link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Leu septembrie 2018
de godessdiana88 la: 28/08/2018 18:56:12
Ar fi trebuit să-ți fi identificat deja activități și obiceiuri care-ți subminează sănătatea, îți secătuiesc vitalitatea. Ar fi, așadar, vremea să te desprinzi de ele, și să adopți un stil de viață capabil să-ți optimizeze tonusul fizic și psihic.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Leu septembrie 2018"

Horoscop Scorpion septembrie 2018
Conform horoscopului Scorpionului din luna septembrie 2018, te integrezi fericit, avantajos în sfera socială, îți fortifici legăturile de prietenie, ești mai preocupat decât de obicei de relațiile cu familia, iar viața ta sentimentală are de câștigat prin îndrăzneală și reînnoire.
Horoscop Leu septembrie 2013
Horoscopul Leului septembrie 2013 anticipeaza un stabil echilibru intre lumea interioara si cea exterioara, o atitudine increzatoare, cutezatoare, invigorata de recunoasterea esentialelor atuuri ale personalitatii tale. In pofida succeselor din interactiunea cu oamenii si armoniei din relatia cu rudele si amici, viata amoroasa poate ascunde imprevizibile capcane si esecuri.
Horoscop Leu septembrie 2014
Horoscopul Leului septembrie 2014 anticipeaza o fericita interactiune sociala, o gandire creativa, inovatoare, o mare putere de convingere, o ameliorare a relatiilor din familie, si o intensa viata sentimentala.
Horoscop Leu septembrie 2015
Horoscopul Leului septembrie 2015 lasă să se întrevadă o cutezanţă şi un spirit de iniţiativă de bun augur, oportunitatea de a-ţi optimiza impactul asupra lumii prin regândirea imaginii tale personale, necesitatea de a aborda cu flexibilitate şi realism viaţa socială şi profesională, şansa de a-ţi releva şi exploata într-un sporit grad talentele şi înzestrările native.
Horoscop Leu septembrie 2011
In luna septembrie 2011 , horoscopul Leului le prefigureaza nativilor din aceasta zodie oportunitatea de a profita din plin de resursele lor interioare, de talentele si abillitatile lor native , iar mintea ascutita la maximum ii ajuta sa treaca cu succes peste nenumaratele provocari si imprejurari din sfera sa profesionala.
Horoscop Leu septembrie 2012
Horoscopul Leului din luna septembrie 2012 pune accentul pe colaborarea cu oamenii din preajma, pe dorinta imperioasa de te delecta intru traire, dar si pe tendinta autodistructiva de a pierde dintr-un capriciu tot ceea ce ai acumulat cu greu in timp.
Horoscop Leu septembrie 2016
Valorile tale interioare, ceea ce preţuieşti mai presus de orice în viaţă capătă întâietate pe 1 septembrie 2016, sub reverberaţiile Lunii noi poziţionate în Fecioară şi a doua casă a Leului. Este vremea să te îndrepţi instinctiv către reperele autentice ale personalităţii tale şi să arunci peste bord lucrurile şi preocupările convenţionale, impuse de alţii.
Horoscop Leu ianuarie 2018
Ești preocupat, mai mult decât de obicei, de starea de sănătate. Te poți convinge să-ți faci o examinare medicală completă, să îți schimbi stilul de viață printr-un nou regim alimentar și/sau un program de exerciții fizice regulat. Aceste tendințe sunt accentuate pe 17 ianuarie 2018, sub vibrațiile Lunii noi din Capricorn. Ai posibilitatea să descoperi o modalitate inedită, ieșită din comun, de a-ți optimiza tonusul fizic și psihic!
Horoscop Leu august 2018
Cuadratul dintre Soare și Jupiter din 7 august 2018 te încarcă cu entuziasm, neastâmpăr în demersurile tale principale. Ai grijă să nu-ți supraestimezi abilitățile și să nu te lași dezamăgit de un eșec de moment!
Horoscop Leu septembrie 2020
Pe 2 septembrie 2020, Luna plină din Pești îți sugerează să acorzi mai puțină atenție lumii din afară, și să te focalizezi spre interiorul tău, astfel încât să îți afli o semnificație mai profundă a existenței. Cu toate astea, unele schimbări din mediul tău înconjurător par să te sprijine într-o orientare spirituală ce poate avea drept rezultat o regenerare a relațiilor tale umane din orice aspect al traiului tău.
Horoscop Leu septembrie 2017
Nu mai eşti stăpânit de vreun dubiu privind valoarea ta personală, eşti sigur pe atuurile tale individuale şi pe abilităţile, înzestrările tale şi eşti gata să ţi le pui la treabă pentru a-ţi duce la bun sfârşit ţelurile ambiţioase.
Horoscop Leu februarie 2018
Poți fi supus sau te poți angaja într-o transformare a personalității tale în straturile sale cele mai adânci. Pluton te inspiră ori te forțează să fii cât mai sincer cu tine însuți pentru a depăși frustrările și dificultățile cotidiene.
Horoscop Leu martie 2018
Priceperea ta de a ajunge la miezul lucrurilor se împletește cu aspirația de a da un sens mai înalt vieții tale, cu izvodirea unor idei mărețe, ambițioase, cărora le poți afla o cale inspirată de a le pune în practică.
Horoscop Leu aprile 2018
După o perioadă de incertitudini, ți se limpezește și ți se optimizează viziunea de ansamblu despre viață. Nu mai ești obstrucționat de detalii nesemnficative și revii pe calea evoluției tale, înarmat cu un plus de motivație și voință
Horoscop Leu mai 2018
Dragostea își caută căi decisive, cu adevărat implinitoare, mai ales că este învăluită de tenebrele unor taine adeseori păguboase...
Horoscop Leu iunie 2018
Poți simți nevoia să te retragi mai des din tumultul vieții sociale pentru a te dedica meditației asupra sinelui, adevăratului sens al existenței tale. Posezi abilitatea de a te cufunda adânc în lumea ta interioară
Horoscop Leu iulie 2018
După o perioadă dedicată explorării lumii tale interioare, reenergizării și remobilizării sinelui, ar trebui să te simți sigur pe tine, invulnerabil din punct de vedere emoțional în relaționarea cu cei din preajma ta.
Horoscop Fecioară septembrie 2018
Ai parte, așadar, de oportunități în relațiile cu publicul, dar și grație unor călătorii în zone nu foarte îndepărtate de casă. Ți se înlesnește redescoperirea și valorificarea creativității, talentelor, canalizarea acestora spre țeluri practice. Nu este exclus să-ți transformi un hobby într-o afacere sau într-un demers lucrativ.
Horoscop Balanță septembrie 2018
La începutul lunii, ai ocazia să creezi mai multe punți de legătură între zona ta conștientă și cea subconștientă, ceea ce îți poate inspiră o revelație despre autenticul tău destin, parcurs al existenței.
Horoscop Capricorn septembrie 2018
Impulsionat să te identifici cu credința, filosofia ta de viață, nu mai ești dispus să faci compromisuri în privința a ceea ce este cu adevărat important din punctul tău de vedere.
Horoscop Berbec septembrie 2018
Comunicarea ta cu oamenii apropiați, cu rudele și amicii tinde să se focalizeze tot mai des asupra stării voastre de sănătate, a ameliorării acesteia. Poți intra astfel în contact cu idei noi, inovatoare despre o schimbare în bine a stilui tău de viață, optimizării tonusului tău fizic și psihic. Este posibil să plănuiești o scurtă călătorie într-o stațiune, într-un loc unde ai potențialul să-ți tratezi o afecțiune mai veche ori mai nouă.
Horoscop Taur septembrie 2018
Ești gata să te supui unor teste cu mari riscuri ținând de credințele tale, de filosofia ta de viață. Dacă le treci cu bine, ele îți pot confirmă viabilitatea țelurilor, faptul că ești îndreptățit să faci eforturi notabile pentru a ți le atinge.
Horoscop Gemeni septembrie 2018
Atât în interacțiunea cu rudele, cât și cu persoanele îndrăgite, cu prietenii, reușești să ai o atitudine echilibrată, fără să încerci să te impui ca lider, și nici să te supui voinței altora.
Horoscop Rac septembrie 2018
După un răstimp de nedumerire, derută, probabil că ai ajuns să-ți deslușești cu claritate prietenii și dușmanii, oamenii care nu au ce caută în viața ta și cei care sunt cu adevărat importanți pentru tine. Este vremea să pui punct unor parteneriate, să le întărești pe altele și să inițiezi unele noi atât pe plan personal, cât și social ori profesional.
Horoscop Leu octombrie 2018
Ești mobilizat să faci o distincție strictă între ce să menții și ce să elimini din viața personală, într-o analiză ce pornește din lumea interioară către cea exterioară. Îți redefinești ce înseamnă "casa", ce trebuie să întreprinzi pentru a-ți învigora legăturile familiale, cufundându-te în sine și redescoperindu-ți rădăcinile formării tale ca personalitate.
Horoscop Leu noiembrie 2018
Ești înclinat să faci mai ales ceea ce-ți place, sau să încerci noi căi de a te bucura de existență. Te focalizezi pe delicii nemaiîncercate ale trăirii, te întâlnești frecvent cu prietenii, în cadrul unor agape, petreceri.
Horoscop Leu decembrie 2018
Casa reprezintă pentru tine o oază de liniște, siguranță emoțională și materială, așa că nu este exclus să găzduiești în ea petrecerea de Crăciun și/sau cea de Revelion, prilejuri de a aduna în jurul tău pe cei la care ții și țin la tine!
Horoscop Leu septembrie 2019
Procesele mentale ți se accelerează, trec peste orice bariere interioare și exterioare, aparent asemeni unui tren scăpat de sub control. Aparent, deoarece îți sunt, de fapt, de ajutor în luarea unor decizii și implementarea unor planuri importante pentru viitor.
Horoscop septembrie 2018: Toate zodiile
Horoscopul lunii septembrie 2018 pentru toate zodiile, cuprinzând previziuni astrologice generale, despre muncă și bani, dragoste și cuplu. Ca să îți dezvălui în detaliu ce-ți rezervă soarta din punct de vedere astral în septembrie, nu trebuie decât să apeși pe linkul asociat zodiei tale.