link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Evenimente astrologice în horoscopul lunii iulie 2018
de godessdiana88 la: 12/06/2018 13:29:13
Evenimentele astrologice majore în horoscopul din luna iulie 2018 sunt tranzitul lui Venus în Fecioară, reîntoarcerea în aspect direct a lui Jupiter în Scorpion, intrarea Soarelui în Leu și tranzitul retrograd preluat de Mercur în Leu. Luna nouă este amplasată în Rac, iar Luna plină în Vărsător. Iată predicțiile pe scurt pentru toate zodiile...

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Evenimente astrologice în horoscopul lunii iulie 2018"

Evenimente astrologice în horoscopul lunii mai 2018
Evenimentele astrologice principale care dau o notă aparte horoscopului din luna mai 2018 sunt pătrunderea lui Mercur în Taur, debutul tranzitului lui Marte în Vărsător, cel al lui Venus în Rac, al Soarelui în Gemeni, și, apoi, al lui Mercur în Gemeni. Luna nouă se ivește în Taur, iar Luna plină își face apariția în Săgetător.
Evenimente astrologice în horoscopul lunii iunie 2018
Cele mai importante evenimente astrologice din luna iunie 2018 sunt turnura retrogradă preluată de Neptun în Pești, tranzitul lui Mercur în Gemeni, și apoi în Rac, cel al Soarelui în Rac, și mișcarea retrogradă inițiată de Marte în Vărsător. Luna nouă se amplasează în Gemeni, iar Luna plină apare în Capricorn. Iată previziunile pe scurt pentru toate zodiile...
Horoscop Urania iulie 2018
Horoscop Urania iulie 2018.
Horoscopul lunii iulie 2016
Horoscopul lunii iulie 2016. Vedeti ce va rezerva astrele in luna iulie 2016!
Evenimente astrologice în horoscopul 2017
Printre diversele evenimente astrologice prezentate în acest articol, horoscopul 2017 este marcat îndeosebi de tranzitul lui Jupiter în Balanţă şi intrarea acestei planete în Scorpion în octombrie 2017, precum şi continuarea tranzitului lui Saturn în Săgetător până în decembrie 2017, când se mută în Capricorn.
Horoscop Leu iulie 2018
După o perioadă dedicată explorării lumii tale interioare, reenergizării și remobilizării sinelui, ar trebui să te simți sigur pe tine, invulnerabil din punct de vedere emoțional în relaționarea cu cei din preajma ta.
Horoscop Fecioară iulie 2018
Ai abilitatea să te înfățișezi altora în cea mai favorabilă lumină, ipostază, să îți exprimi cu forță de sugestie convingerile, ideile. Este o vreme favorabilă relansării, promovării personalității și intereselor tale.
Horoscop Balanță iulie 2018
Însuflețit de o empatie crescândă față de cei din jurul tău, ești capabil să le întrezărești frumusețea interioară și să-i ajuți dezinteresat pe cei ajunși într-un impas.
Evenimente astrologice in horoscopul aprilie 2018
Aspectele, evenimentele astrologice marcante din horoscopul aprilie 2018 sunt revenirea lui Mercur in tranzit direct, preluarea de catre Saturn a unui parcurs retrograd in Capricorn, sosirea Soarelui in Taur, miscarea retrograda initiata de Pluton in Capricorn, intrarea lui Venus in Gemeni. In aprilie, Luna noua este aflata in Berbec, iar Luna plina poposeste in Scorpion.
Evenimente astrologice in horoscopul 2015
"Ce ne bati acum la cap cu astrologia si horoscopul 2015," ar putea sa-mi reproseze, poate pe bune dreptate, unii din cititorii mei. "Abia am trecut de jumatatea anului 2014, tocmai a inceput vacanta, si nu ne zboara inca gandul spre indepartatul 2015," si-ar putea continua ei diatriba. Ei bine, se spune ca omul intelept isi face vara sanie, si iarna caruta, asa ca ma straduiesc si eu putin sa-mi bag mintile in cap! Iata asadar principalele evenimente astrologice din urmatorul an, reprezentand o introducere pentru viitoarele articole dedicate horoscopului 2015...
Evenimente astrologice în horoscopul 2016
Vă prezint, în rândurile de mai jos, ca un preambul pentru horoscopul 2016, principalele evenimente astrologice din următorul an. Aceste aspecte astrale reprezintă, de fapt, fundamentul pe care am început să construiesc deja horoscopul 2016 pentru fiecare zodie.
Evenimente astrologice în horoscopul martie 2018
Această configurație astrală dă naștere unor tendințe specifice fiecărei zodii în parte. Configurez în rândurile de mai jos orientările generale pentru fiecare semn zodiacal, ce urmează a fi dezvoltate în horoscopul destinat lor pe site-ul diane.ro ...
Horoscop Urania iulie 2017
Horoscopul lunii iulie 2017. Aflati ce va rezerva astrele in luna iulie 2017!
Aspecte astrologice în horoscopul februarie 2018
Principalele evenimente astrologice din horoscopul februarie 2018 sunt intrarea lui Venus în Pești, tranziturile lui Mercur și Soarelui în Pești, și apariția Lunii noi în Vărsător. Acest context astral imprimă câteva influențe generale fiecărei zodii în parte...
Horoscopul Dianei : iulie 2012 - Toate zodiile
Previziuni astrologice inspirate de interpretarea evenimentelor astrale din luna iulie 2012. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei, banilor si al sanatatii.
Horoscop Berbec iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Berbecului prefigureaza o vreme de incercari si testari menite a-ti scoate la iveala spontaneitatea, creativitatea, sociabilitatea si abilitatea de a profita de noi si neasteptate oportunitati.
Horoscop Gemeni iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Gemenilor marturiseste despre o efervescenta implicare in viata sociala, despre bucuria de a comunica si a mentine contactul cu oamenii. Relatiile cu cei din jur iti pot oferi importante oportunitati atata vreme cat sunt sincere, lipsite de ipocrizie si conventionalism.
Horoscop Rac iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Racului lasa sa se intrezareasca o etapa a vietii tale traversata de tensiuni si aspecte contradictorii, avand scopul de a-ti pune la incercare resursele interioare si a-ti testa capacitatea de a te adapta, cu realism, imprevizibilelor transformari ale lumii inconjuratoare.
Horoscop Leu iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Leului lasa sa se intrezareasca o perioada de incandescenta intelectuala, focalizarea asupra telurilor dragi si armonizarea relatiilor cu ceilalti. Toate sunt bune si frumoase numai daca adaptabilitatea si atitudinea pozitiva te sprijina sa depasesti barierele inaltate in calea ta de tranziturile retrograde ale planetelor Uranus si Mercur.
Horoscop Fecioara iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Fecioarei anticipeaza initial o fericita descatusare a fiintei, urmata de o perioada de punere la incercare a intuitiei, capacitatii de adaptare si vigorii emotionale.
Horoscop Balanta iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Balantei prefigureaza o acerba lupta intre tentatia de a-ti croi drum in viata de unul singur, fara a mai tine cont de oamenii din jur, si nevoia de impartasire si comunicare cu prietenii si fiintele dragi.
Horoscop Scorpion iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Scorpionului prevesteste o perioada de redescoperire si prioritizare a resurselor si obiectivelor autentice ale fiintei interioare, dar si de proiectare a acestora pe ecranul involburat al realitatii exterioare.
Horoscop Sagetator iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Sagetatorului pune accentul pe autenticitatea personalitatii, conlucrarea cu oamenii din preajma, grija pentru detalii si nevoia de reinventare a trairii cotidiene.
Horoscop Capricorn iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Capricornului marturiseste despre necesitatea de a sorta telurile autentice de cele conventionale sau superficiale , si de a te afirma in fata lumii prin ceea ce te reprezinta cu adevarat.
Horoscop Varsator iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Varsatorului scoate la iveala necesitatea de a-ti intelege impulsurile subconstiente si a te baza pe intuitie, de a aprecia realist oamenii si a te stradui sa cooperezi cu ei.
Horoscop Urania iulie 2016
Horoscopul lunii iulie 2016. Aflati ce va rezerva astrele in luna iulie 2016!
Horoscop Scorpion iulie 2015
Potrivit horoscopului Scorpionului iulie 2015, forţa, farmecul şi autenticitatea personalităţii tale îţi asigură un impact sporit asupra lumii, relaţiile de prietenie ajung în prim plan, viaţa profesională şi cea sentimentală îţi sunt, în general, favorabile, dar ajung să fie cumva contradictorii către sfârşitul lunii.
Horoscop Berbec iulie 2011
In luna iulie 2011 , Berbecul face pasi remarcabili in afirmarea sa ca individualitate creatoare si se lasa antrenat in jocurile subtile ale dragostei care, in pofida unor vicisitudini , nu pot sa aduca in final decat satisfactii si delicii.
Horoscop Taur iulie 2011
In luna iulie 2011 , in incercarea de a-si construi o baza solida a existentei , Taurul se orienteaza catre valorile sigure si statornice ale caminului si familiei , dar si spre radacinile fiintei sale interioare.