link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Unident Tulcea
de Galatprim la: 11/06/2018 09:33:17
taguri: Societate 
Tomografia dentară – CBCT este cea mai complexă investigaţie din domeniul radiologiei dentare digitale, care reproduce tridimensional structurile dure ale maxilarelor, în imagini precise, clare, la scara 1:1, fiind investigaţia de elecție în medicina dentară modernă. Nivelul de radiații este semnificativ redus, cu 80% față…
Un zâmbet frumos ne poate schimba cu adevarat Viata! Suntem mai increzatori in fortele proprii si parca se deschid alte oportunitati de reusita atunci cand zambim. Cu Invisalign, obţinerea zâmbetului la care aţi visat nu este greu de realizat, de fapt, nu are practic niciun…

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Unident Tulcea"

Artistu zice… » Tulcea in Jurnal de Romania… partea I!
Mi s-a facut dopr de plimbare prin Romania. Insa azi nu ma dau in vand nici dupa piscurile muntilor si nici dupa valurile marii. Ma plimb printre lacurile si cetatile judetulu Tulcea - si e doar primul episod! ;)
Meci CF Braila - Delta Tulcea
Echipa CF Braila va evolua impotriva Delta Tulcea, sambata, 25 septembrie de la ora 11:00 pe Stadionul Municipal Braila din Parcul Monument.
Concert: CenzuraH @ Tulcea – 25.04.2013
CenzuraH va susţine un concert pe data de 25 aprilie în Tulcea.
Centrul de Radiologie Dentara Digitala Unident
Centrul de Radiologie Dentara Digitala Unident asigura pacientilor servicii premium in imagistica dentara digitala cu cea mai avansata tehnologie.

Stim cat de importanta este pentru dumneavoastra sanatatea si de aceea prioritatea noastra este sa furnizam investigatii radiologice de calitate cu tehnologii avansate, pentru stabilirea unui diagnostic precis si a unui tratament de succes.

Stim cat de important este pentru dumneavoastra confortul, de aceea centrele noastre sunt amplasate in spatii ultramoderne, cu facilitati multiple.

Stim cat de importanta este pentru dumneavoastra siguranta, de aceea am investit in cea mai avansata tehnologie pentru o expunere rapida si un minim de radiatii.

Stim cat de important este pentru dumneavoastra timpul si din acest motiv desfasuram un program de lucru extins cu personal specializat. Investigatiile nu necesita programare.
Viziunea noastra este ca Unident Center
MISIUNE, VIZIUNE, VALORI
Viziunea noastra este ca Unident Center sa devina lider in servicii integrate avansate de medicina dentara premium, in regiunea de sud-est a Romaniei.
Misiunea noastra este sa asiguram fiecarui pacient servicii medicale dentare integrate, avansate, la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologiile viitorului si pe echipe medicale dedicate performantei, in conditii de maxim confort si siguranta. Astfel, asiguram educatia medicala, preventia afectiunilor dentare, sanatatea orala si calitatea vietii pacientilor nostri.
Ne-am propus sa asiguram toate resursele ce conduc la performanta actului medical si satisfacerea celor mai exigente asteptari ale pacientilor nostri, prin inovatie tehnologica, educatie medicala continua si dezvoltarea personala a echipei medicale, precum si printr-un management performant.
Stim cat de importanta este sanatatea si de aceea prioritatea noastra este ca dumneavoastra sa beneficiati de experienta celor 18 ani de activitate pe piata medicala tulceana, de cel mai performant plan de tratament personalizat, cu abordare multidisciplinara, de calitatea actului medical, cu garantia rezultatelor de succes pe termen lung.
Stim cat de important este pentru dumneavoastra confortul, de aceea va asiguram servicii integrate de medicina dentara moderna, radiologie dentara 3D si tehnica dentara digitala, cu cele mai avansate tehnologii. Suntem localizati central, intr-un spatiu ultramodern, dotat cu facilitati multiple pentru pacienti si cu o parcare generoasa.
Stim cat de importanta este pentru dumneavoastra siguranta, de aceea materialele si echipamentele medicale utilizate sunt certificate, provenind de la lideri mondiali in domeniu. Desfasuram programe de voluntariat in care promovăm sănătatea orală si preventia afectiunilor dentare, in vederea cresterii calitatii vietii.
Stim cat de important este pentru dumneavoastra timpul, de aceea am investit in tehnologii digitale, in softuri specializate pentru fluidizarea circuitului functional, precum si in personal specializat, toate acestea pentru a transforma tratamentul dumneavoastra intr-o experienta placuta.
Valorile noastre organizationale sunt integritatea, responsabilitatea, profesionalismul, inovatia, pasiunea, respectul.
Toate aceste valori ale noastre, precum si constanta cu care realizam actul medical a impus certificarea ISO 9001: 2015 si a transformat Unident Center – marca inregistrata, intr-un nume de referinta.
Suntem mandri si onorati ca putem desfasura un proiect de turism medical national si international, prin care promovam medicina, valorile, cultura si traditiile romanesti, dincolo de granite.
Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre si dorim sa va asiguram ca eforturile noastre se canalizeaza spre inbunatatirea continua a serviciilor medicale, pentru ca Unident Center sa fie mereu alegerea dumneavoastra.
Servicii stomatologice Tulcea
Servicii stomatologice Tulcea
Garantii - Clinica Stomatologica Unident
Pentru ca ne pasa de temerile dumneavoastra in privinta tratamentelor medicale dentare, am creat o serie de garantii care sa creasca nivelul de incredere in perioada colaborarii noastre.

GARANTIE CERTIFICATA

Ne asumam responsabilitea tratamentelor si acordam CERTIFICAT DE GARANTIE fiecarui tratament, pentru o perioada de 2 ani.

GARANTIA SUCCESULUI

Locul I in Top Firme Tulcea mai multi ani consecutiv, confirma ca stim sa fim cei mai buni. Tehnologiile avansate si programele complexe de simulare a planului de tratament cu vizualizarea anticipata a rezulatelor asigura succesul tratamentelor.

GARANTIA CA NU DOARE

Grija noastra primordiala este sa realizam tratamente fara durere, din acest motiv utilizam anestezia de contact, anestezia fara Ac si anestezia computerizata Wand, precum si tratamente Laser, care nu necesita anestezie.

GARANTIA CA PUTETI PLATI

Asiguram plata intr-un sistem de rate, direct in clinica, pentru 6, 8, 12 RATE CU 0% DOBANDA, PRIN CARDUL ALLINCLUSIVE BRD Finance MasterCard, astfel puteti achita serviciile de medicina dentara fara efort si stres.

GARANTIA CALITATII

Detinem certificarea calitatii ISO 9001: 2015, deoarece asiguram toate resursele ce conduc la performanta actului medical si satisfacerea celor mai exigente asteptari ale pacientilor nostri, prin inovatie tehnologica, educatie medicala continua si dezvoltarea personala a echipei medicale, precum si printr-un management performant.

GARANTIA REZISTENTEI

Longevitatea tratamentelor este asigurata de faptul ca utilizam materiale de calitate, certificate, agreate in U.E, pentru ca rezultatele de succes sa se pastreze cat mai mult timp.

GARANTIA ESTETICII

Utilizam softuri specializate de creare a zambetului, aparate de masurat culoarea dintilor naturali, materiale inovatoare, cu proprietati avansate de fotomimetism si de redare a culorilor naturale, roboti pentru frezarea precisa a lucrarilor dentare. Medicii nostri specializati au participat la cursuri de estetica dentara avansata, astfel incat suntem pregatiti se redam zambetul ideal chiar si celui mai exigent pacient.

GARANTIA STERILIZARII

In clinica noastra procesul de sterilizare este asigurat de tehnologii avansate si proceduri stricte. Asistentele medicale nu pot gresi, deoarece procesul de curatare si sterilizare a instrumentarului este digitalizat si cuplat la computere pentru controlul intregului proces, iar substantele sunt predozate. Autoclavele emit bonuri cu inregistrarea etapelor de sterilizare si a parametrilor. Utilizam teste specifice de verificare a sterilizarii la fiecare sarja, iar instrumentarul sterilizat se depoziteaza si se transporta ambalat pe masa medicului dentist. Aerul din cabinetele de tratament se stelilizeaza cu aparate speciale.

GARANTIA COMPETENTEI

Medicii colaboratori ai clinicii sunt medici specializati pe anumite segmente ale medicinei dentare, nu-si depasesc competentele profesionale, lucreaza in echipa, acest lucru facilitand calea catre succesul tratamentelor.

GARANTIA CA NE PASA

Am creat o serie de beneficii reale si pachete speciale, pentru ca dumneavoastra sa profitati de servicii premium la preturi avantajoase.

GARANTIA TRANSPARENTEI

Practicam medicina dentara legal si transparent. Aveti acces oricand la devizele dumneavoastra cu evidentierea platilor si a sumelor restante, la fisa medicala, analize medicale, onorarii si pachete speciale, datorita aplicatiei My Dent, creata pentru dumneavoastra.

GARANTIA TIMP

Pentru ca ne pasa de timpul pacientilor nostri pregatim si motivam membrii echipei sa performeze, utilizam tehnologii digitale, softuri specializate, pentru fluidizarea circuitului informational si incheiem contracte de colaborare doar cu furnizori de incredere, pentru a obtine rezultate rapide intr-un timp scurt.
Colegiul Economic Delta Dunarii Tulcea
SCOPUL urmarit de Colegiul Economic “Delta Dunarii”Tulcea – Scoala europeana il reprezinta formarea de competente pentru absolventii colegiului, competente care pot fi utilizate de acestia in economia de piata, in viata sociala si politica, precum si punerea in valoare a unor resorturi moderne de stimulare a creativitatii, initiativei si spiritului participativ al elevului in cuprinsul unei oferte educationale tot mai diversificate care sa-i permita accesul la munca in tarile U.E.
Inchiriere autoturisme in Tulcea
Tulcea fiind o zona foarte frecventata de turisti din toata lumea, datorita locurilor spectaculoase, reliefului si faunei pe care Delta Dunarii o ofera, este absolut necesar un aeroport, mai ales pentru cei care nu locuiesc in Romania. De aceea foarte multe firme de inchirieri auto Tulcea sunt mereu in aeroport pentru a va ajuta sa va deplasati, sa vizitati si sa cunoasteti imprejurimile.
Cele mai bune preturi pentru cazare in Tulcea le gasesti pe descoperim lumea impreuna
Intra acum pe descoperimlumeaimpreuna.ro si vezi care sunt preturile pentru ofertele de cazare in Tulcea.
Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea organizează concurs în vederea ocupării unor posturi contractuale vacante – psiholog
Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea organizează concurs în vederea ocupării unor posturi contractuale vacante – psiholog
Delta Dunarii minunea turistica! TULCEA - partea II in Jurnal de Romania
Azi la inceput de uikend va ispitesc cu DELTA DUNARII. Si ca orice internautist prima oprire a mea e pe Wikipedia unde citesc cate ceva despre Delta. Unele dintre lucruri le stiam, iar altele nu. Si dupa ce am citit, ma hotarasc sa pornesc in “calatoria” noastra de azi pe cate un brat din cele trei care strabat Delta - Chilia, Sulina si Sfantu Gheorghe
Jurnal de Romania va ispiteste cu TURUL ROMANIEI! Iasi, Galati, Tulcea – Partea 2/2
Pornim din nou la plimbare in TURUL ROMANIEI de unde ramasesem saptamana trecuta, adica de la Iasi.
Atunci, la acel moment, am ramas profund impresionat de oras. Nu stiu daca de vina era si faptul ca ramasesem din liceu cu un fel de aura superba pentru “dealul Copoului” din literatura sau poate era de vina faptul ca am ajuns acolo intr-o zi de vineri cand se inchidea traficul in zona centrala si era data pietonilor.
BENEFICIILE PACIENTILOR CARE ALEG CLINICA UNIDENT - Clinica Stomatologica Unident
Pentru ca ne pasa de gradul de satisfactie al dumnavoastra si pentru ca ne dorim cat mai multi pacienti fideli, am creat o serie de beneficii:

Expertiza medicului coordonator - Dr. Petronela Luca, cu o experienta profesionala de peste 19 ani si multiple competente, care supervizeaza planurile de tratament;
Un protocol de lucru prestabilit, pentru a realiza tratamente sigure, cu rezultate maxime, intr-un timp scurt;
Un diagnostic corect, bazat pe investigatii 3D - tomografie dentara /CBCT, efectuata direct in clinica;
Servicii medicale integrate: radiologie dentara digitala 3D, medicina dentara laser asistata si laborator dentar digital: CAD-CAM;
Consultatie periodica gratuita la interval de 6 luni;
Gratuitatea tuturor investigatiilor radiologice de control, post-interventie;
Reducere 50%, la investigatiileradiologice de control, la interval de 4 - 6 luni;
Lucrari dentare provizorii gratuite;
Sedinte de biovitalizare, regenerare Laser gratuite, pentru obtinerea unor rezultate de succes;
Gutiera de bruxism in valoare de 300 lei - Cadou la finalizarea lucrarilor dentare;
Reducere de 20% la analizele medicale prin parteneriatul incheiat cu Centrul medical Visa Med;
Certificat de garantie 2 ani pentru toate tratamentele medicale dentare;
Posibilitati de plata in rate, direct la clinica sau prin banca, fara dobanda;
Oferte, carduri cadou, pachete de tratament avantajoase;
Tratamente specializate avansate, efectuate de catre medici specialisti cu experienta;
Practicam medicina dentara legal, transparent si cu respect fata de pacienti;
Tehnologii avansate unice in orasul dumneavoastra, fara a fi nevoiti sa va deplasati la distanta;
Aplicatia smart MyDent, creata special pentru dumneavoastra, reprezinta o conexiune directa pacient-clinica, unde aveti acces la istoricul dumneavoastra medical, fisa medicala, devize, programari on-line, precum si la oferte sau informatii despre noi.
Daca ti-ai planuit o vacanta in Delta Dunarii, DescoperimLumeaImpreuna iti ofera cazare in Tulcea
Daca ti-ai planuit o vacanta in Delta Dunarii, DescoperimLumeaImpreuna iti ofera cazare in Tulcea
Descopera frumusetile Deltei Dunarii cu cazare in Tulcea la preturi mici
Descopera frumusetile Deltei Dunarii cu cazare in Tulcea la preturi mici
Pe DescoperimLumeaImpreuna.ro vei gasi cele mai bune oferte de cazare in Tulcea
Pe DescoperimLumeaImpreuna.ro vei gasi cele mai bune oferte de cazare in Tulcea
Accident naval în Tulcea: 14 turiști moldoveni răniți, șase transportați la spital - detoate.ga
Accident naval în Tulcea: 14 turiști moldoveni răniți, șase transportați la spital - detoate.ga
Cele mai bune oferte de cazare in Tulcea le gasesti pe DescoperimLumeaimpreuna.ro
Cele mai bune oferte de cazare in Tulcea le gasesti pe DescoperimLumeaimpreuna.ro
Inchirieri auto in cele mai importante orase
Pentru ce sa folositi masina personala cand aveti atatea beneficii daca inchiriati una, serviciul de inchiriere auto Constanta este la dispozitia dumneavoastra oricand, dar si in alte orase importante din tara ca Bucuresti, Galati, Tulcea, Braila.
Cea mai frumoasa vacanta cu familia!
Mai greu este cu transportul, cu siguranta aveti nevoie de o masina pentru a face multe opriri, pentru a devia de la traseu atunci cand gasiti pe harta locuri frumoase si pentru a nu fi conditionat. De aceea serviciul inchirieri auto Tulcea este la dipozitia dumneavoastra cu oferte de nerefuzat.
Suntem o echipa unita
Echipa medicala a Clinicii Unident este o echipa cu experienta, specializata pe toate domeniile medicinei dentare pentru a putea asigura servicii medicale integrate. Dupa investigatii complete, in cadrul consultatiilor interdisciplinare, se stabileste un diagnostic precis, un plan de tratament corect, precum si un tratament medical eficient.
Ajutoarele sociale si informatorii
Citeam presa, si la un moment dat imi atrage atentia o hotatare a consiliului local Tulcea. Printre alte masuri, in ceea ce priveste sistarea ajutorul social, se mai spune urmatoarele:
Elevii de la Spiru Haret v-au oferit în dar un … Colind de Crăciun
Manifestarea artistică intitulată Colind de Crăciun este un rezultat al parteneriatului educațional dintre MEAP Tulcea și doamna Iorga Nicoleta, fiind implicați în principal elevi din cadrul Colegiului Dobrogean Spiru Haret.
http://www.pelerinvirtual.ro/manastirea-cocos/
Monument istoric si un foarte important asezamant monahal din cuprinsul Episcopiei Tulcii, Manastirea Cocos este situata in judetul Tulcea, la o departare de aproximativ 140 km de Constanta, 60 km SE de Galati si 34 Km V de Tulcea, asezata intr-un loc retras, pe o mai veche vatra pustniceasca si integrata in pitorescul stravechilor munti dobrogeni, invaluita in pura mireasma mereu proaspata a padurilor de tei, unde se face simtita protectia Sfintei Treimi, un loc permanent de pelerinaj, prielnic reculegerii duhovnicesti, un colt de rai pe pamantul dobrogean de sub dealul zis al Cocosului – unde noaptea se facea auzit uneori, cantatul unui cocos salbatic, deal de la care si-a luat numele manastirea.
Manastirea Cocos
Monument istoric si un foarte important asezamant monahal din cuprinsul Episcopiei Tulcii, Manastirea Cocos este situata in judetul Tulcea, la o departare de aproximativ 140 km de Constanta, 60 km SE de Galati si 34 Km V de Tulcea, asezata intr-un loc retras, pe o mai veche vatra pustniceasca si integrata in pitorescul stravechilor munti dobrogeni, invaluita in pura mireasma mereu proaspata a padurilor de tei, unde se face simtita protectia Sfintei Treimi, un loc permanent de pelerinaj, prielnic reculegerii duhovnicesti, un colt de rai pe pamantul dobrogean de sub dealul zis al Cocosului – unde noaptea se facea auzit uneori, cantatul unui cocos salbatic, deal de la care si-a luat numele manastirea.
17 mai – Sarbatori, traditii si obiceiuri religioase
In ziua de 17 mai sunt comemorati Sfantul Apostol Andronic si sotia sa, Iunia, Cuviosii Nectarie si Teofan, Sfantul Pascal Baylon, calugar, Sfintii Heraclius si Paul din Tulcea, Mucenici, si se desfasoara sarbatoarea din Japonia Toshogu Haru-No-Taisai (Marele festival al primaverii de la Templul Toshogu).
Parchet Laminat Modfloor
Parchet Laminat Modfloor preturi ieftine cu transport gratuit in Toata Romania: București, Oradea, Arad, Timișoara, Reșița, Drobeta Turnu Severin, Deva, Cluj-Napoca, Zalău, Satu Mare, Baia Mare, Bistrița, Suceava, Botoșani, Piatra Neamț, Iași, Târgu Mureș, Vaslui, Miercurea Ciuc, Brașov, Bacău, Alba Iulia, Sfântul Gheorghe, Sibiu, Focșani, Galați, Râmnicu Vâlcea, Târgoviște, Buzău, Braila, Tulcea, Târgu Jiu, Craiova, Slatina, Pitești, Alexandria, Ploiești, Slobozia, Călărași, Giurgiu, Constanța.
Parchet laminat Kronoswiss pret ieftin
Parchet laminat Kronoswiss pret ieftin pentru cel mai bun parchet din Europa la ora actuala! Fabricat in Elveția într-o fabrică de ultima generație!
Distributie si vanzare in București, Targu Jiu, Pitesti, Craiova, Galati, Constanta, Brasov, Sibiu, Cluj, Oradea, Arad, Timișoara, Reșița, Drobeta Turnu Severin, Deva, Zalău, Satu Mare, Baia Mare, Bistrița, Suceava, Botoșani, Piatra Neamț, Iași, Târgu Mureș, Vaslui, Miercurea Ciuc, Bacău, Alba Iulia, Sfântul Gheorghe, Focșani, Galați, Râmnicu Vâlcea, Târgoviște, Buzău, Braila, Tulcea, Slatina, Alexandria, Slobozia, Călărași, Giurgiu.
Cu grosime de 8 mm sau 12 mm si clasa de trafic intens si mediu acest tip de parchet se poate monta in dormitor, livinng, bucătărie dar si in hoteluri, pensiuni, birouri si spații comerciale.