link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ea avocat stiri juridice
de seo_directoare la: 24/06/2018 18:49:41 modificat la: 02/02/2020 20:59:10 arata originalul
9 Procesele juridice legate de dreptul comercial pot gasi o solutie favorabila la cabinet EA avocat din Bucuresti. Speta juridica pe care o aveti poate avea succes pentru ca avocat Elena Andrei are experienta buna in drept. Intra acum pe site si citeste mai mult!

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Ea avocat stiri juridice"

Avocat - Solutii juridice de care avem nevoie cu totii
Cabinet Avocat Bucuresti. Avocatura - Consultatii de specialitate. Avocat drept civil, avocat dreptul familiei, avocat dreptul muncii, avocat drept penal, avocat drept comercial. Solutii juridice de care avem nevoie cu totii
Avocatii constata din ce in ce mai mult ca in majoritatea cazurilor consultatia juridica este suficienta pentru a rezolva o problema legala
Gheorghe Florea, presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, a vorbit, in discursul tinut cu ocazia Congresului Avocatilor 2013, despre principalele probleme cu care se confrunta avocatii in 2013 si despre solutiile la aceste probleme.
UN AVOCAT PENTRU ORICE PROBLEMA JURIDICA
UN AVOCAT PENTRU ORICE PROBLEMA JURIDICA
articole juridice ea avocat
Cauti EA avocat bun din Bucuresti? Intra pe siteul cabinetului de avocat Andrei Elena si vezi experienta pe care o are in drept pentru multe societati comerciale. Beneficiati de servicii juridice profesionale de specialitate pentru contracte comerciale la firme romanesti sau straine.
Dovada hotiei patronate de Elena Udrea la Ministerul Turismului: Cum să ai Directie Juridică la minister si să plătesti de pomană 360.000 de euro unei firme de avocati? BONUS ALTE ILEGALITĂŢI
Dovada hotiei patronate de Elena Udrea la Ministerul Turismului: Cum să ai Directie Juridică la minister si să plătesti de pomană 360.000 de euro unei firme de avocati? BONUS ALTE ILEGALITĂŢI
Avocat Oradea-Avocati Oradea
Cabinet avocat Oradea,consultanta juridica,avocat Oradea,consultanta asistenta juridica,reprezentare juridica,redactari contracte civile-comerciale
Decanul Baroului Vrancea un avocat bun.
Ai nevoie de avocati experimentati care sa aibe cele mai bune si rapide solutii? Atunci poti intra pe avocatura.com unde poti gasi stiri, forum cu raspunsuri la intrebarile dumneavoasta dar si cel mai apropiat avocat din judetul dumneavoastra.
Cauti un avocat divort specializat? Eu sunt solutia ta!
Sunt avocat divort specializat si in dreptul familiei.
In activitatea pe care o desfasor ca avocat divort in dreptul familiei aplic cunostintele dobandite inca de pe bancile facultatii precum si in activitatea profesionala.
Atunci cand este cazul unor litigii ofer explicatii clientilor mei despre notiunea de familie si consecintele juridice ale incheierii casatoriei.
Familia a fost definita ca o forma de relatii sociale dintre oamenii legati intre ei prin casatorie sau rudenie iar din familie fac parte sotii, parintii si copii, precum si, uneori, alte persoane intre care exista relatii de rudenie.
Familia îndeplineşte urmatoarele funcţii, in cadrul societăţii:
• functia reproductivă, în sensul perpetuării speciei umane;
• funcţia economică, în sensul gestionării în comun a gospodăriei casnice şi a bunurilor soţilor;
• funcţia educativă, prin educaţia realizată în cadrul ei, strâns legată de cea realizată în societate.
Relatiile de familie desemneaza raporturile juridice care izvorasc din casatorie, rudenie, adoptie precum si cele asimilate relatiilor de familie.
In ceea ce priveste casatoria, aceasta este uniunea liber consimtita dintre un barbat si o femeie, incheiata potrivit dispozitiilor legale, cu scopul de a intemeia o familie, si reglementata de normele imperative ale legii.
Casatoria se incheie numai daca nu exista impedimente, adica imprejurari care impiedica incheierea casatoriei.
In calitate de avocat divort specializat si in dreptul familiei am avut ocazia sa ma implic in dosare care au avut ca obiect incetarea regimului comunitatii legale, acestea fiind urmatoarele: constatarea nulitatii, anularea, desfacerea sau anularea casatoriei.
Se poate spune ca in toate aceste cazuri regimul matrimonial inceteaza, dat fiind ca acesta functioneaza numai in intervalul de timp in care casatoria isi produce efectele.

Incetarea regimului comunitatii legale produce urmatoarele efecte:
-inceteaza aplicarea prezumtiei de comunitate;
-comunitatea legala urmeaza sa fie lichidata.

Cazurile in care un avocat dreptul familiei va oferim servicii sunt urmatoarele:
-constatarea nulitatii,anularea sau desfacerea adoptiei
-incuviintarea adoptiei
-desfacerea casatoriei prin divort
-anularea casatoriei pentru constatarea nulitatii absolute a casatoriei
-stabilirea paternitatii
-pensie intretinere minor
-majorare pensie intretinere
-incredintarea copilului minor,stabilirea domiciliului minorului
-modificarea masurii de stabilirea domociliului minorului
-stabilirea legaturilor personale cu minorul
-evacuarea sotulului turburent
-decaderea parintelui din drepturile parintesti
-impartirea provizorie a folosintei locuintei
-impartirea bunurilor comune in timpul casatoriei sau dupa desfacerea acesteia
-partajul, tranzactii partaj
EA Avocat Bucuresti
5 Cabinet EA avocat Elena Andrei din Bucuresti ofera clientilor consultanta juridica in drept comercial. Daca sunteti interesat de elaborare proiecte de acte normative, atunci apelati ca serviciile cabinetului nostru de avocatura. Apeleaza acum la un avocat cu multa experienta din Bucuresti!
EA avocat dreptul muncii Bucuresti
Cabinetul de avocatura Elena Andrei ofera asistenta juridica in domeniul dreptul muncii pentru societati comerciale sau angajati. Daca cauti EA avocat care sa ofere consultanta pentru litigii de munca sau despre contract individual de munca, atunci iti recomandam pe Elena Andrei din baroul Bucuresti pentru ca are peste 10 ani de experienta.
EA avocat drept comercial Bucuresti
Avocat Elena Andrei, membru al baroului Bucuresti, este specializat in drept comercial si contracte de tranzactie. Daca cauti EA avocat bun care se pricepe la litigii comerciale, atunci ai ajuns unde trebuie. Poti fi reprezentat in fata instantelor de judecata de catre un avocat cu experienta si succes in procese juridice.
EA avocat drept civil Bucuresti
Cabinet avocat Elena Andrei, membru al baroului Bucuresti, are specializare in drept civil si ofera asistenta si reprezentare in cazuri privind dreptul de proprietate al persoanelor fizice sau juridice. Avocat civil Elena Andrei ofera consultanta pentru redactare contracte intre firme. Daca aveti intrebari legate de uzucapiune, apelati tot la biroul nostru EA avocat.
Contact avocat Ploiesti
Cauti avocat divort Ploiesti? Noi iti recomandam avocat Iorgu Elena Simona care are multa experienta in dosare juridice de divort si pensie alimentara. Pensia alimentara stabilita in urma divortului este o suma fixa sau procentuala datorata de cel ce are obligatia de intretinere. Suna acum la Cabinet avocat Ploiesti Iorgu Elena Simona pentru mai multe detalii!
Mănăstirile din Moldova CER Guvernului ELIMINAREA codurilor de identificare
Reprezentanţi ai 12 mănăstiri din Moldova au remis Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova a adresare în care cer să se facă demersuri în adresa Guvernului în vederea eliminării codurilor de identificare pentru locaşurile sfinte din sistemul automatizat de evidenţă. Printre motivele ce îngrijorează mănăstirile se numără şi faptul că standardul identificării automate se foloseşte simbolul anticreştin „666”.

Semnatarii adresării cer modificarea legii, astfel încât comunităţilor religioase şi cultelor să nu le fie atribuit în mod obligatoriu un cod de identificare (IDNO) în momentul înregistrării, iar evidenţa părţilor componente a cultelor să fie efectuată în baza unui registru manual, fără folosirea sistemului automatizat de înregistrare şi control.

„Atribuirea unui cod mănăstirilor, parohiilor reprezintă un atentat la demnitatea şi identitatea cetăţenilor creştini ortodocşi care sunt liberi să se asocieze în diferite comunităţi al căror nume este o valoare în sine şi în cadrul relaţiilor juridice cu alte entităţi sociale”, se spune în adresare.

Potrivit semnatarilor adresării, „codificarea şi biometrizarea cetăţenilor Moldovei, crearea sistemului electronic unic şi centralizat, implementarea intensă a strategiei de stat „Moldova electronică” sunt procese şi tendinţe extrem de îngrijorătoare”.
Avocatul Dumitru Rebegea, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru coruptie
Cele mai noi stiri in domeniul avocaturii, cu cei mai buni avocati sunt numai pe avocatura.com
Avocatul Gavril Dejeu: "Menita sa inlature coruptia, Justitia, ea insasi foarte corupta, a fost o copioasa sprijinitoare a coruptiei
Este cunoscut pentru pozitia pe care a ocupat-o in fruntea Ministerului de Interne, dar Gavril Dejeu a fost, din `59 si pana in 2006, avocat si prodecan in cadrul Baroului Sibiu. Aflat acum la pensie, Dejeu publica periodic in presa locala articole de opinie si este la curent cu toate micarile din viata politica si juridica. Avocatura.com l-a invitat la o discutie despre vremuri demult apuse in Justitie, dar si despre adevaruri dureros de actuale.
Avocat, mediator Bucuresti. Drept penal, civil, comercial, drepturile omului. CEDO
Cabinet Avocat Barou Bucuresti va sustine in apararea Drepturilor care va sunt incalcate sau cand deveniti o victima. In procedurile cu caracter penal, victimele au drepturi legale explicitate de lege: Dreptul la asistenţă, Dreptul la reprezentare juridică, Dreptul la intimitate, Dreptul la integritate fizică, Dreptul de a fi protejat ca martor, Dreptul la un proces echitabil, Dreptul la despăgubire, Clauza de impunitate, Dreptul de a nu colabora cu organele de ancheta.
EA Avocat drept bancar Bucuresti
Cabinetul de avocatura Elena Andrei cu sediul in Bucuresti ofera asistenta juridica in drept bancar pentru persoane fizice sau juridice. Daca aveti un contract bancar sau un litigiu cu banca puteti apela la avocat Andrei Elena pentru consultanta juridica.
Avocat Barou Bucuresti
Avocat in baroul Bucuresti va ajuta cu redactare de plangeri catre politie, parchet, DNA, DIICOT sau instante de judecata. Pot sa va ajut cu asistenta juridica profesional sau sa va apar interesele in fata instantelor de judecata din Bucuresti. Angajeaza un avocat Bucuresti bun chiar acum!
Ultimele stiri: daca nu ne cumintim...
Dupa lunga mea vacanta, am decis sa arunc o lapidara (are si parte a doua) privire asupra stirilor referitoare la Romania din presa streina. Ca de obicei, ma axez in principal pe economic si politic. Prima frectie care imi sare in ochi, sunt semne din ce in ce mai clare ca UE va hotari in curand sa renunte la a mai recunoaste deciziile judecatoresti ale curtilor romanesti (1). Asta ar fi o palma grea pe obrazul nostru, daca, desigur, ne-a mai ramas obraz sub grosul strat de sorici.
Stiri expirate in Cancan
Astia de la Cancan au facut-o iar de cacao , au pus si ca top stire faza cum ca niste fete intr-un liceu au inceput sa se sarute si sa isi faca poze si pozele alea le stiu de cativa ani …haha ..si nu sunt singurul , sunt sigur .Si ce titlu , orgie la liceu haha..de parcaa au facut filme porno pe acolo .Astia nu mai au despre ce sa scrie si inventeaza stiri si pun niste poze pe care le gasesc la intamplare si gata stirea .Rusinica ..va-ti cam facut de cacao , si nu e prima data, tot timpul veniti cu stiri expirate .Am vazut ca au si trafic bun , vad ca le merge cu gogosile ..
Dilema saptamanii: In Romania, de trei ori mai multe canale tv de sport decat de stiri. De ce?
In Romania canalele de sport sunt cu mult mai multe decat cele de stiri. Care-i explicatia?
stiri
Dupa ani de zile in care am consumat “stiri pe paine”, azi imi dau seama nu ca am un program de stiri preferat.

Realitatea imi place, insa stirile se reteta la nesfarsit si cazurile marunte ajung subiecte (lungi) de discutie si ore intregi alocate subiectului.
Persoane juridice romane beneficiari de dividende - obligatii aferente
Orice persoană juridică română care plăteşte dividende către o persoană juridică română are obligaţia să reţină, să declare şi să plătească impozit...
Cum adaugi automat stiri pe siteul tau
Script pentru preluarea stirilor in mod automat. Foarte multi dintre cei care au siteuri web, bloguri, forumuri, etc, doresc sa adauge stiri pe situl lor, sa imbogateasca continutul siteului lor. Ei bine, exista o rezolvare pentru asta: preluarea automata a stirilor de la un mare cotidian romanesc. <a href="http://dan-blog.ro/cum-adaugi-automat-stiri-pe-siteul-tau.html">[CITESTE TOT ARTICOLUL AICI]</a>
Stiri si revista presei online
Stiri online din domenii diverse precum stiri, actualitate, auto, econimie, extern, fotbal, politica,sanatate, vedete actualizate continuu.
Stiri pe site-ul tau
Poti sa imbogatesti continutul siteului tau, adaugand stiri si articole interesante. Este foarte simplu, si totul se face in mod automat, fara nici un efort din partea ta....
Telespectator caut Televiziune de STIRI!!!
Eram un privitor si ascultator de Antena 3 TV si Realitatea TV dedicat. La birou laptop-ul zacea deschis pe unul dintre cele doua si ascultam tot timpul stiri, meteo, discutii etc.
StiriDeBine lanseaza concursul – petitia Stire De Bine – Concurs
Concurs StiriDeBine.
Petitia stiri de bine. Redactia StiriDeBine propune: vrem sa fim calzi, adevarati, clari si sa avem farmec. Nu vrem sa avem succes, ci sa ducem binele cat de departe poate ajunge prin intermediul online-ului si prin vorba buna, care mult aduce, chiar si cand nu-I dulce. De bine.


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"scrisoare lui mos craciun in franceza"
"ipad 7 inch"
"administrator pensiune"
"dvd-rv"
"avioane anulate curse"
"Francoise te imbraca in rochii elegante de dama!"
"Dan Diaconescu OTV"
"deea micky 97@yahoo com"
"barbie"
"sur"
"copilul universal"
"mama"
"star pufuleti"
"OSTEOPOROZA TRATAMENT"
"restaurant"
"13"
"inima furata"
"bere la metru bucuresti"
"porno 3d"
"Anticristul film"
"andrea teodorova playboy"
"poze pe facebook"
"mare com ro"
"ceapa"
"ziua buna"
"uxurygifts ro"
"citate celebre"
"lady allia"
"farmece-de-dragoste cu miere"
"dxo one"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.