link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mânia: Al cincilea păcat capital din cele 7
de godessdiana88 la: 15/05/2019 18:22:05
Mânia, furia, poate persistă o vreme îndelungată, chiar și după ce persoană care a comis un un fapt cumplit, deplorabil, este moartă. Impulsurile sale se pot manifesta în moduri diverse, incluzând nerăbdarea, mizantropia și un comportament autodistructiv, precum abuzul de droguri ori sinuciderea!

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Mânia: Al cincilea păcat capital din cele 7"

Cubic Residence a apărut pe piața imobiliară din România cu un obiectiv clar declarat: de a formula noi concepte pentru spațiile de locuit din capitală.
Cubic Residence a apărut pe piața imobiliară din România cu un obiectiv clar declarat: de a formula noi concepte pentru spațiile de locuit din capitală.
Evenimentul Zilei şi Capital au fost cumpărate de Bobby Păunescu
Ringier România a anunţat oficial transferul proprietăţii cotidianului Evenimentul Zilei şi a revistei Capital către nou înfiinţata companie “Editura Evenimentul şi Capital“, al cărei acţionar majoritar este Bobby Păunescu .......
Capitalul intelectual – motorul afacerilor de succes
ea de a doua ediţie a seriei de conferinte „Capitalul intelectual, motorul afacerilor de success”, iniţiată de membri clubului ICRS (Intellectual Capital Research Society), a avut loc miercuri, 22 februarie a.c.

La eveniment au participat reprezentanţi marcanţi ai industriei de IT&C din România, din piaţa locală sau internaţională, consultanţi de top din domeniul resurselor umane, bancheri şi oameni din presă. Aceste conferinţe constituie un demers inovator şi, în acelaşi timp, o premieră în România, scopul lor fiind acela de a disemina...
Piata de capital - Avantajele si dezavantajele investirii pe piata de capital. Partea 4
Investirea pe piata de capital are avantaje si dezavantaje:

Printre avantajele investirii la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si Bursa Monetar Financiar si de Marfuri Sibiu (BMFMS) mentionam:
- obtinerea de randamente net superioare comparativ cu randamentele depozitelor bancare, sau unitatile de fond. Cel mai bun argument in favoarea acestei afirmatii sta evolutia indicilor bursieri.....
Oradea, ambitii de capitala verde…
Compartimentul de specialitate din Primărie a înscris Oradea în competiţia pentru titlul de Capitală Verde.
„Oradea are toate premisele pentru intrarea în concursul Capitala Verde a României”, se arată într-un material întocmit de compartimentul Spaţii Verzi din Primărie şi adresat organizatorilor competiţiei – United Romanian Breweries Bereprod SRL şi Ministerul Mediului şi Pădurilor.
Zagreb, capitala Croației
Travesând Croația este inevitabil să nu poposești în capitala statului croat Zagreb, un orășel de numai 800000 de locuitori care ne aduce aminte de Timișoara noastră.Un oraș nu foarte celebru, fără fala unei mari capitale europene, dar în spiritul orașelor croate cu clădiri medievale bine conservate și parcă o dorința de a impresiona nu prin măreție, ci printr-o expunere modestă dar încărcată măndrie specifică tinerelor state recent născute.
Oradea a castigat! Este Capitala Verde a Romaniei!
Premiul Blogosferei pentru Capitala Verde a Romaniei merge anul acesta la Oradea!
Miercuri, 7 martie, la Gala de Premiere de la Palatul Parlamentului se va decerna in mod oficial premiul.
Sibiu- capitala europeana a teatrului, 6-15 iunie
Sibiul va deveni capitala europeana prin prisma deschiderii culturalitatii, festivalul de teatru fiind dovada importantei acestui colt de suflet romanesc. In perioada 6- 15 iunie se va desfasura festivalul aflat la cea de-a 21 editie, cu tema “Unicitate in diversitate”, 380 de spectacole de teatru, dans clasic si contemporan, muzica, opera, spectacole de strada.
City break la Praga, ocazia excelenta sa vizitezi capitala Cehiei
City break la Praga, ocazia excelenta sa vizitezi capitala Cehiei
Gabriela Schmutzer a participat la Proiecte de succes pentru sustinerea femeilor din România
Gabriela Schmutzer a participat la Proiecte de succes pentru sustinerea femeilor din România, vezi aici despre ce este vorba si ceea ce sustine Gabriela Schmutzer.
Descopera capitala Olandei intr-o vacanta de tip city break | Directorul de articole Vocea Scrisa
Descopera capitala Olandei intr-o vacanta de tip city break | Directorul de articole Vocea Scrisa
Garsoniere de inchiriat in regim hotelier – Rocazare.ro te aduce in capitala!
Garsoniere de inchiriat in regim hotelier – Rocazare.ro te aduce in capitala!
Lăcomia pântecelui: Al patrulea din cele 7 păcate capitale
Simbolul animal al lăcomiei burții este porcul (cine altcineva?), culoarea sa specifică este portocaliul și pedeapsa eternă pentru acest păcat capital e mâncatul cu forța de șerpi și broaște (râioase).
Pretul actiunii dupa marirea de capital
In mod normal,dupa o marire de capital,pretul unei actiuni,la o societate oarecare,ar trebui sa scada.Asta plecand de la premisa ca atat actionarii inscrisi la data de inregistrare (data maririi de capital),cat si actionarii post marire de capital,platesc acelasi pret pentru un anumit procent din capitalul societatii.
Bulevardele mortii in capitala
Politia capitalei trage linie si aduna rezultatele din 2008, rezultatele accidentelor rutiere din capitala si a decedatilor. In topul bulevardelor “mortale” conduc detasat Iuliu Maniu si Sos Colentina. Numai in zonele respective au murit in 2008, 11 persoane si peste 70 au fost raniti grav, intr-un total de 270 de accidente. Datele sunt furnizate de ziarul Ziua
Banii de la FMI pentru România vin din Rusia
Banii de la FMI pentru România vin din Rusia
Băncile străine din România la raport la Bruxelles: Ce măsuri vor fi luate împotriva băncilor austriece și grecești care au încălcat înțelegerea de la Viena?
Băncile străine din România la raport la Bruxelles: Ce măsuri vor fi luate împotriva băncilor austriece și grecești care au încălcat înțelegerea de la Viena?
Summitul UE-Rusia: Moscova va cere UE să ia atitudine față de România
Summitul UE-Rusia: Moscova va cere UE să ia atitudine față de România
România amenință Nabucco: Mergem pe South Stream?
România amenință Nabucco: Mergem pe South Stream?
AL CINCILEA COPIL
Al cincilea copil este o carte scrisa in cea mai pura traditie a „romanului gotic”.
Asta nu e România mea!
Cum ieşi pe stradă, cum te izbeşte «mirosul» greu, pestilenţial al mitocăniei, al mojiciei, al mizeriei, al grosolăniei.

Cu ceva vreme în urmă am avut, împreună cu redacţia „Forbes”, o întâlnire cu Radu Furnică, unul dintre cei mai importanţi recrutori de top manageri din ţară. Pe parcursul discuţiei, domnul Furnică mi-a reproşat că sunt prea pesimist, că văd mereu numai partea goală a paharului, că la vârsta mea (36 de ani) ar trebui să fiu mai optimist. Cu siguranţă argumentul acesta îi dă dreptate. Însă, România de astăzi nu mă lasă să fiu aşa. Nimic din ceea ce se întâmplă acum nu îmi oferă vreo speranţă că lucrurile merg într-o direcţie bună. Cum ieşi pe stradă, cum te izbeşte „mirosul” greu, pestilenţial al mitocăniei, al mojiciei, al mizeriei, al grosolăniei. Am ajuns, la 20 de ani de la Revoluţie, să asistăm, din nou, la osanale deşănţate închinate conducătoarei mult iubite. Statul este sufocat de corupţie, învăţământul abia mai silabiseşte, copiii mor cu zile în spitale. [...]
munca-la-negru-a-crescut-in-ultimul-timp-in-capitala/
munca-la-negru-a-crescut-in-ultimul-timp-in-capitala/
Praga , fostă capitală imperială
Praga , capitala Cehiei poate fi vizitată în orice anotimp al anului , este la fel de primitoare , atrăgătoare și misterioasă fie că vizitezi orașul de Paște , Crăciun , city break sau într-o perioadă a anului anume stabilită.Este un oraș obișnuit cu turiștii de pretutindeni , se spune că este cel mai frumos oraș european , supranumit și ’’ Orașul de aur’’
Atentat cu bombă în Oslo, capitala Norvegiei
În Oslo, capitala Norvegiei, au avut loc două atentate cu bombă ...
European Green Capital
Va pricepeti la capitale? Atunci sa vedem daca stiti care e Capitala Verde a Europei in acest an!
Va spunem noi: e Hamburg. Orasul nemtesc a primit premiul de European Green Capital din partea Uniunii Europene, pentru modul eficient in care locuitorii reduc emisiile de gaze cu efect de sera.
La pas prin Capitala Lumii
Clădită cu lacrimi şi glorie, mândrie şi încrâncenare, sacrificii şi ambiţii, Roma s-a născut parcă pentru a fi regina lumii. Metaforizată ca fiind Capitala Lumii, Oraşul Etern sau Pragul Apostolilor – frumoasa capitală a Italiei de astăzi poartă cu sine o istorie colosală, plină de mistere încă adânc îngropate în sine.

Oricine vrea să viziteze Roma trebuie să ştie că asta se traduce, în primul rând, în kilometri bătuţi la pas şi, cel puţin o săptămană rezervată numai vechiului centru al oraşului. Istoria Romei începe de la Romulus şi Remus în anul 753 î.Hr, iar pe parcursul a 12 secole a dominat Europa de Vest şi a trecut de la monarhie la republică oligarhică şi apoi, la Imperiu extins. Roma antică a adus contribuţii uriaşe în organizarea politico-administrativă, juridică sau militară; şi-a pus amprenta decisiv asupra artei, literaturii şi arhitecturii Europei, iar istoria sa continuă să influenţeze puternic lumea post-modernistă.
Capitala luxului şi a eleganţei
Pentru cei care au fost cel puţin o dată la Viena, imaginea oraşului a rămas ca un exemplu pentru definiţia luxului şi a eleganţei. Deşi poate fi considerat opulent, luxul de la Viena este întotdeauna însoţit de bun gust, iar istoria oraşului întăreşte această idee. Capitala fostului Imperiu Austro-Ungar păstrează şi astăzi măreţia de odinioară.

Pentru cei ce vor să trăiască un adevărat răsfăţ la Viena, locul perfect de odihnă şi relaxare nu poate fi altul decât hotelul Sacher. Hotelul Boutique, situat în plin centru, este întruchiparea luxului, bunului gust şi a eleganţei, specifice Vienei. Istoria hotelului este fascinantă, la fel şi cea a oamenilor care l-au clădit şi îngrijit de-a lungul timpului.
Cum întreţine Republica România o armată de revoluţionari-fantomă
Despre cum poţi deveni 'revoluţionar' în Republica România.
Finala MasterChef România, sezonul I
Ieri au fost aleși cei 4 finaliști MarterChef România: Alex Petricean (25 de ani), Bogdan Alexandrescu (23 de ani), Mimi Nicolae (39 de ani) și Petru Buiuca (23 de ani). Astăzi, de la ora 20:30 pe ProTV va fi ales primul MasterChef al României. Premiul concursului este de 50.000 euro.