link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Citate despre nesimțire
de godessdiana88 la: 08/06/2019 17:29:17
Nesimțirea este un flagel ce afectează tot mai mult societatea și clasa politică românească, ba chiar și relațiile de familie și de cuplu. Ce este nesimțirea, cum poate fi ea definită, care sunt cauzele și efectele sale? Numai câteva întrebări ale căror răspunsuri pot fi întâlnite în citatatele, aforismele și maximele de mai jos. Dacă știi vreo altă definiție a nesimțirii, te aștept cu drag să ne-o împărtășești în secțiunea comentarii a acestui articol...

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Citate despre nesimțire"

Spălare de bani şi nesimţire, comuna Prisăcani, judeţul Iaşi
Spălare de bani şi nesimţire, comuna Prisăcani, judeţul Iaşi
Nesimţirea, adevărata noastră problemă
Nesimţirea, adevărata noastră problemă
Un alt articol despre indiferenţă şi nesimţire
Subiectul are 26 de ani, este şofer de tir de câţiva ani încoace şi avea o părere interesantă despre calculatoarele personale. El susţinea că un calculator personal nu îşi are rostul în nici o casă dacă nu este conectat la internet.
Tipuri de insistenţă
Cu toate că insistenţa reprezintă în anumite cazuri chiar o condiţie de bază a succesului, pentru mine, pe total, exeperienţele în ceea ce priveşte insistenţa sunt majoritar neplăcute. Nu vreau să detaliez prea mult nici cu cine se învecinează (nesimţirea, indolenţa, perseverenţa, consecvenţa, prostia etc), nici cum grădina lui Dumnezeu este mare dar mulţi au sărit gardul. Vreau doar să surprind câteva tipuri de insistenţă.
Recenzie "Mersul trenurilor" - ironie pur românească
În niciun caz nu e ”Mersul trenurilor” care credeţi voi :-). Ci despre o carte pur autentică, care îşi bate joc de nesimţirea românului prin ironie, la fel cum făcea şi Caragiale.
Fotografia și drepturile de autor
Legea drepturilor de autor în România o duce foarte prost din mai toate punctele de vedere iar la nivel online aproape că nici nu se mai ține cont, fie că e muzica, film sau fotografie se fură cu nesimțire iar nimeni nu este sancționat...
Se desfiinţează România?
Mulţi politicieni privesc România ca pe o simplă SRL (debite, credite, active, pasive), care poate să falimenteze sau să fie falimentată.

Totul se discută în cifre - nu există oameni, nu există suferinţe, există doar interese. Şi când vin serile cu spectacole gratuite la mai toate televiziunile, îmi dau seama cu tristeţe că găinile din bătătura (a se interpreta curtea) copilăriei mele făceau mai puţin zgomot în relaţiile cu raţele, gâştele şi curcile decât politicienii de toate culorile care-şi scot rufele la vederea poporului, care nu mai înţelege nimic.

Aici nu mai e vorba de lipsă de respect. Este de multe ori vorba de nesimţire şi lipsă de educaţie. Ciuma din perioada lui Caragea Vodă a făcut mai puţin rău decât invazia oportuniştilor din ultimii 20 de ani. Nu există stânga, centru, dreapta în politica românească. Există doar un grup de interese care şi-a vopsit faţada în mai multe culori: în stânga, în centrul şi în dreapta „gardului“. Acest grup a propus poporului să se aşeze în faţa gardului. Şi ştiţi cum e treaba cu poarta nouă. De vreo 20 de ani ne uităm ca… la poarta nouă.

Ce-or spune, acolo unde sunt, Mihai Viteazul, Ştefan cel Mare, Carol I, când văd ce faună le continuă opera? Stop Cadru…
În timp ce ddjobs.ro-ul candidează de zor… Nelu Iordache este linşat mediatic!
rei motive pentru care Nelu Iordache a fost linşat mediatic…
„Nelu Iordache acest JR Ewing al asfaltului…” aşa îşi începea editorialul o oarecare vulvuzelă online, reglându-şi tirul de invective la adresa patronului Romstade. Fără nici o conexiune cu campania alegerilor parlamentare în care Băsescu, Udrea şi compania ar face bine să scoată maculatorul şi să ia notiţe despre modul cum se stoarce o portocală stricată in doi timpi şi şaizeş’două de procente.
Acceptând comparaţia, oare uităm că în spatele verosului petrolist texan stăteau cel mai adesea motivele mediului în care bisnisuia, adesea la fel de rapace. Când intri în haită, urli cu lupii! Şi am uitat oarăşi şarmul inegalabil cu care îşi urzea ticăloşiile financiare îndreptate, aţi ghicit, împotriva altora şi mai ticăloşi ca el?
Motivele pentru care Nelu Iordache a fost linşat sunt totodată şi circumstanţele sale atenuante sau, mai degrabă, cauzele pentru care în România nu se poate altfel.
Distinsul maestru Lucian Bolcaş afirma că acest argument nu e valabil, că trebuie să răsară şi oameni de afaceri nepătaţi de asemenea calibru: cu toată stima, se preface că se înşeală: în România nu poţi accede în careul marilor afaceri decât având o oarecare doză de cinism, nesimţire şi mai ales, „arzând” câteva etape. De ce? Păi asta e o discuţie de şapte volume şi e inutilă, toţi ştim de ce. Nelu Iordache e neîndoielnic, un vizionar. Şi încă unul de calibru greu. N-a cheltuit un leu pentru chiloţii amantelor, cum spunea maestrul Cristoiu sau, ca alţi prăpădiţi, care furând şi ei o sută de mii, acolo, primul lucru s-au repezit în Bora Bora cu secretara attachment. Nelu Iordache n-a cumpărat proprietăţi pe Coasta De Azur, n-are flotilă de maşini de lux, yaht şi mai ales valută expatriată. Aici se impun două precizări: ţinând să facă ceva pentru ţara asta s-a autoexpus. Patriciu a manipulat caricatura de Bursă (la vremea aceea) cu ajutorul Ordinului Aripioarei Tineri. Tranzacţiile de genul acesta lasă puţine urme şi şi mai puţini au habar de cu ce se mănâncă, aşa că Patriciul stă bine merci. Paguba e colosală, dar puţin vizibilă, necum dovedibilă…
De ce nu avem oameni de afaceri ce clădesc pentru România. Păi tocmai de-asta! Cine şi-l mai aminteşte pe Tofan? Omul făcea cauciucuri, din ce ân ce mai multe. Deranjant de multe. Clădise din nimic aproape un mic imperiu. I-au dat în cap curăţeii. Dar mesajul Mioriţei vă spune ceva? Ce proiect de afaceri aveau baciul ungurean şi cu cel vrâncean? Să dărâme, să sufoce, să nu se mai facă urdă autohtonă! Dulce ca mierea e codul penal al patriei!
Aş putea spune că Iordache e un vizionar patriot. Ce nu ştie reporterul de rând e că toate lucrările Romstrade sunt magistral executate, „în credinţă”, pista de pe aeroportul Băneasa şi Transalpina (DN67C) fiind perlele coroanei. S-au scris şi spus multe tâmpenii în privinţa calităţii lucrărilor Romstrade, dar fătucile care au ajuns vectori sau cercuri de opinie studiind literele la americano-mongolă au uitat de lucrarea efectuată pe A1 de italienii de la FAT, când se lua cu făraşul de plastic stratul de asfalt de uzură şi pentru care se plătiseră sume exorbitante.
Nelu Iordache visează linii de transport internaţionale, un aeroport ultramodern care să descongestioneze nordul Bucureştiului şi să desţepenească piaţa imobiliară.
Un alt motiv pentru care Nelu Iordache a fost lapidat nu cu pietre ci cu schelălăituri media este că, uluitor, Iordache îşi plăteşte salariile. Şi nu unele oarecare. Şi nu la vreo două duzini. Ci la două mii de oameni aproape. Salarii de două, în unele cazuri trei ori mai mari decât cele pe care le văd bieţii români. Nu sunt salariile de mizerie ale celor nouăzeci la sută din încă fericiţii care mai au încă un salariu din care nici ei nu pot face mare lucru (alimente, utilităţi, haine şi rechizite pentru copii şi gata!), nici statul nu prosperă. Păi angajaţii lui Iordache consumă serios, au visuri financiare, plătesc TVA la nivel de UE aproape. Veţi spune că şi ceilaţi „moguli” oferă salarii supradecente. Vă destăinui un secret: Iordache plăteşte impozite uriaşe la aceste salarii. Procurorii care l-au arestat erau plătiţi din banii cotizaţi de Romstrade la vistierie. Majoritatea „afaceriştilor cinstiţi” ai lui Bolcaş trec pe cartea de muncă sume ridicole, credeţi-mă. Restul dau din paporniţă. Bugetul, adică noi fraierii, nu le poate face nimic. Un leu cheltuit în infrastructura înseamnă alţi doi în economie… Deci Nelu Iordache plăteşte din gros şi dă Cezarului ce este al Cezarului, virînd la buget pînă la ultimul sfanţ. Sumele datorate sunt recunoscute contabil oficial şi se vor plăti. Nu sunt scufundate în anonimatul economiei negre.
Uluitoarea sumă de optzeci de miliarde ce reprezintă datoria de astăzi a României nu se mai află, în marea ei majoritate, în ţară. Au luat-o la vale spre stăinătăţi sî se prăjesc la soare pe coclauri exotice în buzunarele celor ce n-au pus o cărămidă sau n-au produs o scobitoare pentru amărâta asta de ţărişoară în care încă mai trăim.
Haideţi să vă dau un extrabonus: portughezii de la Monteadriano, firma parteneră Romstrade pe tronsonul autostrăzii Arad Nădlag au tras mâţa de coadă la maximum. Practic n-au făcut mare lucru. Dar deontologii se feresc ca necuratul de tămâie să menţioneze asta. Credeţi că vecinii sârbi le-au aratat uşa la recenta licitaţie doar pentru că în loc de 2 miliane 200 euro ei au zis 2 milioane 300? Hai să fim serioşi. Sunt cunoscuţi ca nişte cai breji. Sperau ca Romstrade s
Nelu Iordache e un homo faber, magnatul care face, care aduce la viaţă afaceri palpabile. Vezi la lucru imensele avioane Boeing, flotila de utilaje, buldoexcavatoare, finisoarele uriaşe de asfalt în urma cărora rămâne covorul negru al asfaltului pe care să se plimbe în jeep-uri babane îngeraşii nepătaţi şi amantele lor preacucernice. Din când un Trăbănţel urmat de-o Dacie matusalemică rulează liniştit pe magistralele lui Iordache, conduse de proletari ce nu înjură, care declamă din Shakespeare şi nu beau decât apa plată cu lămâie. Românie, trezeşte-te!
Share this:
Eram şi eu la rând aici ! « România Blog
De pe vremea lui Ceauşescu la “coadă” … s-a inventat rândul de sacoşe cu pietre în ele ...
Citate de dragoste
Colectie citate de dragoste, citate despre iubire
Citate despre prietenie
Citate despre prietenie, o colectie de citate pentru relatiile tale de prietenie
Citate despre fericire
Citate despre fericire si citate fericire, o colectie de citate pline de fericire!
Site-ul de citate a fost lansat
Colectii impresionante de citate celebre, maxime, citate de dragoste intr-un singur site. CitateIstete.ro a fost lansat
Citate despre viata
Citate despre viata, cugetari despre viata
Citate celebre despre femei si barbati
Colectie de citate celebre despre femei si barbati
Citate amuzante
Colectie de citate amuzante
Citate celebre
Colectie de citate celebre
Citate Octavian Paler I
Colectie citate Octavian Paler
Citate despre curaj
Colectie citate despre curaj
Citate despre adevar
Colectie citate despre adevar
Citate despre casnicie
Colectie citate despre casnicie
Citate despre critica
Colectie citate despre critica
Citate Octavian Paler II
Colectie Citate Octavian Paler II
Citate Mircea Cartarescu
Citate Mircea Cartarescu - Colectie citate celebre
Citate Filosofice
Citate Filosofice - Colectie
Citate despre eroism
Colectie Citate despre eroism
Citate Einstein
Einstein, colectie de citate ale sale
Citate despre arta
Colectie citate despre Arta
Colectie Citate
Colectie de citate gasite si pastrate acuma 4 ani pe cand simteam si incepeam sa cunosc sentimente noi, fiecare combinat cu DEPRESII