link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Unident Tulcea
de Galatprim la: 11/06/2018 09:33:17
taguri: Societate 
Tomografia dentară – CBCT este cea mai complexă investigaţie din domeniul radiologiei dentare digitale, care reproduce tridimensional structurile dure ale maxilarelor, în imagini precise, clare, la scara 1:1, fiind investigaţia de elecție în medicina dentară modernă. Nivelul de radiații este semnificativ redus, cu 80% față…
Un zâmbet frumos ne poate schimba cu adevarat Viata! Suntem mai increzatori in fortele proprii si parca se deschid alte oportunitati de reusita atunci cand zambim. Cu Invisalign, obţinerea zâmbetului la care aţi visat nu este greu de realizat, de fapt, nu are practic niciun…

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Unident Tulcea"

Artistu zice… » Tulcea in Jurnal de Romania… partea I!
Mi s-a facut dopr de plimbare prin Romania. Insa azi nu ma dau in vand nici dupa piscurile muntilor si nici dupa valurile marii. Ma plimb printre lacurile si cetatile judetulu Tulcea - si e doar primul episod! ;)
Meci CF Braila - Delta Tulcea
Echipa CF Braila va evolua impotriva Delta Tulcea, sambata, 25 septembrie de la ora 11:00 pe Stadionul Municipal Braila din Parcul Monument.
Concert: CenzuraH @ Tulcea – 25.04.2013
CenzuraH va susţine un concert pe data de 25 aprilie în Tulcea.
Centrul de Radiologie Dentara Digitala Unident
Centrul de Radiologie Dentara Digitala Unident asigura pacientilor servicii premium in imagistica dentara digitala cu cea mai avansata tehnologie.

Stim cat de importanta este pentru dumneavoastra sanatatea si de aceea prioritatea noastra este sa furnizam investigatii radiologice de calitate cu tehnologii avansate, pentru stabilirea unui diagnostic precis si a unui tratament de succes.

Stim cat de important este pentru dumneavoastra confortul, de aceea centrele noastre sunt amplasate in spatii ultramoderne, cu facilitati multiple.

Stim cat de importanta este pentru dumneavoastra siguranta, de aceea am investit in cea mai avansata tehnologie pentru o expunere rapida si un minim de radiatii.

Stim cat de important este pentru dumneavoastra timpul si din acest motiv desfasuram un program de lucru extins cu personal specializat. Investigatiile nu necesita programare.
Viziunea noastra este ca Unident Center
MISIUNE, VIZIUNE, VALORI
Viziunea noastra este ca Unident Center sa devina lider in servicii integrate avansate de medicina dentara premium, in regiunea de sud-est a Romaniei.
Misiunea noastra este sa asiguram fiecarui pacient servicii medicale dentare integrate, avansate, la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologiile viitorului si pe echipe medicale dedicate performantei, in conditii de maxim confort si siguranta. Astfel, asiguram educatia medicala, preventia afectiunilor dentare, sanatatea orala si calitatea vietii pacientilor nostri.
Ne-am propus sa asiguram toate resursele ce conduc la performanta actului medical si satisfacerea celor mai exigente asteptari ale pacientilor nostri, prin inovatie tehnologica, educatie medicala continua si dezvoltarea personala a echipei medicale, precum si printr-un management performant.
Stim cat de importanta este sanatatea si de aceea prioritatea noastra este ca dumneavoastra sa beneficiati de experienta celor 18 ani de activitate pe piata medicala tulceana, de cel mai performant plan de tratament personalizat, cu abordare multidisciplinara, de calitatea actului medical, cu garantia rezultatelor de succes pe termen lung.
Stim cat de important este pentru dumneavoastra confortul, de aceea va asiguram servicii integrate de medicina dentara moderna, radiologie dentara 3D si tehnica dentara digitala, cu cele mai avansate tehnologii. Suntem localizati central, intr-un spatiu ultramodern, dotat cu facilitati multiple pentru pacienti si cu o parcare generoasa.
Stim cat de importanta este pentru dumneavoastra siguranta, de aceea materialele si echipamentele medicale utilizate sunt certificate, provenind de la lideri mondiali in domeniu. Desfasuram programe de voluntariat in care promovăm sănătatea orală si preventia afectiunilor dentare, in vederea cresterii calitatii vietii.
Stim cat de important este pentru dumneavoastra timpul, de aceea am investit in tehnologii digitale, in softuri specializate pentru fluidizarea circuitului functional, precum si in personal specializat, toate acestea pentru a transforma tratamentul dumneavoastra intr-o experienta placuta.
Valorile noastre organizationale sunt integritatea, responsabilitatea, profesionalismul, inovatia, pasiunea, respectul.
Toate aceste valori ale noastre, precum si constanta cu care realizam actul medical a impus certificarea ISO 9001: 2015 si a transformat Unident Center – marca inregistrata, intr-un nume de referinta.
Suntem mandri si onorati ca putem desfasura un proiect de turism medical national si international, prin care promovam medicina, valorile, cultura si traditiile romanesti, dincolo de granite.
Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre si dorim sa va asiguram ca eforturile noastre se canalizeaza spre inbunatatirea continua a serviciilor medicale, pentru ca Unident Center sa fie mereu alegerea dumneavoastra.
Servicii stomatologice Tulcea
Servicii stomatologice Tulcea
Colegiul Economic Delta Dunarii Tulcea
SCOPUL urmarit de Colegiul Economic “Delta Dunarii”Tulcea – Scoala europeana il reprezinta formarea de competente pentru absolventii colegiului, competente care pot fi utilizate de acestia in economia de piata, in viata sociala si politica, precum si punerea in valoare a unor resorturi moderne de stimulare a creativitatii, initiativei si spiritului participativ al elevului in cuprinsul unei oferte educationale tot mai diversificate care sa-i permita accesul la munca in tarile U.E.
Inchiriere autoturisme in Tulcea
Tulcea fiind o zona foarte frecventata de turisti din toata lumea, datorita locurilor spectaculoase, reliefului si faunei pe care Delta Dunarii o ofera, este absolut necesar un aeroport, mai ales pentru cei care nu locuiesc in Romania. De aceea foarte multe firme de inchirieri auto Tulcea sunt mereu in aeroport pentru a va ajuta sa va deplasati, sa vizitati si sa cunoasteti imprejurimile.
Cele mai bune preturi pentru cazare in Tulcea le gasesti pe descoperim lumea impreuna
Intra acum pe descoperimlumeaimpreuna.ro si vezi care sunt preturile pentru ofertele de cazare in Tulcea.
Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea organizează concurs în vederea ocupării unor posturi contractuale vacante – psiholog
Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea organizează concurs în vederea ocupării unor posturi contractuale vacante – psiholog
Delta Dunarii minunea turistica! TULCEA - partea II in Jurnal de Romania
Azi la inceput de uikend va ispitesc cu DELTA DUNARII. Si ca orice internautist prima oprire a mea e pe Wikipedia unde citesc cate ceva despre Delta. Unele dintre lucruri le stiam, iar altele nu. Si dupa ce am citit, ma hotarasc sa pornesc in “calatoria” noastra de azi pe cate un brat din cele trei care strabat Delta - Chilia, Sulina si Sfantu Gheorghe
Jurnal de Romania va ispiteste cu TURUL ROMANIEI! Iasi, Galati, Tulcea – Partea 2/2
Pornim din nou la plimbare in TURUL ROMANIEI de unde ramasesem saptamana trecuta, adica de la Iasi.
Atunci, la acel moment, am ramas profund impresionat de oras. Nu stiu daca de vina era si faptul ca ramasesem din liceu cu un fel de aura superba pentru “dealul Copoului” din literatura sau poate era de vina faptul ca am ajuns acolo intr-o zi de vineri cand se inchidea traficul in zona centrala si era data pietonilor.
Daca ti-ai planuit o vacanta in Delta Dunarii, DescoperimLumeaImpreuna iti ofera cazare in Tulcea
Daca ti-ai planuit o vacanta in Delta Dunarii, DescoperimLumeaImpreuna iti ofera cazare in Tulcea
Descopera frumusetile Deltei Dunarii cu cazare in Tulcea la preturi mici
Descopera frumusetile Deltei Dunarii cu cazare in Tulcea la preturi mici
Pe DescoperimLumeaImpreuna.ro vei gasi cele mai bune oferte de cazare in Tulcea
Pe DescoperimLumeaImpreuna.ro vei gasi cele mai bune oferte de cazare in Tulcea
Accident naval în Tulcea: 14 turiști moldoveni răniți, șase transportați la spital - detoate.ga
Accident naval în Tulcea: 14 turiști moldoveni răniți, șase transportați la spital - detoate.ga
Cele mai bune oferte de cazare in Tulcea le gasesti pe DescoperimLumeaimpreuna.ro
Cele mai bune oferte de cazare in Tulcea le gasesti pe DescoperimLumeaimpreuna.ro
Inchirieri auto in cele mai importante orase
Pentru ce sa folositi masina personala cand aveti atatea beneficii daca inchiriati una, serviciul de inchiriere auto Constanta este la dispozitia dumneavoastra oricand, dar si in alte orase importante din tara ca Bucuresti, Galati, Tulcea, Braila.
Cea mai frumoasa vacanta cu familia!
Mai greu este cu transportul, cu siguranta aveti nevoie de o masina pentru a face multe opriri, pentru a devia de la traseu atunci cand gasiti pe harta locuri frumoase si pentru a nu fi conditionat. De aceea serviciul inchirieri auto Tulcea este la dipozitia dumneavoastra cu oferte de nerefuzat.
Suntem o echipa unita
Echipa medicala a Clinicii Unident este o echipa cu experienta, specializata pe toate domeniile medicinei dentare pentru a putea asigura servicii medicale integrate. Dupa investigatii complete, in cadrul consultatiilor interdisciplinare, se stabileste un diagnostic precis, un plan de tratament corect, precum si un tratament medical eficient.
Ajutoarele sociale si informatorii
Citeam presa, si la un moment dat imi atrage atentia o hotatare a consiliului local Tulcea. Printre alte masuri, in ceea ce priveste sistarea ajutorul social, se mai spune urmatoarele:
Elevii de la Spiru Haret v-au oferit în dar un … Colind de Crăciun
Manifestarea artistică intitulată Colind de Crăciun este un rezultat al parteneriatului educațional dintre MEAP Tulcea și doamna Iorga Nicoleta, fiind implicați în principal elevi din cadrul Colegiului Dobrogean Spiru Haret.
http://www.pelerinvirtual.ro/manastirea-cocos/
Monument istoric si un foarte important asezamant monahal din cuprinsul Episcopiei Tulcii, Manastirea Cocos este situata in judetul Tulcea, la o departare de aproximativ 140 km de Constanta, 60 km SE de Galati si 34 Km V de Tulcea, asezata intr-un loc retras, pe o mai veche vatra pustniceasca si integrata in pitorescul stravechilor munti dobrogeni, invaluita in pura mireasma mereu proaspata a padurilor de tei, unde se face simtita protectia Sfintei Treimi, un loc permanent de pelerinaj, prielnic reculegerii duhovnicesti, un colt de rai pe pamantul dobrogean de sub dealul zis al Cocosului – unde noaptea se facea auzit uneori, cantatul unui cocos salbatic, deal de la care si-a luat numele manastirea.
Manastirea Cocos
Monument istoric si un foarte important asezamant monahal din cuprinsul Episcopiei Tulcii, Manastirea Cocos este situata in judetul Tulcea, la o departare de aproximativ 140 km de Constanta, 60 km SE de Galati si 34 Km V de Tulcea, asezata intr-un loc retras, pe o mai veche vatra pustniceasca si integrata in pitorescul stravechilor munti dobrogeni, invaluita in pura mireasma mereu proaspata a padurilor de tei, unde se face simtita protectia Sfintei Treimi, un loc permanent de pelerinaj, prielnic reculegerii duhovnicesti, un colt de rai pe pamantul dobrogean de sub dealul zis al Cocosului – unde noaptea se facea auzit uneori, cantatul unui cocos salbatic, deal de la care si-a luat numele manastirea.
17 mai – Sarbatori, traditii si obiceiuri religioase
In ziua de 17 mai sunt comemorati Sfantul Apostol Andronic si sotia sa, Iunia, Cuviosii Nectarie si Teofan, Sfantul Pascal Baylon, calugar, Sfintii Heraclius si Paul din Tulcea, Mucenici, si se desfasoara sarbatoarea din Japonia Toshogu Haru-No-Taisai (Marele festival al primaverii de la Templul Toshogu).
Parchet Laminat Modfloor
Parchet Laminat Modfloor preturi ieftine cu transport gratuit in Toata Romania: București, Oradea, Arad, Timișoara, Reșița, Drobeta Turnu Severin, Deva, Cluj-Napoca, Zalău, Satu Mare, Baia Mare, Bistrița, Suceava, Botoșani, Piatra Neamț, Iași, Târgu Mureș, Vaslui, Miercurea Ciuc, Brașov, Bacău, Alba Iulia, Sfântul Gheorghe, Sibiu, Focșani, Galați, Râmnicu Vâlcea, Târgoviște, Buzău, Braila, Tulcea, Târgu Jiu, Craiova, Slatina, Pitești, Alexandria, Ploiești, Slobozia, Călărași, Giurgiu, Constanța.
Parchet laminat Kronoswiss pret ieftin
Parchet laminat Kronoswiss pret ieftin pentru cel mai bun parchet din Europa la ora actuala! Fabricat in Elveția într-o fabrică de ultima generație!
Distributie si vanzare in București, Targu Jiu, Pitesti, Craiova, Galati, Constanta, Brasov, Sibiu, Cluj, Oradea, Arad, Timișoara, Reșița, Drobeta Turnu Severin, Deva, Zalău, Satu Mare, Baia Mare, Bistrița, Suceava, Botoșani, Piatra Neamț, Iași, Târgu Mureș, Vaslui, Miercurea Ciuc, Bacău, Alba Iulia, Sfântul Gheorghe, Focșani, Galați, Râmnicu Vâlcea, Târgoviște, Buzău, Braila, Tulcea, Slatina, Alexandria, Slobozia, Călărași, Giurgiu.
Cu grosime de 8 mm sau 12 mm si clasa de trafic intens si mediu acest tip de parchet se poate monta in dormitor, livinng, bucătărie dar si in hoteluri, pensiuni, birouri si spații comerciale.
Super oferte de sarbatori la Hermann
Inchiriaza o Dacia Logan/Renault Simbol pentru o perioada de minim 30 de zile si beneficiezi de cel mai mic pret de pe piata - 359 euro/389 euro + TVA. Daca credeti ca aceste oferte sunt pe placul dumneavoastra, va invitam la sediul nostru de inchiriere autoturisme din Constanta sau vizitati site-ul, unde veti gasi toate detaliile despre maini, oferte si dotari. Hermann rent a car are sediul principal in Constanta, dar inchiriaza masini si in Bucuresti, Tulcea, Galati, Braila sau, la cerere, in alte orase importante din tara.
Descopera frumusetile Romaniei prin turism intern!
Prin programul de turism intern, poti cuceri tinuturile Romaniei, poti descoperi lucruri pe care, poate, nu le stiai despre tara noastra. De ce sa nu profiti de weekend-urile cu soare ca sa fugi de smog-ul, aglomeratia, betoanele si praful din oraş? Plus ca avem din ce in ce un turism intern mai evoluat, mult mai profesional realizat.
Ce sa vizitati prin cadrul unui turism intern? In cazul in care planuiesti o escapada de weekend si nu sti ce destinatie sa alegi, inspira-te din lista de mai jos. Orice ai alege, nu poti gresi, sunt toate superbe! De data aceasta, va vom prezenta calatoria in Delta Dunarii.
Se organizeaza trei excursii, in perioade diferite, de trei zile, dar traseul este acelasi, bine stabilit si pus la punct. Astfel, in prima zi, traseul va fi Bucuresti – Cernavoda – Navodari –Tulcea, si se vor vizita Cetatea Histria, Cetatea Enisala, Muzeul Deltei Dunarii.
Cetatea Histria, cetatea greceasca, a fost cel mai vechi oras atestat de pe actualul teritoriu al Romaniei. In prezent, ruinele sale se afla pe teritoriul administrativ al comunei Istria, in judetul Constanta.
Cetatea Enisala este o localitate din judetul Tulcea, zona Dobrogea. Apartine administrativ de comuna Sarichioi. Materialele descoperite in urma cercetarilor arheologice si mai ales monedele bizantine, genoveze, tatarasti, moldovene, muntene sau turcesti atesta rolul militar, politic, administrativ si economic pe care l-a indeplinit cetatea.
Situat în apropierea falezei orasului, Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii formeaza, alaturi de alte doua muzee, moscheea musulmana si alte cladiri de patrimoniu aflate in vecinatatea sa, centrul cultural al orasului Tulcea.
In cea de-a doua zi se vor vizita Rezervatia biosferei Deltei Dunarii – croaziera 8 ore si masa pescareasca – vapor turistic (optional), Monumentul Independentei.
Rezervatia biosferei Deltei Dunarii - La capatul unui drum ce depaseste 2.860 km colectand apele unui impresionant bazin hidrografic a carui suprafata acopera mai mult de 80% din suprafata Europei, Dunarea, cel de-al doilea fluviu ca marime al batranului continent construieste la intalnirea sa cu Marea Neagra, de mai bine de 10 000 de ani, una dintre cele mai frumoase delte din Europa si chiar din lume, cunoscuta si ca una din marile zone umede ale planetei.
Monumentul Independentei - Monumentul a fost ridicat in cinstea militarilor romani care au luptat in Razboiul de Independenta (1877-1878) si pentru a evoca reunirea Dobrogei cu Romania.
In ultima zi, traseul va fi Tulcea – Slobozia – Bucuresti si se vor vizita Manastirea Cocos, Manastirea Saon.
Manastirea Cocos este situata in comuna Niculitel, judetul Tulcea. A luat fiinta pe raza in anul 1833, pe locul unde in a doua jumatate a secolului al XVII-lea exista un schit de sihastrii.
Manastirea Saon se afla la o distanta de 11 kilometri spre Niculitel, din localitatea Tulcea. Manastirea Saon a luat fiinta sub stapanirea otomana in anul 1846, prin plecarea unor calugari de la Manastirea Celic-Dere. Cei veniti la Saon au ridicat aici cateva chilii din chirpici si un Paraclis ca metoc al Manastirii Celic-Dere.
Intra pe http://scoriloturism.ro si afla si alte destinatii propuse de noi!