link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Tigla metalica rezidential
de AlexXL la: 11/04/2018 08:19:21
Produsele Bilka® sunt produse de calitate superioara, dezvoltate ca material pentru acoperisuri. Au durata de viata mai mare decat invelitorile traditionale din tigla ceramica sau tabla zincata, fiind compatibile cu orice tip de construcţie: case, blocuri de locuinte, case de vacanta, institutii publice, spatii comerciale, hale industriale, proiecte de renovare sau constructii noi.

Tigla metalica Bilka® se remarca prin rezistenta mecanica la actiunea factorilor de mediu, prin compatibilitatea cu orice tip de construcţie, prin greutate specifia redusa, cantarind de 7-10 ori mai puţin decât tiglele ceramice şi cele din beton, prin gama variata de culori si dimensiuni, avand o durata medie de viata de 50 de ani.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Tigla metalica rezidential"

Tigla metalica Iasi - Oferta tigla metalica Iasi
Tigla metalica in Judetul Iasi cu certificat de garantie de 30 ani si preturi fara concurenta!
Preturi Tigla Metalica
Preturi la tigla metalica ieftina, fara concurenta, cu certificat de garantie de 30 ani si transport oriunde in tara GRATUIT
Orice casa are nevoie de un acoperis de calitate, cea mai buna tigla metalica
Oferta tigla metalica, accesorii, sistem de drenaj, elemente de fixare si etansare tigle metalice. Calculator necesar tigla gratuit.
Calculator necesar tigla metalica
Calculeaza gratuit necesarul tau de tigla metalica.
Tigla metalica si tigla ceramica, care este cea mai buna varianta pentru acoperis
Cum sa alegi cea mai buna varianta pentru acoperis, dintre tigla metalica si tigla ceramica.
Distribuitor tigla metalica premium si ferestre de mansarda VELUX
Distribuitor tigla metalica premium sisteme pluviale si ferestre de mansarda Velux. Calitate suedeza si germana.Garantie pentru neschimbarea culorii in timp!
Tigla metalica si tigla ceramica: avantaje si dezavantaje
Ce alegi dintre tigla metalica si tigla ceramica? Vezi care sunt avantajele si dezavantajele pentru fiecare optiune.
Tigla metalica wetterbest plus pentru casa ta
Tigla metalica wetterbest plus pentru casa ta
Tigla metalica vs acoperis cu cetina
Tigla metalica vs acoperis cu cetina
Tigla metalica si utilitatea ei
Tigla metalica si utilitatea ei
Tigla metalica wetterbest plus pentru casa ta
Tigla metalica wetterbest plus pentru casa ta
De ce este bine sa iti acoperi casa cu tigla metalica
De ce este bine sa iti acoperi casa cu tigla metalica
Tigla metalica - Tigla Clasic
igla metalică CLASIC este profilată din oțel de grosime între 0,40 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.

Acest tip de țiglă metalică este cel mai des utilizat, seamănă cu țiglele clasice și se folosește în special la construcțiile cu regim rezidențial. Țigla metalică CLASIC se produce în 29 de nuanțe mate și lucioase.

Panourile de țiglă metalică se pot livra cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.
Tigla metalica - Tigla balcanic
Țigla BALCANIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată.

Țigla metalică BALCANIC se produce în 29 de nuanțe. Este un produs elegant și rezistent, îmbinând aspectul tradițional cu cel modern, realizat pe utilaje cu tehnologie avansată. Acest tip de învelitoare este preponderent folosită în renovările clădirilor dând un aspect elegant de conservare.

O clădire veche sau o clădire de patrimoniu, odată acoperită cu acest tip de țiglă este protejată de intemperiile vremii și în același timp îi este pusă în evidență frumusețea arhitecturală.
Tigla metalica - Tigla Romanic
Țigla ROMANIC este profilată din oțel de grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică ROMANIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla metalică ROMANIC se produce în 29 de nuanțe. Este un produs care se remarcă prin înălțimea profilului, aceasta fiind de 30 mm. Eleganța și durabilitatea modelului permit utilizarea lui pe construcțiile noi, dar și pe monumentele istorice sau construcțiile romanice cu o vechime de sute de ani.
Tigla metalica - Tigla Gotic
Țigla GOTIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică GOTIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla metalică GOTIC se produce în 29 de nuanțe, astfel încât fiecărei construcții i se poate alege acoperișul perfect. Pentru realizarea unui acoperiș cu forme și materiale moderne, dar cu respect față de comunitate, modelul GOTIC este soluția.

Astfel acest tip de construcții care au fost ridicate cu mulți ani în urmă pot avea acum un acoperiș nou modern și rezistent fără influențe negative asupra arhitecturii specifice.
Tigla metalica - Tigla Retro Panel
Panourile de acoperiș din tablă fălțuită cu îmbinare click reprezintă o soluție modernă în domeniul producției de acoperișuri, cât și o alternativă simplă și rapidă pentru acoperișurile tradiționale “cu falt”. Acest tip de învelitoare metalică poate fi ales pentru a acoperi casele rustice sau obişnuite cu acoperiş normal, ce necesită renovare, dar şi pentru clădirile noi sau moderne.

Flexibilitatea ȋnvelitorii metalice Retro Panel permite acoperirea clădirilor cu ȋnclinație foarte mare, ȋnvelirea clădirilor atipice, cum ar fi clădirile de patrimoniu, păstrȃnd linia arhitecturală a clădirii. De asemenea, clădirile de birouri sau centrele comerciale pot fi acoperite cu Retro Panel fără a interveni negativ asupra aspectului estetic al clădirii.
Tigla metalica - Tigla Iberic
Țigla IBERIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică IBERIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla metalică IBERIC se produce în 29 de nuanțe. Este un produs care se remarcă prin înălțimea profilului oferind casei un încadrament perfect dar și prin sistemul inovativ de îmbinare care permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.
Tabla tip tigla - Tigla Metalica
Tabla tip tigla: un sistem complet de acoperis pentru 3 generatii cu certificat de garantie si preturi acceptabile
Avantajele pe care le propune tigla metalica proprietarilor de cladiri
Avantajele pe care le propune tigla metalica proprietarilor de cladiri
Respecta cei trei indici de calitate pentru un acoperis rezistent din tigla metalica!
Respecta cei trei indici de calitate pentru un acoperis rezistent din tigla metalica!
Tigla metalica sau sindrila bituminoasa pentru acoperisul casei noastre?
Tigla metalica sau sindrila bituminoasa pentru acoperisul casei noastre?
Tigla metalica Industrial
Tabla cutată BILKA este fabricată din tablă din oțel galvanizat la cald, zincată pe ambele părți și protejată cu un strat de poliester. Tabla cutată BILKA este recomandată atât pentru acoperișuri cât și pentru pereții interiori și exterior.

Costurile reduse de achiziție, montaj și întreținere, aspectul estetic simplu și elegant, durata de viață îndelungată, greutatea proprie redusă, capacitatea portantă mare și posibilitățile variate de fabricare (culori, grosimi, lungimi) au făcut ca tabla cutată să fie alegerea numărul 1 pentru construirea și reabilitarea spațiilor cu destinație: depozite, centre comerciale, unități de producție, ferme agricole, silozuri, grajduri, centre sportive, săli de sport etc.
De ce să alegi ţigla metalică cu izolaţie
De fiecare dată când apare ceva nou în domeniul acoperişurilor rămânem uimiţi de ingeniozitatea invenţiei şi ne gândim că trebuie să fie ultima ...
Magazinul pentru acoperisuri
Comercializare si montaj tigle metalice, tigle ceramice sau din beton, confectii metalice si realizare acoperisuri, sisteme de invelitori cu echipe de profesionisti cu experienta in constructia de acoperisuri. Oferim servicii complete: consiliere de specialitate cu privire la alegerea celei mai bune variante de tigla pentru acoperis; intocmire deviz oferta pentru acoperisul dumneavoastra, dupa planurile puse la dispozitie sau dupa masuratorile efectuate la fata locului
Magazin decoratiuni interioare parchet usi mocheta sticla blaturi masive tapet
Deoarece avem credinta ca a venit timpul calitatii in constructii si decoratiuni, politica firmei este orientata catre gasirea si promovarea celor mai bune produse si servicii, care ne permit satisfacerea cerintelor beneficiarilor clienti.

Va invitam la showroom-ul nostru pentru a va prezenta produsele noastre:

parchet laminat, stratificat sau masiv exotic;
decking pentru terase;
mocheta profesionala;
pardoseli din pvc;
usi de interior din lemn, sticla sau combinatii ale acestora;
manere usi;
tapet, fototapet, digital printing si baghete decorative de interior si exterior;
scari de interior/ blaturi din lemn masiv;
sticla securizata pentru cabine de dus, balustrade sau compartimentari;
tigla metalica premium si sisteme pluviale.
De ce noi ?

Telul nostru este sa fim unici, diferiti, sa oferim produse de calitate, durabile, sofisticate si inovative.
Serviciile prestate la o calitate superioara si preturile competitive sunt obiectivele propuse de catre firma. Am reusit sa aducem si sa promovam materiale ale unor producatori renumiti din Germania, Belgia, Polonia si Austria
Date contact:
Strada Putnei, nr.215C, Radauti, jud. Suceava
Tel/fax: +40230 252 265
Mobil: +40 764 868 268
E-mail: office@kopertodesign.ro / kopertodesign@gmail.com
Site: www.kopertodesign.ro
Facebook: kopertodesign
Montaj acoperis si fatade finisate proiect casa 174-012 174mp
Descriere: Montaj tigla metalica Bilman 0.4mm cu sistem pluvial si opritoare zapada. Tencuiala decorativa exterioara nesiliconata granulatie 1.5mm (tip bob de orez) – material client.
Placari pereti si acoperis cu OSB 15mm model casa 241-014 200mp
Placare structura metalica cu osb 15mm pentru pereti si acoperis, intradosuri si sageacuri, prinderi prin suruburi autoforante de 3.5mm.

Placarea peretilor cu osb permite pentru placarea ulterioara cu polistiren de 100mm (umplutura vata bazaltica). Acoperisul este realizat din folie anticondens si sipci 50x25mm, invelitoare din tigla metalica.
Constructie complex rezidential pe structura metalica la cheie proiecte 238-010 si 476-011
Complex rezidential de case Maple Place Balotesti, executat pe structura metalica usoara, echipare standard. In imagini proiectele 238-010 (varianta single) si 476-011 (varianta cuplata).