link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Scorpion iulie 2019
de godessdiana88 la: 22/06/2019 17:14:37
Luna nouă ce-și face sălaș pe 2 iulie 2019 în Rac te avertizează să te înarmezi cu prudență și să nu te arunci cu capul înainte în acțiuni de moment. Se impune să-ți țîi în frâu emoțiile, să apelezi mai frecvent la autodisciplină în demersurile tale principale.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Scorpion iulie 2019"

Horoscop Scorpion iulie 2015
Potrivit horoscopului Scorpionului iulie 2015, forţa, farmecul şi autenticitatea personalităţii tale îţi asigură un impact sporit asupra lumii, relaţiile de prietenie ajung în prim plan, viaţa profesională şi cea sentimentală îţi sunt, în general, favorabile, dar ajung să fie cumva contradictorii către sfârşitul lunii.
Horoscop Scorpion iulie 2016
Horoscopul Scorpionului iulie 2016 lasă să se întrezărească o preocupare precumpănitoare faţă de activitatea profesională, numeroase oportunităţi dar şi unele provocări în acest sector al existenţei tale, şi o viaţă sentimentală călăuzită către stabilitate şi maturitate.
Horoscop Scorpion iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Scorpionului prevesteste o perioada de redescoperire si prioritizare a resurselor si obiectivelor autentice ale fiintei interioare, dar si de proiectare a acestora pe ecranul involburat al realitatii exterioare.
Horoscop Scorpion iulie 2013
Horoscopul Scorpionului iulie 2013 insista asupra relansarii interdependentei cu lumea, ambitiilor profesionale, sociale, dar, mai ales, amplasarii intr-un fagas spiritual capabil a te aduce mai aproape de o adevarata implinire a individualitatii tale.
Horoscop Scorpion iulie 2014
Horoscopul Scorpionului iulie 2014 anticipeaza lansarea spre noi si diferite dimensiuni ale lumii, capabile sa scoata la lumina perspective si abordari mai eficiente ale lumii si destinului personal. Alinierea la valorile tale autentice, dar si o serie de circumstante norocoase te aduc in preajma unor mari impliniri in plan social si profesional.
Horoscop Fecioară iulie 2019
Luna nouă, găzduită pe 2 iulie 2019 în Rac, îți impune să-ți clarifici intențiile, planurile, pentru a nu-ți mai derută, intriga, oamenii apropiați. Aceștia pot fi îngrijorați că te înscrii pe un traseu al existenței periculos ori care te poate duce către o fundătură!
Horoscop Balanță iulie 2019
Pe 2 iulie 2019, Luna nouă din Rac îți permite să-ți vindeci vechi răni sufletești și să îți creezi obiective serioase, fertile în viitor, pe termen lung. Niște dispute cu oameni apropiați sunt pe cale să se destrame datorită empatiei de care dai dovadă.
Horoscop Berbec iulie 2019
Sub efluviile Lunii noi răsărite pe 2 iulie 2019 în Rac, contactul strâns cu familia și prietenii devine o prioritate. Ți se sugerează să îți împrospătezi relațiile cu astfel de persoane, să-ți reafirmi atașamentul față de ele.
Horoscop Taur iulie 2019
Sub vibrațiile Lunii noi poposite pe 2 iulie 2019 în Rac, poți fi măcinat în interior, stresat, din pricina faptului că persoanele dragi nu te înțeleg, par să-ți dezaprobe o aspirație importantă. Este indicat să-ți deschizi sufletul și să discuți cu ele, cu toate cărțile pe masă, despre ceea ce te frământă.
Horoscop Scorpion mai 2019
Grație Lunii noi, poposite pe 4mai 2019 în Taur, ai ocazia să-ți confrunți idealurile, poate prea înalte, cu viziunea pragmatică a unei persoane din sfera ta socială ori profesională. Această combinație tinde să fie o cheie a succesului!
Horoscop Scorpion iulie 2017
Ai capacitatea să distingi cu limpezime încotro te poartă existenţa, care obiective nu te mai reprezintă şi nu-ţi mai necesită focalizarea. Deşi înţelegi clar care variantă a destinului tău este mai avantajoasă pe termen lung, nu te mulţumeşti cu atât, şi eşti gata să faci străduinţe notabile pentru a te bucura cât de curând de o realizare răsunătoare, de excepţie.
Horoscop Scorpion iulie 2018
Beneficiezi de o relație excelentă cu prietenii mai vechi și ai ocazia să-ți faci alții, capabili să-ți fie alături la bine și la rău multă vreme. Ești plăcut, căutat de oameni, grație atitudinii tale cordiale, binevoitoare și a farmecului pe care îl iradiezi.
Horoscop Scorpion ianuarie 2019
În ultima decadă a lunii se evidențiază preocuparea ta față de locuință, năzuința de a o redecora, a-i da o altă față. De asemeni, poți avea de a face cu o mutare, cu o vânzare sau cumpărare a unei case.
Horoscop Scorpion februarie 2019
Ai o grămadă de oportunități să vezi locuri noi în activități sociale, întâlniri și petreceri împreună cu amicii. Pari să te înțelegi nemaipomenit de bine cu rudele, oamenii pe care ți-i simți cu adevărat apropiați, să ajungi sub luminile reflectoarelor pe scena publică grație tactului și simțului tău de diplomație remarcabile!
Horoscop Scorpion aprilie 2019
Simți nevoia să-ți mărești impactul asupra celor din preajma ta regândindu-ți imaginea exterioară și modul cum abordezi lumea. Concentrează-te, în acest sens, pe ceea ce-ți place cu adevărat și nu pe trenduri și stiluri actuale, dar efemere, pentru a nu obține rezultate contrarii celor pe care ți le dorești.
Horoscop Scorpion iunie 2019
Filosofia, credința ta de viață îți este confirmată și îmbogățită de contactul cu oameni înțelepți, în stare să te călăuzească spre împliniri de excepție. Relațiile sau cunoștiințele tale îți sunt de ajutor într-un demers ținând fie de un job în străinătate, fie de studii acolo (poate o bursă la o universitate).
Horoscop Rac iulie 2019
Năzuința de a adaugă un plus de savoare vieții tale nu-ți dă pace și te aduce alături de oameni care par să trăiască cu pasiune fiecare clipă. Prietenos, binevoitor, amabil, te integrezi în mod fericit în societate. Pe de altă parte, Venus te inspiră în reinventarea imaginii tale exterioare, în optimizarea acesteia.
Horoscop Capricorn iulie 2019
Te simți motivat să-ți întărești, armonizezi legăturile de parteneriat din plan personal, social și profesional, și să inițiezi altele, promițătoare pe termen lung.
Horoscop Gemeni iulie 2019
Îți dinamizezi comunicarea cu cei din preajmă, îți extinzi cu entuziasm și perseverență cercul social, te remarci prin forța cuvintelor tale, puterea ta de convingere. Ai capacitatea să spargi gheața în situații conformiste, încordate, așa că-i deschizi pe oameni întru sinceritate.
Horoscop Scorpion august 2019
În primele 10 zile din lună, ești cuprins de dubii vizavi de planurile tale pe termen lung. Nu este vremea să schimbi la 180 de grade macazul spre țelurile tale, ci să ți le reanalizezi, reajustezi pe cele actuale. Mai ales în privința educației, studiilor, intereselor tale de peste hotare, poate fi nevoie să adopți o nouă strategie!
Horoscop Scorpion septembrie 2019
Intri cu ușurință în lumea ta interioară, subconștientă. Intuiția și imaginația îți ajung la cote înalte și, alături, de o serie de vise purtând indicii semnificative, te pot călăuzi spre o revelație spirituală.
Horoscop Scorpion octombrie 2019
Te focalizezi pe perfecționarea imaginii tale exterioare, a modului cum te oglindești în lume, a relaționării cu cei din jur. Ți se satisface năzuința de a fi în centrul atenției!
Horoscop Scorpion iulie 2011
In luna iulie 2011 , Scorpionul incearca sa se indeparteze de lumea cenusie a cotidianului, dar cerintele profesiei il acapareaza putin cate putin , punand aproape intru totul stapanire pe el.
Horoscop Scorpion martie 2019
Încă de la începutul lunii, ești înclinat să petreci mai mult timp de calitate acasă, împreună cu familia, să te ocupi de interesele celor dragi și redecorarea, curățenia de primăvară a locuinței. Relațiile cu rudele ți se îmbunătățesc și pari să participi împreună cu ele la o grămadă de reuniuni, petreceri.
Horoscop Leu iulie 2019
Natura ta leonină iese la iveală! Încărcat cu un potențial energetic consistent, ești gata să iei ceea ce ți se cuvine fără a mai aștepta încuvințarea altora. Te focalizezi cu ușurință către obiectivele tale cele mai ambițioase și nu te lași pe tânjală până ce nu ți le vezi împlinite.
Evenimente astrologice în horoscopul iulie 2019
Evenimentele astrologice cu cel mai mare impact în horoscopul lunii iulie 2019 sunt tranzitul lui Marte și cel al Soarelui în Leu, cel al lui Venus în Rac și Leu, aspectul retrograd preluat de Mercur în Leu și, apoi, în Rac, Luna nouă ivită în Rac și Luna plină adăpostită de Capricorn.
HOROSCOP PE SCURT PENTRU FIECARE ZODIE ÎN IULIE 2019...
Horoscop iulie 2019 - Toate zodiile
Horoscopul lunii iulie 2019 pentru toate zodiile, incluzând previziuni astrologice generale, despre dragoste, viața de cuplu, muncă și bani. Pentru a descoperi în amănunțime la ce te poți aștepta din punct de vedere astral în această lună, accesează linkul asociat zodiei tale!
Horoscop Vărsător iulie 2019
Luna nouă apărută pe 2 iulie 2019 în Rac te atenționează să-ți ajustezi planurile de viitor conform realității, actualelor circumstanțe. Nu acorda prea mare atenție unor chestiuni cotidiene, mărunte, care te solicită, și încearcă, în schimb, să-ți pui la punct drumul spre obiectivele tale majore.
Horoscop Pești iulie 2019
Luna nouă apărută pe 2 iulie 2019 în Rac relevă altora inima ta mare, generozitatea ta, și îi îndeamnă să îți fie alături în demersurile tale. Spontaneitatea ta te aduce sub luminile reflectoarelor, îți furnizează satisfacții rare, însă te poate determina câteodată să-ți neglijezi îndatoriri însemnate.