link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Săgetător aprilie 2018
de godessdiana88 la: 25/03/2018 13:26:41
Creativitatea ți se dezlănțuie, ai idei tot mai inspirate mai ales când te străduiești să ți le pui în aplicare. Ești capabil să întrevezi, cu luciditate, ce anume din tine sau din relaționarea cu alții te împiedică să progresezi.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Săgetător aprilie 2018"

Horoscop Vărsător aprilie 2018
Principalele orientări din horoscopul Vărsătorului din aprilie 2018 sunt ameliorarea relaționării tale din plan social, explorarea universului tău interior, focalizarea către familie și o viață sentimentală fericită, una profesională marcată de maturitate.
Horoscop Săgetător aprilie 2017
Sinceritatea, deschiderea minţii şi sufletului contribuie la dezvoltarea, înflorirea relaţiilor de prietenie pe 11 aprilie 2017, sub vibraţiile Lunii pline din Balanţă şi a unsprezecea casă a Săgetătorului. Fii totuşi atent la înclinaţia ta de a confunda o legătură de pură amiciţie cu una amoroasă.
Horoscop Săgetător septembrie 2018
Horoscopul Sagetatorului din luna septembrie 2018 indică o viziune realistă în demersurile tale esențiale, utilizarea crescândă a abilităților, resurselor tale interioare, o relaționare socială auspicioasă și satisfacții provenite din relațiile de prietenie. Viața sentimentală este caracterizată de secrete și discreție, iar activitățile financiare și profesionale tind să-ți mijlocească împliniri de excepție.
Horoscop Săgetător aprilie 2016
Viaţa îţi dezvăluie frumuseţi şi plăceri ispititoare, cărora nu te predai întru totul din cauza înclinaţiei de a despica firul în patru în mai tot ce întreprinzi.
Horoscop Săgetător ianuarie 2018
Plin de tact și empatie, însuflețit de o atitudine caldă, cordială în interacțiunea cu cei din imediata ta apropiere, pari să știi instinctiv când și cum să dai glas cuvintelor celor mai potrivite pentru a-i atrage pe oameni de partea ta. Forța de persuasiune îți este de folos în promovarea convingerilor și obiectivelor tale de căpătâi.
Horoscop Săgetător februarie 2018
Căminul devine tot mai important pentru tine în acest ciclu astrologic. Dacă ceva nu este în ordine acasă, ești gata să faci orice pentru a reinstaura buna înțelegere, a te devota celor dragi.
Horoscop Săgetător martie 2018
După un răstimp de relativă izolare, ești tot mai deschis, mai extrovertit, gata să te arăți oamenilor în toată splendoarea ta. Spontaneitatea ia locul unui oarecare conservatorism, ești extrem de sociabil, prietenos, binevoitor.
Horoscop Săgetător mai 2018
Traversezi un ciclu astral prielnic despărțirii grâului de neghină în detaliile existenței tale zilnice, punerii la punct a unor lucruri din traiul cotidian neglijate sau abandonate.
Horoscop Săgetător iunie 2018
Filosofia, credința ta de viață poate lua o turnură nouă, spirituală. Focalizat asupra unei transformări personale majore, a învigorării personalității tale, trebuie să fii cât se poate de sincer cu tine însuți, să-ți identifici dorințe, impulsuri interioare neconștientizate, sentimente, emoții reprimate.
Horoscop Săgetător iulie 2018
După un ciclu rezervat decantării, analizării impulsurilor subconștiente, îți relevi valorile personale, îți redescoperi rolul major printre oameni, o viziune spirituală ce are darul să te elibereze de griji mărunte, inconsistente.
Horoscop Săgetător august 2018
Relațiile de prietenie ți se însuflețesc, se dinamizează, la fel ca activitățile din grupul tău social. Ai ocazia să-ți faci noi amici, să creezi alianțe cu persoane aflate pe aceeași lungime de undă ca și tine, mai cu seamă pe plan intelectual ori în urmărirea unor țeluri esențiale pentru tine.
Horoscop Săgetător octombrie 2018
Pari să fii cuprins de o oarecare derută față de ceea ce-ți dorești mai mult pe lume. În acest context, nu este indicat să iei decizii importante, având capacitatea să-ți restrângă libertatea alegerilor, ci să aștepți ca lucrurile să se așeze, să se reconfigureze, în relația ta cu mediul exterior.
Horoscop Săgetător noiembrie 2018
Ai harul să faci o primă impresie nemaipomenită în orice conjunctură, așa că poți avea rezultate favorabile într-un interviu pentru un job, în negocieri importante. Cu toatea astea, nu te abții să-ți îmbunătățești înfățișarea, imaginea oferită celorlalți, să-i dai o formă nouă, bazată pe esența veritabilă a sinelui.
Horoscop Săgetător decembrie 2018
În primele zile ale lunii, ai pornirea să te închizi în tine însuți, să fii mai zgârcit la vorbă, poate și din cauza îngrijorării că alții nu sunt în stare să te înțeleagă, să-ți interpreteze corect spusele, gândurile. Fii, totuși, atent, să nu-ți îndepărtezi persoanele dragi prin acest comportament!
Horoscop Săgetător aprilie 2019
Tentat să acorzi o atenție precumpănitoare zonei spirituale a ființei tale, tinzi să te îndepărtezi de lumea exterioară, și să-ți explorezi universul interior, să te lași în voia visării și a unor dorințe adânc înrădăcinate în tine. Este o vreme prielnică vindecării unor vechi răni sufletești.
Horoscop Săgetător aprilie 2020
La debutul lunii, asocierile în doi cu persoane din tot spectrul existenței tale sunt pe cale să-ți dăruiască satisfacții atât materiale, cât și emoționale. Orice parteneriat format în această conjunctură astrală promite să fie îndelungat și împlinitor.
Horoscopul dragostei, 23-29 aprilie 2018
Horoscopul dragostei, 23-29 aprilie 2018. Berbec: Axa stimulată de Luna Plină din data de 23 nu face referire doar la posesiuni, ci și la...
Horoscop Săgetător iulie 2015
Horoscopul Săgetătorului iulie 2015 lasă să se întrevadă asumarea unei atitudini mature, serioase în viaţa socială şi cea sentimentală, nevoia de a înţelege în profunzime lumea, perfecţionarea sinelui prin studiu, călătorii şi experienţe inedite, precum şi o promiţătoare implicare în sfera socială. Spre sfârşitul lunii trebuie să iei seama la autenticitatea demersurilor tale din dragoste şi din existenţa, în general, la necesitatea de a-ţi împărţi cu generozitate revelaţiile şi bucuriile personale.
Horoscop Săgetător septembrie 2015
Horoscopul Săgetătorului septembrie 2015 lasă să se întrevadă o conştientizare profundă a sensului existenţei tale, dezideratul de a-ţi zăgăzui ambiţiile individuale şi a-ţi cultiva relaţiile de prietenie, reclădirea realistă a încrederii în tine însuţi, focalizarea către independenţă şi planuri de viitor, o revenire pe plan financiar, o sporită dedicare pe cel profesional, şi o viaţă sentimentală favorabilă, dar care impune unele restricţii.
Horoscop Săgetător octombrie 2015
Horoscopul Săgetătorului octombrie 2015 are drept principale orientări maturitatea şi responsabilitatea în viaţa sentimentală şi cea profesională, ingeniozitatea mijlocită de interacţiunea socială şi, spre sfârşitul lunii, o relativă însingurare, având drept menire energizarea şi intrarea în contact cu zona spirituală şi cea subconştientă a fiinţei tale.
Horoscop Săgetător 2016
Horoscopul Săgetătorului 2016 scoate în evidenţă dezideratul de a fii cât mai responsabil pe toate planurile existenţei tale, de a-ţi stăvili exploziile temperamentale, o mare încredere în tine însuţi, capabilă să îţi intensifice forţa de convingere şi să îţi scurteze drumul către obiectivele tale, necesitatea de a păstra un echilibru stabil în interacţiunea cu familia, o viaţă amoroasă presărată cu capcanele iluzionării, şi o activitate financiară de succes atâta vreme cât îţi menţii o minimă prudenţă.
Horoscop Săgetător noiembrie 2015
Horoscopul Săgetătorului noiembrie 2015 aduce în prim plan o socializare efervescentă, oportunităţi datorate prietenilor şi activităţilor de grup, ocazia de a-ţi împlini aspiraţiile îndeosebi prin alianţe cu oameni asemeni ţie. Avantajat de agilitatea minţii şi de conştientizarea punctelor tale forte, este necesar totuşi să îţi menţii perseverenţasi realismul în abordarea ţelurilor tale esenţiale.
Horoscop Săgetător decembrie 2015
Horoscopul Săgetătorului decembrie 2015 previzionează o intensă viaţă socială şi profesională, ce nu îţi îngăduie totuşi să o neglijezi pe cea personală. Dacă te aliniezi tendinţelor astrale din decembrie, ai parte de dragoste şi mari speranţe pe cale de a se împlini atât în această lună, cât şi în anul pe cale să vină.
Horoscop Săgetător februarie 2016
Horoscopul Săgetătorului februarie 2016 scoate la iveală o interacţiune intensă şi fertilă cu oamenii, abilitatea de a-ţi exprima cu elocvenţă interesele şi convingerile şi, către finalul lunii, focalizarea spre familie şi casă. Viaţa amoroasă capătă o turnură favorabilă graţie comuniunii deschise între parteneri şi bogatei relaţionări sociale.
Horoscop Săgetător martie 2016
Horoscopul Săgetătorului martie 2016 lasă să se întrezărească o abordare ambiţioasă şi încrezătoare a ţelurilor tale, o dedicare majoră faţă de valorile familiei şi căminului, temeritate, dar şi statornicie în viaţă amoroasă. În ultima decadă a lunii, interacţiunea socială, îndeosebi cea cu prietenii, îţi făgăduieşte satisfacţii considerabile.
Horoscop Săgetător august 2016
Horoscopul Săgetătorului august 2016 anticipează intensificarea vitalităţii, motivării şi siguranţei de sine în tot ce-ţi propui, o viaţă amoroasă guvernată de înţelegere şi stabilitate, şi una profesională presărată cu oportunităţi dăruite de maturitate şi responsabilitate.
Horoscop Săgetător septembrie 2016
Potrivit horoscopului Săgetătorului septembrie 2016, relaţiile de prietenie se multiplică şi îţi făgăduiesc beneficii notabile, îţi eficientizezi drumul spre obiectivele principale graţie colaborărilor, simţului practic şi realismului care te caracterizează, îţi identifici şi armonizezi impulsurile subconştiente şi sufleteşti, poţi avea parte de o viaţă amoroasă dominată de taine şi/sau intimitate, şi ai în faţă oportunităţi atât în sfera profesională, cât şi în cea financiară.
Horoscop Săgetător august 2017
Horoscopul Săgetătorului august 2017 aduce în prim plan dezideratul de a nu neglija persoane îndrăgite, importante pentru tine, îţi înlesneşte optimizarea imaginii personale şi te ambiţionează să faci ceva deosebit în viaţă. Dragostea este stimulată de inedit şi spontaneitate, iar sfera profesională poate fi marcată iniţial de probleme de comunicare.
Horoscop Săgetător azi
Horoscop Urania Săgetător, horoscop zilnic Săgetător, horoscop Săgetător azi, horoscopul zilei Săgetător.