link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ghid şi sfaturi de aplicare – Şapă autonivelantă pentru apartamente
de bucurestiamenajari la: 12/03/2018 11:04:45
Aplicarea şapei autonivelante, ce se recomandă pentru obţinerea unor suporturi perfect plane. Firma Design Total va pune la dispoziţie servicii şi personal calificat pentru turnarea şapelor autonivelante la cele mai accesibile preţuri din Bucureşti.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Ghid şi sfaturi de aplicare – Şapă autonivelantă pentru apartamente"

Preţ manoperă şapă autonivelantă
Preţ manoperă şapă autonivelantă

28
APR
Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin unul din numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail:

-Telefon cosmote: 0764.833.879

-Telefon vodafone: 0734.633.357

- E-mail : bucurestirenovari@yahoo.com

Ce este şapa?
Şapa este un produs alcalin, cu o compoziţie din ciment, nisip de cuart şi diferiţi aditivi. Rolul şapei este de nivelare şi egalizare a unei suprafeţe sau unei structuri.
La magazinele de specialitate găsim o gamă variată de produse din şapă, sub formă de pulbere, ambalate la saci, foarte bune din punct de vedere calitativ.
Echipa noastră este pregătită să vină în ajutorul dumneavoastră cu diverse servicii în domeniul construcţiilor.
Preţ:
– şapă autonivelantă – 10 lei/mp;
– şapă egalizare – 15 lei/mp.
Aplicat(tras) tencuieli decorative apartament 3 camere Bucuresti
Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin unul din numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail:

-Telefon cosmote: 0764.833.879

-Telefon vodafone: 0734.633.357

- E-mail : bucurestirenovari@yahoo.com

Tencuiala decorativa este un produs care se foloseste pentru a decora fatadele caselor. Este foarte rezistenta la intemperii si se poate spala destul de usor in caz ca s-a murdarit.
Pentru o aplicare corecta, suprafata trebuie sa fie neteda si inainte de tencuiala decorativa se va da o amorsa de culoarea tencuielie decorative.
Renovat, amenajat apartament 2,3,4 camere
Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin unul din numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail:

-Telefon cosmote: 0764.833.879

-Telefon vodafone: 0734.633.357

- E-mail : bucurestirenovari@yahoo.com

Curăţenia la final este inclusă în preţ!!!

Oferta tehnică pentru amenajări interioare
Diferenţa dintre preţul minim şi preţul maxim sunt detaliate, prezentate mai jos, oferta va fi facută împreună cu dumneavoastră într-un mod transparent:
- sprjin tehnic în alegerea soluţiilor optime în amenajarea interioară
- vă oferim experienţă noastră în alegerea şi achiziţionarea materialelor necesare;
- asigurăm protecţia parchetului şi a mobilei din locuinţă cu folie din PVC;
- demolăm debaralele la cererea dvs. doar dacă nu sunt ziduri de rezistentă;
- decopertăm pereţi până la zid sau cărămidă (aceste lucrări măresc preţul manoperei şi prelungesc durata de finalizare a amenajării);
- demontăm uşile vechi şi le montăm pe cele noi;
- gletuim pereţii;
- reparăm glafurile la geamuri;
- reparăm glafurile la uşi după schimbarea lor;
- aplicăm colţare din PVC sau aluminiu;
- zugrăvim, aplicăm amorsă şi vopsim cu vopsea lavabilă în nuanţa solicitată;
- montăm gresie şi faianţă inclusiv colţare şi plintă;
- decopertăm pardoselile până la placă dacă situaţia o cere;
- termoizolăm şi turnăm şapă autonivelantă;
- montăm parchet laminat sau stratificat inclusiv plinte, praguri de trecere;
- facem curăţenie la plecare, dar nu plecăm până nu servim un pahar de şampanie!
Plătiţi eşalonat pe parcursul derulării amenajărilor.
Modificări de preţ intervin doar dacă apar cerinţe speciale din partea dvs
Cablurile de fibra optica - aplicatii
Iti prezentam un articol interesant despre aplicatiile pentru cablurile de fibra optica.
Amenajat apartament cu 3 camere Piaţa Iancului - Sfaturi - Idei - Preţuri 2018
Descriere seo: Vrei să ştii care sunt etapele pentru renovarea apartament cu 2, 3 şi 4 camere şi care sunt preţurile pentru anul 2018? În acest articol am detaliat lucrările pentru amenajarea unui apartament cu 3 camere, dar am afişat şi preţurile informative pentru anul 2018. Vă invităm să urmăriţi portofoliu firmei noastre de amenajări interioare.
Masa de Paste in rate Romanii apeleaza la creditele bancare pentru sarbatori Sfaturi, Aplica
Masa de Paste in rate Romanii apeleaza la creditele bancare pentru sarbatori Sfaturi, Aplica
Ghid de la Finante cu privire la reglementarile contabile
Ministerul Finantelor Publice a publicat in data de 29.09.2010 un ghid practic cuprinzând unele aspecte privind aplicarea Reglementărilor contabile conforme cu Directivele UE.
Uleiuri esentiale - Sfaturi utile si precautii
Uleiuri esentiale - Sfaturi utile si precautii

Pentru a te bucura pe deplin de toate avantajele uleiurilor esențiale este foarte important să ții cont de câteva sfaturi și măsuri de precauție care să guverneze utilizarea adecvată a acestora:

Spală-te pe mâini după fiecare folosire a uleiurilor esențiale sau folosește un ulei vegetal cu care să îți clătești mâinile. Aroma persistentă rezistă pentru o lungă perioadă de timp și dacă îți freci ochii cu mâinile, veți cauza o iritație locală a ochilor, nu foarte gravă, dar cu siguranță neplăcută.
Dacă atingi ochii cu uleiul esențial în mod accidental, trebuie să îi clătești sub apă rece de la robinet timp de 2 minute și apoi să aplici un tampon impregnat cu ulei vegetal (cocos, măsline, etc.) timp de aproximativ zece minute. În cazul contactului accidental cu membranele sensibile ale mucoasei (organele genitale, canalul auditiv, nasul), ar trebui să faci același lucru: clătește cu apă și apoi aplică un tampon impregnat cu ulei vegetal.
Respectă numărul recomandat de picături și frecvența aplicării sau a dozei și asigură-te că mențineți durata de utilizare. Tratamentul este eficient la aceste doze, iar creșterea acestora nu ar oferi nimic mai mult, în afară de riscul posibilelor efecte secundare.
Pacienții care au alergii sau piele ultrasensibilă trebuie să facă un test de toleranță înainte de a utiliza uleiurile esențiale; acest lucru se poate face prin aplicarea a câteva picături în pliul cotului. În cazul intoleranței, o reacție cutanată va fi vizibilă în decurs de zece minute și, prin urmare, tratamentul nu poate fi adecvat.
În cazul unei alergii, intoleranță sau iritare cutanată, aplică câteva picături de ulei de gălbenele (calendula) de 3 până la 4 ori pe zi timp de 2 până la 3 zile.

Uleiurile esențiale - Toleranță și toxicitate

Chiar dacă alegerea acestor produse și utilizarea lor prezintă doar un risc și efecte secundare minime, nu putem spune cu certitudine că toleranța va fi de 100%. În cazul unei reacții suspecte, trebuie să întrerupi aplicarea. Poate că pielea ta este alergică la o moleculă aromatică sau este iritată de chimia unui ulei esențial sau poate că tractul digestiv (în caz de ingestie) nu tolerează una dintre aceste chintesențe pe bază de plante.
Efecte benefice

Ascultarea corpului pentru a înțelege boala este o datorie. Ascultarea corpului după un tratament de orice fel este, de asemenea, o datorie. Aromaterapia științifică nu este întotdeauna răspunsul și nu se potrivește neapărat tuturor. În acest fel, rezultatele pot fi excelente sau dezamăgitoare. Nu este atât de multă știință care ar trebui pusă la îndoială în caz de eșec, dar cu siguranță înțelegerea corectă a bolii pentru cea mai bună alegere a uleiurilor esențiale.
Utilizarea uleiurilor esențiale în sarcină

Utilizarea acestor produse la femeile însărcinate sau care alăptează sau la copiii mici este perfect acceptabilă, dar necesită precauții speciale. Opinia autorizată a terapeutului este vitală.
Durata uleiurilor esențiale

Când arheologii au descoperit mormintele faraonilor egipteni, ei nu au avut nici o dificultate în a identifica ce conțineau vasele mici de alabastru, pur și simplu plasându-le sub nările lor, ei au putut identifica mirosul intact al uleiurilor esențiale... care erau în acele morminte de peste 3000 de ani.
Ghidul casatoriei fericite la musulmani : Bate-ti nevasta!
O recenta carte reprezentand un adevarat ghid familial sau regulile de aur ale unei casatorii fericite la musulmani, cuprinzand sfaturi despre cele mai bune metode de a-ti bate nevasta, a dat nastere unor indreptatite proteste in lumea occidentala, si nu numai. Printre indicatiile pretioase din aceasta mostra a conceptiei patriarhale din lumea islamista se numara si aceea de a bate sotiile "cu mana, cu un bat sau sau a le trage de urechi".
Cele 40 de sfaturi financiare pe care nu trebuie uitate niciodata
O serie de 40 de sfaturi financiare ce trebuie respectate de toata lumea. Alege acum dupa care sfaturi financiare vrei sa-ti ghidezi viata.
Aplicat vopsea lavabilă de exterior, preţuri
Aplicat vopsea lavabilă de exterior, preţuri

Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin unul din numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail:

-Telefon cosmote: 0764.833.879

-Telefon vodafone: 0734.633.357

- E-mail : bucurestirenovari@yahoo.com

Pregătirea, atât a produsului cât şi a suprafeţelor, reprezintă o etapă indispensabilă pentru realizarea unor performanţe maxime în aplicarea vopselelor de orice tip. Astfel:
Produsul se condiţionează la temperatura de aplicare minim 24 ore înainte de aplicare.
Înainte de deschiderea ambalajului se îndepărtează de pe acesta praful sau alte urme de murdărie pentru a nu contamina produsul.
Se omogenizează bine produsul în ambalajul original, folosind un amestecător mecanic, în vederea redispersării eventualului sediment.
În funcţie de modul de aplicare se face reglarea vâscozităţii, prin adăugarea de apă.
Creare site – sfaturi pentru incepatori
Inca din stadiul de creare site, modul cum este aranjat site-ul tau poate face diferenta intre succesul si esecul acestuia. La nivel de web design, succesul unui site se transpune in numarul de comenzi sau de cereri de oferta pe care site-ul le genereaza.
Chiar daca mijloacele de promovare online pe care le folosesti sunt eficiente si aduc traficul dorit pe site, vanzarea se poate intrerupe daca utilizatorul nu este convins de aspectul site-ului sau de informatia care se afla pe acesta. De aceea iti oferim in continuare cateva sfaturi de design care pot fi aplicate inca din etapa de creare site!
Investeste in fotografii
Imaginile fac cat 1000 de cuvinte. Indiferent daca vinzi produse sau servicii, foloseste fotografii profesionale si insereaza-le pe paginile de prezentare ale acestora. Fotografiile ajuta foarte mult si la portofoliu – poti reprezenta lucrarile realizate anterior printr-o galerie foto. Pentru site-urile care promoveaza servicii tip HoReCa, fotografiile si chiar videoclipurile sunt obligatorii.
Foloseste fonturi compatibile cu orice browser
Atenatie mare la fonturile pe care le folosesti! O regula de desing esentiala este sa folosesti un font corespunzator logo-ului tau, pentru a respecta branding-ul afacerii tale. De asemenea, dupa etapa de creare website, testeaza site-ul pe mai multe browsere si mai multe computere diferite: atat fontul cat si layout-ul trebuie sa se vada impecabil pe toate. Daca nu respecti aceasta regula, riscul este sa pierzi din potentialii clienti.
Uita de Flash
Acum 5 ani, site-urile facute in Flash erau la moda si ofereau utilizatorului un design interactiv. Astazi, utilizatorii nu au rabdare sa astepte sa se incarce un site si il pot vizualiza de pe mai multe dispozitive: laptop, PC, telefon sau tableta. De aceea, site-ul tau trebuie sa fie realizat intr-una din tehnologiile actuale (HTML 5, PHP, Javascript) sau chiar folosind un CMS (tip WordPress), pentru a te asigura de compatibilitatea lui cu orice dispozitiv si incarcarea rapida a acestuia.
Nu uita de Call to Action
Butoanele de „call to action” sunt esentiale pentru orice site, chiar daca este un magazin virtual sau un site de prezentare. Aceste butoane sau link-uri au rolul de a directiona utilizatorul catre a plasa o comanda, a cere o oferta, a se abona la newsletter, a descarca un ghid sau a realiza orice alta actiune pe care ti-o doresti, conform scopului site-ului tau.
Inca din etapa de creare website, trebuie sa tii cont de toate aceste sfaturi pentru ca site-ul tau sa isi atinga obiectivele propuse si sa iti aduca rezultate pe termen lung.
Apeleaza la echipa noastra de profesionisti http://seomaxim.ro/ pentru creare site!
Ghidul rulotistului incepator
Ghidul rulotistului incepator este articolul in care sunt enumerate cateva indicatii si sfaturi privind cunoasterea unei rulote.
Cum alegi un Televizor HD - ghid util pentru fiecare
Oricât am încerca să simplificam procesul, alegerea unui televizor este o “treabă complicată”. Fie că te afli la standul HDTV dintr-un magazin IT, sau în faţa calculatorului, alegerea pare din ce în ce mai.. imposibilă. Nu te îngrijora. Trage mai bine un scaun şi citeste acest ghid.
Ghid pariuri: Cum sa castigi din pariuri sportive
Un ghid de pariuri pentru toti cei care vor sa castige bani cu cap din pariuri sporteive. Vezi cum sa castigi din pariuri sportive pe baza unei strategii.
Cadouri pentru Bărbaţi de Crăciun în 2014 – idei şi sfaturi
Ghid complet Cadouri de Crăciun:
Citeşte lista de idei şi sfaturi înainte de a alege cadouri de Crăciun pentru bărbaţi, şi descoperă de ce ai nevoie.
8 sfaturi pentru a preveni tromboza venoasa profunda
8 sfaturi pentru a preveni tromboza venoasa profunda
Sfaturi pentru a diminua durerea de genunchi
Sfaturi pentru a diminua durerea de genunchi
TOP 6 aplicatii pe care orice hipster ar trebui sa le aiba
Hipsterul este acea persoana care tine cont de fiecare trend aparut in moda, o persoana sofisticata si care desigur ca este la curent cu fiecare noutate in materie de tehnologiile, iar pozele sale de pe conturile de socializare sunt foarte multe. De aceea am decis sa recomandam cateva aplicatii pentru telefoanele inteligente pe care orice hipster ar trebui sa le aiba.
Ghid pentru noi casatoriti
Din Codurile si Procedurile despre Relatii Intime si Personale ale Statutului Marital intru Marea Sanctitate Spirituala a acestei Binecuvantate Comuniuni si intru Gloria lui Dumnezeu,de Ruth Smythers, mult iubita sotie a Reverendului L.D. Smythers, Pastor al Bisericii Metodiste din Arcadia, Confederatia Regionala de Est

Publicata in anul Domnului 1894, Ziarul Ghid de Spiritualitate.....
Ghidul tanarului intreprinzator
Am gasit o carte electronica foarte interesanta si cu ideea de a fi o resursa de informatii pentru afacerile online, m-am gandit sa ti-l prezint. Ecartea are ca titlu "Ghidul tanarului intreprinzator" si a fost editat de Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale.
Apl. de. ap – Mama Filipina videoclip
Membrul formatiei Black Eyed Peas, Apl. de. ap , lanseaza un videoclip la piesa Mama Filipina ce o sa intre pe primul lui material solo care o sa se numeasca You Can Dream .Videoclipul arata bine si nici piesa nu suna rau , imi place, doar ca refrenul cam aduce a Eminem – Cleaning out my closet .
Ghid util pentru institutiile publice in materia TVA
Deoarece, începând cu 1 ianuarie 2010, au fost aduse numeroase şi importante modificări în domeniul taxei pe valoarea adăugată, ANAF a elaborat un ghid util.
Sfaturi pentru un par drept
Ai parul cret si vrei sa fie drept? Ai parul cret si vrei sa fie indreptat pentru ocazii speciale? Va dau cateva sfaturi care sunt din partea unei persoane cu un par lung si cret.
A aparut Hotararea de Guvern cu noile norme de aplicare la CF
Textul integral al HG 791/2010 – norme metodologice aplicare Cod Fiscal (de fapt norme la OUG 58).
Sfaturi pentru viata si vorbe intelepte
Din cand in cand, este bine sa mai citim si sfaturi pentru viata, care sunt cuvinte si vorbe intelepte ce razbat din experienta omului modern. Atunci cand s-au confruntat cu diverse probleme, oamenii au cautat solutii si au devenit mai intelepti
Cum sa opresti download-ul unei aplicatii in iOS 4.3
Cum sa opresti download-ul unei aplicatii in iOS 4.3
Ghidul Combinatozaurului Profesionist
Ghidul unui combinatozaur profesionist
5 sfaturi pentru gene perfecte
Fetelor, vrem gene sanatoase si cat mai frumoase?
Sau cum spune o vorba din popor: vrei calule, ovaz?
…Vrem, bineinteles. Ei, atunci - musai sa plecam bine-bine urechea la sfaturile celor mai buni specialisti in domeniu.