link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Formatul SVG – imagini responsive pe site-ul tău web
de s0rYn la: 28/01/2019 11:52:56
Responsivitatea - adică ajustarea site-ului la dimensiunile ecranului, oferă utilizatorilor o experiență superioară. Oamenii doresc să aibă o navigare ...

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Formatul SVG – imagini responsive pe site-ul tău web"

FOTO: Candidaul APEV, Constantin Alexandru Bratu, cu banner pe cocalari.com şi imagini furate pe site
FOTO: Candidaul APEV, Constantin Alexandru Bratu, cu banner pe cocalari.com şi imagini furate pe site
blog despre site-uri si domenii web
Un blog nu poate decat sa te ajute, sa te informeze si sa te directioneze spre o firma care sa iti gazduiiasca site-ul sau blog-ul pe care il detii, daca cauti pe cineva in industria web hosting-ului, asa ca si Clausweb.ro.
Google te lasă acum să-ţi setezi imagini de fundal – oare s-a inspirat de la Bing? | IT4Fans – te ajută să te miști în IT!
Google este celebru pentru homepage-ul curat, de-a dreptul sărăcăcios. Un câmp de căutare, două butoane şi de obice încă 26 de cuvinte. Prin contrast, Bing are o poză superbă setată ca background, imagine care se schimbă zilnic. Ei bine, acum îţi poţi adăuga propria imagine de fundal pe Google Search. Această nouă facilitate este deja disponibilă şi permite utilizatorilor să uploadeze imagini din propriul calculator ori din Picasa Web album pentru a-şi personaliza pagina de start Google.
Promovare prin SEO – noutati pentru 2015
Tehnicile de promovare prin seo urmeaza intentia celor de la Google de a scoate in fata cautarilor continutul cel mai bun pentru utilizator. Daca e sa laudam Google-ul, acesta este unul dintre aspectele demne de lauda. De altfel, Google nici nu ar putea sa fie cel mai utilizat motor de cautare daca nu ar returna rezultate de calitate utilizatorilor. Prin urmare, pe ce ar trebui sa ne concentram in tehnicile de promovare prin seo, in 2015?

Iata cateva idei pentru ca o promovare prin seo sa fie optim realizata:
Content de calitate, demn de share-uit
Promovarea prin SEO se axeaza din ce in ce mai mult pe crearea continutului de calitate, care sa ii determine pe cei care iti viziteaza site-ul sa dea share posturilor tale. Google incearca in fiecare an sa imbunatateasca algoritmii prin care acesta acorda Page Rank-urile, iar linkurile platite pe diverse site-uri, care nici macar nu au legatura cu nisa ta, vor deveni irelevante in construirea de backlink-uri.
Cuvinte cheie specifice
Tehnicile de promovare prin SEO vor trebui, astfel, sa se adreseze intr-o maniera cat mai conversationala, chiar si cand vine vorba de cuvintele cheie. Long tail keywords, cuvintele cheie formate din mai multe cuvinte (si mai precise) vor castiga din ce in ce mai mult teren.
Responsive design
Site-urile web capabile sa isi afiseze continutul pe orice platforma (desktop/laptop, tableta, mobil) vor lua fata celor optimizate pentru un singur dispozitiv. Este lesne de inteles de ce Google opteaza pentru acest lucru, dat fiind faptul ca accesarile de pe dispozitive mobile a site-urilor a crescut substantial in ultimul an.

Prezenta in social media
Specialistii de promovare prin SEO se vor concentra pe prezenta brand-ului respectiv in Social Media, in special pe Facebook si Twitter. Google a trebuit sa se recunoasca invins pe planul retelelor sociale, cel putin pentru moment. Google+ nu a reusit sa atraga suficient trafic din Facebook si Twitter, prin urmare va lua in considerare mai mult dovada sociala venita din aceste doua platforme din urma.
Optimizarea pe alte motoare de cautare
Optimizarea SEO nu trebuie sa ignore celelalte motoare de cautare. Cum Firefox are setat Yahoo ca motor de cautare prestabilit, iar Internet Explorer foloseste Bing, timpul petrecut pentru optimizarea pe aceste motoare de cautare se poate dovedi pretios.
umornegru.ro asculta vocea poporului
Serialul “umornegru.ro” ajunge la al treilea episod. Am primit saptamana trecuta un mail de la Toader Paun (Europa FM), project managerul responsabil de site-ul respectiv, mesaj care suna cam asa...
WebP
WebP
Promovarea online - sfaturi utile si idei pentru o mai buna vizibilitate online
Internetul a transformat radical modul în care construim și promovăm afacerile: avem acces la resurse mult mai multe și asta într-un timp foarte scurt. Foarte mulți antreprenori renunță la promovarea online sau o întârzie deoarece o văd ca pe o cheltuială inutila.

Ai nevoie de promovare online?
ai nevoie de promovare online?

Este posibil să construiești o afacere chiar și fără o prezență pe internet? La urma urmei, marketingul online nu este opțional? Teoretic da, însă vei pierde un potențial enorm dacă faci acest lucru.

Acum că este 2018, este absolut imperativ să ai un site de înaltă calitate și dinamic pentru afacerea ta.

În 2018, site-ul tău Web ar trebui să:

ofere vizitatorilor informațiile de care au nevoie pentru a te apela sau a te vizita.
fie optimizat pentru motoarele de căutare
aiba un formular de contact pentru a iniția comunicarea prin e-mail
informeze vizitatorii despre produse, servicii și prețuri
aiba un blog care aduce vizite prin informații de calitate
cel mai important: site-ul tău ar trebui să fie mobile-friendly. Acest lucru te va ajuta să câștigi clienți.

Strategii necesare pentru o buna promovare online:

1. Brand awareness

Brandul tău îți oferă o imagine mai personală de a-ți promova marca. Totodată, îți oferă mai multe posibilități de a te conecta cu ceilalți, de a forma parteneriate. Toate afacerile ar trebui să lucreze în mod constant la brand awareness, chiar dacă sunt deja cunoscuți pe piață. Dacă crezi că ești foarte cunoscut pe nișa ta de piață și consideri că nu merită să investești în brand, atunci de ce crezi ca cei de la Coca Cola investesc atâția bani pe promovarea brandului? Ei sigur nu au nevoie să fie și mai cunoscuți.

2. Optimizarea SEO a site-ului

Optimizarea site-ului te ajută să fii mai vizibil pentru motoarele de căutare, astfel încât să obții mai mult trafic de la utilizatorii care caută produsele sau serviciile pe care le oferi. Este important să ai o structură tehnică bună a site-ului și conținut constant și de calitate.

3. SMO (Social Media Optimization)

Google este cu siguranță cea mai de încredere platformă care îți poate oferi potențiali clienți, însă Facebook este cea mai versatilă și pentru anumite afaceri este și cea mai potrivită. Asta nu înseamnă că în 2018 nu mai este importantă optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), însă la fel de importantă este și optimizarea pentru social media. SMO - Social Media Optimization - implică tactici care pot asigura că afacerea ta iese în evidență și devine ușor de găsit.

4. Conținut original și de calitate

În 2018, mai mult decât oricând, consumatorii așteaptă autenticitate, transparență, răspunsuri rapide și prompte din partea dezvoltatorilor de brand. Poveștile despre cum se desfășoară afacerea ta, transpuse în imagini sau clipuri video pot juca un rol important în crearea de conținut efemer. Acestea ajută la construirea încrederii și implicare consecventă.

5. Campanii PPC (pay-per-click)

O campanie PPC (prin Google Adwords, Facebook Ads și alte tipuri) poate garanta prezența site-ului tău în mult râvnita primă pagina a motorului de căutare - Google - ceea ce vizează să atragă cât mai mulți oameni pe site-ul tău. Optimizarea conversiilor te ajută să obții mai multă valoare pentru fiecare vizitator și maximizează rata de conversie.

6. Conținut video

Chiar dacă videoclipul este produs pentru a oferi informații, sau este instructiv sau just for fun, video-urile, joacă un rol esențial în strategia de marketing a oricărei mărci.

70% dintre comercianți utilizează acum videoclipuri în strategiile lor de marketing. 82% dintre aceștia indică faptul că marketingul conținutului video s-a dovedit a avea succes. Având în vedere aceste statistici, există o mulțime de motive pentru a lua în considerare implementarea conținutului video în construirea campaniei tale de marketing.

7. Recenzii pozitive

Utilizatorii citesc de multe ori recenziile celorlalți cumpărători în drumul lor spre decizia de cumpărare și, de aceea, este important ca serviciile pe care le oferi să fie de calitate. O afacere credibilă, care își valorifică clienții, se așteaptă să aibe recenzii pozitive care vor duce, în final, la loialitatea clienților ți la o creștere exponențiala a bazei de clienți.

8. Locația

Înregistrarea site-ului tău in Google Places va permite afacerii tale să fie ușor de găsit. Procesul de includere a site-ului în piața locală este relativ simplu, se va verifica veridicitatea business-ului, prin completarea unui formular.
Director web inscriere gratuita
Inscrieti propriul site in directorul nostru web. Pomovati-va site-ul in cel mai ieftin si simplu mod.
SEO
SEO Cupcake:

Moto: The Real Taste Of Google
Servicii oferite: SEO + Web Development.

Partenerii SEO Cupcake sunt acum pe site.
Primele proiecte de Web Development sunt: ArtImplant, Western Dream si Oteros.
Pandora Hedgehog Charm 790333 - $54.00 : cheap pandora Jewelry, pandorarings.cn
<strong><a href="http://www.pandorarings.cn/">pandora jewelry wholesale</a></strong>

<strong><a href="http://www.pandorarings.cn/">pandora jewelry cheap</a></strong>

should be regained.Along with consistent page views, we no less than have an important fighting chance to achieve that profitability.Monetizing the traffic will optimize your odds of making the perfect out of it.<br />
<br />
Making Money from your Traffic<br />
<br />
The best and the majority of proven means of making some sort of profit from your traffic is certainly using marketing and advertising.The world wide web generates thousands and thousands upon hundred of countless traffic regular.Most advisors are trying to find something.While some are simply just looking for the purpose of information there is also a good percentage that are looking for something they will need.<br />
<br />
The internet has shown to be a especially reliable source to find what appeared to be deemed to become very unsearchable item.The world wide web has made the entire world a reduced place; you can advertise a service from typically the depths for Istanbul but still find your buyer from the center of Philadelphia.<br />
<br />
Generating traffic just isn't an easy task.You must contend with a lot of sites to make adequate traffic circulate.But in the event done successfully this may open up a Pandora? utes Box with possibilities.Among the benefits is definitely monetizing the traffic circulate.<br />
<br />
Therefore, to are able to the core from it the even more traffic you actually generate the much more likely you are considered as fascinating, desirable, in a sense that an effective traffic floating site is easily convertible to help profit.<br />
<br />
Essentially traffic means profit.Advertising may be the name with the game; with a superb advertising scheme you should use your website visitors flow to your benefit.<br />
<br />
When you could have good traffic you might have a great number of potential potential customers, customers that are prepared to pour funds into an individual's coffers.Other than that this is in addition traffic which can be redirected towards sponsored one way links that would like to pay you for that sizeable portion of the traffic that you've got generated.<br />
<br />
This scheme is known as "pay-per-click?.With just about every click an important visitor of the site makes by using an advertised backlink, you might be paid.The greater traffic people generate as well as the more critical that appear, means a lot more profits.<br />
<br />
Affiliate marketer Programs<br />
<br />
Another approach to monetizing ones traffic is without a doubt through affiliate programs.You will link " up " with other tried and tested sites together with online providers and generate income from your traffic with a percentage about sales provided by traffic caused by your website.<br />
<br />
The fundamental idea is definitely, traffic generated from the site is going to a second site that will offer a physical product that you do not carry.Many programs will keep track and make files of transactions that has been made possible on account of site linkage.<br />
<br />
When purchases are created by customers that have been led because of your site on their site you obtain a percentage of their sale.Affiliate software would provide you with the benefit about monetizing a traffic without the presence of actual have of taking or promoting a clear product.<br />
<br />
There are lots of ways and approaches to take full advantage of your targeted visitors.All it will take is a little bit of hard work along with the desire towards successfully unveiling a profit-earning web-site.<br />
<br />
The web is any veritable method of obtaining information, many strategies and guides are offered everywhere in the way to monetize a traffic together with make your web blog a great profit earner.[b][url=http://www.pandorarings.cn/]pandora sale[/url][/b]
[b]<a href="http://www.pandorarings.cn/"
Realizarea unui site web de prezentare profesional
Realizarea unui site web de prezentare profesional
tot ce tine despre cum sa mentii un site in conditii bune
Atunci cand ai nevoie si de cineva care sa iti ptomoveze afacerea si sa ti ofere si gazduire, ar fi bine sa te gandesti de doua aori la acest lucru: iti usurezi situatia daca serviciile web le solicititi de la acelasi provider de gazduire web care ofera si inregistrare domenii, plus daca iti asigura si promovare, este excelent.
asasini best clan tutoriale counter strike server on 24/24
Cuatam membri si recrutam membri pentru site si forum si mai ales pentru clan.
Cum trebuie să arate un site de prezentare responsive?
Parcă mai ieri vorbeam despre un nou stil de realizare a site-urilor, cel responsive, şi iată-ne deja în acţiune. Site-urile moderne din ziua de azi nu ...
Cum trebuie să arate un site de prezentare responsive? « WHD.ro
Parcă mai ieri vorbeam despre un nou stil de realizare a site-urilor, cel responsive, şi iată-ne deja în acţiune. Site-urile moderne din ziua de azi nu ...
Hackerii au spart siteul CERN - organizaţia responsabilă pentru cel mai mare experiment din istorie, Big Bang
Hackerii au spart siteul CERN - organizaţia responsabilă pentru cel mai mare experiment din istorie, Big Bang
Serviciile profesionale de creare site web promit succesul dorit
Pentru ca traim intr-o era a internetului, iar asta nu mai este o noutate pentru nimeni, crearea unui site web a devenit un lucru obligatoriu si necesar pentru orice afacere.
Studiile arata ca, zilnic, milioane de useri unici acceseaza internetul in cautarea informatiilor, serviciilor si produselor necesare. Daca detii o afacere de orice tip, cu siguranta te-ar interesa ca acesti peste 4 milioane de useri unici sa fie potentiali clienti de-ai tai. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, tot ce trebuie sa faci este sa alegi serviciile profesionale de creare site web.

De ce sa alegem serviciile profesionale?

O intrebare destul de frecventa din partea celor care se intereseaza de creare unui site web. Este adevarat, exista si servicii gratuite de creare site web. Insa, ca orice lucru oferit gratuit si in cazul serviciilor de creare site web gratuitatea vine la pachet cu multe lipsuri.
Sustinem alegerea serviciilor profesionale de creare site web, pentru ca suntem convinsi ca va doriti rezultate eficiente, care sa aduca profit. Ei bine, un rezultat eficient nu vi-l va oferi in niciun caz un serviciu de creare site web standardizat.
Firmele profesionale de creare site web construiesc pagini web personalizate, care reusesc sa transmita clientilor vibe-ul deja caracteristic afacerii tale. Astfel, servciiile de creare site web de tip profesional iti promit o platforma online care sa reflecte intocmai personalitatea brandului tau, afisand astfel o imagine transparenta, care atrage.
De asemenea, atunci cand creezi un site web este foarte important sa acorzi atentie detaliilor tehnice. O firma profesionala de creare site web cunoaste toate micile secrete, oferind la cheie platforme user-friendly, care tine clientii intotdeauna aproape.

La ce firma apelam?
Teamweb este una dintre cele mai bune si mai accesibile firme de creare site web din Bucuresti. Avand alaturi o echipa formata din profesionisti, Teamweb garanteaza servicii eficiente, care garanteaza succes.
Intra pe www.teamweb.ro pentru mai multe informatii privind intreaga gama de servicii a fir
Formatia Simona Tone - Muzica Pentru Nunta Ta
Dragele mele miresici, vizitati cu incredere site-ul nostru si descoperiti din timp muzica noastra, ofertele si promotiile 2018-2019 – muzica si spectacol live la nunta ta!
Atentie! Va puteti personaliza singuri formatia sau taraful ideal in functie de buget. Garantam reusita fiecarui eveniment.
Cu mult drag,
Simona Tone!

Planificarea unei casatorii si a petrecerii aferente este un proces atat de complex si dinamic, incat poate sa para tentant sa lasati cate un “capitol” pe mana celui platit sa faca asta. Daca este cumva vorba despre muzica de la nunta, ganditi-va de doua ori inainte sa luati o decizie finala. Este o parte sensibila si importanta a petrecerii, de care depinde atmosfera evenimentului, dar si bucuria mirilor si a oaspetilor.

Muzica la o petrecere este ca sarea in bucate. Distractia nu e distractie fara melodii iubite de toata lumea, amintirea nu e amintire daca momentul nu a fost savurat de toata lumea. Ne amintim cu unirea a doua suflete dragi nu doar atunci cand rasfoim albume cu fotografii. Imaginile se completeaza cu emotii si trairi, iar muzica de la nunta e raspunzatoare complet de acestea. Faceti-va timp si informati-va temeinic despre oferta de muzica de nunta. Cititi articolele si parerile despre artisti, urmariti cu atentie clipurile lor de pe YouTube.


Aveti In Vedere Si Recomandarile
Adesea primim recomandari de la prieteni, de la oameni care au luat deja parte la petreceri, concerte si evenimente ale artistilor in cauza. Luati in considerare si aceste variante. In multe domenii recomandarile sunt cele mai bune mijloace prin care putem gasi parteneri de incredere pentru un proiect sau altul.


Muzica Pentru Bucuria Nuntasilor
Interesati-va care sunt preferintele muzicale ale mirilor si mai ales ale invitatilor. Se spune ca petrecerea de dupa cununie nu este pentru bucuria mirilor, ci pentru a invitatilor. Daca acestia din urma vor avea parte de muzica populara din zona lor, se vor simti apreciati si isi vor aminti mereu cu drag de eveniment. La fel, daca prietenii chemati la nunta sunt fani rock, rock’n’roll, latino sau ai muzicii lautaresti, atmosfera din timpul pieselor respective va fi incendiara. O idee inedita pentru muzica de la nunta ar fi, de pilda sa aflati care e melodia preferata a mamei mirelui, a tatalui miresei sau a nasei si sa stabiliti cu formatia sa o interpreteze cu dedicatie. Nu strica sa existe un plan de interpretare, poate nu chiar un playlist strict, dar macar “desenat” in linii generale. In acest fel evitati momentele mai putin placute care pot aparea pe neasteptate in timpul petrecerii.


Cunoasteti-I Pe Artisti
Una peste alta, toate acestea depind de virtuozitatea artistilor, de capacitatea lor de interpretare live a pieselor, si, nu in ultimul rand, de seriozitatea de care dau dovada. Este bine sa ii cunoasteti bine inainte de a semna un contract. Stati cu ei la un pahar de vorba, ascultati-i si exprimati-va clar dorintele. Ca in orice domeniu, comunicarea este cheia.

Apreciază:
Similare
Formatie Nunta, Distractie Garantata
6 noiembrie 2017
În „Blog”
Muzica pentru o nunta de vis
6 noiembrie 2017
În „Blog”
8 pasi esentiali pentru alegerea formatiei de nunta
6 noiembrie 2017
În „Blog”

Etichete: muzica la nunta, muzica pentru nunta

Trei motive pentru care sa angajezi un taraf la nunta
Toate articolele
De ce este importanta muzica la evenimente
Lasă Un Răspuns

Articole Recente
De ce sunt orchestrele de nunta atat de iubite
De ce este importanta muzica la evenimente
Alegeti-va inspirat muzica pentru nunta
Trei motive pentru care sa angajezi un taraf la nunta
Cum alegi cea mai buna formatie de nunta
Imagini de sarbatori cadou
Uite ca vin sarbatorile si toata lumea este ocupata cu cadourile, asa ca si eu m-am gandit la niste cadouri pentru cititorii blogului.
Aceste imagini de sarbatori pot fi folositoare pentru webmasterii sau proprietarii de bloguri, care vor sa dee un feeling de craciun sit-ului lor. Asa ca o puteti copia si folosi linistit, este cadou din partea mea.
Campanie: Stop sunete automate pe site !
Mai, fratilor, mai ! Nu mai puneti sunete care sa porneasca automat la accesarea site-ului ! Imaginati-va ca suntem la servici si nu avem chef sa auda seful ca noi navigam pe net in loc sa muncim. Majoritatea dintre noi inchidem automat site-urile respective (sau cel putin asa ar fi normal), asa ca nu castigati nimic.
Muzica de nunta: DJ, formatie sau solisti? Cum alegi
Cand iti imaginezi petrecerea de nunta - primul vostru vals in calitate de soti, dansul emotionant cu tatal tau, care realizeaza ca fetita lui a crescut, toti invitatii pe ringul de dans - stii ca toate acestea vor fi perfecte doar daca sunt acompaniate de muzica potrivita.

Inainte de a incepe sa cauti, trebuie sa stii ce cauti, adica ce tip de muzicanti doresti: DJ, formatie sau solisti si care sunt criteriile dupa care ar trebui sa te ghidezi pentru a decide ce ti se potriveste.

In primul rand, trebuie sa cunosti sala de nunta si sa stii daca exista spatiu suficient pentru o formatie cu mai multi membri si pentru toate instrumentele lor.

Apoi, e bine sa stii daca si ce instalatie de sunet exista in salonul de nunta, pentru ca ea trebuie sa fie mai performanta in cazul unei formatii decat in cazul unui DJ sau al unui solist.

De asemenea, in cazul unei formatii, pentru ca fiecare instrument necesita reglaje diferite, va trebui sa iei in considerare si angajarea unui inginer de sunet, daca nu vrei ca invitatii sa fuga de pe ring din cauza microfoniilor sau a altor probleme tehnice.

Avantajul unei formatii de nunta sau al unui solist este dat de interpretarea live, care aduce cu sine o interactiune mult mai mare cu invitatii. Daca insa esti genul care prefera piesele in interpretarea lor originala, un DJ ar fi mai potrivit.

Diversitatea playlist-ului este un alt criteriu important, in cazul unui DJ posibilitatile crearii playlist-ului fiind nelimitate si putandu-l plia pe diferitele gusturi ale invitatilor, spre deosebire de o formatie sau un solist, cu repertoriu limitat.

Inainte sa decizi, ia in considerare si momentele de pauza, care, in cazul formatiei sau solistilor, se vor face altfel simtite decat in cazul unui DJ, care poate lasa “banda” sa mearga.

Bugetul alocat muzicii de nunta este bineinteles un aspect important. Pretul unui DJ de nunta este considerabil mai mic decat in cazul unei formatii de nunta. In plus, unii dintre DJ au in oferta si pachete cu efecte de lumini sau efecte speciale, care vor crea o atmosfera deosebita.

Una dintre variantele agreate din ce in ce mai des, o reprezinta un mix de DJ, care va fi prezent de la inceputul nuntii si o solista/ trupa celebra, care sa intre in scena dupa prima jumatate a nuntii, atunci cand invitatii incep sa nu mai fie la fel de vioi.

De asemenea, in functie de buget si de stilul nuntii, poti sa adaugi, un cvartet, care sa intampine invitatii cu acorduri clasice sau dansatori profesionisti, care sa le starneasca pofta de dans.

Daca vrei sa nu lasi nimic la voia intamplarii si bineinteles daca bugetul iti permite, poti contracta si un MC (master of ceremony) care pe langa intretinerea atmosferei, va prezenta si momentele cele mai importante ale serii.

Tot in aceasta sectiune iti vom prezenta in detaliu fiecare categorie de artisti, astfel incat sa-i poti alege cat mai usor pe cei care vor transforma nunta ta intr-o petrecere de vis, la care invitatii vor dansa pana dimineata.
Cum transformăm imaginile în text
Despre cinci site-uri ce oferă posibilitatea conversiei imaginilor in text.
Ce trebuie sa stii despre client inainte de a crea un site nou
Website-ul unei companii este de multe ori o prelungire a acesteia in mediul online si intotdeauna o extensie a imaginii. Pentru ca un site web nou creat sa-si poata indeplini rolul in mod eficient este important ca webdesigner-ul sa detina toate informatiile necesare inainte de a incepe definirea acestuia.
Site-ul tău este adaptat pentru mobil?
Informatii despre lumea mobile si despre site-ul tau daca este adaptat pentru mobil si alte device-uri. Descopera importanta adaptarii site-ului pentru Google si utilizatori.
Creare site – sfaturi pentru incepatori
Inca din stadiul de creare site, modul cum este aranjat site-ul tau poate face diferenta intre succesul si esecul acestuia. La nivel de web design, succesul unui site se transpune in numarul de comenzi sau de cereri de oferta pe care site-ul le genereaza.
Chiar daca mijloacele de promovare online pe care le folosesti sunt eficiente si aduc traficul dorit pe site, vanzarea se poate intrerupe daca utilizatorul nu este convins de aspectul site-ului sau de informatia care se afla pe acesta. De aceea iti oferim in continuare cateva sfaturi de design care pot fi aplicate inca din etapa de creare site!
Investeste in fotografii
Imaginile fac cat 1000 de cuvinte. Indiferent daca vinzi produse sau servicii, foloseste fotografii profesionale si insereaza-le pe paginile de prezentare ale acestora. Fotografiile ajuta foarte mult si la portofoliu – poti reprezenta lucrarile realizate anterior printr-o galerie foto. Pentru site-urile care promoveaza servicii tip HoReCa, fotografiile si chiar videoclipurile sunt obligatorii.
Foloseste fonturi compatibile cu orice browser
Atenatie mare la fonturile pe care le folosesti! O regula de desing esentiala este sa folosesti un font corespunzator logo-ului tau, pentru a respecta branding-ul afacerii tale. De asemenea, dupa etapa de creare website, testeaza site-ul pe mai multe browsere si mai multe computere diferite: atat fontul cat si layout-ul trebuie sa se vada impecabil pe toate. Daca nu respecti aceasta regula, riscul este sa pierzi din potentialii clienti.
Uita de Flash
Acum 5 ani, site-urile facute in Flash erau la moda si ofereau utilizatorului un design interactiv. Astazi, utilizatorii nu au rabdare sa astepte sa se incarce un site si il pot vizualiza de pe mai multe dispozitive: laptop, PC, telefon sau tableta. De aceea, site-ul tau trebuie sa fie realizat intr-una din tehnologiile actuale (HTML 5, PHP, Javascript) sau chiar folosind un CMS (tip WordPress), pentru a te asigura de compatibilitatea lui cu orice dispozitiv si incarcarea rapida a acestuia.
Nu uita de Call to Action
Butoanele de „call to action” sunt esentiale pentru orice site, chiar daca este un magazin virtual sau un site de prezentare. Aceste butoane sau link-uri au rolul de a directiona utilizatorul catre a plasa o comanda, a cere o oferta, a se abona la newsletter, a descarca un ghid sau a realiza orice alta actiune pe care ti-o doresti, conform scopului site-ului tau.
Inca din etapa de creare website, trebuie sa tii cont de toate aceste sfaturi pentru ca site-ul tau sa isi atinga obiectivele propuse si sa iti aduca rezultate pe termen lung.
Apeleaza la echipa noastra de profesionisti http://seomaxim.ro/ pentru creare site!
Crearea unui site profesional iti asigura un succes uimitor
In ultimii 10 ani, mediul online a castigat foarte mult teren, fiind un mediu propice de dezvoltare atat pentru afaceri, cat si pentru oamenii care cauta informatii, servicii si produse.
Studiile recente au demonstrat ca, zilnic, peste 4 milioane de useri unici acceseaza internetul din varii motive. Daca detii o afacere de orice fel, afla ca mediul online este solutia perfecta, care iti asigura o deschidere uimitoare si un awareness de senzatie. Lansarea in mediul online a afacerii tale o poti face prin intermediul serviciilor de creare site. Prin serviciile de creare site iti asiguri un loc pe cea mai mare si vizitata piata din lume- internetul. Serviciile de creare site iti prezinta afacerea in fata celor peste 4 milioane de useri zilnici. Imagineaza-ti numai ce beneficii enorme iti pot asigura serviciile de creare site.
Serviciile de creare site sunt oferite de firme profesionale de web design, care au o experienta si know-how-ul suficient pentru a-ti asigura o pagina web ca la carte!

De ce sa alegem serviciile de creare site profesionale?
Este adevarat ca, zilnic, suntem expusi reclamelor care ne promit servicii de creare site gratuite si, mai mult, chiar eficiente! Acestea sunt artificii de marketing! Serviciile de creare site gratuite nu pot promite nimic! De ce? Pentru ca sunt servicii de creare site standardizate, care se ofera pe banda rulanta. Astfel, apeland la astfel de servicii, pagina ta web nu va iesi cu nimic in evidenta fata de alte sute de astfel de pagini. Automat, fiind o pagina web lipsita de personalitate si elemente de senzatie, vei pierde din atentia potentialilor tai clienti.
De aceea, intotdeauna recomandam serviciile de creare site profesionale! Firmele profesionale, care ofera servicii de creare site, sunt firme cu experienta, specializate in domeniu. Serviciile de creare site de tip profesional presupun o analiza ampla si in profunzime a firmei tale, a targetului si competitiei. Prin creare unui site de tip profesional ai garantia unei expuneri eficiente, care iti va aduce succes.
Teamweb este una dintre cele mai bune firme de creare site, cu o experienta si un portofoliu vaste in domeniu. Echipa Teamweb este formata din specialisti, care nu te vor dezamagii!
Intra pe www.teamweb.ro pentru a te convinge de profesionalismul firmei de creare site!
Recenzia.ro - site romanesc de recenzii de carti, recenzii de filme, bloguri de HR si contabile
Recenzia.ro reprezinta un site dedicat pentru recenzii de carti, filme si evenimente. Un site pe care comentatori avizati isi exprima opiniile lor despre cele mai importante aparitii editoriale, astfel incat tu sa-ti poti alege cum sa-ti petreci timpul liber. Citeste cele mai recente evaluari sau, de ce nu, inregistreaza-te si evalueaza tu insuti! Iar daca ai imagini interesante sau un blog de postat, recenzia.ro te asteapta sa iti faci vocea auzita! Publicam aici imagini din toata lumea, interesante sau pur si simplu amuzante, bloguri de resurse umane sau profesionale, recenzii de carti clasice sau spectaculoase. De asemenea, mai nou recenzia.ro include si un interesatn experimentpoetic, care consta in a compune in fiecare zi un poem de catre unul dintre poetii postmodernisti contemporani, Radu Haraga.
Unde cautam carti in format electronic (e-books)
Despre 60 de site-uri unde gasim carti in format electronic.
Cum optimizezi imaginile pentru traficul de căutare
Internetul s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, precum şi accentul pus pe conţinutul vizual, iar de aici rezultă că imaginile sunt acum la fel de importante ca şi conţinutul text.