link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Eul, Imaginea de sine
de s0rYn la: 13/06/2018 18:14:32
taguri: psihologie Societate 
Eul Eul îndeplineşte funcţii de integrare şi coordonare nu numai în planul relaţiilor cu ambianţa, ci şi în raport cu sine. Aceste funcţii ale Eului ...

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Eul, Imaginea de sine"

Cum ajuta liposculptura la imbunatatirea imaginii de sine
Cum ajuta liposculptura la imbunatatirea imaginii de sine
Vrei sa schimbi ceva in viata ta? Schimba-ti imaginea de sine! | Platinum Development
Tu esti proiectia mintii tale, reflectand in fiecare moment imaginea de sine! Fara asta nu poti sa vrei dezvoltare personala, ar fi o utopie si multi nu cunosc asta.
Parabola Imaginii de Sine: Sirena sau Balena
Parabola Imaginii de Sine: Sirena sau Balena
Minutul de HR - cum timpul e prețios, nu voi scrie mai mult decât puteți citi într-un minut despre autocunoaștere, alegeri, unelte, ghiduri practice și varii întâmplări.
Trăim într-o vreme ce cunoaște o piață a muncii din ce în ce mai solicitantă, brutală, politică și politizată, o piață a muncii care nu mai are răbdarea formării forței de muncă, iar cei fără un plan de carieră coerent și o bază personală solidă nu au și nu vor avea vreo șansă. Asigurați-vă că aveți la dispoziție ceva mai mult decât un checklist întocmit la sfatul de taină cu familia imediat după petrecerea de înțărcare socială cunoscută poetic ca "bairamu' de majorat".
Planificarea carierei este un proces continuu de ajustare a scopurilor de carieră la plaja de caracteristici și abilități personale, oferta educațională și ocupațională. Un astfel de proces bazat, în mare parte, pe variabile, resimte imperioasa nevoie de cel puțin o constantă pentru a produce un output constructiv. Aici intervine Omul Candidat - căci întreaga voastră existență profesională este și va fi un interviu! - care va trebui să joace rolul bizar al celui ce jonglează, iar diferența o va face gradul de cunoaștere a propriilor atuuri, slăbiciuni, dorințe, coroborat cu un concept de sine, o imagine de sine și o stimă de sine de nezdruncinat.
Autocunoașterea este cea mai satisfăcătoare victorie ce poate fi obținută de-a lungul vieții pentru că este singura victorie ce nu vă poate fi luată sub nicio formă de către nimeni. Cunoașterea de sine va reprezenta busola propriei existențe și farul din portul succesului. Veți deține puterea absolută asupra vieții voastre, atât personale, cât și profesionale, pentru că veți știi la ce puteți spune clar și răspicat DA sau NU.

Demonstrați că aveți geniul, puterea și magia, sau într-un cuvânt CURAJUL să vă întrebați: "Cum sunt?", "Ce știu și ce pot să fac eu bine?", "Ce mi-ar plăcea să fac?", "Ce este important pentru mine?", "Unde vreau să ajung?", "De ce?", "Ce ar trebui să dezvolt la mine pentru a îmi putea atinge țintele?", alături de clasicul "C.I.M.A.?" sau "Ce îmi iese mie la asta?", iar dacă astea nu vă ajută, încercați un click aici.
Despre valori și imagine
În lumea de business s-au dezvoltat sisteme de evaluare și dezvoltare a psihologiei organizaționale ce urmăresc îmbunătățirea performanțelor pornind de la modul în care organizația se percepe pe sine, prin intermediul celor ce lucrează acolo, și cum este ea percepută de liderii acesteia, și apoi de public sau clienți.

Apoi, aliniem obiectivele cu strategia și psihologia organizațională astfel încât procesele și procedurile organizaționale să conducă la obținerea rezultatelor dorite și, implicit, la atingerea obiectivelor stabilite. Unul dintre rezultate este o anume imagine a organizației, imagine ce reflectă în bună măsură percepția publicului, a consumatorilor asupra organizației. Această imagine o mai numim și brand. Se observă constant că, deși liderii influențează consistent comportamentul organizațional, organizația în sine nu este „reproducerea întocmai“ a profilului liderului.

Extrapolând acest model la nivelul celor ce ne conduc astăzi, observăm că discuțiile și strădaniile guvernanților de „a lipi țării un brand“ sunt haotice, false și neproductive, având în vedere că valorile ce stau la baza oricărui brand sunt foarte vagi sau deloc definite. La nivelul domeniilor de activitate, sănătate, învățământ, muncă și asistență socială sau administrație, deciziile și procesele sunt hao­tice. Valori? Care valori? Nu am cunoștință ca vreun domeniu, minister sau instituție să aibă declarate valorile care le definesc activitatea și obiectivele. Cu atât mai puțin să le practice. Pe cale de consecință, nici instituțiile acestea sau oricare altele aparținând statului român nu au vreun brand anume sau vreo imagine, mai bine zis, pe care să și-o promo­veze. Deși munca întregului Executiv, cu parlamentari ce susțin puterea cu tot, se îndreaptă constant spre domeniul comunicării și construcției de imagine. [...]
Civilizaţia imaginii
Noţiune devenită locul comun al multor studii de istorie şi teorie a culturii, civilizaţia imaginii reflectă o realitate a lumii contemporane: predominaţia imaginii sub diferitele ei forme (fotografie, cinematografie, televiziune, publicaţii) în toate domeniile activităţii umane. Marele regizor italian, Antonioni, prezintă în filmul „Blow-up” cazul unui om care vede lumea numai prin obiectivul aparatului său fotografic, confundând realitatea cu imaginea, adevărul cu aparenţa. Încercând să fixeze pe peliculă mişcarea vieţii cotidiene, atent numai la ceea ce se vede şi ce se poate capta cu aparatul fotografic, persoanele şi lucrurile capătă pentru el aceeaşi importanţă, aceeaşi valoare, transformând particularul în esenţial şi eternul în efemer. Iar la sfârşit, protagonistul şi spectatorii sunt confundaţi cu întrebarea pirandelliană: unde se află adevărul, în imagini, în realitatea vizibilă sau în realitatea în sine independentă de oameni şi acţiunile lor?
Imagini de sarbatori cadou
Uite ca vin sarbatorile si toata lumea este ocupata cu cadourile, asa ca si eu m-am gandit la niste cadouri pentru cititorii blogului.
Aceste imagini de sarbatori pot fi folositoare pentru webmasterii sau proprietarii de bloguri, care vor sa dee un feeling de craciun sit-ului lor. Asa ca o puteti copia si folosi linistit, este cadou din partea mea.
Iulia Albu a facut-o toanta pe Monica Columbeanu dar si pe sine….
Iulia Albu a facut-o toanta pe Monica Columbeanu dar si pe sine intr-o emisiune televizata la care a luat parte. Are dreptate, lumea vrea sa vada doua proaste intr-un Reality Show si sa decida care este mai proasta dintre ele, macar a recunoscut ca este si ea proasta in aceasta emisiune. Hai minunati-va si voi cum se face proasta pe ea si pe Monica Columbeanu....
Adauga o imagine intr-un text - Tutorial Photoshop
Invata pas cu pas cum sa adaugi o imagine intr-un text folosind Adobe Photoshop
Recunoaste imaginea
Recunoaste "Creatura" din Imagine
Introducerea unei Imagini intr-un Text
Invata cum sa introduci o imagine intr-un text in Adobe Photoshop
NORC - Imagini pe Google Earth cu orase din Romania
Prezentare serviciu oferit de NORC - imagini 3D din cele mai importante orase din romania pe harta GOOGLE MAPS/EARTH
Retusarea Imaginilor
Retusarea Imaginilor - Tutorial photoshop prin care scoti elementele negative din fotografii: cosuri, neguri, alunite, etc. Un tutorial util si folositor
Imagini de Paste neconventionale
Citeva Imagini de Paste neconventionale si un filmulet
Prelucrarea digitala a imaginilor - Dave Hill, Jill Greenberg
Un tutorial pentru Photoshop care prezinta un mod de lucru ce ne va apropia de imaginile realizate de fotografii Dave Hill si Jill Greenberg.
Rolul de imagini in posturi
Multi bloggeri ingonra sa puna imagini in posturi. Fiecare blogger are motivul sau. Dar, in cele mai multe cazuri, bloggerii pur si simplu subestimeaza rolul de imagini in postrui.
Prima imagine cu Volkswagen Tiguan facelift
Prima imagine cu Volkswagen Tiguan facelift .................. .................. ................. ......................
Rolls Royce Vrea O Noua Imagine
Rolls Royce Vrea O Noua Imagine ............ ................ .................. .................. ......................
Alfa Giulietta Imagini Interior
Alfa Giulietta Imagini Interior ............... ........... ................ .................. .......................
Bentley Continental Supersports Convertible: Noi Imagini Si Video
Bentley Continental Supersports Convertible: Noi Imagini Si Video ................ ................... ..................
Nissan Quest 2011 Imagini
Nissan Quest 2011 Imagini ............... ................. .................. .................. .......................
Procentul grasimii corporale in imagini
Uita-te la imagini, compara, si estimeaza-ti procentul de grasime corporala.
Converteşte o fotografie, în imagine tip desen animat
Converteşte o fotografie, în imagine tip desen animat
Cum transformăm imaginile în text
Despre cinci site-uri ce oferă posibilitatea conversiei imaginilor in text.
Increderea in sine, prima conditie esentiala a personalitatii carismatice
Increderea in sine este atat de importanta in fiecare aspect al vietii noastre, incat fiecare dintre noi ne luptam sa o descoperim. Din pacate, aceasta cautare continua poate fi un cerc vicios, tocmai pentru ca nu dispunem de incredere in sine, gasind in acest fel dificila calea de a deveni o persoana de succes.
Cum optimizezi imaginile pentru traficul de căutare
Internetul s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, precum şi accentul pus pe conţinutul vizual, iar de aici rezultă că imaginile sunt acum la fel de importante ca şi conţinutul text.
Imagine Cup 2012 – rezultatele finale
Imagine Cup 2012 – rezultatele finale. România a fost reprezentată la Sydney de 4 echipe finaliste: Complex, IQube, Ave, Petru Alexandru Ticlea.
Sine Mora System Requirements
See the Sine Mora System Requirements, the Sine Mora game cover and the Sine Mora game trailer!
Imagini ascunse in cantece
Daca atatea lucruri mai mult sau mai putin nocive ne sunt strecurate pe furis in mancare, in filme si in reclame, ar trebui sa ne mai mire ca in unele cantece sau bucati muzicale pot fi ascunse poze sau imagini uneori terifiante?


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"realcont ro"
"web design"
"stomatologie"
"realcont ro"
"18 august"
"web design"
"18 august"
"mobila"
"noroc"
"mobila"
"noroc"
"aparat de tuns"
"miere de manuka"
"buchete mireasa"
"test de compatibilitate genetica"
"studio-20 ro"
"POVESTEA MEA"
"mandria de a fi roman"
"25 500"
"utilitatea si utilizarea pardoselilor epoxidice"
"credite"
"aer conditionat"
"ase 2008"
"tratament naturist pt tbc"
"video porno cu virgine din ţară"
"mireasa din istanbul ep 29"
"www erd ro concurs masina"
""optimizare seo""
"ASUS X542UR-DM056"
"scari din lemn"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.