link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Tipuri de instalatii care nu mai suporta amanare
de dcnews la: 11/10/2018 17:04:06
taguri: Diverse 

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Tipuri de instalatii care nu mai suporta amanare"

Tipuri de instalatii care nu mai suporta amanare
Tipuri de instalatii care nu mai suporta amanare
Tipuri de instalatii termice
Tipuri de instalatii termice
Cursuri Instalator Instalatii Tehnico Sanitare si de Gaze,
Cursuri Instalator Instalatii Tehnico Sanitare si de Gaze,

Descrierea ocupatiei:

1) Contextul ocupatiei:
Instalatorul tehnico-sanitar si gaze isi desfasoara activitatea în companii din domeniul constructiilor, în toate punctele de lucru ale acestora.
2) Procesul de lucru
Instalatorul tehnico-sanitar si gaze din sectorul constructii trebuie sa stie sa masoare, sa taie, sa pozeze si sa îmbine conducte, sa realizeze treceri prin ziduri
si plansee pentru conducte, sa monteze conducte, utilaje, aparate de utilizare, accesorii, sa puna în functiune instalatii, sa înlocuiasca, sa repare conductele,
îmbinarile si garniturile acestora, sa diagnosticheze si sa remedieze defectiunile constatate la toate tipurile de instalatii si utilaje/aparate de utilizare folosite
pentru alimentarea cu apa, canalizare, ridicare a presiunii apei, stingere incendii, gaze naturale si sa efectueze lucrari de întretinere a acestora.
Activitatea instalatorului tehnico-sanitar si gaze se desfasoara în echipa si de obicei în interiorul cladirilor, dar pot exista cazuri când aceasta activitate se poate
realiza si în exteriorul acestora, putând fi expus la frig, caldura si umiditate.
Nivelul de responsabilitate: 3,4 muncitor calificat – studii medii, având nevoie ca, pentru desfasurarea activitatii sale, sa aiba urmatoarele competente cheie:
comunicare în limba materna, competenta matematica si competente de baza în stiinta si tehnologie, a învata sa înveti, competente sociale si civice si spirit întreprinzator si de initiativa.
Pentru realizearea activitatii sale, instalatorul tehnico-sanitar si gaze, se foloseste de echipamente specifice, respectiv: menghine, chei simple si reglabile, polizoare unghiulare,
seturi filiera, clesti, patent, ciocan, compresor aer, masini de gauri, etc. si utilaje: vase tampon, pompe, hidrofoare, apometre, debitmetre, armaturi, compresoare, rezervoare, etc.
În vederea îndeplinirii sarcinilor sale, instalatorul tehnico-sanitar si gaze trebuie sa detina cunostinte de baza de matematica, hidraulica, mecanica, mecanica constructiilor,
rezistenta materialelor folosite în lucrarile de instalatii, de interpretare a documentatiilor si schemelor tehnologice, tehnologii de îmbinare, normative în domeniu si norme ISCIR, etc.
De asemenea, trebuie sa aiba o serie de aptitudini, cum ar fi: atentie, îndemânare, putere de analiza si decizie, spirit de echipa, adaptibilitate la situatii noi, etc.
3) Lista functiilor majore
Principalele functii îndeplinite sunt urmatoarele:
- Montarea instalatiilor de canalizare
- Montarea instalatiilor de ridicare a presiunii apei
- Montajul instalatiilor interioare de apa rece si calda de consum menajer
- Montarea utilajelor folosite în instalatiile sanitare
- Montarea instalatiilor pentru stingerea incendiilor
- Montarea instalatiilor interioare de gaze naturale combustibile
- Montarea aparatelor de utilizare a gazelor
- Întretinerea instalatiilor interioare de gaze naturale si a celor sanitare
4) Alte informatii relevante
Pentru obtinerea calificarii, instalatorul tehnico-sanitar si gaze, în vederea realizarii instalatiilor

Tipul programului de formare : Calificare
Pregatire minima pt.inscriere : Invatamantul minim obligatoriu
Varsta minima : 18 ani
Durata programului : 17 saptamani - 720 ore(240 ore teorie + 480 ore practica)

S.C. Tehno Art Solution S.R.L.

Str Matei Voievod Nr 116 Bucuresti
0761.102.433 0757143926 0734.392.311 Tel/Fax:0212522628
www.tehnosolution.ro office@tehnosolution.ro
Montaj pereţi despărţitori rigips, gips-carton
Montaj pereţi despărţitori rigips, gips-carton

26
IUN
Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin unul din numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail:

-Telefon cosmote: 0764.833.879

-Telefon vodafone: 0734.633.357

- E-mail : bucurestirenovari@yahoo.com

Prin folosirea pereţilor de montaj Gips carton (Rigips) pot fi obţinute – în comparaţie cu sistemele convenţionale de realizare a pereţilor de compartimentare – avantaje relevante din punct de vedere al costurilor. Spaţiul liber din interiorul pereţilor este ideal pentru amplasarea raţională a diferitelor tipuri de instalaţii, iar suprafaţa instantaneu uscată a peretelui poate fi vopsită, tapetată sau lambrisată fără întârziere. Sistemele Gips carton (rigips) suportă orice comparaţii şi din punct de vedere al izolaţiei fonice şi al rezistenţei la foc, iar greutatea peretelui este de numai 25 – 50 kg/m2. Sistemul cel mai folosit este cel cu montanţi şi structuri de susţinere de metal. Se pot însă folosi şi structuri de susţinere din lemn, de exemplu montanţi de 6X6 cm. În funcţie de cerinţele fizice şi constructive ale construcţiei, se pot realiza pereţi simpli sau dubli. Calităţile fizice şi statice ale pereţilor rezultă din conlucrarea structurii de susţinere cu panourile Gips carton (Rigips) şi cu straturile izolante din interiorul peretelui. În acest fel rezultă elemente de construcţie adaptate la diferite condiţii constructive. În cazul unei modificări a funcţiunii clădirii, pereţii de montaj Gips carton se pot demonta fără mari eforturi.
Horoscop Sagetator ianuarie 2013
Horoscopul Sagetatorului ianuarie 2013 iti prilejuieste o plimbare in lumea placerilor si dorintelor tale cele mai arzatoare, dar iti aseaza in fata si numeroase obligatii si responsabilitati ce nu suporta amanare.
Horoscop Balanta august 2013
Horoscopul Balantei august 2013 prefigureaza un ciclu existential norocos interactiunii sociale, comuniunii cu prietenii si oamenii apropiati, impunerii personalitatii in lume. Cu toate acestea, mai ales spre sfarsitul lunii, universul interior si trecutul isi cer cu insistenta drepturile, focalizandu-te catre reflectie si punerea la punct a unor probleme ce nu mai suporta amanare.
Cum sa alegi mai usor instalatia termica pentru casa ta
Cum sa alegi mai usor instalatia termica pentru casa ta
Google Docs Viewer suporta acum 12 noi tipuri de fisiere
Google Docs Viewer devine din ce in ce mai folositor. De curand Google a facut un upgrade,astfel incat Docs Viewer suporta, pe langa PDF-uri, fisiere .doc si ppt-uri,12 noi tipuri de fisiere si se poate lansa din Gmail sau din orice site unde poate fi incorporat codul aplicatiei.
Cele mai sigure tipuri de focare pe care le puteti instala in casa
Cele mai sigure tipuri de focare pe care le puteti instala in casa
Instalatori Autorizati cu Experienta
Handyman a strans o echipa de instalatori cu experienta ce este pregatita sa intervina non-stop pentru a repara, inlocui, remedia sau doar evalua daca reparatia suporta sau nu amanare.
Instalaţii sanitare, montaj instalaţii sanitare
Instalaţii sanitare, montaj instalaţii sanitare

Firmă specializată în domeniul instalaţiilor sanitare vă pune la dispoziţie servicii de montaj, proiectare, reparaţii şi întreţinere instalaţii sanitare.

Echipa noastră de instalatori cu experienţă vă pune la dispoziţie soluţii adecvate necesităţilor dumneavostră sau ale companiei dumneavostră în ceea ce priveşte lucrările de instalaţii sanitare, proiectare, montaj, reparaţii şi întreţinere.

Toate proiectele de instalaţii sanitare sunt realizate cu respectarea standardelor de calitate şi respectarea termenilor contractuali de execuţie, deoarece ne respectăm clienţii şi vrem să fie mulţumiţi de serviciile noastre.

Oferim garanţie la instalaţiile sanitare pentru toate tipurile de imobile: case, blocuri de locuinţe, apartamente, complexe comerciale, şcoli, spitale.

Prin experienţa şi profesionalismul instalatorilor noştri, prin folosirea de scule profesionale de înaltă fiabilitate şi prin folosirea materialelor de calitete superioară instalaţiile sanitare vor fi un element de siguranţă şi confort pentru orice tip de clădire.

Montaj instalaţii sanitare

Vă stăm la dispoziţie cu personal specializat în montaje de instalaţii sanitare, montaj instalaţii sanitare apartamente, montaj instalaţii sanitare case, montaj instalaţii sanitare complexe comerciale, montaj instalaţii sanitare complexe rezidenţiale, montaj instalaţii sanitare şcoli, montaj instalaţii sanitare gradiniţe, montaj instalaţii sanitare clinici.
Cursuri Instalator Apa,Canal,
Cursuri Instalator Apa,Canal,

Descrierea ocupatiei:

Practicantii unei astfel de ocupatii executa lucrari de fixare si sustinere a
diverselor piese ale instalatiei de apa. În principal se executa montarea elementelor componente, a
racordurilor; se revizuieste starea de functionare a diferitelor elemente componente ale instalatiei de apa
si canal.
• Realizeaza montarea obiectelor tehnico-sanitare (montarea se face pe suporti speciali, cu ajutorul
garniturilor pentru a nu produce fisurarea sau lovirea lor, atât în timpul instalarii, cât si în timpul
folosirii;
• Monteaza tevile si face racordarea (tevile se monteaza si fixeaza cu ajutorul bridelor, al inelelor
strânse cu suruburi si piulite, iar racordarea lor se poate face cu ajutorul fitingurilor sau prin
sudura;
• Monteaza bateriile si face racordarea la tevile de apa
• Studiaza planul si schitele cladirii pentru a determina zonele de intersectare cu alte retele si
pentru a putea estima necesarul de materiale si instrumentele necesare;
• Stabileste caracteristicile spatiului unde se executa lucrarea prin realizarea unor masuratori cu
instrumente specifice;
• Face estimari privind costurile aprovizionarii cu materiale si costurile executiei pentru lucrarile
aflate în derulare;
• Realizeaza în avans schitele lucrarii ce urmeaza sa fie executata;
• Verifica si pregateste aparatele si dispozitivele de lucru (aparatele de sudura, transformatoarele
de sudura, trusele de sudura, electrozii);

Tipul programului de formare : Calificare
Pregatire minima pt.inscriere : Invatamantul minim obligatoriu
Varsta minima : 18 ani
Durata programului : 17 saptamani - 720 ore(240 ore teorie + 480 ore practica)

S.C. Tehno Art Solution S.R.L.

Str Matei Voievod Nr 116 Bucuresti
0761.102.433 0757143926 0734.392.311 Tel/Fax:0212522628
www.tehnosolution.ro office@tehnosolution.ro
Suport profesionist pentru organizaraea nuntii? Pro si contra
Uneori, la fel de important ca rezultatul este si drumul pana la el, iar pentru ca ziua nuntii sa fie perfecta, trebuie sa te gandesti daca pentru organizarea ei alegi sa pornesti singura la drum sau daca ai nevoie de specialisti care sa te insoteasca.

Daca vrei o nunta mare cu peste 200 de invitati sau daca organizarea nu este punctul tau forte, atunci ar fi indicat sa iei in calcul asistenta unor profesionisti.

La fel, daca programul tau de lucru este incarcat sau vrei ca nunta sa aiba loc “in deplasare” ori intr-un spatiu neconventional, unde este nevoie de mai multa experienta, este de preferat sa contractezi profesionisti.

Oricare ar fi motivul care te impinge sa te gandesti la suport profesionist, ar trebui sa stii care sunt tipurile de specialisti, precum si avantajale si dezavantajele de a-i angaja.

Organizatorul de nunti sau planner-ul este specialistul care te va consilia pe tot parcursul nuntii, te va insoti la fiecare pas si te va ajuta sa alegi, va mentine legatura cu furnizorii si te va scuti de multe drumuri si batai de cap.

Evident, costul unui organizator de nunti va afecta bugetul tau, dar acest lucru se poate compensa partial prin faptul ca are relatii in domeniu si poate obtine discount-uri si te poate ajuta sa eviti anumite greseli contractuale care te-ar fi costat mai mult.

Pe langa cost, un alt dezavantaj ramane faptul ca, intr-un final, s-ar putea ca nunta sa aiba mai multe amprente in afara de a ta, asa ca ai grija cum alegi organizatorul!

O agentie de organizari nunti poate fi o solutie foarte buna atunci cand bugetul tau este suficient de mare. Avantajele angajarii unei agentii de evenimente sunt evidente, o astfel de firma scutindu-te de toate eforturile, singurele care-ti raman de facut fiind sa alegi intre optiunile oferite de ei si sa te prezinti in ziua nuntii.

Totusi organizarea nuntii lasata pe mana unei agentii, iti va limita optiunile pentru anumite servicii la cele aflate in portofoliul lor de colaboratori. In plus, reusita nuntii va fi mai mult a lor si mai putin a ta, iar pe parcursul organizarii vei rata momente cu care ai ocazia sa te intalnesti o data in viata.

Grupurile de colaboratori pot reprezenta varianta optima, in conditiile in care cauti profesionisti, dar bugetul nu iti permite contractarea unui organizator ori pur si simplu, vrei sa fii implicata 100% in organizare.

Astfel, managerul localului iti poate recomanda cu siguranta cel putin un DJ profesionist sau o formatie de la nuntile anterioare si poate chiar si o firma de aranajamente.

Cei de la firma de aranjamente pot colabora cu diversi fotografi de nunta, mai ales ca au nevoie de fotografii profesionale pentru portofoliul lor, iar fotograful iti poate recomanda un cameraman cu care colaboreaza in mod regulat.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa fii deschisa, sa urmezi “lantul slabiciunilor” si vei avea surpriza ca in scurt timp totul sa se puna in miscare, ca prin magie.

Singura sau impreuna cu profesionistii din domeniu, pregateste-te pentru o perioada de provocari, a caror infruntare va duce la unul dintre cele mai frumoase rezultate din viata ta: ziua nuntii.
Ce tipuri de investitii mi se potrivesc daca ma enervez repede si nu imi plac filmele de groaza ?
“In ce sa investesc banii? Dati-mi si mie un sfat concret …”

Primesc foarte des intrebarea de mai sus. Insa pe cat de simpla este intrebarea, pe atat de dificil este raspunsul. Pentru ca fiind atat de diferiti, avem asteptari diferite si moduri diferite de a ne raporta la bani.

Este pur si simplu incorect sa iei un sfat despre administrarea banilor sau despre finante personale si sa il promovezi ca solutie universala aplicabila oricarui, fara sa tii cont ca:

Fiecare percepem diferit riscul
Avem metode diferite de luare a deciziei: Unii suntem rationali, altii mai emotionali.
Unii punem accent pe comunicarea cu o persoana atunci cand luam o decizie, in timp ce altii suntem mai introvertiti.

De asemenea, este normal sa ti se potriveasca tipuri diferite de investitii in functie de modul in care iti gestionezi emotiile.

Pentru ca suntem fiinte emotionale si emotiile conteaza cel mai mult in administrarea unui lucru atat de sensibil: banii personali.

De exemplu se spune ca nu este bine sa investesti dupa recomandari.

Stii sfatul, nu? Este promovat la unison.Insa daca omul este extrovertit, asa este el construit sa ia decizii – dupa recomandari – pentru ca simte nevoia sa comunice cu cei din jur.Tocmai pentru a opri avalansa de sfaturi despre bani care sunt promovate ca universal valabile, a fost nevoie de o reglementare la nivel european sa atinga acest subiect.

Reglementarea se numeste Mifid II si a impus un document numit IPS care promoveaza o idee simpla: Investesti in functie de particularitatile tale.


Tipul de personalitate dicteaza investitia

In investitii, tipul fiecaruia de personalitate este scris in IPS – Investment Policy Statement. Acesta un document impus oricarei firme care ofera consultanta de investiti. Mai bine spus, nimeni nu are voie sa iti ofere recomandari fara un IPS in care este trecut:

Toleranta ta la pierdere
Nivelul de risc pe care esti confortabil sa il accepti
Stabilitatea veniturilor tale
Nivelul tau in cariera
Si alte detalii personale

IPS-ul este documentul zero de unde se porneste evaluarea optiunilor de investitii pentru tine.

Pentru a promova aceasta idee atat de simpla – investesti in functie de particularitatile tale – gasesti mai jos 4 intrebari care te ajuta sa descoperi genul de investitie potrivit tie.


Iti plac filmele de groaza?

Filmele de groaza sunt pline de surprize. Daca tresari usor la filme de groaza:

Inseamna ca nu suporti prea bine scaderile bruste de preturi ale bursei de valori.Oricat de buna este o investitie si cat de mult ai analiza contul de profit si pierdere al unei companii, investitia pe bursa vine la pachet cu miscari surpriza de preturi.

De exemplu:

Scaderile de preturi de pe bursele globale din Februarie 2018. Aceste scaderi nu au fost anticipate de nimeni pentru ca se credea ca vor veni mai tarziu.

Daca ai detinut actiuni in timpul acestor scaderi bruste de pret:

Te-ai panicat si ai vandut, sperand ca pretul sa nu scada si mai mult?
Te-ai uitat in fiecare zi la evolutia pretului sa vezi daca a mai scazut putin?

Acestea sunt semne ca nu rezisti cu succes scaderilor de pe bursa, scaderi care sunt normale si se intampla in medie odata la un an.

In acest caz, ai nevoie sa iti alegi un portofoliu cu risc scazut si cu fluctuatii mici de pret.


Esti acuzat deseori ca te enervezi repede?

Daca te enevezi repede si esti impulsiv, exista pericolul sa

Cumperi sau sa vinzi in functie de stiri economice.

Multe dintre stirile economice sunt scrise sa atraga trafic pentru ca sa vanda spatiul de publicitate al publicatiei respective. De aceea, exista pericolul sa nu transmita mereu mesaje relevante, aducand mai mult zgomot decat valoare.

Zgomot care te determina sa vinzi sau sa cumperi in functie de mesajul cheie transmis de acel articol.

Aceste tranzactii de moment pe langa faptul ca te fac sa platesti comisioane in plus la broker, rareori iti vor aduce performanta dorita.

Solutii pentru impulsivi:

Nu incepe cu un cont demo, ci cu o suma mica

Exista recomandarea sa incepi sa tranzactionezi cu un cont demo, cu bani virtuali – bani ce nu exista – doar pentru test. Cu toate ca vei invata mai usor cum functioneaza pietele financiare, nu vei simula cu adevarat cum reactionezi in situatii reale. Una este sa pui in joc bani reali, alta este sa stii ca te joci cu bani care nu exista.

Alege o cale de mijloc.

Poti incepe cu o suma mica de bani reali, intr-o piata cu comisioane reduse, pentru ca daca vei vinde si vei cumpara des, macar sa reduci costurile de tranzactionare si sa limitezi pierderile. Si te vei cunoaste pe tine mai bine – daca tinzi sa vinzi la impuls sau nu.

Tine un registru cu tranzactiile facute si cu planul tau financiar.

Astfel, cand vei avea tendinta sa cumperi sau vinzi la impuls, citesti acest registru si planul financiar care iti serveste drept echilibru pentru ceea ce conteaza cu adevarat.
Nu va mai suport!
Nu va mai suport olteni borati ce veniti in Timisoara si faceti doar cacaturi. Astia din mehedinti invadeaza orasul
Ordonanta ce permite amanarea de la plata datoriilor catre stat a fost publicata
Abia aparuta, aceasta permite amanarea de la plata obligatiilor fiscale catre BS si BASS.
Ordinul ce contine normele metodologice cu privire la amanarea obligatiilor fiscale
Dupa aparitia ordonantei care permite amanarea platii obligatiilor catre stat, au aparut si normele pentru ea.
Instalare si configurare apache2 pe Ubuntu
Scurt tutorial video in care va este explicat modul de instalare si configurare al serverului Web Apache.
Tipuri de femei pe care barbatii nu le pot suferi
Daca stau si ma gandesc bine, sunt cateva tipuri pe care, la modul general sunt detestate de barbati, hai sa vedem care sunt:

Femeile vesnic nemultumite. >>
In curand, noi tipuri de aparate radar pe drumurile UE
In curand, vor aparea noi tipuri de aparate radar pe drumurile din Uniunea Europeana ...
http://blog.floria.ro/2010/12/08/suport-online-si-facebook-connect/
De azi am lansat mici modificari de design ale Floria, care aduc insa noutati importante pentru usurinta de utilizare: suport online si FaceBook Connect.
Suport auto v968 pentru Galaxy S
Suport auto Original pentru Samsung Galaxy S, Ecs v968. Pachetul contine suportul cu sistem de prindere, prin ventuza pe parbriz , cablu de incarcare cu fir nespiralat.

- Se potriveste pentru Galaxy S (i9000)
- Inclusiv. incarcator de masina cu conector microUSB
-Mare montare pentru navigaţie şi în aplicaţii auto
-Cu integrate de line-out pentru un audio uşor conecta la sistem multimedia auto
-Daca ai pus i9000 în leagănul o specială în app-masinii incepe (vă rugăm să sarcină app primul din App Store)
Compatibil cu Samsung Galaxy I9000 S
Suport auto Samung I9020,I9023
Suport auto pentru Samsung Google Nexus S, I9020, I9023

se potriveste pentru Google Nexus S de Samsung (GT-I9020 & I9023)
inclusiv. incarcator de masina cu conector microUSB
mare montare pentru navigaţie şi în aplicaţii auto
Cu line-out integrat pentru un audio uşor conecta la sistem multimedia auto
Instalez Windows la domiciliu in Bucuresti 0760950313
Apeleaza la PROFESIONISTI - Tehnicieni certificati Microsoft - 0760950313 !
Instalare Windows la domiciliu in Bucuresti, Devirusare ,
Service si Reparatii Computere, Laptop-uri si Componente.
Instalam Windows 7, Windows XP si Windows Vista, pe 32 si 64 Bits.
Soft-uri utilitare si Drivere GRATUIT !
Service Autorizat in Bucuresti si Ilfov,
Preturi fara concurenta - Garantie reala 12 luni , Factura !
Contact : 0760950313 sau http://instalare-windows.blogspot.com
Cum sa ... instalam Windows in 5 minute
De multe ori trebuie sa pun un sistem de operare pe pc-uri/laptop-uri mai vechi, unde nu se poate instala Windows Seven din motive tehnice (Windows Seven il am pe DVD - cu activarea crack-uita, voi sa folositi intotdeauna varianta cu licenta!). In aceste cazuri, folosesc Windows XP. Vreti sa va spun cum instalez eu repede aceasta versiune de Windows? Si cand zic repede, ma refer la 5 minute!
Cel mai tare suport pentru iPhone/iPad
Asiguraţi-vă iPhone-ul sau iPad-ul cu acest suport care arată ca un robinet cu apa curgând. Proiectat de Nendo pentru producătorul japonez de accesorii Elecom, este făcut din plastic policarbonat cu piese de robinet ABS.
Amanarea si principalele lucruri ce ne tin pe loc
Amanarea si principalele lucruri ce ne tin pe loc in realizarea obiectivelor propuse.
"Amanarea distruge viitorul tau."
instalatori sanitari iasi
instalator iasi p.f . cu exsperienta executam instalatii sanitare hidrofor pompe submersibile pompe fosa septica boiler instant filtre cupru propilena pexal metal plastic ppr ; reparati remedieri desfundari montaj . tevi coloane wc bideuri chiuvete cazi dusuri cabine furtune flexibile mufari gaz masini de spalat sifoane apometre rubineti bateri etc ieftin si neg cu tineri cladesti viitorul in noi poti avea incredere nu mintim si suntem seriosi si rapizi rel tel ; 0758331115 ; 0757223552.
Principalele 5 Tipuri de Investitii din Romania
5 Tipuri de investitii. Un articol care iti va arata care sunt cele mai importante si cele mai productive tipuri de investitii din Romania.


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"rcs"
"cornea marin reumatism"
"citate despre scoala"
"cbecuri led"
"port forwariding"
"constanta"
"andrea teodorova"
"parintii"
"RN9596684430RO din 05-12-2011"
"a navali"
"alexandra dinu poze"
"ondrill ro"
"opel astra g"
"petpal"
"cantecul privighetorii o veste de iubire si de mila"
"dansul ploii"
"hotnews md"
"4-11-2010 ARAD"
"Casti moto la Super MotoMarket"
"horoscop octombrie 2010"
"stil masculin"
"ghid-sanatate info"
"helesteu"
"protectia muncii"
"povestea"
"cazul anca"
"grasa"
"bradul la romani"
"bradea"
"Aer condiționat Daewoo 1234"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.