link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop 17 aprilie 2018
de Gyony la: 16/04/2018 08:23:53
Horoscopul zilei de marți, 17 aprilie 2018. Berbec: Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze deoarece partenerul/a de cuplu vă face un cadou surpriză la care visaţi de foarte...

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop 17 aprilie 2018"

Horoscop Gemeni aprilie 2018
În horoscopul Gemenilor din aprilie 2018 se pune accentul pe fortificarea relațiilor veritabile de amiciție, intrarea în contact cu universul tău interior, dar și pe o relaționare socială incandescentă. Succesele în dragoste și în sfera finanaciara depind de o revizuire matură a responsabilităților și opțiunilor tale majore.
Horoscop 17 aprilie 2012
Horoscopul zilei de marţi, 17 aprilie 2012.
Horoscop Berbec aprilie 2018
Ai prilejul să-ți regăsești forța personalității, punctele tale forte, să-ți îmbunătățeșți imaginea exterioară, felul cum interacționezi cu alții. Mai mult decât atât, te poți impune de la sine, cu ușurință, într-o poziție de lider în viața publică, socială.
Horoscop Taur aprilie 2018
Intuiția ți se ascute, și te ajută să suplinești lipsa de informații din mediul înconjurător. Atunci când nu eșți sprijinit de alții sau de circumstanțele existenței, poți compensa acest lucru făcând apel la resurse interioare insuficient exploatate până acum.
Horoscop Rac aprilie 2018
Parteneriatele tale din plan personal, social, profesional, financiar pot să fie marcate de probleme, neînțelegeri, derută, să-ți impună să-ți revezi responsabilitățile tale și pe cele ale persoanelor cu care ai astfel de conexiuni.
Horoscop Fecioară aprilie 2018
Creativitatea poate să-ți bată pasul pe loc, să fie mai greu direcționată către întreprinderi practice. În acest context astral, ți se recomandă să nu te lansezi în proiecte creative, ci să te ocupi de detaliile celor deja demarate.
Horoscop Balanță aprilie 2018
După o vreme de eventuale schimbări inconfortabile, negative, în relațiile tale de parteneriat din sfera personală, socială și profesională, poți constata, în fine, că acestea nu au fost provocate nici de tine, nici de alții
Horoscop Scorpion aprilie 2018
Se anunță, totodată, o perioadă mai dificilă în promovarea intereselor tale. Oamenii par să fie mai puțin receptivi față de ideile tale, așa că se impune să îți transformi, să-ți optimizezi modul cum interacționezi cu ei. Responsabilitățile din plan social pot să-ți pară mai apăsătoare.
Horoscop Capricorn aprilie 2018
Eventuale dificultăți din viața de familie se dovedesc a fi minore și sunt pe cale să dispară de la sine. Ai, astfel, prilejul să reinstaurezi armonia, buna înțelegere în comunicarea cu cei apropiați, să te focalizezi într-o sporită măsură, împreună cu ei, asupra unor țeluri comune.
Exatlon Romania episodul 65 online 17 Aprilie 2018
Exatlon Romania episodul 65 online 17 Aprilie 2018
Chefi la cutite sezonul 5 episodul 4 online 17 Aprilie 2018 - FilmulZile.com
Chefi la cutite sezonul 5 episodul 4 online 17 Aprilie 2018 - FilmulZile.com
Las Fierbinti sezonul 13 episodul 14 online 17 Aprilie 2018 - FilmulZilei.com
Las Fierbinti sezonul 13 episodul 14 online 17 Aprilie 2018 - FilmulZilei.com
Horoscop aprilie 2018.pdf
Horoscopul lunii aprilie 2018. Aflati ce va rezerva astrii in luna aprilie 2018!
Horoscop Vărsător aprilie 2018
Principalele orientări din horoscopul Vărsătorului din aprilie 2018 sunt ameliorarea relaționării tale din plan social, explorarea universului tău interior, focalizarea către familie și o viață sentimentală fericită, una profesională marcată de maturitate.
Horoscop 11-17 aprilie 2016
Horoscopul sanatatii pentru saptamana 11-17 aprilie 2016. Aflati mai multe informatii aici!
Evenimente astrologice in horoscopul aprilie 2018
Aspectele, evenimentele astrologice marcante din horoscopul aprilie 2018 sunt revenirea lui Mercur in tranzit direct, preluarea de catre Saturn a unui parcurs retrograd in Capricorn, sosirea Soarelui in Taur, miscarea retrograda initiata de Pluton in Capricorn, intrarea lui Venus in Gemeni. In aprilie, Luna noua este aflata in Berbec, iar Luna plina poposeste in Scorpion.
Horoscop 23-29 aprilie 2018
Horoscopul sănătăţii, 23-29 aprilie 2018. Berbec: Ziua de 24 se poate dovedi bună pentru bunăstarea voastră fizică...
Horoscopul dragostei, 23-29 aprilie 2018
Horoscopul dragostei, 23-29 aprilie 2018. Berbec: Axa stimulată de Luna Plină din data de 23 nu face referire doar la posesiuni, ci și la...
Horoscop Varsator aprilie 2014
Horoscopul Varsatorului aprilie 2014 aduce in prim plan reevaluarea sinelui prin trecerea in revista a celor mai importante impliniri ale trecutului, indepartarea de niste vechi si recunoscute metehne. Ai la indemana ocazia de a te regasi ca si individualitate, dar si de a redescoperi deliciile si oportunitatile legate de viata de familie si impartasirea cu cei dragi.
Horoscop Berbec aprilie 2015
Horoscopul Berbecului aprilie 2015 fagaduieste o incandescenta energie mentala, o interactiune sociala intensa, de bun augur afirmarii personalitatii si telurilor tale, si deloc neglijabile oportunitati financiare. Este necesar, totusi, sa iti ajustezi atitudinea din legaturile de parteneriat si sa acorzi o sporita atentie valorificarii resurselor personale.
Horoscop Taur aprilie 2015
Horoscopul Taurului aprilie 2015 promite o renastere interioara, avand potentialul de a te deschide catre lume, a te sprijini sa iti reinnozi si sa-ti intaresti relatile sociale si personale. Oportunitatile nu te ocolesc atata timp cat nu te incapatanezi sa urmezi un drum prestabilit si accepti sugestiile oferite de oameni si circumstante mai mult sau mai putin imprevizibile.
Horoscop Gemeni aprilie 2015
Horoscopul Gemenilor aprilie 2015 anticipeaza o pendulare intre incantarile si satisfactiile daruite de relationarea cu oamenii si nevoia de a te retrage din valtoarea lumii si a-ti cantari cu grija prezentul si viitorul, mai ales prin prisma trecutului.
Horoscop Rac aprilie 2015
Horoscopul Racului aprilie 2015 scoate in evidenta necesitatea de a aborda cu flexibilitate, diplomatie si obiectivitate problemele de familie. O initiala inchistare in interactiunea cu oamenii este depasita gratie intuitiei, viociunii mintii si unui sir de oportunitati sociale.
Horoscop Leu aprilie 2015
Horoscopul Leului aprilie 2015 indica o binevenita regasire si punere in valoare a talentelor si resurselor tale interioare, o fructuoasa viata profesionala si o atitudine pozitiva, optimista fata de lume, ce reprezinta un avantaj major atata vreme cat este temperata de realism si obiectivitate.
Horoscop Fecioara aprilie 2015
Horoscopul Fecioarei aprilie 2015 lasa sa se intrevada o auspicioasa interactiune cu oamenii, tendinta de a-ti statornici viata sub semnul unor cat mai cuprinzatoare si mai ambitioase idealuri, o conjunctura prielnica calatoriilor, dar si necesitatea de a face fata unor bruste schimbari din legaturile de parteneriat.
Horoscop Balanta aprilie 2015
Horoscopul Balantei aprilie 2015 pune accentul pe o transformare innoitoare atat a sinelui, cat si interactiunii cu cei din preajma, pe extinderea granitelor cunoasterii si implicarea in noi dimensiuni ale existentei, invigorarea spiritului intuitiv si o bogata dar contradictorie viata sentimentala.
Horoscop Scorpion aprilie 2014
Horoscopul Scorpionului aprilie 2014 semnaleaza o revelatoare concentrare asupra rolului tau in lume, oportunitatea de imbunatatire a relatiilor cu oamenii, mai cu seama in relatiile de parteneriat, dar si dezideratul de a nu-ti estompa peste masura interesele si personalitatea in interactiunea cu ceilalti.
Horoscop Sagetator aprilie 2015
Horoscopul Sagetatorului aprilie 2015 da intaietate invigorarii si fructificarii relatiilor de parteneriat, preocuparii fata de starea de sanatate, implicarii cu rabdare in obligatiile cotidiene, regasirii poftei de a te bucura de viata si unei prielnice vieti profesionale.
Horoscop Capricorn aprilie 2015
Horoscopul Capricornului aprilie 2015 aduce in prim plan un imbelsugat aflux creativ, o sporita incredere in tine insuti si in abilitatile tale, o fertila interactiune sociala, dar si necesitatea de a-ti mentine calmul si seninatatea indiferent de cat de tensionate ar fi relatiile cu niste persoane rauvoitoare.