ianuarie 2018
Comunicarea din plan personal, social și profesional ți se optimizează văzând cu ochii, ai prilejul să-ți lărgeșți sfera de influență și să-ți măreșți numărul de contacte utile. Poți avea o convorbire decisivă, crucială pentru destinul tău cu o rudă sau cu un prieten apropiat.
Horoscop Leu februarie 2018
Poți fi supus sau te poți angaja într-o transformare a personalității tale în straturile sale cele mai adânci. Pluton te inspiră ori te forțează să fii cât mai sincer cu tine însuți pentru a depăși frustrările și dificultățile cotidiene.
Horoscop Leu martie 2018
Priceperea ta de a ajunge la miezul lucrurilor se împletește cu aspirația de a da un sens mai înalt vieții tale, cu izvodirea unor idei mărețe, ambițioase, cărora le poți afla o cale inspirată de a le pune în practică.
Horoscop Leu aprile 2018
După o perioadă de incertitudini, ți se limpezește și ți se optimizează viziunea de ansamblu despre viață. Nu mai ești obstrucționat de detalii nesemnficative și revii pe calea evoluției tale, înarmat cu un plus de motivație și voință
Horoscop Leu mai 2018
Dragostea își caută căi decisive, cu adevărat implinitoare, mai ales că este învăluită de tenebrele unor taine adeseori păguboase...
Horoscop Leu iunie 2018
Poți simți nevoia să te retragi mai des din tumultul vieții sociale pentru a te dedica meditației asupra sinelui, adevăratului sens al existenței tale. Posezi abilitatea de a te cufunda adânc în lumea ta interioară
Horoscop Leu iulie 2018
După o perioadă dedicată explorării lumii tale interioare, reenergizării și remobilizării sinelui, ar trebui să te simți sigur pe tine, invulnerabil din punct de vedere emoțional în relaționarea cu cei din preajma ta.
Horoscop Leu septembrie 2018
Ar fi trebuit să-ți fi identificat deja activități și obiceiuri care-ți subminează sănătatea, îți secătuiesc vitalitatea. Ar fi, așadar, vremea să te desprinzi de ele, și să adopți un stil de viață capabil să-ți optimizeze tonusul fizic și psihic.
Horoscop Leu octombrie 2018
Ești mobilizat să faci o distincție strictă între ce să menții și ce să elimini din viața personală, într-o analiză ce pornește din lumea interioară către cea exterioară. Îți redefinești ce înseamnă "casa", ce trebuie să întreprinzi pentru a-ți învigora legăturile familiale, cufundându-te în sine și redescoperindu-ți rădăcinile formării tale ca personalitate.
Horoscop Leu noiembrie 2018
Ești înclinat să faci mai ales ceea ce-ți place, sau să încerci noi căi de a te bucura de existență. Te focalizezi pe delicii nemaiîncercate ale trăirii, te întâlnești frecvent cu prietenii, în cadrul unor agape, petreceri.
Horoscop Leu decembrie 2018
Casa reprezintă pentru tine o oază de liniște, siguranță emoțională și materială, așa că nu este exclus să găzduiești în ea petrecerea de Crăciun și/sau cea de Revelion, prilejuri de a aduna în jurul tău pe cei la care ții și țin la tine!
Horoscop Leu ianuarie 2020
Încă de la începutul lunii, ești impulsionat să-ți exprimi cu elocvență, forță de convingere, persuasiune. Creativitatea ți se înalță până la cer, și se manifestă pregnant în toate domeniile existenței tale, dar îți poate veni greu câteodată să ți-o pui în aplicare, întrucât ești interesat mai mult de distracție, și mai puțin de muncă.
Aspecte astrologice în horoscopul ianuarie 2018
Aspectele, evenimentele astrale majore din horoscopul ianuarie 2018 constau din tranzitul lui Mercur în Capricorn, parcursul Soarelui și al lui Venus în Vărsător, și prezența lui Marte în Săgetător. Luna plină apare în ianurie atât în Rac, cât și în Leu, iar Luna nouă luminează sectorul Capricornului.
Horoscop ianuarie 2018 - Toate zodiile
Horoscopul ianuarie 2018 pentru toate zodiile, cuprinzând atât tendințe astrologice generale, cât și predicții despre dragoste, cuplu, sfera profesională și cea financiară. Apasă pe linkul corespunzător zodiei tale și vei afla în detaliu ce te așteaptă în această lună!
Horoscop Leu maine
Horoscop Leu maine