link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cum sa amenajezi o garsoniera mica – Renovari interioare inteligente
de bucurestiamenajari la: 10/01/2019 11:34:28
Amenajarea unei garsoniere micute nu este deloc usoara. Ai nevoie de spatii de depozitare sufieciente pentru persoana sau persoanele care locuiesc acolo, dar si de spatiu suficient de relaxare pentru ca in casa ta te odihnesti, te relaxezi si te umpli de energie.

Reguli generale pentru a amenaja un spatiu mic
Fie ca este vorba de amenajarea unei garsoniere sau renovarea unui apartament micut, Total Design intotdeauna a sfatuit clientii sa opteze pentru culorile deschise in spatiile mici.

Acestea au puterea de a iti face incaperea sa para mai mare, mai luminoasa si te ajuta sa creezi un confort sporit.

Intr-o baie mica, fara ferestre, dar cu peretii albi, nu te vei simti atat de aglomerat si atat de incomod pe cat te vei simti in aceeasi camera micuta si fara ferestre, dar cu peretii inchisi la culoare si cu o gresie colorata si aglomerata cu modele.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Cum sa amenajezi o garsoniera mica – Renovari interioare inteligente"

Amenajarea Apartamentelor Unirii Bucuresti-Firma Renovari Interioare
http://www.designtotal.ro/amenajarea-apartamentelor-unirii-bucuresti-firma-renovari-interioare/

Design Total
-Telekom: 0760.091.880
-Vodafone: 0724.743.935
-E-mail: contact@designtotal.ro
-Web: www.designtotal.ro

Obiectivul nostru este de a oferi servicii de calitate, astfel incat colaborarea cu noi, sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra.Constructiile sunt investitii pe termen lung, motiv pentru care noi punem un accent deosebit pe calitatea lucrarii.Succesul unei bune constructii consta in folosirea materialelor de calitate, si foarte important, respectarea cu strictete de catre constructor a tehniciilor si normelor in constructii.Design Total executa in mod profesionist fiecare lucrare in parte, acest lucru diferentiand lucrarile sale de cele executate cu amatorism, evitand asfel cheltuieli cu reparatii ulterioare care pot fi costisitoare dar mai ales deranjante pentru beneficiar.Echipa noastra este formata din oameni devotati lucrului bine facut, care respecta cu seriozitate regulile stricte impuse de organizarea de santier.Profesionalismul cu care se abordeaza fiecare etapa de lucru, precum si supravegherea permanenta a lucrarilor in executie sunt o GARANTIE certa a calitatii lucrari finale.
Renovare –Amenajare apartament 2 camere Renovari Apartamente
http://www.designtotal.ro/renovare-amenajare-apartament-2-camere-renovari-apartamente/
Veti gasi pe platforma firme si servicii din domenii multiple , dar majoritatea sunt firme de constructii si amenajari de interior.Fie ca esti in cautarea celor mai bune preturi in constructii sau a unei echipe serioase care sa se ocupe de renovarea unui apartament , aici le gasesti. Vrei sa obtii cele mai bune cotatii la manopera in constructii sau cele mai bune tarife pentru amenajarea unui apartament a unei bai sau a unei bucatarii ? Aici este locul ideal.Cauti o echipa pentru termoizolarea unei fatade, sau vrei sa afli cele mai bune preturi la termopan? In doar citeva click-uri poti primi rapid cinci oferte.Ai nevoie de un instalator sau electrician si nu stii unde sa cauti ? Sunt la citeva click-uri distanta pe platforma noastra.

Design Total
Stam la dispozitia clientilor nostri :
Zilnic : Luni – Sambata
Interval Orar : 08.00 – 19.00
-Adresa: Bulevardul Ferdinand , Nr 90 HARTA
-Telekom: 0760.091.880
-Vodafone: 0724.743.935
-E-mail: contact@designtotal.ro
Cu un mobilier pentru copii amenajati camera celui mic in cel mai scurt timp posibil
Cu un mobilier pentru copii amenajati camera celui mic in cel mai scurt timp posibil
Amenajati camera celui mic, incepand cu oferta de patuturi de pe iBebe.ro
Amenajati camera celui mic, incepand cu oferta de patuturi de pe iBebe.ro
Renovari Interioare- Super Preturi. Vezi Oferta Noastra!
Super preturi pentru anul 2016 in vederea amenajarilor sau renovarilor interioare de apartamente,magazine,spatii comerciale.Vezi oferta noastra si te vei convinge
Firma Renovari Interioare Apartamente Bucuresti
Firma Renovari Interioare Apartamente Bucuresti
Lista preturi actualizata renovari interioare apartamente
Lista preturi actualizata renovari interioare apartamente
Iti renovezi apartamentul? Total Design este alaturi de tine! Firma de amenajari si renovari interioare
Iti renovezi apartamentul? Total Design este alaturi de tine! Firma de amenajari si renovari interioare
Amenajarea Apartamentelor din zona Romană,Renovari interioare si Preturi
http://www.designtotal.ro/amenajarea-apartamentelor-din-zona-romanarenovari-interioare-si-preturi/

Design Total
-Telekom: 0760.091.880
-Vodafone: 0724.743.935
-E-mail: contact@designtotal.ro
-Web: www.designtotal.ro


Oferim o gama diversificata de servicii din domeniul amenajari interioare si amenajari exterioare in constructii civile si industriale pentru persoane fizice si juridice.

Executam lucrari complexe de amenajari interioare, finisaje, lucrari de renovari si restaurari. Atat lucrarile noastre de amenajari interioare cat si lucrarile de amenajari exterioare sunt realizate de o echipa de profesionisti la cel mai inalt nivel de calitate, folosind echipamente si materiale moderne, ce asigura obtinerea unui raport calitate – preturi foarte bune in amenajari interioare si exterioare.
Amenajare Renovare Garsoniera Renovari Garsoniere Preturi Amenajari
Poze ,preturi ,manopera ,amenare garsoniera bucuresti ,costuri ,design garsoniere .renovarea garsonierei la cheie. Idei Amenajari Garsoniere Mici Renovare Garsoniera Mica Preturi
Total Design firma de amenajari si renovari interioare
Daca ai achizitionat de curand un apartament sau o casa si urmeaza sa o amenajezi sau pur si simplu vrei sa renovezi apartamentul actual, firma noasta te sfatuieste sa apelezi la firma de amenajari si renovari interioare cu experienta si cu un portofoliu bogat in acest domeniu.

Firma noastra de amenajari interioare din Bucuresti va ofera servicii la cheie pentru reamenajarea unui apartament fie cu 2,3, sau 4 camere dar oferim si servicii complete pentru amenajarea unui case de mici sau mari dimesiuni .
Amenajari apartamente 3(trei) camere ZONA Berceni-Renovari Interioare
http://www.designtotal.ro/amenajari-apartamente-3trei-camere-zona-berceni-renovari-interioare/

Design Total
Web: www.designtotal.ro
-Telekom: 0760.091.880
-Vodafone: 0724.743.935
-E-mail: contact@designtotal.ro
-Web: www.designtotal.ro

Locuesti in sector 4 Berceni? Daca intetionezi ca in perioada urmatoare sa faci schimbari de amenajari si renovari interioare pentru apartamentul tau ,atunci iti aducem la cunostinta ca suntem o firma specializata in amenajare de apartament indiferent de inbunatatirle care le vei aduce apartamentului.

Cu o experenta de peste 10 ani in domeniul amenajarilor interioare si exterioare iti oferim o gama larga de servicii pentru ati amenaja apartamentul la cheie.

Suntem o firma specializata in amenajari interioare si exterioare (case, apartamente, cladiri, birouri, spatii comerciale) ce ofera servicii variate si complete pentru locuintele dumneavoastra.

Pentru informatii suplimentare de poti gasi accesand pagina CONTACT.
Zugraveli,amenajari,renovari interioare si exterioare bucuresti preturi
Zugraveli,amenajari,renovari interioare si exterioare bucuresti preturi
Amenajat,renovat,zugravit,finisat,deising interioare pentru cafenele din Bucuresti
Amenajat,renovat,zugravit,finisat,deising interioare pentru cafenele din Bucuresti

30
NOI
Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin unul din numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail:

-Telefon cosmote: 0764.833.879

-Telefon vodafone: 0734.633.357

- E-mail : bucurestirenovari@yahoo.com

Cafenelele sunt in ultima perioada locul preferat al tinerilor pentru socializare, iesit in oras si nu in ultimul rand pentru organizarea de evenimente de toate genurile. . Echipa noastra va poate ajuta cu finisajele decorative si amenajarile interioare ale cafenelei dumneavoastra dar si cu sugestii de amenajare, achizitie de materiale si echipamente necesare.
Amenajare Apartament 3 Camere-Renovari Apartamente 3 camere Dristor
http://www.designtotal.ro/amenajare-apartament-3-camere-renovari-apartamente-3-camere-dristor/


Design Total
Web: www.designtotal.ro
-Telekom: 0760.091.880
-Vodafone: 0724.743.935
-E-mail: contact@designtotal.ro
-Web: www.designtotal.ro

Renovarea apartamentului va poate da foarte multe batai de cap daca stati sa alergati dupa tot felul de meseriasi, cu putina expeienta in domeniu, care nu stiu sa faca mai mult de una 2 opereratii cum trebuie, iar la restul ” se pricep”. Echipa noastra inainte, de toate are consultanti specializati in toare operatiile care pot fi executate intr-un apartament precum si meseriasi care acopera tot domeniul de activitate de la electricieni, instalatori, zugravi, faiantari, parchetari, precum si distribuitori de materiale foarte avantajosi ca pret.
Un ajutor in amenajarea unei bai mici!
In schimb amenajare unei bai mici trebuie gandita pana la ultimul obiect, inlocuirea cazii cu cabina de dus, si a mobilierului pentru baie Constanta cu unul practic dar si modern si de efect este absolut necesar daca va doriti sa aveti si un spatiu in care sa va puteti misca cu lejeritate.
Renovări Magazine Design Amenajări Apartamente Zugrăveli Interioare
Renovări magazine,design amenajări apartamente, zugrăveli interioare,amenajat apartament 2,3,4 camere,renovat magazin interior,zugravit spatii comerciale preturi
Alege Total Design pentru renovari interioare!
Stim ca si tu iti doresti sa renovezi apartamentul pentru a ii oferi un aer nou, un design incredibil si finisaje perfecte.

Alege Total Design pentru renovari interioare!
Total Design este o firma de finisaje si zugraveli intoare ce te poate ajuta cu renovarea de la zero.

Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca Total Design te ajuta de la decopertarea pana la beton a garsonierei sau a apartamentului tau cu 2,3 sau 4 camere, pana la finisajele finale precum: montarea parchetului, a gresiei si a faiantei, a usilor, dar si a obiectelor sanitare si a corpurilor de iluminat.
Preturi renovari interioare
Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin unul din numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail:

-Telefon cosmote: 0764.833.879

-Telefon vodafone: 0734.633.357

- E-mail : bucurestirenovari@yahoo.com

A. Servicii manopera : demolari si demontari.

Demontat zidarie = 60 lei /mc
Demolat ziduri/fundatii/placi beton = 195lei/mc
Decopertat tencuiala = 8 lei/mp
Demontat usi/ferestre = 25 lei/mp
Decopertat glet / lavabila = 5 lei/mp
Decopertat gresie/faianta = 5,5 lei/mp
Decopertat mozaic = 13 lei/mp
Demontat parchet = 3 lei/ mp
Demontat mocheta = 3 lei/mp

B. Servicii manopera: zugraveli interioare/exterioare:

Tencuit brut interior = 13 lei / mp
Tencuit brut exterior = 17 lei/ mp
Tinci interior = 5 lei/mp
Tinci exterior = 7 lei/mp
Glet grosier = 6 lei/mp
Glet ipsos = 15 lei/mp
Glet finisa = 5 lei/mp
Glafuri usi/ferestre = 30 lei/ml
Coltare aluminiu = 3 lei/ml
Slefuit uniformizat glet = 1 lei/mp
Amorsa perete = 1,5 lei/mp
Vopsea lavabila de interior = 5 lei/mp
Vopsea lavabila exterior = 7 lei/mp
Vopsea lavabila colorata de interior = 6 lei/mp
Vopsea exterioara colorata = 8 lei/mp
C. Servicii manopera: placari gresie/faianta/piatra

Placari gresie/faianta = 25 lei/mp
Placare cu marmura = 35 lei/mp
Plinta = 15 lei/ml
D. Servicii manopera placare rigips

Placare pereti pe structura metalica = 20 lei/mp
Placare tavane pe structura metalica = 25 lei/mp
Montaj tavane si izolatie = 30 lei/mp
Montaj tavane casetate = 20 lei/mp
Montaj tavane suspendate = 30 lei/mp
Scafe grinzi din rigips = 30 lei/mp
Chituit cu banda rigips = 3 lei/ml

E. Servicii manopera turnat sape

Sapa autonivelanta = 10 lei/mp
Sapa de nivel (egalizare 5 cm) = 13 lei/mp
F. Servicii manopera montaj parchet/mocheta/tapet

Montaj parchet laminat + plinta = 10 lei/mp
Montaj parchet stratificat =18 lei/mp
Montat parchet clasic masiv exotic = 35 lei/mp
Raschetat si palusat parchet = 12 lei/mp
Montat mocheta = 25 lei/mp
Terminale mocheta = 15 lei/ml
Montat tapet = 18-22 lei/mp

G. Servicii manopera termoizolatie fatada

Montat termosistem(ploiestiren,dibluri,plasa armare) = 30 lei/mp
Tencuiala decorativa sau structurate timp marmofix garanopor = 20-25 lei/mp
Vopsea lavabila de exterior = 7 lei/ mp
Montaj lambriu = 25 lei/mp

H. Servicii manopera constructie noua

Sapaturi fundatie = 50 lei/mc
Cofraje rasinoase astereala = 25 lei/mp
Fasonare si montat armatura = 5 lei/kg
Turnat beton in fundatii = 25 lei/mp
Turnat beton manual in grinzi/plansee/stalpi = 55 lei/mc
Scari din beton armat = 65 de lei/ml
Zidarie de caramida = 95 de lei/mc
Zidarie BCA = 85 lei/mc
Tencuiala exterior = 17 lei/mp

I. Servicii manopera instalatii electrice

Instalatii electrice = 40 ron/corp/priza
Montaj tablou electric = 150 ron/bucata
Inlocuit instalatie electrica = 300 ron/cam
Monaj corpuri electrice = 10 ron/buc
Supliment circuit = 90 ron/buc
J. Servicii manopera instalatii termice si sanitare

Montaj racordare centrala = 600 ron/ buc
Montaj calorifere cupru = 180 ron/buc
Montaj calorifere P.P.R. = 170 ron/buc
Monataj obiecte sanitare cupru = 85/buc
Montaj obiecte sanitare P.P.R. = 75 ron/buc
Schimbat instalatie baie = 450 ron/buc
Schimbat instalatie bucatarie = 180 ron/buc

Pret renovare garsoniera : 4500- 5.500 / ron Bucuresti

Pret renovare apartament 2 camere 6.000 – 7.000/ ron Bucuresti

Pret renovare apartament cu 3 camere 7.500- 8.500 / ron Bucuresti

Pret renovare apartament 4 camere 8.500 – 9.500 / ron Bucuresti:

Share this:
Press This
Twitt
Amenajari-Renovari interioare exterioare
Amenajari interioare si exterioare, apartamente, case, birouri, sape, zidarii, tencuieli, gresie, faianta, zugraveli, rigips, termoizolatii, fatade, tencuieli decorative, parchet, zugraveli, izolari termice si fonice, placari rigips, finisaje superioare;
Decoratiuni, amenajari interioare si exterioare, executie si montaj. Montaj gresie, faianta si parchet laminat.
Modernizari, renovari, restaurari, consolidari, mansardari constructii civile: zugraveli, tencuieli, gleturi, inlocuit gresie si faianta, raschetat si paluxat parchet. Zugraveli, redecorari, montaj instalatii sanitare, mobilari apartamente, montari gresie, faianta, chiuvete, cazi, montari ferestre si usi. Montaj gresie si faianta, granit si marmura (podea si scari), in apartamente, case si vile.
Preturi 2016 Renovari Interioare Apartamente Amenajari Magazine
preturi renovari si amenajari garsoniere,Preturi renovari si amenajari apartamente cu 2 camere,Preturi renovari si amenajari apartamente cu 3 camere,Preturi renovari si amenajari apartament cu 4 camere
Servicii Amenajari ♣ Firma Renovari Interioare ♣ Design Total
Sintem o echipa tanara cu experienta in toata gama de amenajari interioare si exterioare.Firma noastra executa servicii complete de renovari interioare si exterioare
Servicii Complete Amenajari si Renovari Interioare
Firma noastra va pune la dispozitie echipe de profesionisti pentru realizare urmatoarelor proiecte:-Amenajari Apartamente-Garsoniere

-Amenajari Spatii sau Spatiu Birouri

-Amenajari si Renovari Interioare Spatii Comeciale-Spatiu Comercial

-Amenajari si Design pentru Restaurante

-Amenajari Interioare pentru Cafenele

-Amenajari si Renovari Salii Evenimente

-Amenajari si Design Interior pentru Magazine

-Amenajari si Decoratiuni Saloane Infrumusetare

-Design Interior Hoteluri si Pensiuni

-Amenajari-Renovari Interioare pentru Case si Vile

-Servicii Complete de Amenajari Interioare Sedii Firme

-Amenajari si Constructii Spatii Publice

-Proiecte arhitectura pentru Apartamente,Birouri,Magazine,Spatii Comerciale,Case,Vile,Saloane
Renovari interioare, amenajari interioare apartamente,case ,birouri preturi
Echipa noastra formata din personal calificat cu experienta in domeniu respecta termenii contractuali, foloseste doar materiale de calitate superioara, scule si aparatura performanta pentru toate tipurile de amenajari interioare: amenajari interioare case, amenajari interioare apartamente, amenajari interioare birouri, amenajari interioare ansambluri rezidentiale, amenajari interioare spatii comerciale.
Amenajari-Renovari interioare si exterioare apartamente si case preturi
Firma noastra dispune de toata gama de specialisti pentru amenaja locuinta dvs. si transforma in cel mai confortabil loc din lume pentru familia dvs.
Experienta si echipamentul profesional ne permite sa garantam calitatea lucrarilor noastre.

Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi .
Amenajari Interioare- Apartamente, Case, Birouri, Spatii Comerciale-Renovari Interioare
Executam lucrari exterior-interior,rigips din cele mai complicate cerinte si de cea mai buna calitate,zugraveli,gresie,faianta,parchet,polistiren,etc.Seriozitate maxima,lucram curat,repede si bine.Eliberam factura.Preturi accesibile.
Servicii complete de amenajari si renovari interioare apartamente
Firma Total Design oferar clientilor sai servicii complete pentru renovarea apartamentelor cu 2,3 sau 4 camere .

Daca te ai hotarat sa incep procesul de renovare pentru apartamentul tau te informam ca renovarea unui apartament fie ca vorbim de un apartament cu 2,3 camere sau 4 camere poatefi un process complicat incepand de la stabilirea bugetului de renovare pana la gasirea echipei care sa se ocupe in totalitate de acest process de renovare
Amenajari apartamente 2,3,4 camere Bucuresti,renovari interioare preturi
Suntem echipă tânără cu experienţă în toată gama de amenajări interioare şi exterioare. Fie că vorba de mici renovări sau lucrări complexe de design, amenajări şi execuţie, îţi stăm cu placere la dispoziţie la orice oră cu echipele noastre de muncitori calificaţi.
Oferte 2016 Amenajari Renovari Interioare Case Apartamente
Amenajări interioare bucureşti, finisaje, renovări interioare bucureşti, zugrăveli interioare bucureşti,poze,design interior,oferte 2016,manopera,preturi,fotografii