link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Viziunea noastra este ca Unident Center
de Galatprim la: 12/06/2018 09:07:43

MISIUNE, VIZIUNE, VALORI
Viziunea noastra este ca Unident Center sa devina lider in servicii integrate avansate de medicina dentara premium, in regiunea de sud-est a Romaniei.
Misiunea noastra este sa asiguram fiecarui pacient servicii medicale dentare integrate, avansate, la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologiile viitorului si pe echipe medicale dedicate performantei, in conditii de maxim confort si siguranta. Astfel, asiguram educatia medicala, preventia afectiunilor dentare, sanatatea orala si calitatea vietii pacientilor nostri.
Ne-am propus sa asiguram toate resursele ce conduc la performanta actului medical si satisfacerea celor mai exigente asteptari ale pacientilor nostri, prin inovatie tehnologica, educatie medicala continua si dezvoltarea personala a echipei medicale, precum si printr-un management performant.
Stim cat de importanta este sanatatea si de aceea prioritatea noastra este ca dumneavoastra sa beneficiati de experienta celor 18 ani de activitate pe piata medicala tulceana, de cel mai performant plan de tratament personalizat, cu abordare multidisciplinara, de calitatea actului medical, cu garantia rezultatelor de succes pe termen lung.
Stim cat de important este pentru dumneavoastra confortul, de aceea va asiguram servicii integrate de medicina dentara moderna, radiologie dentara 3D si tehnica dentara digitala, cu cele mai avansate tehnologii. Suntem localizati central, intr-un spatiu ultramodern, dotat cu facilitati multiple pentru pacienti si cu o parcare generoasa.
Stim cat de importanta este pentru dumneavoastra siguranta, de aceea materialele si echipamentele medicale utilizate sunt certificate, provenind de la lideri mondiali in domeniu. Desfasuram programe de voluntariat in care promovăm sănătatea orală si preventia afectiunilor dentare, in vederea cresterii calitatii vietii.
Stim cat de important este pentru dumneavoastra timpul, de aceea am investit in tehnologii digitale, in softuri specializate pentru fluidizarea circuitului functional, precum si in personal specializat, toate acestea pentru a transforma tratamentul dumneavoastra intr-o experienta placuta.
Valorile noastre organizationale sunt integritatea, responsabilitatea, profesionalismul, inovatia, pasiunea, respectul.
Toate aceste valori ale noastre, precum si constanta cu care realizam actul medical a impus certificarea ISO 9001: 2015 si a transformat Unident Center – marca inregistrata, intr-un nume de referinta.
Suntem mandri si onorati ca putem desfasura un proiect de turism medical national si international, prin care promovam medicina, valorile, cultura si traditiile romanesti, dincolo de granite.
Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre si dorim sa va asiguram ca eforturile noastre se canalizeaza spre inbunatatirea continua a serviciilor medicale, pentru ca Unident Center sa fie mereu alegerea dumneavoastra.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Viziunea noastra este ca Unident Center"

antiperspirant maxim
Viziunea noastra este imbunatatirea calitatii vietii prin oferirea unor produse inovative si de calitate superioara, iar pentru atingerea obiectivelor muncim in fiecare zi pentru tine cu integritate
Intalnire de gradul III la Alien Science Exhibition din Beijing
O noua expozitie deschisa la Beijing isi propune sa exploreze psihologia din viziunile noastre despre viata de dincolo de stele infatisand publicului diverse creaturi extraterestre intr-un mod cat se poate de realist, fara efecte video.
Amenajari, Birou, birouri, constructii, firma, open space, renovari
Amenajari/Renovari Birouri Open Space
Extrem de provocatoare pentru un designer de interior sunt birourile open space. In ajutor vin materialele moderne cum ar fi gips cartonul care poate fi mult mai permisiv in a modela pereti sau spatii largi in forme pline de personalitate.In viziunea noastra, biroul este in sine o sursa de inspiratie pentru orice tip de activitate. Un spatiu mai generos poate oferi numeroase oportunitati: amenajarea unei zone verzi in mijlocul biroului, a unei fantani arteziene sau chiar a unui loc de relaxare in care angajatii sa fructifice minutele de pauza.
Centrul de Radiologie Dentara Digitala Unident
Centrul de Radiologie Dentara Digitala Unident asigura pacientilor servicii premium in imagistica dentara digitala cu cea mai avansata tehnologie.

Stim cat de importanta este pentru dumneavoastra sanatatea si de aceea prioritatea noastra este sa furnizam investigatii radiologice de calitate cu tehnologii avansate, pentru stabilirea unui diagnostic precis si a unui tratament de succes.

Stim cat de important este pentru dumneavoastra confortul, de aceea centrele noastre sunt amplasate in spatii ultramoderne, cu facilitati multiple.

Stim cat de importanta este pentru dumneavoastra siguranta, de aceea am investit in cea mai avansata tehnologie pentru o expunere rapida si un minim de radiatii.

Stim cat de important este pentru dumneavoastra timpul si din acest motiv desfasuram un program de lucru extins cu personal specializat. Investigatiile nu necesita programare.
Holocaustul in viziunea unei profesoare de istorie a fost un fenomen vezi video
S-a facut de ras in fata elevilor dupa ce le-a explicat ce inseamna holocaustul asa s-a intamplat la Targu Jiu la un liceu din oras . Este vorba despre o profesoara de istorie din Targu Jiu pentru care notiunile de istorie se pare ca au disparut in negura vremii sau se pare ca a uitat ca materia pe care s-a hotarat sa o predea toata viata are unele lacune . O definitie simpla, pe care o profesoara de istorie este imposibil sa nu o cunoasca, holocaustul a ajuns in zilele noastre sa fie folosit pentru a descrie uciderea a aproximativ sase milioane de evrei in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

In viziunea ei Holocaustul un termen utilizat în general pentru a descrie uciderea a aproximativ şase milioane de cetateni evrei în marea majoritate din Europa în timpul celui de- al doilea razboi mondial ca parte din „soluţia finală a problemei evreieşti”, programul de exterminare a evreilor, plănuit şi executat de regimul national socialist din Germania , condus de dictatorul Adolf Hitler.

Liliana Paun, profesoara de istorie la Liceul Tehnic nr. 2 din Targu Jiu, a organizat o comemorare a holocaustului si i-a adunat pe elevi sa le vorbeasca. Definitia data insa de profa de istorie nu i-a lamurit nici pe departe pe elevi ei ramanand cu impresia ca Holocaustul a fost defapt un fenomen … si nimic altceva care a aparut din senin si a disparut ..
Internetul in zilele noastre
Dupa cum puteti observa si voi, internetul este foarte folosit in zilele noastre, fiind cea mai rapida sursa de informare si una din cele mai bune cai de comunicare
Unirea Shopping Center
Unirea Shopping Center, ctitorie a multimilionarului Dan Adamescu şi a familiei sale, a apărut în 2008 pe terenul din vecinătatea Gării Braşov. Adamescu s-a gândit să-şi extindă afacerile şi în provincie, după ce a devenit acţionar majoritar al Magazinului Universal "Unirea" din Capitală. Dar, în timp ce magazinul din Bucureşti a fost construit de Ceauşescu, în anii '70-'80, iar Adamescu l-a renovat şi l-a modernizat, cel din Braşov a fost construit de la zero de Adamescu, dar a fost gândit prost, construit prost şi este administrat sub orice critică.
Mallul Liberty Center va fi vândut online pe Fairsolve.com
Centrul comercial Liberty Center din sectorul 5 al Capitalei este executat silit, fiind scos la vânzare printr-o licitaţie publică pentru datorii neachitate către trei bănci pe site-ul Fairsolve.com.
Premiera: Mallul Liberty Center va fi vandut on line
60 de milioane de euro. Acesta este preţul de pornire al licitaţiei pentru mallul (mă rog, Centrul Comercial) Liberty Center, care a fost scos la vânzare cu datorii de vreo 61 de milioane de euro. Dincolo de chestiunile financiare, interesant este că o tranzacţie de asemenea anvergură se va face online, prin intermediul platformei fairsolve.com, specializată în comercializarea de bunuri supuse vânzării forţate.
Liberty Center va fi vandut online pe www.fairsolve.com
Centrul comercial Liberty Center din sectorul 5 al Capitalei este executat silit, fiind scos la vanzare printr-o licitatie publica pentru datorii neachitate către trei banci. Licitatia este programata pe 7 august 2012, iar marketingul acesteia va fi asigurat, fara a avea insa exclusivitate, de catre www.fairsolve.com. Pretul de pornire al licitatiei este de 60 de milioane de euro.
Liberty Center, scos la vânzare online prin Fairsolve.com
Executat silit pentru datoriile înregistrate către cele trei bănci finanţatoare, mallul Liberty Center din Rahova va fi scos la vânzare prin licitaţie publică pe 7 august, marketingul licitaţiei urmând să fie asigurat în regim neexclusiv de www.fairsolve.com. Preţul de pornire al licitaţiei este de 60 de milioane de euro.
Vibratia noastra interioara - ziua 6
Vibratia noastra interioara reprezinta cum este viata noastra. Daca in interiorul nostru e fericire vom atrage circumstante ce ne vor aduce fericire. Practic exteriorul tau este oglinda interiorului tau.
Se mai poarta blugii in zilele noastre?
Se mai poarta blugii in zilele noastre?
Nunta este cel mai important eveniment din viata noastra
Nunta este cel mai important eveniment din viata noastra
Cizmele de iarna - nelipsite din garderopa noastra
Cizmele de iarna - nelipsite din garderopa noastra
Ce cadouri sa daruim iubitelor noastre!
Ce cadouri sa daruim iubitelor noastre!
Art Implant , clinica stomatologica unde problemele tale dentare devin grijile noastre
Art Implant , clinica stomatologica unde problemele tale dentare devin grijile noastre
Galeria Victoria Art Center la CAR
Galeria Victoria Art Center la CAR
Ești în căutare de sandale de damă ieftine? Modlet este sugestia noastră
Ești în căutare de sandale de damă ieftine? Modlet este sugestia noastră
Cum alegem tortul de nunta pentru cea mai importanta zi din viata noastra!
Cum alegem tortul de nunta pentru cea mai importanta zi din viata noastra!
Strainii nu vin in tara noastra pentru ca…NU exista cosuri de gunoi stradale!
Strainii nu vin in tara noastra pentru ca…NU exista cosuri de gunoi stradale!
Citeste acum pe Zenivers articolul De ce este sfânt numele lui Dumnezeu şi cum interpretăm acest vers din rugăciunile noastre?
Citeste acum pe Zenivers articolul De ce este sfânt numele lui Dumnezeu şi cum interpretăm acest vers din rugăciunile noastre?
Gandurile noastre - ce efecte au asupra modului nostru de a actiona?
Gandurile noastre - ce efecte au asupra modului nostru de a actiona?
Dilema noilor parinti – Ce tipuri de carucioare pentru copii necesita atentia noastra?
Dilema noilor parinti – Ce tipuri de carucioare pentru copii necesita atentia noastra?
De ce ne lasam mereu pacaliti de reclame si cum functioneaza iluzia brandurilor asupra mintii noastre?
http://www.zenivers.ro/industria-iluziilor-si-dependenta-noastra-fata-de-bunurile-de-consum/
Cum reacţionează mintea noastră atunci când ne aflăm într-un magazine cu haine?
Cum reacţionează mintea noastră atunci când ne aflăm într-un magazine cu haine?
La ce se referă versul “Pâinea noastră cea de toate zilele” din rugăciunea Tatăl Nostru?
La ce se referă versul “Pâinea noastră cea de toate zilele” din rugăciunea Tatăl Nostru?
Cursurile de make up - perfecte pentru pasiunea noastra!
Cursurile de make up - perfecte pentru pasiunea noastra!
Culorile şi zodiile – care este rolul astrelor în preferinţele noastre vestimentare?
Culorile şi zodiile – care este rolul astrelor în preferinţele noastre vestimentare?


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"realcont ro"
"web design"
"stomatologie"
"realcont ro"
"18 august"
"web design"
"18 august"
"mobila"
"noroc"
"mobila"
"noroc"
"aparat de tuns"
"miere de manuka"
"buchete mireasa"
"test de compatibilitate genetica"
"studio-20 ro"
"POVESTEA MEA"
"mandria de a fi roman"
"25 500"
"utilitatea si utilizarea pardoselilor epoxidice"
"credite"
"aer conditionat"
"ase 2008"
"tratament naturist pt tbc"
"video porno cu virgine din ţară"
"mireasa din istanbul ep 29"
"www erd ro concurs masina"
""optimizare seo""
"ASUS X542UR-DM056"
"scari din lemn"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.