link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Au apărut imagini cu Motorola Moto G7, G7 Plus, G7 Power și G7 Play
de galaxytech la: 21/12/2018 10:59:38
Motorola se pregateste să lanseze în curând gama Moto G7. Au apărut deja scurgeri cu imagini pentru Motorola Moto G7, G7 Plus, G7 Power și G7 Play.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Au apărut imagini cu Motorola Moto G7, G7 Plus, G7 Power și G7 Play"

Cubic Residence a apărut pe piața imobiliară din România cu un obiectiv clar declarat: de a formula noi concepte pentru spațiile de locuit din capitală.
Cubic Residence a apărut pe piața imobiliară din România cu un obiectiv clar declarat: de a formula noi concepte pentru spațiile de locuit din capitală.
Cum au apărut emoticoanele?
Cum au apărut emoticoanele?
A apărut trailer-ul pentru – The Social Network – (Filmul Facebook) | IT4Fans - te ajută să te miști în IT!
În cazul în care n-ai aflat deja, a apărut trailer-ul pentru The Social Network, un film despre nașterea și dezvoltarea Facebook, în regia lui David Fincher (ajuns celebru datorită unor super-producții ca Se7en, Fight Club sau mai recentul The Curious Case of Benjamin Button), rolul lui Mark Zuckerberg fiind interpretate de Jesse Eisenberg.
A apărut posterul oficial al comediei românești America, venim!
A apărut posterul oficial al comediei românești America, venim!
A apărut trailerul oficial al filmului românesc Q.E.D.
A apărut trailerul oficial al filmului românesc Q.E.D.
reducere oferta promotie Ceas Smartwatch Motorola Moto 360, Grey reduceri oferte promotii cel mai bun pret online
reducere oferta promotie Ceas Smartwatch Motorola Moto 360, Grey reduceri oferte promotii cel mai bun pret online
A apărut Internet 3.0 - poză
A apărut Internet 3.0 - poză
A apărut licenţa GNU AFFERO GENERAL PUBLIC LICENSE
A apărut licenţa GNU AFFERO GENERAL PUBLIC LICENSE
Radeon 3870 şi 3850 au apărut pe piaţă
Radeon 3870 şi 3850 au apărut pe piaţă
VIDEO : Tarzan de la volan, supărat că a apărut la ştiri
VIDEO : Tarzan de la volan, supărat că a apărut la ştiri
Lucian Bute şi-a apărut centura în faţa lui Fulgencio Zuniga
Lucian Bute şi-a apărut centura în faţa lui Fulgencio Zuniga
Un nou hit al lui Michael Jackson alături de Lenny Kravitz a apărut pe internet
Un nou hit al lui Michael Jackson alături de Lenny Kravitz a apărut pe internet
Un nou hit al lui Michael Jackson featuring Lenny Kravitz a apărut pe internet
Un nou hit al lui Michael Jackson featuring Lenny Kravitz a apărut pe internet
Cheeky Girls răspund Luni la ,,Happy Hour” acuzaţiilor de furt apărute în presa internaţională
Cheeky Girls răspund Luni la ,,Happy Hour” acuzaţiilor de furt apărute în presa internaţională
Au apărut noi poze cu Rihanna, bătută de Chris Brown (galerie foto)
Au apărut noi poze cu Rihanna, bătută de Chris Brown (galerie foto)
[VIDEO]Au apărut primele clipuri cu maşina Google, ce se conduce singură
Autovehiculul proiectat de Google, ce se poate conduce singur, a fost anunţat anul trecut, în luna octombrie. Firma americană a anunţat atunci că doreşte ca, în viitor, ca nici un autovehicul să nu mai necesite şofer.
VIDEO Şoc şi groază! A apărut dansul găinii! India rullz!
Dansul pinguinului a murit. Protestele din 2012 din România se vor asemăna cu nunţile indiene, unde e o adevată modă să dansezi ca o… găină beată. Vă daţi seama ca distracţie va fi la viitoarele petreceri -logodne – nunţi – zile de naştere – greve – din România cu dansul găinii?
VEZI VIDEO INCENDIAR PE BLOG!
Mad Max se întoarce. Au apărut și primele fotografii din Fury Road.
Adevărul este că se aștepta ca lucrul la Mad Max: Fury Road să înceapă în urmă cu câteva luni, însă condițiile meteo din Namibia, unde au loc filmările, au împiedicat echipa de producție să-și pună în aplicare planurile.
S-a început lucrul la Fast Six… și au apărut și primele fotografii
Săptămâna trecută, Dwayne Johnson alias The Rock publica pe Twitter o poză în care apare alături de Gina Carano și adăuga:
A apărut primul trailer pentru The Company You Keep, noul film al lui Robert Redford
După ce săptămâna trecută Sony Pictures Classic anunța că a cumpărat drepturile de distribuție pentru The Company You Keep, noul film regizat de Robert Redford, iată că astăzi cei de la TIFF au publicat primul trailer al filmului pe contul de YouTube al festivalului.
A apărut catalogul Flanco cu ofertele de Crăciun!
Flanco a lansat catalogul cu oferte pentru Craciun la aproape toata gama de produse. Vezi reducerile!
A apărut o nouă condiție pentru a obține permisul de conducere!
A aparut o nouă condiție impunsă printr-un act normativ al Ministerului Sănătății, pentru a obține permisul de conducere. Persoanele care prezintă deficienţe profunde de auz trebuie să-şi echipeze maşinile cu oglinzi mai mari.

Ministerul Sănătății a dat un act normativ potrivit căruia românii cu deficiențe de auz nu vor mai putea obține sau reînnoi permisul de conducere auto decât cu modificări aduse la mașină. De asemenea aceste persoane vor avea și anumite restricții în privința autovehiculelor pe care le pot conduce.
Samsung Galaxy S10E (S10 Lite) apare în imagini oficiale
Au apărut imagini noi cu telefonul Samsung Galaxy S10E (S10 Lite) în care puteți vedea că există trei variante de culoare.
Bloggerii recrutati pentru campanii electorale?
Am văzut la Zoso un post despre intenţia suprimată a unor manageri referitoare la iniţierea unor campanii de marketing în blogosferă. Vezi, Doamne, aceştia „nu vor să îşi ducă brandul într-un mediu în care încă se poartă conversaţii încinse între bloggeri”. O să sar peste prostia explicaţiei şi o să încerc o trecere subtilă de la marketingul de afaceri la cel politic. Întrebarea mea este: am putea oare asista în viitorul apropiat la o implicare a blogurilor în calitatea lor de new media în campaniile electorale?

Clipul cu senatoarea americană Hillary Clinton postat pe YouTube la sfârşitul lui martie 2007 şi afişat de peste 1 milion de ori a semnalat începutul unei revoluţii de proporţii în industria campaniilor electorale. Clipul "Hillary 1984" oferă o nouă perspectivă asupra controversatului spot Apple difuzat prima dată în timpul competiţiei Super Bowl din 1984 şi prezintă aceaşi tânără atletă blondă, care aleargă cu un ciocan spre un ecran unde este vizibilă figura unui Big Brother ameninţător adresându-se discipolilor. În noul spot, femeia poartă un iPod şi are inscripţionat pe tricou sloganul candidatului său, iar figura de pe ecran, care va fi distrusă în final, îi aparţine lui Hillary Clinton. Reprezentanţii echipei de campanie a lui Barrack Obama cu care Clinton luptă pentru obţinerea învestiturii Partidului Democrat în vederea alegerilor prezidenţiale din SUA din 2008, au declarat că nu au autorizat spotul şi nu au nici o legătură cu acesta.

Acest clip reprezintă "o eră nouă, un nou val în politică", crede Peter Leyden, director al New Politics Institute, organizaţie de cercetare în domeniul ştiinţelor politice şi media, apreciind că acesta reprezintă sfârşitul erei broadcastingului. Simon Rosenberg, preşedintele New Democrat Network, a afirmat că acest clip prezintă "o bravă lume nouă", în care activiştii din afara structurilor tradiţionale de campanie au puterea de a modifica mesajele electorale, chiar şi cele ale unui candidat la preşedinţie.

Situaţia din SUA este asemănătoare unei alte ţări de pe continentul american. Astfel, principalele partide politice din Quebec desfăşoară o bătălie dură pe Internet pentru a seduce electoratul foarte divizat pentru alegerile din 26 marite curent, neezitând să cumpere pe Google "cuvinte-cheie" şi să plătească pentru multiplicarea difuzării unor înregistrări video pe YouTube. Partidul Liberal din Quebec a cumpărat pe Google numele a sute de candidaţi ai partidelor concurente. Căutând pe Google numele "Andre Boisclair", liderul Partidului din Quebec, rezultatul este un mesaj privind "lipsa de raţiune" a acestuia, care activat duce către site-ul Partidului Liberal. Liberalii plătesc o anumită sumă de fiecare dată când un internaut intră pe pagina care conţine respectivul mesaj, până la epuizarea bugetului alocat acestei strategii de marketing.

Un exemplu elocvent al puterii crescânde a Internetului în campaniile electorale în SUA este cazul candidatului democrat John Murtha din Pennsylvania. Un utilizator a postat pe YouTube.com un videoclip care surprindea modul în care Murtha a primit mită de la agenţi FBI, deghizaţi în şeici arabi. Apariţia videoclipului a zădărnicit şansele lui Murtha de a fi ales candidat al Democraţilor în Pennsylvania. Un alt incident celebru deja îl implică pe George Allen, senatorul republican de Virginia. Acesta este personajul principal al unei înregistrări video în care a numit „macaca“, un membru cu origini amerindiene al staff-ului de campanie al adversarului sau. Allen a pierdut cursa pentru un loc în Senat, în faţa contracandidatului Jim Webb.

Şi statisticile sunt favorabile acestei Revoluţii a “Erei Conectate”. La sfârşitul lunii trecute, un raport al grupului internaţional de studii de afaceri Informa, citat de „Financial Times“, arăta că valoarea download-urilor de conţinut video de pe Internet, precum YouTube, Google Video, Movielink sau iTunes Video se va înzeci în cinci ani, urmând să atingă 6,3 miliarde de dolari în 2012.

Înainte ca Google să cumpere YouTube, politica fără televizor părea la fel de imposibilă ca şi alegerile fără electorat. Acum, un nou sistem politic, mânat de mediul interactiv online şi nu cel audiovizual a apărut la orizont. “Era Conectată” se bazează pe deplasarea puterii dinspre instituţii înspre indivizi. Abilitatea de a comunica de la individ la individ este acum în mâinile celor care ştiu să utlizeze eficient instrumentele mediilor sociale de genul YouTube, MySpace şi FaceBook. Lupta pentru neutralitatea Internetului – şi prin extensie, a politicii YouTube – va defini democraţia secolului XXI.

Toată lumea ştie de impactul consistent pe care l-a avut înainte de referendumul cu privire la demiterea lui Băsescu site-ul acestuia care era doldora de imagini şi mesaje anti-322. Mai mult, Băse încercase atunci şi menţinerea unui dialog cu vizitatorii săi… Este mai mult decât evident faptul că Internetul devine partea componentă a comunicării individ-individ, individ-grup şi grup-individ. Autoritatea crescândă a anumitor bloggeri mă face să cred că nu mai e mult până când aceştia vor fi contactaţi de autorii de campanii de marketing politic pentru recrutare.
Joc experimental
Titlul este auzit recent într-o melodie . Joc experimental , natura umană . Un pic cam sadic după părerea mea . Odată cu aparaţia computerelor oamenii au început să-şi pună întrebări noi şi să-şi imagineze alte lucruri ciudate . Nu mai miră pe nimeni că cineva crede că lumea reală este defapt una virtuală sau că fantomele există . Citisem recent şi teoria conform căreia oamenii au evoluat din maşini . Şi să nu uităm de faptul că universul este un computer uriaş .

Se poate , nu spune nimeni că nu se poate . Atât timp cât nu este demonstrat contrariul , există orice . Fiecare e liber să-şi imagineze . În fond , de ce nu ? Îşi omoară timpul cu ceva şi scapă de viitoarele depresii . Să fie imaginaţia o altă formă de auto-apărare ? Revenind la subiectul nostru , umanul este o chestiune interesantă . Dacă ar fi să ne luăm după Biblie , suntem o Creaţie . Dar nu orice fel de creaţie ci creaţia Cuiva . Iar dacă suntem adepţii evoluţionismului jocul experimental este doar o întâmplare . Întâmplare materializată prin existenţă . O Creaţie fără creator . O casă necesită cărămizi , muncitori şi alte cele ca să ia formă . Un cub are colţuri şi o sferă are rază . Biblia încearcă să ne ofere un răspuns mestecabil în limite umane . Omul are nevoie de un creator pentru a putea înţelege o creaţie . Al doilea joc este mai greu mestecabil . Ceea ce nu poate fi înghiţit , nu ajunge să fie digerat decât prin ficţiune . Ne imaginăm că nimicul a devenit la un moment dat ceva . La rândul lui ceva-ul a evoluat în ceea ce este astăzi .

De ce a fost nevoie de tehnică de calcul ? Odată cu creşterea populaţiei şi implicit nevoilor , oamenii au trebuit să găsească alte moduri să-şi facă munca mai rapidă . Se spune că trăim într-un secol în care totul se derulează rapid . Tehnologia face ca totul să se desfăşoare rapid sau totul a avut nevoie de tehnologie ca să se desfăşoare rapid ? Ce este omul la nivel biologic ? Facem repede o analogie cu maşinile noastre şi suntem siguri că avem dreptate . Totuşi roboţeii la care te gândeşti au apărut după om şi chiar s-au inspirat din modul lui de funcţionare . Poate că totuşi omul este mai presus decât o maşină . Un joc experimental al evoluţiei cu două mâini şi două picioare . Pornind de la faptul că maşina a apărut dintr-o anumită nevoie a omenirii , omul poate să fi apărut dintr-o anumită nevoie a Evoluţiei . Şi fără să vrem ne lăsăm ademeniţi de primul joc în care există un creator . Suntem influienţaţi de noi înşine . Ne imaginăm o lume fără creator . Putem însă să concepem acest lucru ? Totuşi de ce a fost nevoie ca noi să existăm , să evoluăm până la acest moment ? Dinnou suntem influienţaţi de creier şi tindem să punem totul pe seama unui Scop .

Omul are nevoie de un motiv pentru care să existe . Poate nici măcar creierul nu poate să conceapă nevoia aleatorului şi caută să-şi imagineze . Caută să se conformeze fără să pună prea tare accent pe ceva ce nu poate înţelege . El are rolul să ţină corpul în viaţă , să funcţioneze şi să se asambleze la sistem . Ar fi chiar urât ca totul să fie doar un joc experimental , aşa-i ? Îţi scrijeleşti o aliură optimistă pentru a trece cu bine , mai departe . Refuzi pesimismul din simplul motiv că ai pierde timpul degeaba şi nici nu te-ai simţi prea bine . Să presupunem că omul la rândul lui a trebuit să existe pentru ca alte bucăţi din sistem să existe sau să se simtă bine . Un lanţ experimental bazat pe nevoie , cauze , efecte şi focare .

Efectul de cub , în societatea modernă . Lumea e din ce în ce mai mecanizată . Acceptă mai uşor cubul decât înainte pentru că are nevoie . Omul fără scop , se pierde . Fie că se împătureşte într-o mantie depresivă , rebelă sau naivă . Fie nu ajută cu nimic sistemul . Scopul este deci , într-o manieră pesimistă desigur , gluma care aţâţă focul evolutiv . Şi cum unii oameni au înţeles această chestie s-au hotărât să dea o altă noanţă jocului . Când eşti manipulat chiar de psihic căci este nevoie , când mai picură cu nişte cuvinte frumoase şi atât de adevărate , chiar crezi că eşti unic . Unic în felul tău fireşte . O bază de date cu imagini , text şi sunet . Le învârţi niţel şi iese de-o supă socială şi-un caracter inteligent . Modul în care foloseşti informaţiile pe care le strângi te diferenţiază de restul . Nimeni nu garantează un creator , dar totdeauna cineva caută să-l deseneze . Jocul devine sinistru . Manipulare din toate direcţiile . Uneori urâtul poate deveni focul care defineşte oala frumosului . Trebuie doar să ai curaj să joci . Nu-ţi impune limite , ai deja destule .
Porțile Iadului tocmai s-au deschis în Guatemala | TransMix
Primele cuvinte care mi-au trecut prin cap au fost: „Nu poate fi adevărat, altă imagine photochopuită de unul cu imaginația dominată de filmele în care suntem atacați de către extratereștrii!”. Pe urmă am verificat sursa: Guvernul Guatemalei. Hmmm. Această „gaură de scurgere” a apărut Duminica trecută în mijlocul unei intersecții din Ciudad de Guatemala. Doar dacă mă uit la fotografie mă ia cu amețeala.
Dacia Popster
[În presa britanică au apărut noi imagini spion cu Dacia Popster. Noutatea este apariţia unei noi variante a automobilului...]
O mică fabulă - Povestire de Franz Kafka
Povestirea "O mică fabulă" (în original, în limba germană, "Kleine Fabel") a fost scrisă de Franz Kafka între 1917 şi 1923. Cuprinzând doar un paragraf, dar plină de semnificaţii profunde, uimitoare prin şocul cu care ne cutremură mintea şi imaginaţia, această povestire nu a fost publicată în timpul vieţii lui Kafka, şi a apărut pentru prima dată în "Beim Bau der Chinesischen Mauer" (1931).
Samsung Galaxy S10 Plus își prezintă încă o dată camera duală de selfie
A apărut o nouă imagine cu viitorul telefon Samsung Galaxy S10 Plus în care putem vedea cum arată camera duală de selfie.