link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Categorii auto
de tonymark0077 la: 10/02/2019 14:46:00
taguri: Business 

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Categorii auto"

Articole seo Companii Romania 365
Index online Companii Romania 365 pentru companii din Romania cu paramentrii economici, afaceri, reduceri de pret. Categorii: auto moto velo afaceri agricultura arhitectura asigurari contabilitate imm imobiliare industrie marketing si publicitate mlm tipografii.
Director articole Submit-url
Publicam articole despre index online Submit-url pentru companii din Romania cu paramentrii economici, afaceri, reduceri de pret. Categorii: auto moto velo afaceri imobiliare industrie marketing si publicitate mlm tipografii.
Ilbambino a lansat o noua colectie de scaune auto adresate tuturor categoriilor de varsta
Ilbambino a lansat o noua colectie de scaune auto adresate tuturor categoriilor de varsta
Proiect de lege: Permisul auto categoria B va putea fi folosit şi pentru motociclete!
Șoferii cu ceva experiență la volan și care au împlinit 24 de ani vor putea conduce inclusiv motociclete de capacitate relativ mică doar în baza permisului de conducere pentru categoria B.

Propunerea legislativă pentru completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice a fost iniţiată de către deputaţii PSD Gabriel Petrea şi Alexandru Rotaru.
Chestionare Auto Categoria B - Teste auto corecte!
Chestionare Auto Categoria B - Teste auto corecte!
https://stiripeweb.xyz/blog/ce-acte-sunt-necesare-pentru-obtinerea-permisului-auto-la-categoria-b/
https://stiripeweb.xyz/blog/ce-acte-sunt-necesare-pentru-obtinerea-permisului-auto-la-categoria-b/
Chestionare Auto
Chestionare Auto pentru cei nevoiasi :P. Lasand gluma la o parte, este un site dedicat celor care trebuie sa obtina permisul de conducere auto. Aici gasiti teste auto pe categorii si chestionare auto.
Cursuri Auto
CursuriAuto.ro îţi pune la dispoziţie zeci de chestionare auto generate din mii de întrebări din legislaţia rutieră pentru toate categoriile principale de conducere.
magazin piese auto online
Termenii si conditiile de mai jos sunt acceptate automat de dumveavoastra odata cu efectuarea comenzilor pe site-ul www.auto-on.ro :

Date cu caracter personal(nume, nr. Tel, adresa etc.) sunt folosite numai in scopul efectuarii de comenzi. Conform legilor in vigoare S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L. nu furnizeaza date despre clientii sai catre terte persoane si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Toate produsele comercializate prin intermediul www.auto-on.ro sunt noi, in momentul livrarii sosind in ambalajul producatorului, insotite de factura, chitanta si certificat de garantie. Pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta obligatii contractuale si pot fi modificate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile atasate produselor sunt destinate a avea caracter informativ.

Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului. Termenul de garantie acordat de S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 18 luni de la data inscrisa pe factura de vanzare.

Piese destinate folosirii pe termen lung sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.

Piesele ce prezinta in perioada de garantie defecte de fabricatie sau material, conform legii, in vigoare vor fi schimbate cu altele noi.

Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factura de vanzare.

Garantia produselor poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
Piesa nu a fost cumparata de S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L.;
Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat de RAR sau de producatorul autovehiculului;
Piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;
Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;
Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit;
Piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator;
Autoturismul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competii sportive, taximetrie, etc);
Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);
Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;
Piesele prezinta o uzura normala.

Pentru a beneficia de garantia acordata piesei, aceasta trebuie sa fie insotita de urmatoarele:
copie dupa factura de achizitie de la S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L., bonul sau chitanta cu care a fost cumparata piesa;
dovada montarii intr-un service autorizat R.A.R (deviz de montaj) si documentele fiscale aferente;
nota de constatare emisa de catre un service autorizat prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea;
copia dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului.
piesa trebuie sa fie in ambalajul original

Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de 6 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, insotite de toate documentele enumerate mai sus.

In cazul in care reclamatia a fost justificata vanzatorul se obliga la inlocuirea produsului in terment de 10 zile calculate de la data trimiterii raspunsului de vanzator.

In cazuri speciale cand partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea in culpa.

Sunt private de termenul de garantie de 18 luni urmatoarele : filtre (de ulei, aer, combustibil), becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metaloplastice si simeringuri, curele de transmisie si distributie, elemente de aprindere.
Conditii Suplimentare

Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris, in maximum 1 zile de la livrare.
Nu se admit la retur piesele cu ambalaj deteriorat si lipsite de accesoriile originale, piesele care au fost deja montate.
Indiferent de modalitatea de livrare cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei. Receptia marfurilor vandute se face la sediul cumparatorului. Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate.
Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare sau in caz de nefunctionare, in termen de 24 de ore de la livrare, insa va anunta vanzatorul in termen de 3 ore de la preluarea marfii. Nu se accepta returnarea marfii livrate dupa acest termen.
Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate in cazul in care vanzatorul a livrat eronat sau in cazul in care marfa este in garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei.
Nu se accepta la retur marfa vanduta cu promotie, marfa nepusa in ambalajul original, marfa comercializata de alti agenti economici, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.
Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel: de la client catre S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L. - plata va fi efectuata de catre client; de la S.C. Casa Auto Cosioma S.R.L. . catre client - plata va fi suportata de catre noi.
Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.
Garantia acopera cel mult valoarea integrala a produsului reclamat.

Conditii de returnare: piesa inlocuita sa fie curata fara urme de ulei, sa prezinte doar urme de uzura functionala fara urme de lovituri, sa nu lipseasca subansamble din ea si sa fie ambalata in ambalajul original in care s-a livrat piesa noua, cu codul furnizorului pe cutie. Piesa inlocuita sa fie trimisa inapoi in termen max. 4 zile lucratoare iar dupa verificarea integritatii piesei, va fi stornata valoarea de garantie.Daca una din conditiile de returnare de mai sus nu este indeplinita valoarea de garantie ramane facturata si nu se va storna.

ATENTIE! exista posibilitatea ca piesa sa fie reconditionata de fabricant, oferindu-se aceeasi garantie si calitate.

Piese care se pot incadra in categoria de mai sus: casete de directie, pompe servodirectie, electromotoare, alternatoare, etriere, planetare, alte piese

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.
Tipuri de ulei auto
Uleiul auto este componenta masinii noastre cea mai solicitata, dar si cea mai folosita, dupa combustibil. Dar cu toate ca folosim uleiul masinii in fiecare clipa de functionare, il gasim peste tot, iar firmele fac reclama agresiva in toate mediile de comunicare, este fara indoiala cel mai putin cunoscut "ingredient" al masinii noastre. Cu cat este mai cunoscut si folosit, cu atat il luam de-a gata si nu ne intereseaza trecutul sau. Ba chiar, acest ulei auto este una dintre marile necunoscute ale soferilor, gata sa fie descoperit in amanunt. Daca te intereseaza totul despre uleiul din motorul masinii tale si de cate feluri este, citeste mai departe, pentru a fi sufficient de informat

Uleiul auto poate fi clasificat dupa 2 criterii: componenta si vascozitate.
In functie de componenta, uleiul poate fi de 3 feluri: mineral, sintetic si semi-sintetic.
• Uleiul mineral este un ulei in totalitate bazat pe substante alcaline extrase din petrol, fiind de fapt un fel de titei distilat in anumite conditii. Acest fel de ulei auto este cel mai ieftin de pe piata pentru ca la fabricarea sa nu se folosesc atat de multe ingrediente si nici nu isi pastreaza in timp specificatiile de pe ambalaj.
• Uleiul sintetic este un ulei fabricat in totalitate in laborator, numai din subtante chimice sintetizate. Acest tip de ulei auto este cel mai scump deoarece reuseste prin diferite formule sa aiba o durata de viata mai lunga si sa se adapteze in functie de fiecare motor si temperatura de lucru.
• Uleiul semi-sintetic este uleiul de mijloc ca si pret, fabricat dintr-un amestec de ulei mineral cu maximum 30% ulei sintetic

Daca ne luam dupa vascozitate, uleiul de motor este clasificat in 2 feluri: single-grade si multi-grade. In traducere, putem spune ca e vorba de uleiuri compatibile cu o plaja mica de temperatura sau cu o plaja larga de temperaturi in care poate functiona.
• Uleiul single-grade este un ulei destul de rar, pentru ca este folosit in aplicatii specifice in care se stie ca acel motor functioneaza la o singura temperatura. De exemplu, o masina din Africa va avea nevoie doar de ulei auto pentru sezon cald, in timp ce o masina din Alaska va folosit doar un ulei pentru vreme rece. Uleiul cu un singur grad are 11 indici de vascozitate: 0W, 5W, 10W, 15W, 20W, 25W, 20, 30, 40, 50, and 60. Cele numerotate cu W sunt dedicate sezonului rece. Cu cat numarul este mai mic, cu atat temperatura la care poate functiona este mai mica.
• Uleiul multi-grade este cel pe care il folosesti si tu cel mai probabil. Este un ulei pentru motoarele care in cursul unui an trec prin mai multe anotimpuri, asadar si prin temperaturi cuprinse intre -30 de grade cand motorul e rece, pana la peste 100 de grade Celsius cand motorul e la temperatura maxima pe timp de vara. Spre deosebire de uleiul single-grade, acesta are adaugati niste aditivi care ii permit lubrifiantului sa aiba o vascozitate mica la temperaturi mari si o vascozitate mare la temperaturi mici. Se mai numeste si uleiul all-season. Aceste uleiuri au pe eticheta o denumire formata din doua seturi de numere si litera W, cum ar fi 10W-30. Este un numar format din cate 2 care definesc uleiul single-grade (din cei 11 indici enumerati mai sus), ce arata limita de jos si limita de sus a acestui ulei bun la orice temperatura. Mai exact, un ulei denumit 10W-30 trebuie sa treaca de testele impuse de SAE atat pentru categoria 10W cat si pentru cea 30.
Rezolva chestionare auto pentru a lua din prima carnetul!
Alege sa rezolvi cat mai multe chestionare auto!Carnetul de conducere este un necesar in zilele noastre, iar procedeul prin care trece o persoana pentru a beneficia de acest carnet de conducere nu este tocmai simplu. Totul incepe prin inscrierea la o scoala de soferi, fie ca o alegeti dvs. la intamplare, fie ca mergeti pe o anumita recomandare. Scoala de soferi trebuie sa asigure conditiile necesare pentru ca dvs. sa invatati cat mai repede si cat mai usor regulile si restrictiile pe care le avem la volan.
O sa incepeti sa faceti orele de condus pe o masina special modificata pentru ca dvs. si instructorul dvs. sa fiti in siguranta in trafic, deoarece inca nu stiti sa conduceti cum trebuie si daca se intampla ceva in trafic, instructorul sa poata actiona pedala de frana sau de ambreaj. Pe langa aceste ore total necesare, mai trebuie sa urmati un curs care va educa in privinta regulilor de circulatie, asta fiind partea teoretica. Aceste cursuri se tin intr-o sala special amenajata pentru asa ceva si este condusa tot de un instructor auto atestat pentru asa ceva.
In paralel cu aceste doua cursuri care deja le practicati, pentru a va imbunatati cunostintele si pentru a va testa abilitatile de conducator auto, trebuie sa faceti niste teste, de preferat chestionare auto online, pentru ca sunt mult mai accesibile si usor de completat. Dupa ce va obisnuiti si cu aceste chestionare auto, incercati sa obtineti punctajul minim de fiecare data cand faceti teste drpciv, ca sa va puteti obisnui cu majoritatea intrebarilor existente acolo. Repetati aceste chestionare auto cat puteti de mult pentru ca pe langa cele doua cursuri, aceste teste va completeaza cunostintele si va fac sa va simtiti mult mai relaxat in timpul adevaratului test auto drpciv.
Odata cu terminarea celor doua cursuri, urmeaza testarea propriu-zisa in care dvs. urmeaza sa dati un test in sala de testare, test care este identic ca si grafica si structura cu testele auto categoria A,B,C,D sau E pe care le-ati repetat, iar in functie de rezultatul testului dvs., puteti trece la testarea practica. Testarea practica are loc daca obtineti un minim de 22 de puncte din 26 disponibile. Fiecare intrebare, reprezinta un punct. Daca reusiti sa treceti cu bine de aceasta testare, urmeaza testarea practica, in care sunteti acompaniat de un politist care trebuie sa va puncteze sau sa va depuncteze felul in care dvs. sofati. Daca reusiti sa treceti si peste aceasta testare in urmatoarele doua saptamani, urmeaza sa intrati in posesia carnetului de conducere.
Vrei permis din prima? Rezolva chestionare auto!
Fenomenul aparitiei acestor chestionare auto categoria a, b, c, d, e pe internet, unde pot fi completate de oricine in vederea pregatirii pentru sustinerea examenului de obtinere a permisului sau pur si simplu pentru verificare cunostiintelor, a avut un impact major asupra ratei de promovabilitate a probei teoretice in randul tinerilor.
Conform statisticilor s-a observat in ultima perioada o imbunatatire clara la rata de promovabilitate a examenului teoretic pentru obtinerea permisului la categoriile de varsta cuprinse intre 18 si 35 de ani, iar cei mai multi instructori auto si profesori de legislatie sunt de parere ca schimbarea a fost adusa de cresterea in popularitate a chestionarelor ce pot fi completate online.

Chestionare auto - Viitorii soferi pot simula proba teoretica a examenului online
Proba teoretica a examenului pentru obtinerea permisului este cea care pune de obicei cele mai multe dificultati viitorilor soferi, unii dintre acestia ajungand sa sustina proba chiar si de 5 sau mai multe ori. Aceasta problema are de-a face cu mediul extrem de stresant din timpul examenului datorita limitei de timp, dar si a faptului ca formatul probei este nefamiliar. Odata cu introducerea acestor chestionare auto care simuleaza fidel modul de desfasurare si formatul probei teoretice, tot mai multi tineri au inceput sa promoveze examenul teoretic inca de la prima incercare. Chestionarele online sunt accesibile si ajuta nu doar la testarea cunostiintelor, ci si la imbogatirea acestora, cuprinzand inclusiv intrebari legate de indicatoarele rutiere astfel incat memoria viitorilor soferi sa fie in permanenta stimulata. In ultimii cativa ani, site-urile ce ofera acest tip de chestionare categoria a, b, c, d au inceput sa se inmulteasca, iar popularitatea acestora este in continuare in crestere, in mod special ca multi profesori de legislatie si instructori si-au declarat deja deschis sustinerea pentru aceasta metoda de studiu.
O metoda eficienta de studiu preluata si de scolile de soferi
Aceste chestionare auto nu fac doar sa obisnuiasca elevii scolilor de soferi cu modul de desfasurare a examenului, ci promoveaza si un alt tip de retinere a informatiei, prin intalnirea sa repetata. Completand astfel de chestionare categoria a, b, c, d, e, viitorii soferi se intalnesc adesea de numeroase ori cu aceeasi intrebare ajungand sa memoreze in mod natural raspunsul. Faptul ca examenul teoretic pentru obtinerea permisului de conducere are un format contra timp are de-a face cu importanta capacitatii soferilor de a lua rapid decizii corecte pentru a evita situatiile periculoase in trafic. Din acest punct de vedere, profesorii de legislatie sunt de parere ca studiul completand chestionare online este o metoda extrem de practica, un mod de a retine indicatoarele rutiere si alte detalii nu doar eficient, ci si intuitiv.

Articol oferit de http://chestauto.ro/
Vrei permis din prima? Rezolva chestionare auto!
Fenomenul aparitiei acestor chestionare auto categoria a, b, c, d, e pe internet, unde pot fi completate de oricine in vederea pregatirii pentru sustinerea examenului de obtinere a permisului sau pur si simplu pentru verificare cunostiintelor, a avut un impact major asupra ratei de promovabilitate a probei teoretice in randul tinerilor.
Conform statisticilor s-a observat in ultima perioada o imbunatatire clara la rata de promovabilitate a examenului teoretic pentru obtinerea permisului la categoriile de varsta cuprinse intre 18 si 35 de ani, iar cei mai multi instructori auto si profesori de legislatie sunt de parere ca schimbarea a fost adusa de cresterea in popularitate a chestionarelor ce pot fi completate online.

Chestionare auto - Viitorii soferi pot simula proba teoretica a examenului online
Proba teoretica a examenului pentru obtinerea permisului este cea care pune de obicei cele mai multe dificultati viitorilor soferi, unii dintre acestia ajungand sa sustina proba chiar si de 5 sau mai multe ori. Aceasta problema are de-a face cu mediul extrem de stresant din timpul examenului datorita limitei de timp, dar si a faptului ca formatul probei este nefamiliar. Odata cu introducerea acestor chestionare auto care simuleaza fidel modul de desfasurare si formatul probei teoretice, tot mai multi tineri au inceput sa promoveze examenul teoretic inca de la prima incercare. Chestionarele online sunt accesibile si ajuta nu doar la testarea cunostiintelor, ci si la imbogatirea acestora, cuprinzand inclusiv intrebari legate de indicatoarele rutiere astfel incat memoria viitorilor soferi sa fie in permanenta stimulata. In ultimii cativa ani, site-urile ce ofera acest tip de chestionare categoria a, b, c, d au inceput sa se inmulteasca, iar popularitatea acestora este in continuare in crestere, in mod special ca multi profesori de legislatie si instructori si-au declarat deja deschis sustinerea pentru aceasta metoda de studiu.
O metoda eficienta de studiu preluata si de scolile de soferi
Aceste chestionare auto nu fac doar sa obisnuiasca elevii scolilor de soferi cu modul de desfasurare a examenului, ci promoveaza si un alt tip de retinere a informatiei, prin intalnirea sa repetata. Completand astfel de chestionare categoria a, b, c, d, e, viitorii soferi se intalnesc adesea de numeroase ori cu aceeasi intrebare ajungand sa memoreze in mod natural raspunsul. Faptul ca examenul teoretic pentru obtinerea permisului de conducere are un format contra timp are de-a face cu importanta capacitatii soferilor de a lua rapid decizii corecte pentru a evita situatiile periculoase in trafic. Din acest punct de vedere, profesorii de legislatie sunt de parere ca studiul completand chestionare online este o metoda extrem de practica, un mod de a retine indicatoarele rutiere si alte detalii nu doar eficient, ci si intuitiv.

Articol oferit de http://chestauto.ro/
Chestionare auto - cinci pasi catre obtinerea permisului auto
Rezolvati cat mai multe chestionare auto! Veti vedea ca nu e in zadar! Ganditi-va de cate ori repetati in minte un numar de telefon atunci cand vi-l dicteaza cineva si nu aveti la indemana un creion si o foaie de hartie sa notati? Dar cand trebuie sa invatati pentru un examen? De cate ori reluati materialul pentru a va asigura ca stiti sa reproduceti macar ideile principale, pe care apoi sa le dezvoltati in stilul propriu? La fel trebuie sa se intample si atunci cand ne pregatim pentru examenul teoretic de obtinere a permisului auto. Este vorba de un examen ca toate celelalte, cu mentiunea ca in acest caz avem de-a face cu informatii exacte, pe care nu le putem interpreta.

Chestionare auto - pasi care sa ne ghideze catre succes
1. Citirea codului rutier si sublinierea pasajelor care ne pun in dificultate. Fiecare dintre noi are deja cateva informatii despre condus atunci cand incepe scoala de soferi, informatii venite din diverse surse, inclusiv din experienta ca pasager. Este important ca informatiile pe care le avem sa fie trecute prin filtrul manualului, pentru confirmarea sau infirmarea lor. La fel de important este sublinierea acelor informatii pe care nu le aveam, pentru a putea sa le gasim mai usor atunci cand citim codul rutier pentru a doua oara.
2. Completarea cat mai multor chestionare auto online disponibile pe http://chestauto.ro/, pentru categoria de permis dorita (a,b,c,d sau e). Dupa citirea codului rutier este indicat sa verificam ce am retinut si ce am omis, iar metoda ideala de verificare este completarea acestor chestionare auto si verificarea raspunsurilor.
3. Dupa prima completare a chestionarelor auto, recomandam recitirea codului rutier, cu focus pe subiectele din chestionarele drpciv la care s-a raspuns gresit.
4. Completarea chestionarelor auto inca o data, inclusiv a celor la care s-a raspuns corect de la prima incercare. Chiar daca poate parea inutil, este posibil ca din cauza multitudinii de intrebari si a capcanelor din anumite intrebari, sa devenim confuzi si sa incurcam raspunsurile. Pentru a simplifica putin lucrurile, se pot completa in functie de categoria sau categoriile care ne-au pus probleme in prima faza (indicatoare, prioritate, depasire, conducere preventiva, etc). De aceea, repetitia tuturor chestionarelor online, ne va inaltura orice urma de indoiala. Daca rezultatele sunt bune si reusim sa obtinem un scor de peste 24 din 26, atunci suntem pe drumul cel bun si avem siguranta ca vom obtine un scor bun si la examenul teoretic de la politie.
5. Adresarea constanta de intrebari intructorului auto, in timpul orelor de conducere. Este recomandat sa verificam anumite informatii si reguli impreuna cu instructorul, chiar in timpul orelor de conducere. Instructorul are experienta si disponibilitatea sa ne asiste in invatarea regulilor de circulatie si in timpul orelor de practica.
Alte sfaturi in urmatoarele articole. Pana atunci, intrati pe http://chestauto.ro/ !
Chestionare auto - 5 motive pentru care este bine sa rezolvi
Rezolva chestionare auto! Daca urmeaza sa dai examenul auto, stii ca ai numeroase optiuni de invatare. Poti opta pentru citirea si invatarea legislatiei, pentru frecventarea cu mare atentie a cursurilor de legislatie sau pentru rezolvarea chestionarelor care se gasesc fie online, fie in diverse carti special dedicate acestora.Fara doar si poate, cele mai apreciate chestionare sunt cele online. Acestea sunt formulate de Directia Regim de Permise si Inmatriculare a vehiculelor si sunt cele mai indicate, din urmatoarele motive:
Sunt direct de la sursa . Stii sigur ca vei completa chestionare auto create de cei care formuleaza si examenul real, motiv pentru care le poti urma cu toata increderea;
Contin majoritatea intrebarilor. Daca faci cat mai multe chestionare auto vei avea numai de castigat, deoarece acestea contin majoritatea intrebarilor pe care le vei regasi in examenul drpciv;
Contin raspunsurile corecte la fiecare intrebare. Daca nu esti sigur asupra unui raspuns, vei putea sa il regasesti pe site-ul unde faci chestionarul. Acest lucru te va ajuta sa retii foarte repede raspunsul corect si sa inveti legislatie intr-un mod mult mai interactiv;
Contin intrebari pentru toate categoriile de permise. Vei gasi chestionare atat pentru categoria A cat si pentru categoriile B, C, D si E.
Sunt recomandate atat de profesorii de legislatie, cat si de majoritatea celor care au dat deja examenul auto
Intrebari Drpciv vei gasi in foarte multe locuri de pe interet. Existe numeroase site-uri dedicate special pentru asta. Inainte de a te apuca sa faci o serie de intrebari, cand gasesti un site, trebuie sa te asiguri de cateva lucruri:
intrebarile de pe site-ul respectiv au o acuratete foarte mare. Este foarte important sa fie corecte atat intrebarile cat si raspunsurile;
Cei care le-au rezolvat au avut succes la examen
Site-ul are o structura usor de parcurs, in asa fel incat sa poti retine cat mai usor intrebarile si raspunsurile. Rezolvand cat mai multe chestionare, sansa de a trece cu brio testul este de aproape 100%, deoarece s-a creat o comunitate online si majoritatea intrebarilor noi ce apar in chestionarele de la examen, sunt imediat raportate si puse pe site-urile cu intrebari. Asigura-te ca inainte de a merge la examen, ai rezolvat cel putin 10 chestionare consecutive, unde ai reusit sa obtii minim 22 de puncte!
Intra pe http://chestauto.ro/ , rezolva cat mai multe chestionare si vei lua din prima carnetul auto!
Chestauto.ro, nr. 1 in chestionare auto online!
Conceptul http://chestauto.ro/ se invarte in jurul acestor chestionare auto DRPCIV. Aparute odata cu schimbarea stilului de examen teoretic de la varianta clasica pe hartie, la varianta pe calculator ce este mult mai eficienta atat pentru cei examinati cat si pentru examinatori, conform unor sondaje de opinie efectuate in 2013, aceste teste cresc rata de promovabilitate cu peste 70 %.
In acest scop, site-ul doreste sa puna la dispozitia viitorilor soferi o sursa sigura de autotestare ce este garantat identica cu testele oficiale, diferind doar ordinea intrebarilor. Astfel, dand o mare atentie calitatii testelor puse la dispozitia soferilor, administratorii site-ului urmaresc sa se promoveze prin eficienta, astfel incat rata de succes a celor care promoveaza examenul teoretic in urma pregatirii cu chestionare auto sa vorbeasca de la sine.
Avantajul principal al acestor teste este acela ca ele sunt verificate si reactualizate periodic in conformitate cu schimbarile aduse variantelor oficiale astfel incat sa nu apara intrebari cu raspunsuri gresite care sa induca in eroare viitorii soferi. Astfel de situatii au fost inregistrate de catre alte site-uri timpurii de acest gen, motiv pentru care site-ul nostru face eforturi sustinute pentru a evita orice posibilitate de a se confrunta cu asemenea erori.
Chestionarele auto de pe site sunt prezentate in format identic cu cel folosit chiar in timpul examenelor astfel incat vizitatorii isi pot testa nu doar pregatirea teoretica ci si rezistenta la stres si modul in care se comporta sub presiune. Cu ajutorul acestor simulari, viitorii soferi se pot obisnui sa reziste presiunii intrebarilor contra timp si sa isi mentina calmul pentru a-si mari sansele de reusita.
Pe langa sectiunea de chestionare auto pentru toate categoriile de permise, site-ul nostru pune la dispozitia viitorilor soferi informatie completa ce poate fi folosita pentru studierea aprofundata a legislatiei in vigoare si a Codului Rutier inainte de sustinerea examenului teoretic pentru carnetul de conducere.
Combinand testele practice cu informatia teoretica bogata si mereu reactualizata in conformitate cu schimbarile aduse legislatiei si Codului Rutier in vigoare, http://chestauto.ro/ reuseste sa se mentina una dintre cele mai bogate surse de informatie de pe internet, sursa dedicata viitorilor soferi, dar extrem de folositoare si soferilor cu experienta care doresc sa isi reimprospateze cunostintele in vederea unei participari cat mai corecte la trafic.
Rezolva teste auto pentru a lua din prima carnetul!
Alege sa rezolvi cat mai multe teste auto!Carnetul de conducere este un necesar in zilele noastre, iar procedeul prin care trece o persoana pentru a beneficia de acest carnet de conducere nu este tocmai simplu. Totul incepe prin inscrierea la o scoala de soferi, fie ca o alegeti dvs. la intamplare, fie ca mergeti pe o anumita recomandare. Scoala de soferi trebuie sa asigure conditiile necesare pentru ca dvs. sa invatati cat mai repede si cat mai usor regulile si restrictiile pe care le avem la volan.
O sa incepeti sa faceti orele de condus pe o masina special modificata pentru ca dvs. si instructorul dvs. sa fiti in siguranta in trafic, deoarece inca nu stiti sa conduceti cum trebuie si daca se intampla ceva in trafic, instructorul sa poata actiona pedala de frana sau de ambreaj. Pe langa aceste ore total necesare, mai trebuie sa urmati un curs care va educa in privinta regulilor de circulatie, asta fiind partea teoretica. Aceste cursuri se tin intr-o sala special amenajata pentru asa ceva si este condusa tot de un instructor auto atestat pentru asa ceva.
In paralel cu aceste doua cursuri care deja le practicati, pentru a va imbunatati cunostintele si pentru a va testa abilitatile de conducator auto, trebuie sa faceti niste teste, de preferat teste auto online, pentru ca sunt mult mai accesibile si usor de completat. Dupa ce va obisnuiti si cu aceste chestionare auto, incercati sa obtineti punctajul minim de fiecare data cand faceti teste drpciv, ca sa va puteti obisnui cu majoritatea intrebarilor existente acolo. Repetati aceste teste auto cat puteti de mult pentru ca pe langa cele doua cursuri, aceste teste va completeaza cunostintele si va fac sa va simtiti mult mai relaxat in timpul adevaratului test auto drpciv.
Odata cu terminarea celor doua cursuri, urmeaza testarea propriu-zisa in care dvs. urmeaza sa dati un test in sala de testare, test care este identic ca si grafica si structura cu testele auto categoria A,B,C,D sau E pe care le-ati repetat, iar in functie de rezultatul testului dvs., puteti trece la testarea practica. Testarea practica are loc daca obtineti un minim de 22 de puncte din 26 disponibile. Fiecare intrebare, reprezinta un punct. Daca reusiti sa treceti cu bine de aceasta testare, urmeaza testarea practica, in care sunteti acompaniat de un politist care trebuie sa va puncteze sau sa va depuncteze felul in care dvs. sofati. Daca reusiti sa treceti si peste aceasta testare in urmatoarele doua saptamani, urmeaza sa intrati in posesia carnetului de conducere.
Intrati pe http://chestauto.ro/ pentru a rezolva cat mai multe chestionare!
Inaltatoare auto de pe babyneeds.ro
Inaltatoare auto de pe babyneeds.ro
schimburi auto de calitate
Cautati un autoturism second hand, Dacie sau alte marci? Sau sunteti doar in cautarea unu schimb auto? Incercati pe acest site, va garantam orice produs!
Diferente intre teste auto
Diferente intre teste auto
Istoria emblemelor auto, cum s-au schimbat in timp…
Poze cu evolutia emblemelor auto!
Salonul auto Geneva 2008 si-a deschis portile
Salonul auto de la Geneva, editia 2008, si-a deschis de ieri portile. Printre premierele care au avut loc ieri s-a aflat si producria autohtona Dacia Sandero.Aceasta este un model mult mai elaborat al Loganului, cu modificari subtile ale designului si materiale mai placute.
Instructor auto online
Instructor auto online, oferta prin email dar total nerelevant incat omul nu stie ce e ala internet si e ca un peste intr-un ocean
Taxa auto are justificari nerealiste
Inca de la introducerea ei in legislatie, taxa auto a primit din partea guvernantilor o serie de justificari ce fie pareau complet nerealiste, fie jonglau cu jumatati de masura, alegand sa prezinte numai partea negativa a situatiei.
Taxa auto februarie 2009
Taxa auto din februarie 2009 se reduce cu o treime fata de valoarea taxei triplate pe finalul anului trecut.
Alarma auto pe timp de criza
Alarma auto pe timp de criza
cele 3500 de carnete auto de la Pitesti
cele 3500 de carnete auto de la Pitesti
Inginerul IT vs. Inginerul Auto
Inginerul IT vs. Inginerul Auto
Auto second hand.ro a implinit un an
auto-secondhand.ro a implinit frumoasa varsta de 1 an. va asteptam sa cititi noutati despre ce dorim sa facem in viitor cu site-ul de masini second hand